Tillbaka till Aftonbladet

C More Action Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:10 Antboy

Dansk komedi från 2012. Tolvårige Pelle blir biten av en myra och utvecklar superkrafter - plötsligt kan han klättra på husväggar och lyfta enormt tunga saker. Hans kompis Wilhelm som är serietidningsnörd inser vad som händer, och coachar Pelle till livet som superhjälte. I rollerna: Oscar Dietz, Amalie Kruse Jensen, Samuel Ting Graf. Regi: Ask Hasselbalch.

Läs mer på vår Antboy-sajt!

Showview: 55928409

Favorit

08:25 Here comes the boom

Amerikansk actionkomedi från 2012. En hängiven high school-lärare sätter liv och lem på spel i kampsportsvärlden för att rädda skolans musikundervisning. Under sin storhetstid var Scott Voss en ganska skicklig brottare på collegenivå. Nu är han en 42-årig biologilärare som med åren har blivit allt mer likgiltig inför läraryrket, men när en besvärande nyhet når honom är det något inom honom som vaknar till liv. Skolledningen tänker slopa alla aktiviteter utanför lektionstid och plötsligt känner den mest apatiske läraren på hela skolan att han måste agera. Nu är frågan om den alldaglige lärarens hängivenhet räcker till för att han ska kunna samla ihop tillräckligt mycket pengar för att rädda skolans musikundervisning. I rollerna: Kevin James, Salma Hayek, Henry Winkler, Greg Germann, Joe Rogan. Regi: Frank Coraci.

Läs mer på vår Here Comes the Boom-sajt!

Showview: 44245935

Favorit

10:10 The Grand Budapest Hotel

Amerikansk komedi från 2014. Den excentriske Gustave H, spindeln i nätet på Grand Budapest Hotel, och den unga lobbyisten Zero Mustafa upplever hisnande äventyr tillsammans. I rollerna: Ralph Fiennes, F. Murray Abraham, Adrien Brody, Jude Law, Tilda Swinton, Edward Norton. Regi: Wes Anderson.

Läs mer på vår The Grand Budapest Hotel-sajt!

Showview: 94007080

Favorit

11:50 Promised land

Amerikanskt drama från 2012. Steve Butler är säljare hos ett energibolag som reser till en småstad för att köpa upp mark av lokala jordbrukare. Men det till synes enkla uppdraget stöter på patrull när ortsbefolkningen drar igång en gräsrotskampanj för att stoppa köpet - och Butler börjar ifrågasätta sitt uppdrag. I rollerna: Matt Damon, Frances McDormand, John Krasinski. Regi: Gus Van Sant.

Läs mer på vår Promised land-sajt!

Showview: 11709138

Favorit

13:40 Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann

Svensk komedi från 2013. En dag tröttnar hundraåringen Allan Karlsson på sin tillvaro på ett äldrehem och ger sig ut i världen. I rollerna: Robert Gustafsson, Mia Skäringer, Iwar Wiklander, David Wiberg. Regi: Felix Herngren.

Läs mer på vår Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann-sajt!

Showview: 36511157

Favorit

15:35 Teenage Mutant Ninja Turtles

Amerikanskt actionäventyr från 2014. Fyra muterade sköldpaddor lever i hemlighet i New Yorks kloaker, men när brottssyndikatet Foot Clan hotar staden är det upp till dem att hjälpa till. I rollerna: Alan Ritchson, Noel Fisher, Pete Ploszek, Jeremy Howard, Johnny Knoxville, Whoopi Goldberg, Megan Fox. Regi: Jonathan Liebesman.

Läs mer på vår Teenage Mutant Ninja Turtles-sajt!

Showview: 57313848

Favorit

17:15 Hotell Transylvanien

Amerikansk animerad film från 2012. Året är 1895 när Dracula skapar en tillflyktsort i Transsylvanien för att kunna uppfostra sin älskade dotter Mavis i en säker och människofri miljö. Under en helg bjuder Dracula in några av världens mest kända monster - däribland Frankenstein och hans brud, Mumien, Osynliga mannen och en varulvsfamilj - för att fira Mavis 118:e födelsedag. Att ta hand om alla dessa legendariska monster utgör inget problem för Dracula, men allt riskerar att gå i kras när en vanlig kille råkar hitta hotellet och faller för Mavis. Regi: Genndy Tartakovsky.

Läs mer på vår Hotell Transylvanien-sajt!

Showview: 64689022

Favorit

18:45 Apollo 13

Apollo 13

Amerikanskt drama från 1995. Astronauterna Jim, Fred och Jack ger sig av på en resa mot månen. Väl i rymden exploderar en syretank, vilket försätter trion i fara. De förlorar snabbt syre och bränsle och utsätts för giftig gas. Jack anklagas för explosionen och situationen intensifieras av det faktum att olyckorna kommer som en total överraskning för teknikerna på Mission Control, och att de inte vet hur de ska hantera den. Nu måste de samarbete för att hitta lösningen, om astronauterna ska överleva. I rollerna: Tom Hanks, Bill Paxton, Kevin Bacon, Gary Sinise, Ed Harris. Regi: Ron Howard.

Läs mer på vår Apollo 13-sajt!

Showview: 14805080

Favorit

21:00 22 Jump Street

Amerikansk komedi från 2014. Ett lokalt college svämmar över av droger, och det är upp till Schmidt och Jenko att sätta dit den mystiska knarklangaren. I rollerna: Jonah Hill, Channing Tatum, Peter Stormare, Wyatt Russell. Regi: Phil Lord, Christopher Miller.

Läs mer på vår 22 Jump Street-sajt!

Showview: 14678138

Favorit

22:55 Scream 2

Amerikansk skräck från 1997. Två år har gått sedan Sidney Prescott bevittnade en rad våldsamma mord på sina nära och kära. Nu pluggar Sidney på college och tycks återigen ha fått ordning på sitt liv. Men när skräckfilmen Stab, baserad på Sidneys blodiga förflutna, har premiär, dröjer det inte länge förrän någon börjar kopiera morden i filmen. I rollerna: Neve Campbell, Courteney Cox-Arquette, David Arquette, Sarah Michelle Gellar, Jamie Kennedy, Laurie Metcalf, Jerry O'Connell, Timothy Olyphant, Jada Pinkett Smith, Liev Schreiber. Regi: Wes Craven.

Läs mer på vår Scream 2-sajt!

Showview: 11299799

Favorit

00:55 X-men: Days of future past

Amerikansk action från 2014. Wolverine skickas tillbaka i tiden till 1960-talet för att förhindra en händelseutveckling som riskerar att utplåna mutanter såväl som människor. Men många hinder finns i hans väg, inte minst utmaningen att övertyga dåtidens versioner av Charles Xavier och Magneto om hans uppdrag. I rollerna: Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Halle Berry, Anna Paquin, Nicholas Hoult. Regi: Bryan Singer.

Läs mer på vår X-Men: Days of Future Past-sajt!

Showview: 40725558

Favorit

03:05 Oblivion

Oblivion

Amerikansk science fiction från 2013. I en avlägsen framtid där jorden inte längre är sig lik är Jack Harper en av de sista robotreparatörerna på planeten. Man befinner sig i slutskedet av en process som går ut på att utvinna alla de tillgångar som finns kvar efter flera decenniers krig med de skräckinjagande motståndare som kallas Scavs. Jacks värld vänds upp och ner när han räddar en vacker främling vars rymdskepp har kraschat på planeten, och hennes ankomst sätter igång ett händelseförlopp som tvingar honom att ifrågasätta allt han vet. Nu ligger mänsklighetens öde i hans händer. I rollerna: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau. Regi: Joseph Kosinski.

Läs mer på vår Oblivion-sajt!

Showview: 15630097

Favorit

05:20 Promised land

Amerikanskt drama från 2012. Steve Butler är säljare hos ett energibolag som reser till en småstad för att köpa upp mark av lokala jordbrukare. Men det till synes enkla uppdraget stöter på patrull när ortsbefolkningen drar igång en gräsrotskampanj för att stoppa köpet - och Butler börjar ifrågasätta sitt uppdrag. I rollerna: Matt Damon, Frances McDormand, John Krasinski. Regi: Gus Van Sant.

Läs mer på vår Promised land-sajt!

Showview: 31246165

Favorit