Tillbaka till Aftonbladet

Nickelodeon Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

06:00 Umizoomi

Säsong 3.Avsnitt 12. Prestos magiska hus. Trollkarlen Presto råkar av misstag lägga sin trollstav i tvättmaskinen och hela tvättstugan fylls av magiska bubblor! Presto blir fångad inuti en bubbla och nu måste teamet ta sig in i Prestos knasiga hus och försöka rädda honom.

Läs mer på vår Umizoomi-sajt!

Showview: 728618

Favorit

06:25 Paw patrol

Säsong 1.Avsnitt 9. Valparna räddar godiset // Valpar som liftar. När Herr Porters lastbil, fullastad med valpgodis, glider på isen ner mot vattnet måste Ryder och valparna rädda bilen... och godiset! // Katie och hennes katt Smulan fastnar i en skidlift och kommer inte ner! Ryder och Paw Patrol kommer till undsättning.

Läs mer på vår Paw patrol-sajt!

Showview: 9033231

Favorit

06:35 Dora - utforskaren

Dora - utforskaren

Säsong 1.Avsnitt 17. Mygga-Mygga. Dora och Boots hjälper mamma Mygga-Mygga att ta hem en kaka så hon kan mata sina barn.

Läs mer på vår Dora utforskaren-sajt!

Showview: 7739637

Favorit

07:00 Svampbob Fyrkant

Säsong 4.Avsnitt 20. Den bästa dagen någonsin // En gåva av gummi. Det här kommer bli den bästa dagen någonsin för SvampBob. För det första får han jobba på Krångliga Krabban. Sedan ska han möta Sandy för en karate lektion och efter det manetfiska med Patrik och slutligen lyssna på Bläckwards klarinettkonsert.

Läs mer på vår Svampbob Fyrkant-sajt!

Showview: 198453

Favorit

07:25 Svampbob Fyrkant

Säsong 5.Avsnitt 2. Den första stekkocken // Nattlampa. Herr Krabbas gamla stekkock kommer på besök på Krångliga Krabban. SvampBob har stor vördnad inför sin föregångare, som har blivit en berömd kock efter att han slutade på Krångliga Krabban.

Läs mer på vår Svampbob Fyrkant-sajt!

Showview: 3242163

Favorit

07:40 Djungel George

Djungel George

Säsong 1.Avsnitt 5. The Snoring / George`s Day Off.

Läs mer på vår Djungel George-sajt!

Showview: 4471811

Favorit

08:05 Oggy och Kackerlackorna

Säsong 4.Avsnitt 25. Oggy Goes Green/A Streetcar on the Loose/Lights Out!. Oggys varmvattenberedare exploderar så han väljer det gröna alternativet och monterar en solpanel på taket. // Jack blir spårvagnsförare, men kackerlackorna mixtrar med styrsystemet... // Kackerlackorna lyckas att få alla säkringar att gå..

Läs mer på vår Oggy och Kackerlackorna-sajt!

Showview: 1787569

Favorit

08:15 Oggy och Kackerlackorna

Säsong 4.Avsnitt 4. Oggy's Shadow/Mister Cat/Buddy Parrot. Efter femtioelfte bråket med kackerlackorna blir Oggy av med sin egen skugga! // Jack anmäler sig till en tävling för vackraste katten i grannskapet och släpar med sig Oggy. // Oggy hittar en imiterande papegoja och bestämmer sig för att adoptera den.

Läs mer på vår Oggy och Kackerlackorna-sajt!

Showview: 3972569

Favorit

08:30 Fairly odd parents

Fairly odd parents

Säsong 7.Avsnitt 19. Grova grödor // Crock Talk. Pappa gör om familjen Turners hem till en bondgård, men när féerna ska ge honom gröna fingrar förlorar de sin magiska kraft. // Det börjar dyka upp monster i Dimmsdale och herr Crocker beslutar sig för att starta ett webbprogram för att avslöja dem.

Läs mer på vår Fairly odd parents-sajt!

Showview: 405989

Favorit

09:00 iCarly

Säsong 2.Avsnitt 13. Dubbelgångare. När Carly, Sam och Freddie smiter ut för att se en kampsport-match, skaffar de dubbelgångare för att lura Spencer att de fortfarande är hemma. Under tiden bygger Spencer en gigantisk version av Newtons vagga.

Läs mer på vår ICarly-sajt!

Showview: 389618

Favorit

09:25 iCarly

Säsong 2.Avsnitt 14. Kärnämnen. När Carly, Sam och Freddie får i uppgift i skolan att skapa egna projekt som ska gynna miljön, slutar det med att Carly bygger en olaglig kärnkraftsdriven generator!

Läs mer på vår ICarly-sajt!

Showview: 2409786

Favorit

09:55 Det hemsökta huset

Säsong 1.Avsnitt 14. Hemsökt Rektor. Taylor och Frankie får för sig att Michelle dejtar skolans rektor. De bestämmer sig för att sabotera Michelles första "dejt" med honom och Miles måste samtidigt bryta mot sitt förbud att inte skrämma folk.

Läs mer på vår Det Hemsökta Huset-sajt!

Showview: 3290637

Favorit

10:20 Sam & Cat

Säsong 1.Avsnitt 22. #Elakiös. Sam och Cat slår vad med en kunds dryga storebrorsa om att "elakiös" är ett riktig ord. När de upptäcker att de har fel måste de snabbt lista ut ett sätt att få in ordet i ordboken.

Läs mer på vår Sam & Cat-sajt!

Showview: 5619618

Favorit

10:45 Sam & Cat

Säsong 1.Avsnitt 23. #EnMagiskBankomat. Sam upptäcker att Cat helt plötsligt börjar spendera mer pengar än vanligt. Cat visar henne till en hemlig "Magisk bankomat" som ger bort pengar gratis. Det dröjer inte länge innan Sam börjar oroa sig för att allt inte står rätt till med bankomaten.

Läs mer på vår Sam & Cat-sajt!

Showview: 3366366

Favorit

11:15 Familjen Thunderman

Säsong 1.Avsnitt 14. Thundersinne. Phoebe får förmågan att ana fara innan den har hänt, och använder sitt nyfunna sinne för att imponera på sina klasskamrater. Under tiden låtsas Max att han inte har fått sitt sinne ännu för att få presenter av Barb.

Läs mer på vår Familjen Thunderman-sajt!

Showview: 9241095

Favorit

11:40 Big time rush

Säsong 3.Avsnitt 5. Produkter. Griffin ska ha ett möte med VD'n för en stor varuhuskedja där han ska sälja in nya BTR-reklamartiklar. Killarna gillar verkligen inte prylarna och gör allt för att byta ut dem mot produkter som de själva har tillverkat.

Läs mer på vår Big time rush-sajt!

Showview: 9232347

Favorit

12:05 Svampbob Fyrkant

Säsong 6.Avsnitt 6. Leva som Larry // Solblekt. Allihop är imponerade av Hummern Harry våghalsiga liv, särskilt SvampBob och Patrik // Alla som är något i Bikini Botten ska gå på ett stort party. Men man måste ha en viss solbränna för att komma in.

Läs mer på vår Svampbob Fyrkant-sajt!

Showview: 5911347

Favorit

12:30 Smulbröderna

Säsong 1.Avsnitt 5. Försvunna till havs & Sjuk, sjukare, sjuk-anka. Swaysway och Buhdeuce visar sin "brödiga" sida när de vårdar sin bästa kund för att han ska bli frisk. / Killarna blir strandsatta mitt i en stor damm. Det är mycket farligare än det låter. Jo, det är det faktiskt.

Läs mer på vår Smulbröderna-sajt!

Showview: 696144

Favorit

13:00 Fairly odd parents

Fairly odd parents

Säsong 7.Avsnitt 15. The Old Man and the C-/Balance of Flour.

Läs mer på vår Fairly odd parents-sajt!

Showview: 570453

Favorit

13:25 Totally spies

Säsong 2.Avsnitt 37. Huvudfigurerna i Totally spies är de tre superspionerna från Beverly Hills: tonåringarna Sam, Clover och Alex. I hemlighet slåss de mot internationell brottslighet med hjälp av specialprylar som de får av sin chef, Jerry. Han är också grundaren och ledaren av den hemliga organisationen WOOHP (World Organization of Human Protection). Det är en balansgång att klara av uppdragen samtidigt som de ska leva ett vanligt liv och hemlighålla sina spionidentiteter.

Läs mer på vår Totally Spies-sajt!

Showview: 712786

Favorit

13:55 Winx club

Säsong 5.Avsnitt 22. Listen to Your Heart.

Läs mer på vår Winx club-sajt!

Showview: 848076

Favorit

14:20 Pingvinerna från Madagaskar

Pingvinerna från Madagaskar

Säsong 2.Avsnitt 29. Semester på Hoboken. Pingvinerna har planerat en semester till havs men de seglar vilse under en storm, och hamnar i Hoboken, New Jersey. De hälsar på gamla vänner på Hoboken Zoo som alla verkar lyckliga. Men Skepparn börjar misstänka att zoot bär på en lömsk hemlighet.

Läs mer på vår Pingvinerna från Madagaskar-sajt!

Showview: 221076

Favorit

14:50 Svampbob Fyrkant

Säsong 8.Avsnitt 3. Hole in one // Vårstädning. SvampBob och Patrik bygger en minigolfbana inne i SvampBobs hus. // SvampBob har svårt att kasta sina gamla ägodelar eftersom de är förknippade med så många fina minnen.

Läs mer på vår Svampbob Fyrkant-sajt!

Showview: 9520618

Favorit

15:05 Fairly odd parents

Fairly odd parents

Säsong 9.Avsnitt 3. Fèhund i fara // Dummare än normalt. Herr Crocker får reda på att Snappe har magiska krafterm, och hypnotiserar honom för att vända Snappe mot Timmy. // För att få bättre betyg önskar Timmy att alla blev dummare än honom. När en meteor hotar jorden är Timmy den enda som kan rädda planeten.

Läs mer på vår Fairly odd parents-sajt!

Showview: 3367415

Favorit

15:35 Smulbröderna

Säsong 1.Avsnitt 3. Månadens anställd/Dags att diska. Buhdeuce liv kommer att förändras för alltid när Swaysway delar ut ett pris./Swaysway och Buhdeuce måste ta hand om en hög med

Läs mer på vår Smulbröderna-sajt!

Showview: 7855434

Favorit

16:00 Ned's declassified

Säsong 2.Avsnitt 2. Pep Rallies and Lunch. PEP RALLIES Ned blir skolmaskoten Wolfie för att slippa lektioner. Moze kämpar med ett pepptal och Cookie vill krydda med ett trick! // LUNCH Ned försöker stoppa nån som tar en tugga av allas lunch. Moze vill veta varför Suzie inte äter lunch med henne.

Läs mer på vår Ned's declassified-sajt!

Showview: 589076

Favorit

16:15 How to rock

Säsong 1.Avsnitt 13. Hur man rockar ett basketlag. När alla i skolan måste gå med i ett idrottslag väljer Kacey motvilligt att börja spela i Stevies basketlag. Det visar sig snart att Kacey är riktigt duktig, men hennes nyfunna vinnarinstinkt sätter vänskapen till Stevie på prov.

Läs mer på vår How to rock-sajt!

Showview: 491863

Favorit

16:40 Det hemsökta huset

Säsong 1.Avsnitt 24. Hemsökt Viking. Taylor vänder sig motvilligt till Louie när hon ska skriva en läxa om vikingar men istället för att hämta den kända Leif Ericsson så bjuder Louie av misstag in en spök-viking som vållar ödeläggelse och är svårtyglad. Gästande skådesp.: Charlie O'Connell

Läs mer på vår Det Hemsökta Huset-sajt!

Showview: 3266142

Favorit

17:10 Familjen Thunderman

Säsong 1.Avsnitt 16. Upp, upp och semester!. Familjen Thunderman deltar i en familjetävling för att vinna en drömsemester, men de har olika idéer om vart de ska åka. När de inte kan enas deltar de som två skilda lag, killar mot tjejer, och så får vinnaren bestämma.

Läs mer på vår Familjen Thunderman-sajt!

Showview: 586569

Favorit

17:40 Sam & Cat

Säsong 1.Avsnitt 31. #DrönareÖverallt. När Sam och Cat hittar ett företag på internet som levererar varor med hjälp av flygande drönare, börjar de genast beställa hem allt de kan hitta. Men något går fel i drönarnas programmering och plötsligt börjar saker istället försvinna från Sam och Cat.

Läs mer på vår Sam & Cat-sajt!

Showview: 342347

Favorit

18:05 Big time rush

Livet är på gång att förändras stort för de fyra bästa vännerna från Minnesota. En dag spelar de hockey och försöker klara skolan, nästa är de på väg till L.A. för att bli stora pop-stjärnor! Det kanske låter som en dröm, men att byta hockey-utrustning mot hår- och makeup är inte alltid lätt... Har de vad som krävs för att klara musik-branschen? Kommer kändis-livet att förändra dom för evigt? Och förresten, var kan de öva sina slagskott....?

Läs mer på vår Big time rush-sajt!

Showview: 5578144

Favorit

19:00 Victorious

Säsong 3.Avsnitt 22. Den dåliga rumskamraten. För att kunna skriva en låt tillsammans flyttar André in hos Tori. Snart inser de dock att de inte direkt passar som rumskamrater. Jade upptäcker en dålig bild på sig själv på Internet och smider planer för att få bort den.

Läs mer på vår Victorious-sajt!

Showview: 161434

Favorit

19:25 Sam & Cat

Säsong 1.Avsnitt 5. Barnvaktskriget. När Sam och Cat sitter barnvakt åt ett liten kille som plötsligt utbrister, "Du är den bästa barnvakten jag någonsin haft", börjar tjejerna tjafsa om vem av dem han egentligen menar. De börjar tävla om vem som kan bli mest omtyckt av nya kunder.

Läs mer på vår Sam & Cat-sajt!

Showview: 696415

Favorit

19:50 See dad run

Säsong 1.Avsnitt 2. See Dad Lose Janie.

Läs mer på vår See Dad Run-sajt!

Showview: 851231

Favorit

20:20 iCarly

Säsong 1.Avsnitt 24. Vinn en dejt. När deras vän Gibby är för blyg för att bjuda ut en tjej han gillar, bestämmer sig gänget för att göra honom och föremålet för hans kärlek till tävlande i ett "Vinn en dejt"-inslag i sin webbshow.

Läs mer på vår ICarly-sajt!

Showview: 231502

Favorit

20:45 Fred: The show

Säsong 1.Avsnitt 12. Freds uppesittarkväll. När Fred får reda på att han har historiaprov, bestämmer han sig för att dygna och plugga inför det. Men trots Freds goda intentioner, blir han snabbt distraherad ifrån pluggandet.

Läs mer på vår Fred: The Show-sajt!

Showview: 5566415

Favorit

05:00 Rorri racerbil

Rorri racerbil

Säsong 1.Avsnitt 6. Roary Takes Off. Rorris motor ryker och är smutsig. Store Chris försöker hitta ett renare bränsle åt hans stora stjärna. Men det går inte riktigt som planerat...

Läs mer på vår Rorri Racerbil-sajt!

Showview: 1205670

Favorit

05:10 Pim & Pom

Pim & Pom

Jarig. Pim är glad för i morgon är det hans födelsedag och han vill ha en ordentlig fest. Han kan bara inte somna. Nästa dag verkar alla ha glömt hans födelsedagskalas! Men precis när han gett upp hoppet kallar Pom upp honom på taket...

Läs mer på vår Pim och Pom-sajt!

Showview: 21007187

Favorit

05:15 Pim & Pom

Pim & Pom

Kamperen. Tanten tar med sig Pim och Pom ut i naturen på husvagnscamping. Men Pim och Pom vill sova i tält, som på "riktig" camping! På natten börjar det regna, tältet läcker och Pim önskar att han vore i den varma husvagnen...

Läs mer på vår Pim och Pom-sajt!

Showview: 21006458

Favorit

05:20 Pim & Pom

Pim & Pom

Vliegent Tapijt. Pim och Pom ligger och njuter av solskenet, medan deras matte piskar en matta. Pom säger att man kan flyga på mattor som i sagorna. Pim vill prova. De sätter sig på mattan, blundar och säger "Abrakadabra...".

Läs mer på vår Pim och Pom-sajt!

Showview: 15362767

Favorit

05:25 Greta Gris

Träffa den oemotståndliga Greta Gris och hennes fnissande, grymtande fantastiska familj på deras vilda lek genom livet. Hennes äventyr slutar alltid lyckligt med grymt höga skratt.

Läs mer på vår Greta Gris-sajt!

Showview: 1348941

Favorit

05:35 Zack och Quack

Säsong 1.Avsnitt 3. Zack och Kvacks pop-upcirkus // Pop-up monster. När Zack vill tämja världens vildaste djur, beger han sig till cirkusen. När Kvack poppar upp en dinosaurie, får de Jurassic-liknande problem. // När ett litet bebismonster dyker upp beger sig Zack och hans vänner av för att förena bebisen med sin mamma.

Läs mer på vår Zack och Quack-sajt!

Showview: 9007816

Favorit

05:45 Paw patrol

Säsong 1.Avsnitt 7. Valparna räddar cirkusen // Kuckelikul med valparna. Den lilla elefanten Ellie har rymt! Ryder och Paw Patrol letar efter henne men det gör också hennes mamma. Plötsligt är två elefanter lösa i stan! // Borgmästarens kyckling har försvunnit. Ryder och valparna får leta i hela bukten för att hitta henne.

Läs mer på vår Paw patrol-sajt!

Showview: 1330922

Favorit

05:55 Tickety toc

Säsong 1.Avsnitt 3. Flyg-dags // Pirat-dags. Tommy och Tallulah försöker hjälpa Hönali att flyga runt i stan på ett stort pappersflygplan. // Tommy och Tallulah leker pirater och söker efter Madame au Laits skatt.

Läs mer på vår Tickety Toc-sajt!

Showview: 1618090

Favorit