Tillbaka till Aftonbladet

C More Action Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

06:55 City slickers: Jakten på det försvunna leendet

Amerikansk komedi från 1991. För de tre polarna Mitch, Ed och Phil har medelåldern kommit som en överraskning. Mitch känner sig ofullständig, fångad i ett liv han inte format själv. Den evige playboyen Ed har gift sig med en ung, vacker modell men undrar hur länge han kan vara trogen mot henne. Den hunsade Phils fru vill skilja sig eftersom han varit otrogen mot henne. Utan något att förlora bestämmer sig de tre vännerna för att ge sig in i ett vanskligt äventyr, att driva en hjord kor från New Mexico till Colorado. I rollerna: Billy Crystal, Bruno Kirby, Daniel Stern, Jack Palance, Helen Slater. Regi: Ron Underwood.

Läs mer på vår City slickers - jakten på det försvunna leendet-sajt!

Showview: 32876301

Favorit

08:45 Dark tide

Dark tide

Amerikanskt drama från 2012. Kate är en dykinstruktör som hållit sig från djupa vatten i nästan tio år efter ett närgånget möte med en vithaj. När hon blir erbjuden en stor summa pengar för att återvända till havet för att delta i ett uppdrag, bestämmer hon sig för att tacka ja, trots sin rädsla. I rollerna: Halle Berry, Olivier Martinez, Ralph Brown. Regi: John Stockwell.

Läs mer på vår Dark tide-sajt!

Showview: 31119672

Favorit

10:35 Caesar måste dö

Italienskt drama från 2012. I Rebibbia-fängelset i Rom förbereder fångarna en uppvisning av Shakespeares "Julius Caesar". Då de kommer längre och längre i processen står det klart att det finns många likheter mellan pjäsen de ska framföra och deras egna liv. I rollerna: Salvatore Striano, Cosimo Rega, Giovanni Arcuri. Regi: Paolo Taviani, Vittorio Taviani.

Läs mer på vår Caesar måste dö-sajt!

Showview: 45651276

Favorit

11:55 So undercover

Amerikansk action från 2012. Privatdetektiven Molly kontaktas en dag av FBI, som vill att hon ska infiltrera ett college där dottern till en gangster går. Under falsk identitet som utbytesstudent börjar hon på skolan och gör allt för att smälta in och snoka rätt på information. Men både fester och killar stjäl fokus från hennes uppdrag. I rollerna: Miley Cyrus, Jeremy Piven, Mike O'Malley. Regi: Tom Vaughan.

Läs mer på vår So undercover-sajt!

Showview: 45843924

Favorit

13:30 Bläckhjärta

Brittiskt äventyr från 2008. Tolvåriga Meggies pappa har en hemlighet - han kan få fiktiva figurer ur böcker att bli verkliga. Det är en långt ifrån ofarlig förmåga. På grund av honom har onda krafter från sagornas värld trängt sig in i vår verklighet, och Meggies mamma har försvunnit in i en bok. I rollerna: Brendan Fraser, Eliza Bennett, Paul Bettany. Regi: Iain Softley.

Läs mer på vår Bläckhjärta-sajt!

Showview: 74964905

Favorit

15:15 Concrete blondes

Amerikansk action från 2013. Kris, Tara och Sammi är tre tjejer i 20-årsåldern som delar lägenhet och har svårt att få ekonomin att gå ihop. En kväll råkar de hamna mitt i ett blodigt knarkbråk, och får med sig en väska innehållande tre miljoner dollar. Snart har de hårdföra gangsters efter sig och måste ta till drastiska metoder för att inte gå miste om pengarna. I rollerna: Carly Pope, Samaire Armstrong, Diora Baird, John Rhys-Davies. Regi: Nicholas Kalikow.

Läs mer på vår Concrete blondes-sajt!

Showview: 38639905

Favorit

16:50 Total recall

Amerikansk science fiction från 2012. Fabriksarbetaren Douglas Quaid börjar misstänka att han är en spion efter att ha besökt Rekall, ett företag som arbetar med produktionen av minnen. Någonting går fel under Douglas minnesöverföring och i tron att han är jagad av myndigheterna flyr han för sitt liv. Senare upptäcker han att han har en hemlig identitet. Quaid slår sig samman med rebellsoldaten Melinaon på jakt efter Matthias, ledaren för motståndsrörelsen som den tyranniske kanslern Cohaagen har stämplat som terroristorganisation. Cohaagen siktar på att kontrollera hela den fria världen och ju mer Quaid kämpar för att besegra honom, ju tydligare blir det att hans minne hade justerats långt före det att han sökte sig till Rekall. I rollerna: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bryan Cranston, Bokeem Woodbine. Regi: Len Wiseman.

Läs mer på vår Total recall-sajt!

Showview: 66299295

Favorit

18:50 Den ovillige fundamentalisten

Amerikanskt drama från 2012. Pakistanfödde Changez jobbar inom New Yorks finansvärld när World Trade Center attackeras. Plötsligt ses han med andra ögon av sina amerikanska kollegor och han väljer att återvända till Pakistan. Där stämplar CIA honom som terrorist. I rollerna: Riz Ahmed, Liev Schreiber, Kiefer Sutherland, Kate Hudson. Regi: Mira Nair.

Läs mer på vår Den ovillige fundamentalisten-sajt!

Showview: 51515479

Favorit

21:00 Lawless

Amerikansk kriminalfilm från 2012. I Amerika, under förbudstiden och depressionen på 1930-talet, smugglar bröderna Bondurant sprit och driver ett bränneri i Virginia. Men de korrumperade myndigheterna kräver stora summor pengar som mutor och bröderna tvingas ta lagen i egna händer. I rollerna: Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce, Jessica Chastain. Regi: John Hillcoat.

Läs mer på vår Lawless-sajt!

Showview: 94142479

Favorit

22:55 You're next

Amerikansk rysare från 2011. Erin följer med sin pojkvän på en familjesammankomst i ett idylliskt sommarhus. Men familjemyset förvandlas till en mordorgie när ett blodtörstigt gäng i djurmasker anfaller huset I rollerna: Sharni Vinson, Nicholas Tucci, Wendy Glenn, AJ Bowen, Joe Swanberg. Regi: Adam Wingard.

Läs mer på vår You're Next-sajt!

Showview: 27494905

Favorit

00:30 Apornas planet

Apornas planet

Amerikansk science fiction från 2001. Om en värld där aporna har makten och människorna är jagade och förslavade av de tyranniska primaterna. Det plötsliga uppdykandet av en man, främmande för den rådande ordningen och opåverkad av förtrycket, utmanar status quo och sporrar till uppror och revolution. I rollerna: Mark Wahlberg, Tim Roth, Helena Bonham Carter, Michael Clarke Duncan, Kris Kristofferson, Estella Warren, Paul Giamatti. Regi: Tim Burton.

Läs mer på vår Apornas planet-sajt!

Showview: 55253126

Favorit

02:30 Beast of the Bering Sea

Amerikansk science fiction från 2013. På Alaskas kust bor Donna och hennes bror Joe. De brukar dyka efter guld, och under en expedition stöter de på flera lik. I rollerna: Cassandra Scerbo, Brandon Beemer, Jaqueline Fleming. Regi: Don E. FauntLeRoy.

Läs mer på vår Beast of the Bering Sea-sajt!

Showview: 53406073

Favorit

04:00 The marine

The marine

Amerikansk dramathriller från 2006. En befälhavare inom marinkåren återvänder hem efter kriget och upptäcker att hans fru är borta. Det visar sig att hon har kidnappats av livsfarliga juveltjuvar. En farlig jakt genom vildmarken i South Carolina tar sin början. I rollerna: John Cena, Robert Patrick, Kelly Carlson, Jeff Chase, Drew Powell, Frank Carlopio. Regi: John Bonito.

Läs mer på vår The marine-sajt!

Showview: 53478290

Favorit

05:30 Bionicle 3: Nät av skuggor

Amerikanskt animerat äventyr från 2005. När de heroiska Bionicle-figurerna Toa Metru återvänder till Metru Nui hittar de staden i ruiner. Skräckinjagande Visorak - varelser som till hälften är spindlar, till hälften robotar - har tagit över, och fångar sina offer i kokonger där de undergår en bisarr förändring. Hur ska Toa Metru återerövra sin stad? I rollerna: Christopher Gaze, Brian Drummond, Trevor Devall. Regi: David Molina, Terry Shakespeare.

Läs mer på vår Bionicle 3: Nät av skuggor-sajt!

Showview: 26000054

Favorit