Tillbaka till Aftonbladet

Nickelodeon Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

06:00 Umizoomi

Säsong 3.Avsnitt 11. Strandpromenaden. Teamets vän Ryan vill vinna en leksakshelikopter på strandpromenaden men då måste han samla ihop 27 kuponger! Milli, Geo och Bot vill spela och försöka vinna kuponger till Ryan så att han äntligen kan få det speciella priset.

Läs mer på vår Umizoomi-sajt!

Showview: 279897

Favorit

06:25 Paw patrol

Säsong 1.Avsnitt 8. Valparnas depåteam // Valparna släcker eld. Ryder och Paw Patrol måste rädda Alex när han drar iväg på sin nya super-trehjuling. Snart får valparna hjälpa honom att laga den. // Marshall visar vilken hjälte han är när han stannar och släcker en eld på stranden mitt under en pågående tävling.

Läs mer på vår Paw patrol-sajt!

Showview: 9073859

Favorit

06:35 Dora - utforskaren

Dora - utforskaren

Säsong 1.Avsnitt 16. Ryggsäck. Dora, Boots och Ryggsäck måste skynda sig tillbaka med böcker som Dora lånat!

Läs mer på vår Dora utforskaren-sajt!

Showview: 7762965

Favorit

07:00 Svampbob Fyrkant

Säsong 4.Avsnitt 18. Vilda värstingar // Bästa ovänner. SvampBob för höra att ett läskigt motorcykelgäng ska komma till stan. Men ingen annan i Bikini Botten verkar vara oroliga över nyheten.

Läs mer på vår Svampbob Fyrkant-sajt!

Showview: 623694

Favorit

07:25 Svampbob Fyrkant

Säsong 4.Avsnitt 19. Den rosa rövaren // Mini- Bläck. SvampBobs favorit manet-nät är försvunnet och det värsta är att Patrik verkar ha stulit det.

Läs mer på vår Svampbob Fyrkant-sajt!

Showview: 3275491

Favorit

07:40 Djungel George

Djungel George

Säsong 1.Avsnitt 12. The Vegemaster / Eagle Tick.

Läs mer på vår Djungel George-sajt!

Showview: 4411439

Favorit

08:05 Oggy och Kackerlackorna

Säsong 4.Avsnitt 25. Oggy Goes Green/A Streetcar on the Loose/Lights Out!. Oggys varmvattenberedare exploderar så han väljer det gröna alternativet och monterar en solpanel på taket. // Jack blir spårvagnsförare, men kackerlackorna mixtrar med styrsystemet... // Kackerlackorna lyckas att få alla säkringar att gå..

Läs mer på vår Oggy och Kackerlackorna-sajt!

Showview: 1710897

Favorit

08:15 Oggy och Kackerlackorna

Säsong 4.Avsnitt 3. Panic Room/Jack's Nephew/Washing Day!. Oggy beställer ett lufttätt, hermetiskt tillslutet rum där han kan stänga in sig. // Jacks brorson, en riktig odåga, tillbringar några dagar med Oggy. // Oggy ska hänga upp tvätten, men det hela urartar och blir en chockerande och hysterisk upplevelse...

Läs mer på vår Oggy och Kackerlackorna-sajt!

Showview: 3905897

Favorit

08:30 Fairly odd parents

Fairly odd parents

Säsong 7.Avsnitt 18. Rena natta // Pappan på havet. Timmy är utmattad och önskar sig totalt mörker så att han kan sova. Men om féer är i mörker för länge så förvandlas de till fruktansvärda féer. // Familjen Turner strandar på en öde ö. Pappa måste rädda familjen innan ön sprängs av en hemlig bomb.

Läs mer på vår Fairly odd parents-sajt!

Showview: 949878

Favorit

09:00 iCarly

Säsong 2.Avsnitt 11. Vinn en bil. Gänget kör en tävling på iCarly; priset är en ny bil tack vare en lokal bilfirma. Efter att Nevel vunnit, upptäcker ungdomarna att bilfirman inte kände till tävlingen eller gratis-bilen som de påstods ha donerat till tävlingen.

Läs mer på vår ICarly-sajt!

Showview: 816217

Favorit

09:25 iCarly

Säsong 2.Avsnitt 12. Sluta Fred. Freddie säger under en sändning att han inte är ett fan av internetsensationen Fred, vilket får Fred att meddela att han tänker sluta att lägga ut filmer för alltid. Fansen blir rasande för att Freddie har orsakat slutet för de populära filmerna.

Läs mer på vår ICarly-sajt!

Showview: 2432014

Favorit

09:55 Det hemsökta huset

Säsong 1.Avsnitt 13. Hemsökt Spratt. Louie och Frankie är den ultimata- duon att ställa till med spratt. Men när ett av skämten går för långt bestämmer sig Michelle och Ray för att skilja dem åt. Efter ett tag inser de dock att barnen fungerar bättre tillsammans.

Läs mer på vår Det Hemsökta Huset-sajt!

Showview: 3223965

Favorit

10:20 Sam & Cat

Säsong 1.Avsnitt 20. Skotokig. När Sam äter upp alla köttbullar som Cat så noggrant har förberett till sin speciella middagsbjudning, måste hon snabbt göra nya. Cat hittar en sko och blir besatt av tanken på att hitta den andra, matchande skon.

Läs mer på vår Sam & Cat-sajt!

Showview: 5642946

Favorit

10:45 Sam & Cat

Säsong 1.Avsnitt 21. #JA DAN'. För att alla ska köpa presenter till varandra hittar Cat på en ny helgdag "Ja dan'". När hon försöker lista ut vad de andra har köpt till henne, upptäcker hon att Sams present inte alls är vad Cat hade hoppats på.

Läs mer på vår Sam & Cat-sajt!

Showview: 3399694

Favorit

11:15 Familjen Thunderman

Säsong 1.Avsnitt 13. Du stal min dröm, brorsan. När Max vinner skolvalet som Phoebe hade jobbat så hårt för, planerar hon sin hämnd.

Läs mer på vår Familjen Thunderman-sajt!

Showview: 9274323

Favorit

11:40 Big time rush

Säsong 3.Avsnitt 4. Dubbeldejt. Det är date-kväll på Palm Woods. James hjälper Carlos att få ihop en date med en av alla Jennifers, Kendall följer med Lucy på middag hemma hos hennes föräldrar och Logan tackar ja till en blind-date för att kunna spionera på Camille och Jett.

Läs mer på vår Big time rush-sajt!

Showview: 9265675

Favorit

12:05 Svampbob Fyrkant

Säsong 6.Avsnitt 5. Splintan // Vilket drag. När SvampBob lagars mat, råkar han får en flisa handen // SvampBob och Patrik har roligt med deras nya "dragflöjter" och det i sin tur, gör naturligtvis Bläckward, tokig.

Läs mer på vår Svampbob Fyrkant-sajt!

Showview: 5944675

Favorit

12:30 Smulbröderna

Säsong 1.Avsnitt 4. Raketproblem/Mögelproblem. Håll i hatten, ankor! Bilraketen kommer att bli rejält upphottad av toppmekanikern Ketta. /Mögel slår till i brödgruvorna och de enda som kan slå tillbaka är äkta Smulbröder.

Läs mer på vår Smulbröderna-sajt!

Showview: 125101

Favorit

13:00 Fairly odd parents

Fairly odd parents

Säsong 7.Avsnitt 14. Poltergeeks/Beach Blanket Bozo.

Läs mer på vår Fairly odd parents-sajt!

Showview: 645502

Favorit

13:25 Totally spies

Säsong 2.Avsnitt 37. Huvudfigurerna i Totally spies är de tre superspionerna från Beverly Hills: tonåringarna Sam, Clover och Alex. I hemlighet slåss de mot internationell brottslighet med hjälp av specialprylar som de får av sin chef, Jerry. Han är också grundaren och ledaren av den hemliga organisationen WOOHP (World Organization of Human Protection). Det är en balansgång att klara av uppdragen samtidigt som de ska leva ett vanligt liv och hemlighålla sina spionidentiteter.

Läs mer på vår Totally Spies-sajt!

Showview: 241743

Favorit

13:55 Winx club

Säsong 5.Avsnitt 21. A Perfect Date.

Läs mer på vår Winx club-sajt!

Showview: 384323

Favorit

14:20 Pingvinerna från Madagaskar

Pingvinerna från Madagaskar

Säsong 2.Avsnitt 28. Hår-resande // Oflyktig kärlek. McSlades tupé blåser av och fastnar på Maurice. Babianhonorna misstar honom för en hanbabian och nu måste pingvinerna rädda honom. // Strutsen Shelly blir kär i Rico, när han räddar henne från att fastna i cement. Men Ricos hjärta tillhör hans docka.

Läs mer på vår Pingvinerna från Madagaskar-sajt!

Showview: 266149

Favorit

14:50 Svampbob Fyrkant

Säsong 8.Avsnitt 2. Drive-through // Slappna av. Istället för att laga ett hål i väggen på Krångliga Krabban så bestämmer sig Herr Krabba för att förvandla hålet till en "Drive-in-fönster". // Tony Snabb, sonen till en berömd racerbåt-förare, lär SvampBob att köra båt.

Läs mer på vår Svampbob Fyrkant-sajt!

Showview: 9553946

Favorit

15:05 Fairly odd parents

Fairly odd parents

Säsong 9.Avsnitt 2. Tuffa andetag // LIvsfarlig ledning. Cosmo har tappat minnet och tror att han är Pappas ande. Nu måste han återfå minnet innan Pappa förstör jorden med sina konstiga önskningar. // När Timmy önskar att Herr Dinkelberg ersätter Pappa som scoutledare, försöker Pappa återfå Timmys respekt.

Läs mer på vår Fairly odd parents-sajt!

Showview: 3390743

Favorit

15:35 Smulbröderna

Säsong 1.Avsnitt 2. Stinknäbb/En grod-dags eftermiddag.. Buhdeuce måste stå ut med en riktigt äcklig stinknäbb som leder till riktiga bekymmer/ Sway sway och Buhdeuce lär deras husdjur Jelly

Läs mer på vår Smulbröderna-sajt!

Showview: 7888762

Favorit

16:00 Ned's declassified

Säsong 2.Avsnitt 1. The New Semester and Electives. NEW SEMESTER Ned vill ha sin första kyss av Suzie, men först måste Moze hjälpa honom att sära på Suzie och Loomer. Cookie börjar terminen med en cool ny stil. // ELECTIVES Ned, Moze och Cookie provar olika frivilliga ämnen för att hamna i samma klass.

Läs mer på vår Ned's declassified-sajt!

Showview: 649633

Favorit

16:15 How to rock

Säsong 1.Avsnitt 12. Hur man rockar en nyhetssändning. Molly och Kacey konkurrerar om att bli den nya reportern för Brewsterskolans morgonnyheter. Stevie blir vald till producent och ger Molly jobbet. För att stjäla uppmärksamheten går Kacey ut med en stor nyhet, utan att undersöka om den är sann.

Läs mer på vår How to rock-sajt!

Showview: 588052

Favorit

16:40 Det hemsökta huset

Säsong 1.Avsnitt 23. Hemsökt Bu- Klubb. Louie leder en spökklubb för killar som utför "spök och spratt". Frankie låtsas vara en spök-kille för att få vara med. Men när de andra vill att hon ska bli medlem blir Louie orolig att de ska avslöja bluffen.

Läs mer på vår Det Hemsökta Huset-sajt!

Showview: 9961930

Favorit

17:10 Familjen Thunderman

Säsong 1.Avsnitt 9. Det här ser ut att vara ett job för .... Max och Phoebe tar jobb på en pizzarestaurang för att få råd att köpa den nya mePhonen, och var för sig försöker de imponera på chefen med egna idéer. När Max tar på sig en för stor beställning måste de samarbeta för att rädda sina jobb.

Läs mer på vår Familjen Thunderman-sajt!

Showview: 743698

Favorit

17:40 Sam & Cat

Säsong 1.Avsnitt 30. #InstängdiLådan. Sam och Cat har biljetter till Mystic Mountains tivoli, men deras planer ändras plötsligt när Cat blir instängd i ett av Dices trolleritrick. Gänget måste hjälpas åt för att försöka få ut henne.

Läs mer på vår Sam & Cat-sajt!

Showview: 965863

Favorit

18:10 Big time rush

Säsong 2.Avsnitt 14. Beach party - Big Time - del 1. Killarna får låna Griffins strandhus för en dag och bjuder med sina vänner från Palm Woods. Carlos och Logan letar efter en nergrävd skatt och James faller för en söt tjej som han inbillar sig är en sjöjungfru.

Läs mer på vår Big time rush-sajt!

Showview: 2172120

Favorit

18:30 Big time rush

Säsong 2.Avsnitt 15. Beach party - Big Time - del 2. Killarna får låna Griffins strandhus för en dag och bjuder med sina vänner från Palm Woods. Carlos och Logan letar efter en nergrävd skatt och James faller för en söt tjej som han inbillar sig är en sjöjungfru.

Läs mer på vår Big time rush-sajt!

Showview: 516439

Favorit

19:00 Victorious

Säsong 3.Avsnitt 21. Robbie säljer Rex. Mason Thornsmiths snobbiga 12-åriga son köper Rex av Robbie. Det dröjer dock inte länge innan Robbie saknar Rex och tar hjälp av Cat för att få honom tillbaka. Samtidigt går en maskerad typ runt på Hollywood Arts och kastar mjöl på studenterna.

Läs mer på vår Victorious-sajt!

Showview: 605323

Favorit

19:25 Sam & Cat

Säsong 1.Avsnitt 4. Brittbratzen. Sam och Cat sitter barnvakt åt två ordentliga och artiga brittiska flickor som visar sig vara lurendrejaare. Sam besöker ett ålderdomshem för att göra den samhällsinsats som hennes online kurs kräver.

Läs mer på vår Sam & Cat-sajt!

Showview: 125472

Favorit

19:50 See dad run

Säsong 1.Avsnitt 1. See Dad Run Home.

Läs mer på vår See Dad Run-sajt!

Showview: 807410

Favorit

20:20 iCarly

Säsong 1.Avsnitt 23. Fart och fäkt. Freddie behöver spendera tid med bara killar, så han följer med Spencer på fäktning. Freddie är en naturbegåvning, men saker och ting blir komplicerade när Spencer får honom involverad i en match mot den fantastiske Doug Toder.

Läs mer på vår ICarly-sajt!

Showview: 791439

Favorit

20:45 Fred: The show

Säsong 1.Avsnitt 11. Privatläraren. Fred får läxhjälp av Eloise, inför sitt kommande prov. När hon dyker upp tror Fred att hon är en rysk spion och ger allt han har för att avslöja henne, även om det innebär att han blir kuggad.

Läs mer på vår Fred: The Show-sajt!

Showview: 5599743

Favorit

05:00 Rorri racerbil

Rorri racerbil

Säsong 1.Avsnitt 5. Roary's Day at the Seaside. Store Chris och Rorri har åkt till stranden för hämta sand till grusgroparna. De är snart fullt upptagna med att bygga sandslott. Kommer de att hinna tillbaka till racerbanan med sanden innan tävlingen börjar?

Läs mer på vår Rorri Racerbil-sajt!

Showview: 1245298

Favorit

05:10 Pim & Pom

Pim & Pom

Avonturiers. När Pim råkar ha ner en tjock bok från hyllan börjar Pom läsa den. Den är full av historier om den modiga äventyraren Pim som går genom öknar, flyger i luftballong och nästan blir kokad levande av kannibaler!

Läs mer på vår Pim och Pom-sajt!

Showview: 21030415

Favorit

05:15 Pim & Pom

Pim & Pom

De Alleseter. Tanten dammsuger. Pim och Pom är livrädda för dammsugaren, som de kallar för "slukaren". När tanten stänger av dammsugaren för att svara i telefonen bestämmer sig Pim för att undersöka.

Läs mer på vår Pim och Pom-sajt!

Showview: 21039786

Favorit

05:20 Pim & Pom

Pim & Pom

Kees. Pim vill leka ute, men Pom är inte på humör. Han vill leka inomhus i stället. Pim känner inte för det, han vill hellre leka med Fred, grannens hund. När Pom vill vara med och leka säger Pim nej...

Läs mer på vår Pim och Pom-sajt!

Showview: 15395095

Favorit

05:25 Greta Gris

Säsong 1.Avsnitt 50. My Birthday Party. Greta fyller år och har kalas.

Läs mer på vår Greta Gris-sajt!

Showview: 15394366

Favorit

05:30 Greta Gris

Säsong 1.Avsnitt 51. Daddy's Movie Camera. Pappa får en ny videokamera. Först visar Greta honom hur den funkar, sen filmar han när Greta fånar sig.

Läs mer på vår Greta Gris-sajt!

Showview: 8177540

Favorit

05:40 Bubble guppies

Säsong 1.Avsnitt 12. Vem ska spela stora stygga vargen?. Bubble Guppies går och ser en pjäs som heter De tre små grisarna, men när en av skådespelarna inte kan uppträda får Deema ta på sig dräkten och inta scenen.

Läs mer på vår Bubble Guppies-sajt!

Showview: 5845095

Favorit