Tillbaka till Aftonbladet

Nickelodeon Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

06:00 Umizoomi

Säsong 3.Avsnitt 9. Hos frisören. Teamets kompis Owen är mycket förväntansfull. Han ska gå till frisören och klippa sig! Men när Owens pengar blåser iväg måste teamet ge sig ut på ett riskfyllt äventyr för att få dem tillbaka.

Läs mer på vår Umizoomi-sajt!

Showview: 382315

Favorit

06:25 Paw patrol

Säsong 1.Avsnitt 6. Valpar på is // Valparna och snömonstret. Valparna älskar att åka snowboard med Jake men när hans vän Alex får problem är det upp till valparna att hjälpa honom. // Valparna misstänker att de har hittat fotspåren efter ett "snömonster" på Jakes berg men när de kommer ner får de en överraskning!

Läs mer på vår Paw patrol-sajt!

Showview: 9102315

Favorit

06:35 Dora - utforskaren

Dora - utforskaren

Säsong 1.Avsnitt 14. Tejp. Benny måste reparera ett hål i sin varmluftsballong. Han behöver riktigt stark tejp!

Läs mer på vår Dora utforskaren-sajt!

Showview: 7891421

Favorit

07:00 Svampbob Fyrkant

Säsong 4.Avsnitt 14. Semesterstrul // Perukfeber. Herr Krabba hotas med böter från Stekkocksförbundet för otillåtet användande av personal. Det visar sig nämligen att SvampBob aldrig någonsin tagit ut några semesterdagar från Krångliga Krabban. Så Herr Krabba, låter honom ta ledigt en dag.

Läs mer på vår Svampbob Fyrkant-sajt!

Showview: 745860

Favorit

07:25 Svampbob Fyrkant

Säsong 4.Avsnitt 15. Bläcklig resa // Det där är ingen dam.. När Bläckward råkar svälja sin klarinett, erbjuder sig Sandy att krympa ner sig själv och en mini-ubåt till mikroskopisk storlek och ta sig in i Bläckwards kropp och hämta den.

Läs mer på vår Svampbob Fyrkant-sajt!

Showview: 3311247

Favorit

07:40 Djungel George

Djungel George

Säsong 1.Avsnitt 8. Bathroom of the Apes / Beauty vs. Beasts.

Läs mer på vår Djungel George-sajt!

Showview: 4540995

Favorit

08:05 Oggy och Kackerlackorna

Säsong 4.Avsnitt 24. A Soft World/Steamed Out!/The Kitchen Boy. Genom att blanda tuggummi och Radar skapar kackerlackorna ett medel som gör allt mjukt. // Oggy, Jack och Bob beslutar sig för att bygga en bastu. // Oggy får anställning som kökslärling på en chic, modern restaurang.

Läs mer på vår Oggy och Kackerlackorna-sajt!

Showview: 1849353

Favorit

08:15 Oggy och Kackerlackorna

Säsong 4.Avsnitt 24. A Soft World/Steamed Out!/The Kitchen Boy. Genom att blanda tuggummi och Radar skapar kackerlackorna ett medel som gör allt mjukt. // Oggy, Jack och Bob beslutar sig för att bygga en bastu. // Oggy får anställning som kökslärling på en chic, modern restaurang.

Läs mer på vår Oggy och Kackerlackorna-sajt!

Showview: 3034353

Favorit

08:30 Fairly odd parents

Fairly odd parents

Säsong 7.Avsnitt 16. Food Fight/Please Don't Feed The Turners.

Läs mer på vår Fairly odd parents-sajt!

Showview: 945594

Favorit

09:00 iCarly

Säsong 2.Avsnitt 6. Lånet. Sam blir förolämpad när Freddie anklagar henne för att inte betala tillbaka pengarna hon ständigt lånar av honom och Carly. Sam försöker allt hon kan komma på för att kunna betala tillbaka; till och med ett riktigt jobb.

Läs mer på vår ICarly-sajt!

Showview: 952063

Favorit

09:25 iCarly

Säsong 2.Avsnitt 7. Aj, Lewbert. En "Driva med Lewbert"-sketch går förskräckligt fel och skadar Carlys oförskämde portvakt. Gänget vårdar honom tills dess att Freddies mamma kommer in och tar över. När en romans börjar spira måste de sätta stopp för den.

Läs mer på vår ICarly-sajt!

Showview: 2561570

Favorit

09:55 Det hemsökta huset

Säsong 1.Avsnitt 11. Hemsökt Pjäs. Frankie låtsas en skada för att slippa vara med i en skolpjäs som Michelle regisserar. Till hennes förtret tar Louie över hennes roll och är så bra att hon blir avundsjuk och måste kämpa för att få tillbaka rollen.

Läs mer på vår Det Hemsökta Huset-sajt!

Showview: 3352421

Favorit

10:20 Sam & Cat

Säsong 1.Avsnitt 16. Tvinfektion. Cat vill bevisa för Sam att hon är smart och tar hjälp av två tvillingar för att försöka lura Sam. För att hämnas på Cats bluff ringer Sam sin egen tvillingsyster Melanie och ber henne komma till stan för att göra den perfekta blåsningen.

Läs mer på vår Sam & Cat-sajt!

Showview: 5771402

Favorit

10:45 Sam & Cat

Säsong 1.Avsnitt 17. Sarv och Katt. Sam och Cat blir ombedda att byta namn på sitt barnvaktsföretag eftersom det påminner för mycket om "Sarv och Katt", en tv-serie från 70-talet. Nu måste de leta reda på seriens upphovsman och lösa en fejd som pågått under många år.

Läs mer på vår Sam & Cat-sajt!

Showview: 3428150

Favorit

11:15 Familjen Thunderman

Säsong 1.Avsnitt 11. Objudna restauranggäster. När ungarna råkar krascha presenten som Hank köpt till Barb på deras bröllopsdag, måste de ta hjälp av Blobbin, en vän till familjen och superhjältemedhjälpare, för att laga den och se till att deras föräldrar inte får reda på nåt.

Läs mer på vår Familjen Thunderman-sajt!

Showview: 9310179

Favorit

11:40 Big time rush

Säsong 3.Avsnitt 2. Återvänder. Killarna återvänder från sin världsturné och är nu berömda i Palm Woods. Nu vill de bara koppla av och fokusera på tjejer. Griffin försöker muta Carlos att välja ut en speciell låt till bandets kommande radio-intervju.

Läs mer på vår Big time rush-sajt!

Showview: 9394131

Favorit

12:05 Svampbob Fyrkant

Säsong 6.Avsnitt 1. Flotta hus // Krabbandet. När Bläckward ser sin rival, Oktavus, i ett tv-program om vackra hem blir han rasande och försöker bräcka honom // SvampBob tror av misstag att Plankton har starta ett band. Plankton beslutar att utnyttja detta.

Läs mer på vår Svampbob Fyrkant-sajt!

Showview: 5073131

Favorit

12:30 Smulbröderna

Säsong 1.Avsnitt 2. Stinknäbb/En grod-dags eftermiddag.. Buhdeuce måste stå ut med en riktigt äcklig stinknäbb som leder till riktiga bekymmer/ Sway sway och Buhdeuce lär deras husdjur Jelly

Läs mer på vår Smulbröderna-sajt!

Showview: 278247

Favorit

13:00 Fairly odd parents

Fairly odd parents

Säsong 7.Avsnitt 12. Play Date of Doom/Teacher's Pet.

Läs mer på vår Fairly odd parents-sajt!

Showview: 110570

Favorit

13:25 Totally spies

Säsong 2.Avsnitt 37. Huvudfigurerna i Totally spies är de tre superspionerna från Beverly Hills: tonåringarna Sam, Clover och Alex. I hemlighet slåss de mot internationell brottslighet med hjälp av specialprylar som de får av sin chef, Jerry. Han är också grundaren och ledaren av den hemliga organisationen WOOHP (World Organization of Human Protection). Det är en balansgång att klara av uppdragen samtidigt som de ska leva ett vanligt liv och hemlighålla sina spionidentiteter.

Läs mer på vår Totally Spies-sajt!

Showview: 301179

Favorit

13:55 Winx club

Säsong 5.Avsnitt 19. The Singing Whales.

Läs mer på vår Winx club-sajt!

Showview: 404131

Favorit

14:20 Pingvinerna från Madagaskar

Pingvinerna från Madagaskar

Säsong 2.Avsnitt 26. Sov, lilla fågel // Invecklad med en boa. Kowalski har en laser som gör gammal mat fräsch, men den råkar träffa Skepparn, som förvandlas till en pingvinunge. // När kungsboan Savio rymmer från Hoboken djurpark, gör pingvinerna upp planer för hur de ska skydda zoot från den hämndlystna ormen.

Läs mer på vår Pingvinerna från Madagaskar-sajt!

Showview: 386957

Favorit

14:50 Svampbob Fyrkant

Säsong 7.Avsnitt 26. Big Sister Sam/Perfect Chemistry.

Läs mer på vår Svampbob Fyrkant-sajt!

Showview: 9682402

Favorit

15:05 Fairly odd parents

Fairly odd parents

Säsong 7.Avsnitt 19. Grova grödor // Crock Talk. Pappa gör om familjen Turners hem till en bondgård, men när féerna ska ge honom gröna fingrar förlorar de sin magiska kraft. // Det börjar dyka upp monster i Dimmsdale och herr Crocker beslutar sig för att starta ett webbprogram för att avslöja dem.

Läs mer på vår Fairly odd parents-sajt!

Showview: 3436599

Favorit

15:35 Smulbröderna

Säsong 1.Avsnitt 11. Explosiv fest/Spökgåsen. Swaysway och Buhdeuce delar av misstag ut kryddigt dynamitbröd till T-Midi och nu måste de fixa till sitt misstag. Bilraketen blir besatt av en spökgås som visar sig vara en riktigt näbbig plåga.

Läs mer på vår Smulbröderna-sajt!

Showview: -

Favorit

15:50 Smulbröderna

Säsong 1.Avsnitt 6. Kärlekslimpa / Stranddag av skräck. SwaySway och Buhdeuce smiter in på ett läger för tjejer för att söka upp den fantastiska Jenny Kvackare. / Grabbarna tar sig till stranden där inget ska få förstöra deras dag, inte ens ett stort läskigt M-M-M-M-MONSTER.

Läs mer på vår Smulbröderna-sajt!

Showview: 6336957

Favorit

16:00 Ned's declassified

Säsong 1.Avsnitt 12. Guide to: Cheaters and Bullies. BULLIES Ned och Cookie blir galna när Loomer mobbar dem. Moze och Claire söker en lärare som kan medla. // CHEATERS Moze kommer på Bitzy med att fuska. Ned har ett prov. Cookie får veta den nakna sanningen om fusk.

Läs mer på vår Ned's declassified-sajt!

Showview: 138841

Favorit

16:15 How to rock

Säsong 1.Avsnitt 9. Hur man rockar ett extrajobb. Kacey har shoppat med sin mammas kreditkort och måste själv betala skulden. För att hjälpa henne ordnar Stevie ett jobb till Kacey på Danny Mangos. Det dröjer dock inte lång tid innan Kaceys idé om att dela ut gratis smoothies spårar ur.

Läs mer på vår How to rock-sajt!

Showview: 691570

Favorit

16:40 Det hemsökta huset

Säsong 1.Avsnitt 21. Hemsökt Hemlig Agent. När Louies spökskola har en "föräldra-yrkespresentationsdag" så hittar han på att Ray jobbar som hemlig agent för att han skäms så för att hans far inte längre är det skrämmande spöke som han en gång var.

Läs mer på vår Det Hemsökta Huset-sajt!

Showview: 2812006

Favorit

17:10 Familjen Thunderman

Säsong 1.Avsnitt 7. Skolkdagen. Max och Phoebe använder sina krafter för att roa sig under Skolkdagen, men när de kommer på att det finns övervakningskameror på skolan tar de hjälp av Billy och Nora för att radera filmerna innan hemligheten avslöjas.

Läs mer på vår Familjen Thunderman-sajt!

Showview: 142624

Favorit

17:40 Sam & Cat

Säsong 1.Avsnitt 27. #BlåHundLäsk. När Sam och Cats favoritläsk förbjuds beslutar sig tjejerna sig för att göra sin egen version hemma i lägenheten. När de börjar sälja läsken dröjer det inte länge förrän en kontrollanten knackar på deras dörr...

Läs mer på vår Sam & Cat-sajt!

Showview: 908402

Favorit

18:05 Big time rush

Säsong 3.Avsnitt 7. Beslut. Kendall är på väg att bjuda ut Lucy men plötsligt dyker Jo upp och Kendall måste välja vilken av tjejerna han vill vara tillsammans med. Under tiden sätts Carlos och James vänskap på prov.

Läs mer på vår Big time rush-sajt!

Showview: 503711

Favorit

18:35 Big time rush

Säsong 3.Avsnitt 12. Bloopers. Killarna förstör av misstag ett band med ett Big Time Rush's avsnitt som ska skickas till tv-kanalen. Nu behöver de ett ersättningsavsnitt och bestämmer sig för att göra en Blooper-show med en hemlig kändisgäst.

Läs mer på vår Big time rush-sajt!

Showview: 4909315

Favorit

19:00 Victorious

Säsong 3.Avsnitt 19. Tre tjejer och en Musse. Tori, Cat och Jade tävlar om vem av dem som kan få Becks stora, snygga, hockeyälskande kanadensiske vän, Musse, på fall.

Läs mer på vår Victorious-sajt!

Showview: 725131

Favorit

19:25 Sam & Cat

Säsong 1.Avsnitt 2. #FavoritShow. Sam och Cat sitter barnvakt åt två pojkar; den ena ställer alldeles för många frågor, och den andra vill kramas hela tiden. Samtidigt kämpar tjejerna för att få en belöning om de lyckas rädda sitt favorit tv-program från att bli nedlagt.

Läs mer på vår Sam & Cat-sajt!

Showview: 278518

Favorit

19:50 See Dad Run

Säsong 1.Avsnitt 19. Se pappa få in Janie på förskolan. Janie vill börja förskolan nästa år för att få vara tillsammans med sin vän Charlotte så familjen påbörjar ansökningsprocessen vilken inkluderar ett hembesök från rektorn vid värsta möjliga tillfälle.

Läs mer på vår See Dad Run-sajt!

Showview: 927228

Favorit

20:20 iCarly

Säsong 1.Avsnitt 21. Övervakning. Efter att ha sett ett inslag på iCarly som visade en man som säljer olagliga filmkopior, bestämmer sig två poliser för att använda Carlys och Spencers våning som en övervakningsplats.

Läs mer på vår ICarly-sajt!

Showview: 804957

Favorit

20:45 Fred: The show

Säsong 1.Avsnitt 9. Bästa Fred för Evigt. Fred hittar en gammal skattkista och upptäcker att han och Kevin en gång var bästisar. I kistan finns ett kontrakt, där det står att deras band är obrytbart och en massa pinsamma foton.

Läs mer på vår Fred: The Show-sajt!

Showview: 5635599

Favorit

05:00 Rorri racerbil

Rorri racerbil

Säsong 1.Avsnitt 3. Chris Flags It Up. Anna mår dåligt och Store Chris skickar hem henne och säger åt henne att inte oroa sig, han och Rorri tar över hennes jobb för dagen. Det blir katastrof när han tror att flaggorna är oljetrasor... Kan de hitta nåt att använda i stället?

Läs mer på vår Rorri Racerbil-sajt!

Showview: 1374754

Favorit

05:10 Pim & Pom

Pim & Pom

Pommen. När Pim klättar upp på skorstenen för att nå en stjärna tappar han balansen och ramlar ner i skorstenen. Nu finns det två svarta katter! Pim känner inte igen sig själv och Pom förstår inte heller vad som pågår.

Läs mer på vår Pim och Pom-sajt!

Showview: 21096071

Favorit

05:15 Pim & Pom

Pim & Pom

Ziek. Pom är sjuk och klemas bort med kycklingben och smaskig fisk från tanten. Pim vill också bli bortklemad. Men när läkaren kommer med en medicin som smakar pyton går Pim upp ur sängen på nolltid.

Läs mer på vår Pim och Pom-sajt!

Showview: 21095342

Favorit

05:20 Pim & Pom

Pim & Pom

Olympische Spelen. Pim gör en OS-gymnastikövning. När han står på händer halkar han och ramlar ner i badvattnet. när Pom räddar honom ramlar de båda två ner i en hink full med rengöringstillbehör.

Läs mer på vår Pim och Pom-sajt!

Showview: -

Favorit

05:25 Greta Gris

Säsong 1.Avsnitt 44. The Playground. Greta och Georg går till lekplatsen. Gretas vänner är också där. Greta vill gunga men Georg är höjdrädd. Pappa Gris hjälper Georg ner för rutschkanan när den är för hög, men fastnar.

Läs mer på vår Greta Gris-sajt!

Showview: 15423822

Favorit

05:30 Greta Gris

Säsong 1.Avsnitt 45. Daddy Puts Up a Picture. Pappa Gris ska sätta upp en bild av Greta och Georg på väggen när mamma Gris är ute. Han råkar göra en spricka i väggen, så Greta och Georg hjälper honom att laga den innan mamma Gris kommer hem.

Läs mer på vår Greta Gris-sajt!

Showview: 8213396

Favorit

05:40 Bubble guppies

Säsong 1.Avsnitt 10. Firandet av Roliga Räkårsdagen. Bubble Guppies ska fira Roliga räkårsdagen och besöker Big Bubble City. Följ med dem när de upptäcker larmet i den stora staden och Big Bubble-huset.

Läs mer på vår Bubble Guppies-sajt!

Showview: 5974551

Favorit