Disney Channel Imorgon

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

06:00 Jake och piraterna i Landet Ingenstans

Jake och piraterna i Landet Ingenstans

Säsong 1.Avsnitt 13. Vi följer en besättning med barnpirater - Jake och hans kompisar Izzy och Dudde - när de ger sig ut på äventyr i Landet Ingenstans. Målet är att överlista de två ökända figurerna Kapten Krok och Smee, som vi känner igen från "Peter Pan". Varje avsnitt är fyllt av spännande äventyr, musik och skoj.

Läs mer på vår Jake och piraterna i Landet Ingenstans-sajt!

Showview: 831136

Favorit

06:15 Sofia den första

Sofia den första

Säsong 1.Avsnitt 6. Sofia är en helt vanlig liten flicka vars liv plötsligt förändras när hennes mamma gifter sig med kungen och hon själv blir prinsessa!

Läs mer på vår Sofia den första-sajt!

Showview: 9964310

Favorit

06:40 Lycka till Charlie!

Säsong 3.Avsnitt 63. Familjen Duncan försöker tappert att tillsammans uppfostra Charlie, leva sina egna liv och förbereda sig inför ankomsten av den nya bebisen. Teddy filmar fortfarande sin videodagbok som hon tänkt en dag ska ge råd till Charlie om hur hon ska "överleva" i den stökiga men kärleksfulla familjen Duncan.

Läs mer på vår Lycka till, Charlie!-sajt!

Showview: 9955662

Favorit

07:05 Austin & Ally

Säsong 3.Avsnitt 48. Om Austin, en utåtriktad sångare och Ally en blyg men fantastisk låtskrivare. En av Allys låtar spelas in av Austin och blir till en hit, men frågan är om hon kommer att berätta för världen att det var hon som skrev den?

Läs mer på vår Austin & Ally-sajt!

Showview: 7329681

Favorit

07:30 Dog with a blog

Säsong 1.Avsnitt 19. Serien är berättad ur en hunds synvinkel. Vi följer styvsyskonen Tyler, Avery och Chloe som försöker anpassa sig till sitt nya liv tillsammans. De blir rejält överraskade när de upptäcker att deras nyadopterade hund Stan både pratar och bloggar.

Läs mer på vår Dog With a Blog-sajt!

Showview: 3674440

Favorit

07:55 Jessie

Säsong 2.Avsnitt 46. Landsortstjejen Jessie kommer till New York för att uppfylla sina drömmar. Hon får jobb hos den berömda filmregissören Morgan hans glamorösa fru Christina, tidigare fotomodell och nu framgångsrik entreprenör.

Läs mer på vår Jessie-sajt!

Showview: 9867827

Favorit

08:20 Wander i galaxen

Säsong 1.Avsnitt 9. Wander reser tillsammans med sin tuffa kompis Sylvia genom universum för att sprida godhet, motverka ondska och träffa nya coola polare.

Läs mer på vår Wander i galaxen-sajt!

Showview: 7220020

Favorit

08:35 Liv och Maddie

Säsong 1.Avsnitt 10. Liv och Maddie är enäggstvillingar som levt isär under fyra år. När de återigen hamnar under samma tak måste de lära sig att hantera sina olikheter - blandat med en dos high school-problem och busiga bröder.

Läs mer på vår Liv och Maddie-sajt!

Showview: 6985440

Favorit

09:00 Monsters Inc

Monsters Inc

Du kommer inte att tro dina ögon när du ser de magnifika monstren skapade av Pixar i detta animerade mästerverk.

Läs mer på vår Monsters inc-sajt!

Showview: 8976198

Favorit

10:35 Shake it up

Shake it up

Säsong 3.Avsnitt 54. CeCe och Rocky kommer att skaka liv i dig! De är bästisar och gör allting tillsammans - som att dansa i Chicagos hetaste tv-show! Det här är den nyaste serien från skaparna av Hannah Montana & Magi på Waverly Place.

Läs mer på vår Shake it up-sajt!

Showview: 1295310

Favorit

11:00 Par i kungar

Säsong 3.Avsnitt 52. Stora förändringar på väg för tvåäggstvillingarna Brady och Boomer. När vi först mötte tvillingarna var de två normala tonåringar som plötsligt fick reda på att de egentligen var kungar över den avlägsna ön Kinkow. Men nu, i den tredje säsongen, lämnar Brady Kinkow för alltid... Hur ska Boomer klara sig?! Men sen översvämmas en närliggande ö i en storm och dess invånare tvingas fly till Kinkow. Och deras kung visar sig vara Boomers försvunna trillingbror, Boz! Så nu blir allt normalt igen, eller...?

Läs mer på vår Par i kungar-sajt!

Showview: 825440

Favorit

11:25 ANT - Avancerad Ny Talang

Säsong 2.Avsnitt 36. Chyna Parks är ett musikaliskt underbarn och del av projektet A.N.T. (Avancerad Ny Talang) som skickar barn till högstadiet tre år i förväg. Chyna och hennes kompisar från A.N.T.-projektet, Olive och Fletcher, måste kämpa för att passa in i skolan bland de andra eleverna.

Läs mer på vår A.N.T. - Avancerad Ny Talang-sajt!

Showview: 1272469

Favorit

11:50 Violetta: The scoop

Säsong 1.Avsnitt 19. Vi kollar tillbaka på vad som hände i veckans avsnitt av Violetta - och får en smygtitt på vad som väntar nästa vecka! Plus skvaller om serien, skådisarna, karaktärerna, och mycket, mycket mer.

Läs mer på vår Violetta: The Scoop-sajt!

Showview: 8724846

Favorit

12:00 Askungen

Den klassiska sagan, Askungen går på bal men kan prinsen hitta sin prinsessa?

Läs mer på vår Askungen-sajt!

Showview: 6699198

Favorit

13:20 Lycka till Charlie!

Säsong 4.Avsnitt 86. Vi fortsätter att följa familjen Duncans galna och roliga liv, när de tillsammans försöker uppfostra lilla Charlie och minstingen Toby. Teddy filmar fortfarande sin videodagbok som hon tänkt en dag ska ge råd till Charlie om hur hon ska "överleva" i den stökiga men kärleksfulla familjen Duncan.

Läs mer på vår Lycka till, Charlie!-sajt!

Showview: 8073597

Favorit

13:45 Austin & Ally

Säsong 2.Avsnitt 31. Om Austin, en utåtriktad sångare och Ally en blyg men fantastisk låtskrivare. En av Allys låtar spelas in av Austin och blir till en hit, men frågan är om hon kommer att berätta för världen att det var hon som skrev den?

Läs mer på vår Austin & Ally-sajt!

Showview: 957778

Favorit

14:10 Bilar kortfilm

Säsong 1.Avsnitt 3. De tecknade bilarna från filmen "Bilar" har huvudrollen. De är snabba, vilda och bil-tokiga!

Läs mer på vår Bilar Kortfilm-sajt!

Showview: 3494933

Favorit

14:15 Dog with a blog

Säsong 1.Avsnitt 6. Serien är berättad ur en hunds synvinkel. Vi följer styvsyskonen Tyler, Avery och Chloe som försöker anpassa sig till sitt nya liv tillsammans. De blir rejält överraskade när de upptäcker att deras nyadopterade hund Stan både pratar och bloggar.

Läs mer på vår Dog With a Blog-sajt!

Showview: 4405488

Favorit

14:40 På äventyr med Disneys älvor

Säsong 1.Avsnitt 5. Dessa härliga tv-avsnitt med Peter Pans bästa älvkompis i huvudrollen bygger på de tre filmerna med Tingeling. De berättar om alla de fantastiska äventyr hon och de andra älvorna ger sig ut på i Älvdalen med omnejd.

Läs mer på vår På äventyr med Disneys älvor-sajt!

Showview: 779643

Favorit

15:10 förflyttANT

Chyna, Olive, Fletcher, Angus och Lexi gör alla intagningsprovet till en exklusiv och prestigefylld internatskola, utvecklad av Zoltan Grundy - en miljardär och före detta barngeni.

Läs mer på vår förflyttANT-sajt!

Showview: 9756865

Favorit

16:00 Supersjukhuset

Säsong 1.Avsnitt 1. Oliver och Kaz är helt vanliga tonårspolare, med tjejer, serietidningar och videospel på hjärnan. Men när de hittar en hemlig dörr som leder dem till ett sjukhus för superhjältar, upptäcker de deras favoritsuperhjältar inte bara finns på riktigt - de får dessutom superskador som kräver superbehandling och supermedicin. Oliver och Kaz använder sin kunskap om serietidningsvärlden för att ge sig på en karriär som superhjältedoktorer. Oavsett om de botar osynlighetssjukan, reparerar lasersyn eller återskapar flygkrafter, lär de sig att om du samarbetar med andra behöver du inte superkrafter för att vara superbra!

Läs mer på vår Supersjukhuset-sajt!

Showview: 684575

Favorit

16:20 Supersjukhuset

Säsong 1.Avsnitt 2. Oliver och Kaz är helt vanliga tonårspolare, med tjejer, serietidningar och videospel på hjärnan. Men när de hittar en hemlig dörr som leder dem till ett sjukhus för superhjältar, upptäcker de deras favoritsuperhjältar inte bara finns på riktigt - de får dessutom superskador som kräver superbehandling och supermedicin. Oliver och Kaz använder sin kunskap om serietidningsvärlden för att ge sig på en karriär som superhjältedoktorer. Oavsett om de botar osynlighetssjukan, reparerar lasersyn eller återskapar flygkrafter, lär de sig att om du samarbetar med andra behöver du inte superkrafter för att vara superbra!

Läs mer på vår Supersjukhuset-sajt!

Showview: 3769204

Favorit

16:50 Jessie

Säsong 2.Avsnitt 36. Landsortstjejen Jessie kommer till New York för att uppfylla sina drömmar. Hon får jobb hos den berömda filmregissören Morgan hans glamorösa fru Christina, tidigare fotomodell och nu framgångsrik entreprenör.

Läs mer på vår Jessie-sajt!

Showview: 2896914

Favorit

17:15 Shake it up

Shake it up

Säsong 2.Avsnitt 31. CeCe och Rocky kommer att skaka liv i dig! De är bästisar och gör allting tillsammans - som att dansa i Chicagos hetaste tv-show! Det här är den nyaste serien från skaparna av Hannah Montana & Magi på Waverly Place.

Läs mer på vår Shake it up-sajt!

Showview: 5442858

Favorit

17:40 Dog with a blog

Säsong 2.Avsnitt 24. En helgalen komediserie, berättad ur en hunds synvinkel! Vi följer styvsyskonen Tyler, Avery och Chloe som försöker anpassa sig till sitt nya liv tillsammans - och faktumet att deras adopterade hund Stan pratar och bloggar...

Läs mer på vår Dog With a Blog-sajt!

Showview: 451049

Favorit

18:05 Liv och Maddie

Säsong 1.Avsnitt 7. Liv och Maddie är enäggstvillingar som levt isär under fyra år. När de återigen hamnar under samma tak måste de lära sig att hantera sina olikheter - blandat med en dos high school-problem och busiga bröder.

Läs mer på vår Liv och Maddie-sajt!

Showview: 6954204

Favorit

18:30 Hitta Nemo

Hitta Nemo

Ett djupdykande mästerverk från Pixar. Clownfisken Nemo blir kidnappad och vi får följa han och hans pappas färgsprakande vattenäventyr genom Det Stora Barriärrevet för att hitta varandra igen. En stjärnspäckad pärla. (2003) USA. Dir Andrew Stanton, Lee Unkirk. 95 mins.

Läs mer på vår Hitta Nemo-sajt!

Showview: 2399643

Favorit

20:15 Phineas och Ferb

Säsong 4.Avsnitt 3. Phineas och Ferb vill göra varenda dag på sommarlovet spektakulär! Varje dag hittar de på ny fantasirika uppfinningar medan deras avundsjuka storasyster Candace försöker skvallra för mamma. Det kan vara att bygga en berg- och dalbana på bakgården, surfa på förortens flodvågor eller resa tillbaka till forntiden. Samtidigt lever familjens inte alltför smarta husdjur, näbbdjuret Perry, ett dubbelliv som hemlig agent och strider i varje avsnitt mot den

Läs mer på vår Phineas och Ferb-sajt!

Showview: 4000933

Favorit

20:30 Violetta

Säsong 1.Avsnitt 54.

Läs mer på vår Violetta-sajt!

Showview: 292778

Favorit

21:20 Wander i galaxen

Säsong 1.Avsnitt 3. Wander reser tillsammans med sin tuffa kompis Sylvia genom universum för att sprida godhet, motverka ondska och träffa nya coola polare.

Läs mer på vår Wander i galaxen-sajt!

Showview: 8395372

Favorit

21:35 Lycka till Charlie!

Säsong 3.Avsnitt 60. När tonårstjejen Teddy plötsligt får en lillasyster, Charlie, får hon en chock och börjar föra en videodagbok. En galet rolig komediserie med Jason Dolley i huvudrollen.

Läs mer på vår Lycka till, Charlie!-sajt!

Showview: 771285

Favorit

22:00 Lycka till Charlie!

Säsong 3.Avsnitt 63. Familjen Duncan försöker tappert att tillsammans uppfostra Charlie, leva sina egna liv och förbereda sig inför ankomsten av den nya bebisen. Teddy filmar fortfarande sin videodagbok som hon tänkt en dag ska ge råd till Charlie om hur hon ska "överleva" i den stökiga men kärleksfulla familjen Duncan.

Läs mer på vår Lycka till, Charlie!-sajt!

Showview: 233730

Favorit

22:20 Austin & Ally

Säsong 3.Avsnitt 48. Om Austin, en utåtriktad sångare och Ally en blyg men fantastisk låtskrivare. En av Allys låtar spelas in av Austin och blir till en hit, men frågan är om hon kommer att berätta för världen att det var hon som skrev den?

Läs mer på vår Austin & Ally-sajt!

Showview: 339223

Favorit

22:45 Dog with a blog

Säsong 1.Avsnitt 19. Serien är berättad ur en hunds synvinkel. Vi följer styvsyskonen Tyler, Avery och Chloe som försöker anpassa sig till sitt nya liv tillsammans. De blir rejält överraskade när de upptäcker att deras nyadopterade hund Stan både pratar och bloggar.

Läs mer på vår Dog With a Blog-sajt!

Showview: 9841391

Favorit

23:05 Jessie

Säsong 2.Avsnitt 46. Landsortstjejen Jessie kommer till New York för att uppfylla sina drömmar. Hon får jobb hos den berömda filmregissören Morgan hans glamorösa fru Christina, tidigare fotomodell och nu framgångsrik entreprenör.

Läs mer på vår Jessie-sajt!

Showview: 5401846

Favorit

23:25 Par i kungar

Säsong 3.Avsnitt 52. Stora förändringar på väg för tvåäggstvillingarna Brady och Boomer. När vi först mötte tvillingarna var de två normala tonåringar som plötsligt fick reda på att de egentligen var kungar över den avlägsna ön Kinkow. Men nu, i den tredje säsongen, lämnar Brady Kinkow för alltid... Hur ska Boomer klara sig?! Men sen översvämmas en närliggande ö i en storm och dess invånare tvingas fly till Kinkow. Och deras kung visar sig vara Boomers försvunna trillingbror, Boz! Så nu blir allt normalt igen, eller...?

Läs mer på vår Par i kungar-sajt!

Showview: 7293391

Favorit

23:50 ANT - Avancerad Ny Talang

Säsong 2.Avsnitt 36. Chyna Parks är ett musikaliskt underbarn och del av projektet A.N.T. (Avancerad Ny Talang) som skickar barn till högstadiet tre år i förväg. Chyna och hennes kompisar från A.N.T.-projektet, Olive och Fletcher, måste kämpa för att passa in i skolan bland de andra eleverna.

Läs mer på vår A.N.T. - Avancerad Ny Talang-sajt!

Showview: 3192730

Favorit

00:10 Lycka till Charlie!

Säsong 4.Avsnitt 86. Vi fortsätter att följa familjen Duncans galna och roliga liv, när de tillsammans försöker uppfostra lilla Charlie och minstingen Toby. Teddy filmar fortfarande sin videodagbok som hon tänkt en dag ska ge råd till Charlie om hur hon ska "överleva" i den stökiga men kärleksfulla familjen Duncan.

Läs mer på vår Lycka till, Charlie!-sajt!

Showview: 867711

Favorit

00:30 Austin & Ally

Säsong 2.Avsnitt 31. Om Austin, en utåtriktad sångare och Ally en blyg men fantastisk låtskrivare. En av Allys låtar spelas in av Austin och blir till en hit, men frågan är om hon kommer att berätta för världen att det var hon som skrev den?

Läs mer på vår Austin & Ally-sajt!

Showview: 9782191

Favorit

00:55 Dog with a blog

Säsong 1.Avsnitt 6. Serien är berättad ur en hunds synvinkel. Vi följer styvsyskonen Tyler, Avery och Chloe som försöker anpassa sig till sitt nya liv tillsammans. De blir rejält överraskade när de upptäcker att deras nyadopterade hund Stan både pratar och bloggar.

Läs mer på vår Dog With a Blog-sajt!

Showview: 6021957

Favorit

01:10 På äventyr med Disneys älvor

Säsong 1.Avsnitt 5. Dessa härliga tv-avsnitt med Peter Pans bästa älvkompis i huvudrollen bygger på de tre filmerna med Tingeling. De berättar om alla de fantastiska äventyr hon och de andra älvorna ger sig ut på i Älvdalen med omnejd.

Läs mer på vår På äventyr med Disneys älvor-sajt!

Showview: 2501976

Favorit

01:35 förflyttANT

Chyna, Olive, Fletcher, Angus och Lexi gör alla intagningsprovet till en exklusiv och prestigefylld internatskola, utvecklad av Zoltan Grundy - en miljardär och före detta barngeni.

Läs mer på vår förflyttANT-sajt!

Showview: 7492841

Favorit

02:25 Supersjukhuset

Säsong 1.Avsnitt 1. Oliver och Kaz är helt vanliga tonårspolare, med tjejer, serietidningar och videospel på hjärnan. Men när de hittar en hemlig dörr som leder dem till ett sjukhus för superhjältar, upptäcker de deras favoritsuperhjältar inte bara finns på riktigt - de får dessutom skador som kräver superbehandling.Oliver och Kaz använder sin kunskap om serietidningsvärlden för att ge sig på en karriär som superhjältedoktorer. Oavsett om de botar osynlighetssjukan, reparerar lasersyn eller återskapar flygkrafter, lär de sig att om du samarbetar med andra behöver du inte superkrafter för att vara superbra!

Läs mer på vår Supersjukhuset-sajt!

Showview: 9340353

Favorit

02:45 Supersjukhuset

Säsong 1.Avsnitt 2. Oliver och Kaz är helt vanliga tonårspolare, med tjejer, serietidningar och videospel på hjärnan. Men när de hittar en hemlig dörr som leder dem till ett sjukhus för superhjältar, upptäcker de deras favoritsuperhjältar inte bara finns på riktigt - de får dessutom skador som kräver superbehandling.Oliver och Kaz använder sin kunskap om serietidningsvärlden för att ge sig på en karriär som superhjältedoktorer. Oavsett om de botar osynlighetssjukan, reparerar lasersyn eller återskapar flygkrafter, lär de sig att om du samarbetar med andra behöver du inte superkrafter för att vara superbra!

Läs mer på vår Supersjukhuset-sajt!

Showview: 8958686

Favorit

03:10 Danny Cunningham - Skolans Ninja

Säsong 1.Avsnitt 5. Danny är en oväntad hjälte, som med hjälp av en ninjadräkt och en 800 år gammal ninjaguide beskyddar världen från total undergång!

Läs mer på vår Danny Cunningham - Skolans Ninja-sajt!

Showview: 2568247

Favorit

03:30 Yo, min kompis är ett spöke

Säsong 1.Avsnitt 5. En animerad serie med två ovanliga bästa polare i fokus. Vi följer de helgalna äventyren som den excentriska 14-åriga filmskaparen Spencer Wright ger sig ut på tillsammans med sin bästis - popstjärnan Billy Joe Cobras spöke!

Läs mer på vår Yo, min kompis är ett spöke-sajt!

Showview: 3118402

Favorit

03:55 Packages from planet X

Säsong 1.Avsnitt 7. Tonåringen Dan Zembroskys liv förändras för alltid en dag då märkliga och kraftfulla paket börjar dyka upp utanför hans dörr. Tillsammans med sina två bästa vänner, Troll och Amanda, försöker Dan lösa mysteriet med varför bara han kan öppna de extremt roliga, ibland pinsamma och ofta farliga paketen. Samtidigt kämpar han för att hålla paketen borta från den onda utomjordningen Copernicus och hans högra hand Calamary - de brukar alla medel de kan för att stjäla paketen och ta över världen med dem!

Läs mer på vår Packages From Planet X-sajt!

Showview: 3795686

Favorit

04:15 Violetta

Säsong 1.Avsnitt 54. Avsnitt 54: German vill flytta från Buenos Aires men Violetta vill inte flytta med. Kan Angie övertala honom att låta henne stanna kvar? Gregorio upptäcker att studion har finansiella problem och kanske måste slå igen.

Läs mer på vår Violetta-sajt!

Showview: 3689150

Favorit

05:00 Sofia den första

Sofia den första

Säsong 1.Avsnitt 6. Sofia är en helt vanlig liten flicka vars liv plötsligt förändras när hennes mamma gifter sig med kungen och hon själv blir prinsessa!

Läs mer på vår Sofia den första-sajt!

Showview: 8393570

Favorit

05:25 Phineas och Ferb

Säsong 3.Avsnitt 83. Phineas och Ferb vill göra varenda dag på sommarlovet spektakulär! Varje dag hittar de på ny fantasirika uppfinningar medan deras avundsjuka storasyster Candace försöker skvallra för mamma. Det kan vara att bygga en berg- och dalbana på bakgården, surfa på förortens flodvågor eller resa tillbaka till forntiden. Samtidigt lever familjens inte alltför smarta husdjur, näbbdjuret Perry, ett dubbelliv som hemlig agent och strider i varje avsnitt mot den ondskefulle Dr. Doofenshmirtz.

Läs mer på vår Phineas och Ferb-sajt!

Showview: 2174792

Favorit

05:35 Lycka till Charlie!

Säsong 3.Avsnitt 60. När tonårstjejen Teddy plötsligt får en lillasyster, Charlie, får hon en chock och börjar föra en videodagbok. En galet rolig komediserie med Jason Dolley i huvudrollen.

Läs mer på vår Lycka till, Charlie!-sajt!

Showview: 7248605

Favorit