Tillbaka till Aftonbladet

Nickelodeon Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

06:00 Umizoomi

Säsong 3.Avsnitt 14. Räddning i rymden. När vaktmusen av misstag blir uppskjuten i rymden måste Team Umizoomi rädda honom. Milli, Geo och Bot möts av meteorer, utomjordingar och speciella stjärnor innan de får tag i vaktmusen.

Läs mer på vår Umizoomi-sajt!

Showview: 453954

Favorit

06:25 Paw patrol

Säsong 1.Avsnitt 8. Valparnas depåteam // Valparna släcker eld. Ryder och Paw Patrol måste rädda Alex när han drar iväg på sin nya super-trehjuling. Snart får valparna hjälpa honom att laga den. // Marshall visar vilken hjälte han är när han stannar och släcker en eld på stranden mitt under en pågående tävling.

Läs mer på vår Paw patrol-sajt!

Showview: 6100436

Favorit

06:35 Dora and Friends

Säsong 1.Avsnitt 6. Dora räddar Operalandet.. Dora, Emma och Pablo måste besegra La Diva som kommer från Operalandet för att få tillbaka de sista notbladen av Emmas opera. De ska nämligen spela och sjunga den på hennes mormors födelsedag.

Läs mer på vår Dora and Friends-sajt!

Showview: 3337041

Favorit

07:00 Svamp-Bob Fyrkant

Amerikansk animerad serie. Sjöborre-panik // Karate-tajm. SvampBob hittar en otäck sjöborre i köket på Krångliga Krabban och gör allt för att försöka bli av med den. // Bläckward inbillar sig att han ser skurkar och inkräktare överallt och vill lära sig karate för att hämnas på dem.

Läs mer på vår Svampbob Fyrkant-sajt!

Showview: 891190

Favorit

07:10 Sanjay & Craig

Säsong 2.Avsnitt 1. Såsigt värre // Spökdammen. När Kyckling-Kalle häller sin egen sås på Svennes kryddiga vingar, startar en galen tävling mellan de gamla vännerna. // Sanjay, Craig och de andra barnen ger sig ut på jakt efter en mystisk damm som sägs ligga mitt inne i skogen.

Läs mer på vår Sanjay & Craig-sajt!

Showview: 1282374

Favorit

07:35 Oggy och Kackerlackorna

Säsong 4.Avsnitt 8. For Real!/The Bathtub Race/Sports Fans. Efter en stark elektrisk stöt förvandlas Oggy och Joey till en riktig katt och en riktig kackerlacka! // Olivia ordnar en badkarstävling i grannskapet. // Oggy och Jack kan inte se OS på TV på grund av kackerlackorna...

Läs mer på vår Oggy och Kackerlackorna-sajt!

Showview: 1878138

Favorit

07:55 Djungel George

Djungel George

Säsong 1.Avsnitt 21. Georges födelsedagspresent / Trollstaven. Georges vänner får veta att George aldrig firat sin födelsedag och bestämmer sig för att ge honom den ultimata presenten/ George anstränger sig hårt för att ersätta Medicinmannens stav, som han råkat ta sönder.

Läs mer på vår Djungel George-sajt!

Showview: 3328393

Favorit

08:20 Pingvinerna från Madagaskar

Pingvinerna från Madagaskar

Amerikansk barnserie från 2010. Säsong 2. Avsnitt 23 av 12. Farbror Nigel på besök // Mördande reklam. Basses underlige fabror Nigel kommer på besök. Han har ett hemligt uppdrag men gör inget gott intryck på de andra pingvinerna. // Djuren är extra snälla mot Maurice eftersom de tror att han är dödligt sjuk. De har 24 timmar på sig att hitta ett botemedel.

Läs mer på vår Pingvinerna från Madagaskar-sajt!

Showview: 7788577

Favorit

08:45 Pingvinerna från Madagaskar

Pingvinerna från Madagaskar

Amerikansk barnserie från 2010. Säsong 2. Avsnitt 24 av 12. Varning för hjältar // Ett sanslöst skådespel. Basse hittar några gamla serietidningar och det dröjer inte länge innan han, Kowalski och Rico låtsas vara superhjältar. // När Basse läser en Shakespear-text utantill, misstolkar Skepparn honom och tror att det är ett hemligt, kodat fiendespråk.

Läs mer på vår Pingvinerna från Madagaskar-sajt!

Showview: 8170225

Favorit

09:00 Paw patrol

Säsong 1.Avsnitt 9. Valparna räddar godiset // Valpar som liftar. När Herr Porters lastbil, fullastad med valpgodis, glider på isen ner mot vattnet måste Ryder och valparna rädda bilen... och godiset! // Katie och hennes katt Smulan fastnar i en skidlift och kommer inte ner! Ryder och Paw Patrol kommer till undsättning.

Läs mer på vår Paw patrol-sajt!

Showview: 384225

Favorit

09:10 Dora utforskaren

Dora utforskaren

Amerikansk barnserie från 2010. Legenden om den stora kycklingen. Efter att Boots läst en historia om Den stora röda kycklingen ger han sig ut för att hitta den.

Läs mer på vår Dora utforskaren-sajt!

Showview: 6381190

Favorit

09:35 Blaze och Monstermaskinerna

Säsong 1.Avsnitt 12. Den mystiska banditen. När en mystisk bandit lyckas stjäla en metalltrofé rakt under näsan på Blaze är det upp till honom att jaga rätt på skurken i denna deckargåta för de yngre åldrarna!

Läs mer på vår Blaze och Monstermaskinerna-sajt!

Showview: 6305770

Favorit

10:00 Bubble guppies

Säsong 3.Avsnitt 9. Livet i Arktis. Brrr! Trots att det är väldigt kallt i Arktis finns det många spännande djur där. Gil träffar Glass-Björn och beger sig ut på en expedition över snövidderna. Kan Gil ta sig till Nordpolen med hjälp av sina vänner?

Läs mer på vår Bubble Guppies-sajt!

Showview: 738022

Favorit

10:20 Greta Gris

Säsong 1.Avsnitt 1. Muddy Puddles. Det regnar och Greta är ledsen för att hon inte kan gå ut och leka. När det slutar blir hon glad och hon och Georg leker sin favoritlek - att hoppa i lerpölar! När mamma och pappa också leker blir det riktigt lerigt.

Läs mer på vår Greta Gris-sajt!

Showview: 2226312

Favorit

10:25 Greta Gris

Säsong 2.Avsnitt 52. Stars. Det är natt och himlen är full av stjärnor. Mamma och Pappa Gris låter Greta och Georg ta på sig sina jackor för att gå ut och titta på stjärnorna. Stjärnorna ser små ut, men när Greta och Georg tittar i ett teleskop ser de genast mycket större ut.

Läs mer på vår Greta Gris-sajt!

Showview: 2223225

Favorit

10:30 Greta Gris

Säsong 1.Avsnitt 2. Mr Dinosaur is Lost. Georgs favoritleksak är en dinosaur. En dag fastnar dinosaurien i ett träd och Georg tror att han är borta. Greta hjälper Georg att hitta honom.

Läs mer på vår Greta Gris-sajt!

Showview: 6232157

Favorit

10:40 Greta Gris

Säsong 1.Avsnitt 4. Polly Parrot. Greta och Georg hälsar på hos mormor och morfar Gris och träffar deras nya papegoja, Polly.

Läs mer på vår Greta Gris-sajt!

Showview: 9647312

Favorit

10:45 Wanda och en alien

Säsong 1.Avsnitt 2. Sprickfria Bubblor. Wanda visar Alien hur man blåser bubblor. Han har aldrig sett några förut och är förbluffad när de börjar spricka. Han använder sin magi för att få dem att sluta spricka. De har skoj med de sprickfria bubblorna ända tills de flyger iväg.

Läs mer på vår Wanda Och En Alien-sajt!

Showview: 1415428

Favorit

10:55 Lalaloopsy

Säsong 2.Avsnitt 5. Enligt boken. Bea bestämmer sig för att återskapa och uppleva ett Vilda Västern-äventyr från en av sina böcker, men allt går inte som planerat och till slut "skriver" Bea istället en alldeles egen historia.

Läs mer på vår Lalaloopsy-sajt!

Showview: 1874585

Favorit

11:15 Pingvinerna från Madagaskar

Pingvinerna från Madagaskar

Amerikansk barnserie från 2010. Säsong 2. Avsnitt 26 av 12. Sov, lilla fågel // Invecklad med en boa. Kowalski har en laser som gör gammal mat fräsch, men den råkar träffa Skepparn, som förvandlas till en pingvinunge. // När kungsboan Savio rymmer från Hoboken djurpark, gör pingvinerna upp planer för hur de ska skydda zoot från den hämndlystna ormen.

Läs mer på vår Pingvinerna från Madagaskar-sajt!

Showview: 5583062

Favorit

11:45 Pingvinerna från Madagaskar

Pingvinerna från Madagaskar

Amerikansk barnserie från 2010. Säsong 2. Avsnitt 27 av 12. Avsky vid första ögonkastet // Nervdaller. Något går fel med Kowalskis nya kärlekslaser. Plötsligt är han hatad av alla och får bara en chans att rätta till allt. // Kowalski återupplivar Daller, som förökar sig snabb. Kommer gänget hinna stoppa den gröna gelén innan den dallrifierar hela jorden?

Läs mer på vår Pingvinerna från Madagaskar-sajt!

Showview: 9012022

Favorit

12:10 Svamp-Bob Fyrkant

Amerikansk animerad serie. A.S.R // Fettburgaren. Bläckward råkar ut för en olycka på jobbet och hotar att vidta arbetsrättsliga åtgärder om inte Herr Krabba går med på att kompensera honom för skadan. // Herr Krabba och Plankton får en gemensam fiende i den nya populära krogen Fettburgaren.

Läs mer på vår Svampbob Fyrkant-sajt!

Showview: 4048157

Favorit

12:35 Svamp-Bob Fyrkant

Amerikansk animerad serie. Drive-through // Slappna av. Istället för att laga ett hål i väggen på Krångliga Krabban så bestämmer sig Herr Krabba för att förvandla hålet till en "Drive-in-fönster". // Tony Snabb, sonen till en berömd racerbåt-förare, lär SvampBob att köra båt.

Läs mer på vår Svampbob Fyrkant-sajt!

Showview: 324003

Favorit

13:00 Fairly odd parents

Fairly odd parents

Säsong 7.Avsnitt 3. Mösshysteri // Ett otyg till intyg. Poff har sett för många avsnitt av den våldsamma tecknade serien "katt & råtta", och förvandlar Timmy och Vicky. // När Crocker besöker familjen Turner för att klaga på Timmys dåliga betyg, utbryter kaos i huset.

Läs mer på vår Fairly odd parents-sajt!

Showview: 913995

Favorit

13:25 Fairly odd parents

Fairly odd parents

Säsong 7.Avsnitt 4. Att ärva en Crocker // Min stora feta grekiska fest. Crocker försöker hitta en arvinge till sin påstådda förmögenhet. När han av en slump får omhänderta Poff är framtiden säkrad. // Timmy önskar att han fick gå på en "riktig" grekisk fest och hamnar på berget Olympen med riktiga gudar.

Läs mer på vår Fairly odd parents-sajt!

Showview: 9886480

Favorit

13:40 Totally spies

"Totally Spies!" är en actionfylld och rolig serie om tre tjejer som är bästisar. De måste dels hantera ett dagligt liv av skola och även den oväntade pressen av att vara internationell spion. Oavsett om tjejerna ligger lågt på en hemlig ö utanför Japan, är nere i kloakerna i Paris eller gömmer sig bland bagaget på en privat jet mot Bermudaöarna - de möter alltid de galnaste och tokigaste skurkarna. De tre vännerna har olika talanger som hjälper dem rädda världen medan de samtidigt måste studera inför mattetestet i skolan, eller hitta rätt klänning för skolbalen.

Läs mer på vår Totally Spies-sajt!

Showview: 292480

Favorit

14:05 Sanjay & Craig

Säsong 1.Avsnitt 4. Stinkpojken // Vargbrodern. När Craig inte står ut med Sanjays stank rymmer Sanjay hemifrån för att bo i kloakerna. // Sanjay och Craig blir galna på Viktors plötsliga fascination för vargar. De skickar honom till skogen för att möta en men blir oroliga för att han ska bli uppäten.

Läs mer på vår Sanjay & Craig-sajt!

Showview: 1752886

Favorit

14:15 Sanjay & Craig

Säsong 1.Avsnitt 5. Trafikön // Partyboten. Sanjays kompisar blir arga och vänder sig mot honom när han lämnar de ensamma mitt på en motoväg. // Sanjay och Craig hittar en gammal robot och förvandlas till partyprissar, men när Partyboten spårar ur utbryter kaos.

Läs mer på vår Sanjay & Craig-sajt!

Showview: 9764751

Favorit

14:40 Fairly odd parents

Fairly odd parents

Säsong 9.Avsnitt 3. Fèhund i fara // Dummare än normalt. Herr Crocker får reda på att Snappe har magiska krafterm, och hypnotiserar honom för att vända Snappe mot Timmy. // För att få bättre betyg önskar Timmy att alla blev dummare än honom. När en meteor hotar jorden är Timmy den enda som kan rädda planeten.

Läs mer på vår Fairly odd parents-sajt!

Showview: 762664

Favorit

15:05 Fairly odd parents

Fairly odd parents

Säsong 9.Avsnitt 4. Fasansfulla tvåan // Monstermobilen. Fopp har precis kommit in i en fantastisk tvåårsfas. Samtidigt måste Timmy och hans féer överleva Poffs fruktansvärda trotsålder. // Timmy får världens coolaste mobil. Men den är så avancerad att den snart ersätter hans féer och tar över hela hans liv.

Läs mer på vår Fairly odd parents-sajt!

Showview: 1494916

Favorit

15:15 Get Blake

Säsong 1.Avsnitt 11. Tandvärk // Monsterbäbisen. Blake tar över Björns roll som en dansande Tand-maskot // Blake hittar en föräldralös utomjording och skyddar den från rymdgnagarna.

Läs mer på vår Get Blake-sajt!

Showview: 1423428

Favorit

15:25 Get Blake

Säsong 1.Avsnitt 6. Zombieinvasionen // Dags att sova. När rymdgnagarna släpper ut zombier ur ett dataspel tvingas Blake och Mitch slåss mot de levande döda på riktigt. // När Roy Cronk träffas av rymdgnagarnas "sömnspray" måste Blake och Mitch rädda hans romantiska dejt genom att styra Roys sovande kropp.

Läs mer på vår Get Blake-sajt!

Showview: 9433415

Favorit

15:40 Svamp-Bob Fyrkant

Amerikansk animerad serie. Havsmanetjägaren // OS i snabbmat. När den girige Herr Krabba upptäcker att folk älskar SvampBobs Krabburgare med havsmanetgelé. Så övertalar han SvampBob att ta med sig så många manter som han någonsin kan.

Läs mer på vår Svampbob Fyrkant-sajt!

Showview: 9861549

Favorit

16:00 The legend of Korra

Säsong 2.Avsnitt 3. Jorddrottningen. Avatarlaget reser till Ba Sing Se för att leta efter luftbändare.

Läs mer på vår The Legend of Korra-sajt!

Showview: 762848

Favorit

16:30 Ned's declassified

Säsong 1.Avsnitt 4. Guide to: Seating and Tryouts. SEATING Ned smider en plan för att sitta vid det "coola bordet" i matsalen. Mozes plats påverkar hennes utbildning. Cookie vill skriva skolbusshistoria//TRYOUTS Ned är rädd att inte komma med i basketlaget men Moze imponerar. Cookie blir hejaklacksledare.

Läs mer på vår Ned's declassified-sajt!

Showview: 772886

Favorit

16:40 Det hemsökta huset

Säsong 2.Avsnitt 10. Haunted Secret.

Läs mer på vår Det Hemsökta Huset-sajt!

Showview: 4373480

Favorit

17:05 Zoey 101

Zoey 101

Säsong 1.Avsnitt 2. New Roomies.

Läs mer på vår Zoey 101-sajt!

Showview: 4364732

Favorit

17:30 Familjen Thunderman

Säsong 1.Avsnitt 5. Knäpp teknikmässa. Phoebe och Max låter sin gamla rivalitet blossa upp när de hjälper Billy och Nora med deras projekt för skolan teknikmässa. Under tiden försöker Barb ta Hank på bar gärning efter att han har kopierat hennes anteckningar för bokklubben.

Läs mer på vår Familjen Thunderman-sajt!

Showview: 128041

Favorit

17:55 Henry Danger

Säsong 1.Avsnitt 6. Vikarien. När en mystisk ny elev dyker upp på skolan, misstänker Charlotte och Henry att allt inte står rätt till. För att få reda på mer om den underliga nykomlingen klär Kapten Man ut sig till vikarie.

Läs mer på vår Henry Danger-sajt!

Showview: 325732

Favorit

18:20 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Säsong 1.Avsnitt 9. I Got Your Back.

Läs mer på vår Nicky, Ricky, Dicky & Dawn-sajt!

Showview: 2046409

Favorit

18:45 Ned's declassified

Säsong 2.Avsnitt 18. Failing and Tutors. FAILING Ned måste få högsta betyg på alla sina slutprov eller gå om. Moze får ett F och får panik. Cookie vill få underkänt för att inte flyttas upp. TUTORS Ned måste ha en privatlärare för att slippa sommarskola. En hög sjätteklassare blir kära i Moze.

Läs mer på vår Ned's declassified-sajt!

Showview: 783577

Favorit

19:00 Victorious

Säsong 2.Avsnitt 7. Förälskad i Jade. När André och Jade skriver en låt ihop inser André att han känslor för henne. Tori försöker hjälpa honom att glömma förälskelsen men ingenting verkar fungera, och André börjar få svårt att dölja sina känslor.

Läs mer på vår Victorious-sajt!

Showview: 506645

Favorit

19:20 Sam & Cat

Säsong 1.Avsnitt 33. #SuperSajko. Nora rymmer från fängelset, och för att hämnas på Sam kidnappar hon Dice. I desperation tvingas Sam och Cat vända sig till Sams gamla ärkefiende Nevel för att få hjälp.

Läs mer på vår Sam & Cat-sajt!

Showview: 617515

Favorit

19:45 Big time rush

Säsong 2.Avsnitt 1. Välkomna tillbaka, Big Time. Killarna återvänder från sin turné och upptäcker att det har skett en hel del förändringar. Jo har börjat flirta med en ny kille och det är massor med nya ungdomar vid poolen. Dessutom ligger killarna efter i skolan och har nu massor att plugga in.

Läs mer på vår Big time rush-sajt!

Showview: 697751

Favorit

20:10 iCarly

Säsong 4.Avsnitt 1. iTappat förståndet. Carly upptäcker att Sam har skrivit in sig på ett mentalsjukhus, eftersom hon tror att hon är galen för att hon är kär i Freddie. Hon får inte lov att skriva ut sig själv, så hur ska gänget kunna få ut henne, innan det är dags att filma iCarly?

Läs mer på vår ICarly-sajt!

Showview: 246041

Favorit

20:35 iCarly

Säsong 4.Avsnitt 3. iNTE uthärdligt. Freddies mamma upptäcker Sams och Freddies relation efter att Gibby, nu föremål för Sams hämnd, gjort upp planer för att splittra dem. Kommer Carly att kämpa för Sam och Freddie, eller hjälpa Gibby att få dem att göra slut?

Läs mer på vår ICarly-sajt!

Showview: 233577

Favorit