Tillbaka till Aftonbladet

Kanal Global Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Cheias de charme

Brasiliansk dramaserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 21 av 120. Tre hembiträden råkar alla i trubbel med rättvisan och träffas i fängelset. De blir genast vänner och formar en pakt. När de på skoj filmar ett videoklipp där de uppträder blir det en succé och de bildar ett band. Framgången låter inte vänta på sig, men inte alla vill dem väl. I rollerna: Leandra Leal, Claudia Abreu, Ricardo Tozzi, Tato Gabus. Från 17/12.

Läs mer på vår Cheias de charme-sajt!

Showview: -

Favorit

07:55 Cheias de charme

Brasiliansk dramaserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 22 av 120. Tre hembiträden råkar alla i trubbel med rättvisan och träffas i fängelset. De blir genast vänner och formar en pakt. När de på skoj filmar ett videoklipp där de uppträder blir det en succé och de bildar ett band. Framgången låter inte vänta på sig, men inte alla vill dem väl. I rollerna: Leandra Leal, Claudia Abreu, Ricardo Tozzi, Tato Gabus. Från 17/12.

Läs mer på vår Cheias de charme-sajt!

Showview: -

Favorit

08:50 Cheias de charme

Brasiliansk dramaserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 23 av 120. Tre hembiträden råkar alla i trubbel med rättvisan och träffas i fängelset. De blir genast vänner och formar en pakt. När de på skoj filmar ett videoklipp där de uppträder blir det en succé och de bildar ett band. Framgången låter inte vänta på sig, men inte alla vill dem väl. I rollerna: Leandra Leal, Claudia Abreu, Ricardo Tozzi, Tato Gabus. Från 17/12.

Läs mer på vår Cheias de charme-sajt!

Showview: -

Favorit

09:45 Cheias de charme

Brasiliansk dramaserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 24 av 120. Tre hembiträden råkar alla i trubbel med rättvisan och träffas i fängelset. De blir genast vänner och formar en pakt. När de på skoj filmar ett videoklipp där de uppträder blir det en succé och de bildar ett band. Framgången låter inte vänta på sig, men inte alla vill dem väl. I rollerna: Leandra Leal, Claudia Abreu, Ricardo Tozzi, Tato Gabus. Från 17/12.

Läs mer på vår Cheias de charme-sajt!

Showview: -

Favorit

10:40 The actors

The actors

Brittisk komedi från 2003. Tom och O'Malley är två excentriska skådespelare som kämpar för sin överlevnad. När O'Malley gör research inför rollen som Richard III börjar han umgås med lokala kriminella på den skummaste puben i staden. Det dröjer inte länge förrän O'Malley kommer på en plan för att lura de kriminella. I rollerna: Michael Gambon, Dylan Moran, Michael Caine, Lena Headey, Miranda Richardson. Regi: Conor McPherson. Även 23/12.

Läs mer på vår The actors-sajt!

Showview: -

Favorit

12:10 Åsa-Nisse flyger i luften

Svensk komedi från 1956. Åsa-Nisse lyckas vinna en resa för två till Åre och bestämmer sig för att ta med Klabbarparn. I Åre träffar de direktör Jonsson som de försöker sälja en uppfinning till. Men det de inte vet är att Eulalia sålt rättigheterna till uppfinningen för en spottstyver hemma i Knohult. I rollerna: John Elfström, Artur Rolén, Helga Brofeldt, Birgitta Andersson, Gustaf Lövås, Håkan Westergren, Lars Lönndahl, Mona Geijer-Falkner. Regi: Ragnar W Frisk. Även 5/1.

Läs mer på vår Åsa-Nisse flyger i luften-sajt!

Showview: -

Favorit

17:05 Planet food

Brittisk matlagningsserie. Angela May åker till Singapore medan Bobby Chinn besöker Chennai i Indien. I Singapore smakar Angela på indisk mat på det klassiska Raffles Hotel. Chennai är hem till världens äldsta vegetariska restauranger och Bobby provar på olika läckerheter på Woodlands som grundades år 1926.

Läs mer på vår Planet food-sajt!

Showview: -

Favorit

18:00 Miniatyr

Svenskt magasin från 2014. Avsnitt 27 av 28. Om skönhetsideal. Bland kvinnor med ursprung i Mellanöstern är näsplastik närmast vardagsmat. Frågan är varför är det så och vad man ska man tänka på om man bestämmer sig för att genomgå en operation. Gäster är docent PO Haraldsson samt Suzanne och Maggie. Från 15/12. Även 20/12 i Kanal Global.

Läs mer på vår Miniatyr-sajt!

Showview: -

Favorit

18:30 Solen skiner

Svenskt aktualitetsprogram från 2014. Intervju med Soudabeh Ardavan, konstnär och tidigare politisk fånge i Iran. Soudabeh tillbringade åtta år i ett av den islamiska regimens beryktade fängelser i Iran efter revolutionen år 1979. Hon berättar om den tiden och sin konst, om att gå vidare, leva i ett nytt land och fortsätta kämpa. Från 16/12. Även 20/12 i Kanal Global.

Läs mer på vår Solen skiner-sajt!

Showview: -

Favorit

19:05 Hijacking the Arab spring? The rise of the Islamists

Fransk dokumentär från 2012. Under flera årtionden var det Muslimska Brödraskapet en olaglig organisation. I dag är de tillsammans med Salafisterna och andra muslimska grupper krönta som vinnare i de arabiska revolutionerna. Frågan är vad det politiska islam kan komma att innebära. Även 20/12 i Kanal Global.

Läs mer på vår Hijacking the arab spring? The rise of the islamists-sajt!

Showview: -

Favorit

20:00 Cheias de charme

Brasiliansk dramaserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 25 av 120. Tre hembiträden råkar alla i trubbel med rättvisan och träffas i fängelset. De blir genast vänner och formar en pakt. När de på skoj filmar ett videoklipp där de uppträder blir det en succé och de bildar ett band. Framgången låter inte vänta på sig, men inte alla vill dem väl. I rollerna: Leandra Leal, Claudia Abreu, Ricardo Tozzi, Tato Gabus. Även 19/12 i Kanal Global.

Läs mer på vår Cheias de charme-sajt!

Showview: -

Favorit

20:55 Cheias de charme

Brasiliansk dramaserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 26 av 120. Tre hembiträden råkar alla i trubbel med rättvisan och träffas i fängelset. De blir genast vänner och formar en pakt. När de på skoj filmar ett videoklipp där de uppträder blir det en succé och de bildar ett band. Framgången låter inte vänta på sig, men inte alla vill dem väl. I rollerna: Leandra Leal, Claudia Abreu, Ricardo Tozzi, Tato Gabus. Även 19/12 i Kanal Global.

Läs mer på vår Cheias de charme-sajt!

Showview: -

Favorit

21:50 Cheias de charme

Brasiliansk dramaserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 27 av 120. Tre hembiträden råkar alla i trubbel med rättvisan och träffas i fängelset. De blir genast vänner och formar en pakt. När de på skoj filmar ett videoklipp där de uppträder blir det en succé och de bildar ett band. Framgången låter inte vänta på sig, men inte alla vill dem väl. I rollerna: Leandra Leal, Claudia Abreu, Ricardo Tozzi, Tato Gabus. Även 19/12 i Kanal Global.

Läs mer på vår Cheias de charme-sajt!

Showview: -

Favorit

22:45 Cheias de charme

Brasiliansk dramaserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 28 av 120. Tre hembiträden råkar alla i trubbel med rättvisan och träffas i fängelset. De blir genast vänner och formar en pakt. När de på skoj filmar ett videoklipp där de uppträder blir det en succé och de bildar ett band. Framgången låter inte vänta på sig, men inte alla vill dem väl. I rollerna: Leandra Leal, Claudia Abreu, Ricardo Tozzi, Tato Gabus. Även 19/12 i Kanal Global.

Läs mer på vår Cheias de charme-sajt!

Showview: -

Favorit

23:40 Globe trekker

Brittisk reseserie. Zay Harding besöker Saskatchewan, Alberta, British Columbia och Yukon i västra Kanada. Han tar sig med kanot genom Prince Alberts nationalpark och tar tåget över prärien Great Plains. I Edmonton utforskar han världens största shoppingcenter och provar på bungyjump. Från 4/12.

Läs mer på vår Globe trekker-sajt!

Showview: -

Favorit

00:35 Placid Lake

Placid Lake

Australisk dramakomedi från 2003. Den brådmogne och bohemiske tonåringen Placid Lake har alltid varit annorlunda. När han slutar skolan bestämmer han sig för att göra det som kommer att reta hans new age-föräldrar mest av allt, han ska bli normal. Han har läst på ordentligt och planen är färdig. Frågan är om hans föräldrar kommer att överleva skammen av att ha en son som går en framtid inom försäkringsbranschen till mötes. I rollerna: Ben Lee, Rose Byrne, Miranda Richardson, Garry McDonald. Regi: Tony McNamara. Även 22/12.

Läs mer på vår Placid Lake-sajt!

Showview: -

Favorit

02:05 Shallow ground

Shallow ground

Amerikansk skräckfilm från 2004. Ett år efter ett ouppklarat mord på en ung kvinna kommer en naken och blodig tonårspojke in på en ensligt belägen polisstation. Sheriffen försöker desperat ta reda på vem pojken är och om han kan ligga bakom fler försvinnanden i trakten. I rollerna: Stan Kirsch, Timothy V Murphy, Lindsey Stoddart. Regi: Sheldon Wilson. Även 29/12.

Läs mer på vår Shallow ground-sajt!

Showview: -

Favorit

03:40 You can't stop the murders

You can't stop the murders

Australisk komedi från 2003. En serie mord förbryllar polisen i den australiska småstaden Sleepy West. Under kort tid mördas personer med samma sysselsättning som medlemmarna i gruppen Village People. Skräcken sprider sig när det konstateras att listan fortfarande saknar en kategori, nämligen en polis. I rollerna: Gary Eck, Akmal Saleh, Anthony Mir, Richard Carter, Kirstie Hutton, Rob Carlton, Peter Callan, Kenny Graham, Steve Rodgers. Regi: Anthony Mir. Även 24/12.

Läs mer på vår You can't stop the murders-sajt!

Showview: -

Favorit

05:25 I gult och blått

Svensk komedi från 1942. Erik går i sista ring i gymnasiet och hans liv kretsar kring fotboll och flickvännen Britta. Hans far försöker stoppa sonens fotbollsplaner. Men snart upptäcks hans talanger av fotbollsklubben BK Stella och lagledaren Loffe Nilsson. I rollerna: Christian Bratt, Elof Ahrle, Einar Axelsson, Ann-Margret Bergendahl, John Botvid. Regi: Elof Ahrle.

Läs mer på vår I gult och blått-sajt!

Showview: -

Favorit