Tillbaka till Aftonbladet

C More Action Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:15 Fatal instinct

Amerikansk komedi från 1993. Polisen och advokaten Ned Ravine får i uppdrag att lösa ett sexrelaterat mord, och samtidigt planerar hans fru att få honom mördad. I rollerna: Sean Young, Sherilyn Fenn, Armand Assante. Regi: Carl Reiner.

Läs mer på vår Fatal instinct-sajt!

Showview: 33387433

Favorit

08:45 The gingerbread man

Amerikansk thriller från 1998. Efter ett nattligt möte förälskar sig advokaten Rick i festarrangören Mallory, men blir också inblandad i hennes farliga familjetrassel. I rollerna: Kenneth Branagh, Embeth Davidtz, Robert Downey jr, Daryl Hannah, Tom Berenger, Robert Duvall. Regi: Robert Altman.

Läs mer på vår The gingerbread man-sajt!

Showview: 13902346

Favorit

10:35 Apollo 13

Apollo 13

Amerikanskt drama från 1995. Astronauterna Jim, Fred och Jack ger sig av på en resa mot månen. Väl i rymden exploderar en syretank, vilket försätter trion i fara. De förlorar snabbt syre och bränsle och utsätts för giftig gas. Jack anklagas för explosionen och situationen intensifieras av det faktum att olyckorna kommer som en total överraskning för teknikerna på Mission Control, och att de inte vet hur de ska hantera den. Nu måste de samarbete för att hitta lösningen, om astronauterna ska överleva. I rollerna: Tom Hanks, Bill Paxton, Kevin Bacon, Gary Sinise, Ed Harris. Regi: Ron Howard.

Läs mer på vår Apollo 13-sajt!

Showview: 92755013

Favorit

12:55 Tillbaka till framtiden del 3

Amerikansk komedi från 1990. Doc Brown och Marty McFly har tack vare tidsmaskinen hamnat i vilda västern år 1885 och Doc bestämmer sig för att stanna kvar där. När Marty har återvänt till 1955 får han syn på Docs gravsten och inser att han måste färdas tillbaka till 1885 för att rädda Doc. I rollerna: Michael J Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen, Thomas F Wilson. Regi: Robert Zemeckis.

Läs mer på vår Tillbaka till framtiden del III-sajt!

Showview: 45907452

Favorit

14:50 Lost world: Jurassic Park

Lost world: Jurassic Park

Amerikanskt äventyr från 1997. Fyra år efter de katastrofala händelserna på Isla Nublar framkommer det att det finns ytterligare en ö befolkad med jätteödlor. Där strövar djuren omkring fritt och ett fungerande ekosystem har upprättats. Nu gör man sig redo att skicka dit ett forskningslag för att studera dem. I rollerna: Jeff Goldblum, Julianne Moore, Richard Attenborough. Regi: Steven Spielberg.

Läs mer på vår Lost world: Jurassic Park-sajt!

Showview: 62508015

Favorit

16:55 Jack the Giant Slayer

Amerikanskt actionäventyr från 2013. Äventyr baserat på den klassiska engelska sagan om Jack, en fattig dräng som en dag upptäcker en magisk böna. Bönan planteras, och den snabbt växande bönstjälken sträcker sig långt upp i skyn. Jack klättrar upp till ett främmande land befolkat av ilskna jättar som inte uppskattar hans närvaro. I rollerna: Nicholas Hoult, Eleanor Tomlinson, Ewan McGregor. Regi: Bryan Singer.

Läs mer på vår Jack the Giant Slayer-sajt!

Showview: 99744181

Favorit

18:50 Fast & furious 6

Amerikansk action från 2013. Dom och Brians senaste äventyr i Rio gav gänget 100 miljoner dollar att dela på och nu är de spridda över världen. Men utan hem känns livet ofullständigt. Samtidigt har Hobbs spionerat på en organisation av dödligt skickliga förare, verksamma i tolv länder. Och hjärnan bakom operationen har en skoningslös sidekick som visar sig vara Doms stora kärlek Letty som han trott var död. Enda sättet att stoppa dem är att slå dem på gatunivå, så Hobbs ber Dom att samla ihop gänget i London. Betalning? Benådning från staten så att de alla kan komma hem och vara med sina familjer igen. I rollerna: Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez. Regi: Justin Lin.

Läs mer på vår Fast & Furious 6-sajt!

Showview: 22373636

Favorit

21:00 John Wick

Amerikansk thriller från 2014. Före detta yrkesmördaren John Wick ska hämnas de gangsters som vid ett inbrott dödade det sista han höll kärt. Då hans hundvalp blir dödad i inbrottet börjar John jaga de män som utförde det hela. Det leder i sin tur till att en av männens pappa skickar en lönnmördare efter John. I rollerna: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Adrianne Palicki. Regi: Chad Stahelski.

Läs mer på vår John Wick-sajt!

Showview: 60759988

Favorit

22:45 X-men: Days of future past

Amerikansk action från 2014. Wolverine skickas tillbaka i tiden till 1960-talet för att förhindra en händelseutveckling som riskerar att utplåna mutanter såväl som människor. Men många hinder finns i hans väg, inte minst utmaningen att övertyga dåtidens versioner av Charles Xavier och Magneto om hans uppdrag. I rollerna: Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Halle Berry, Anna Paquin, Nicholas Hoult. Regi: Bryan Singer.

Läs mer på vår X-Men: Days of Future Past-sajt!

Showview: 72642100

Favorit

00:55 Bad Milo!

Amerikansk komedi från 2013. Duncan är en medelmåttig man med ett medelmåttigt liv. När han får magproblem tror han det beror på stress, men det visar sig vara något helt annat. En undersökning visar att han har ett litet monster inom sig. Snart tar sig monstret ut ur Duncans kropp och börjar hämnas på alla de saker och människor som gör Duncan stressad och nervös. I rollerna: Ken Marino, Gillian Jacobs, Patrick Warburton, Mary Kay Place. Regi: Jacob Vaughan.

Läs mer på vår Bad Milo!-sajt!

Showview: 52046105

Favorit

02:20 Snake head swamp

Amerikansk rysare från 2014. En olycka i ett träskområde i Louisiana utlöser en urgammal förbannelse, som leder till att träsket invaderas av hungriga mördarfiskar. I rollerna: Ayla Kell, Antonio Fargas, Dave Randolph-Mayhem Davis. Regi: Don E. FauntLeRoy.

Läs mer på vår Snakehead Swamp-sajt!

Showview: 22551259

Favorit

03:45 Avengers confidential: Black Widow & Punisher

Amerikansk animerad action från 2014. Nick Fury tvingar Black Widow och Punisher att samarbeta och gemensamt bekämpa den internationella terrororganisationen Leviathan. De har stulit hemlig utrustning från SHIELD och hotar sälja den till främmande makt. Hämnaren Punisher och spionen Black Widow måste nu mot sin vilja arbeta tillsammans för att rädda världen. Regi: Kenichi Shimizu.

Läs mer på vår Avengers Confidential: Black Widow & Punisher-sajt!

Showview: 34859747

Favorit

05:10 Bio-dome

Amerikansk komedi från 1996. Bud och Doyle blir av en slump inlåsta i ett egendomligt glashus ute i öknen. Glashuset är inte en galleria som de tror utan en experimentanläggning. I rollerna: Stephen Baldwin, Pauly Shore, William Atherton, Denise Y Dowse, Dara Tomanovich, Kevin West, Kylie Minogue. Regi: Jason Bloom.

Läs mer på vår Bio-dome-sajt!

Showview: 84699124

Favorit