Tillbaka till Aftonbladet

SF-kanalen Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

06:30 Pippi Långstrump

Pippi Långstrump

Tysk tecknad familjefilm från 1997. Tänk att få segla på de sju haven tillsammans med sin pappa och sedan flytta in i ett gammalt kråkslott. Ett hus där det bara är du som bestämmer! Tänk att ha en egen apa och en häst! Tänk att både vara starkast i världen och stenrik! Tänk att få vara Pippi Långstrump.

Läs mer på vår Pippi Långstrump-sajt!

Showview: 1042497

Favorit

07:45 Jag är din krigare

Svenskt äventyr från 1997. 12-årige Kim får i uppdrag av en indian att bli naturens skyddare. Han avlägger ett löfte om att försvara naturen mot alla inkräktare. Hans kompanjon blir en liten räv och snart tar de strid mot alla naturens fiender. I rollerna: Robin Milldoff, Mikael Persbrandt, Jan Malmsjö. Regi: Stefan Jarl.

Läs mer på vår Jag är din krigare-sajt!

Showview: 4018340

Favorit

09:25 Ägget är löst!

Ägget är löst!

Svensk dramakomedi från 1975. Den rike direktören förtrycker både sin fru och son. En dag tar sonen saken i egna händer och försöker mörda sin far. Men han misslyckas och kastas i sjön. Där fastnar han på botten. Han anpassar sig till sjölivet och övervintrar. Med vårfloden spolas han iland till en helt ny värld. I rollerna: Gösta Ekman, Max von Sydow, Birgitta Andersson. Regi: Hans Alfredson.

Läs mer på vår Ägget är löst!-sajt!

Showview: 83102388

Favorit

11:00 Kalabaliken i Bender

Kalabaliken i Bender

Svensk komedi från 1983. Året är 1713 och Karl XII sitter som kringskuren kung utanför den lilla turkiska byn Bender. Han vägrar ge upp men storvisiren gör allt för att bli av med honom. I rollerna: Gösta Ekman, Lasse Åberg, Brasse Brännström. Regi: Mats Arehn.

Läs mer på vår Kalabaliken i Bender-sajt!

Showview: 584814

Favorit

12:35 Sånt är livet

Svensk-norsk komedi från 1996. Barpianisten Tin-Tin Matsson som har en begynnande 30-årskris. Hennes två största drömmar, att spela i pianobaren på Grand Hotel och att gifta sig innan hon fyllt 30, har nämligen fortfarande inte blivit verklighet. I rollerna: Helena Bergström, Lena Nyman, Sverre Anker Ousdal, Jakob Eklund, Philip Zandén.

Läs mer på vår Sånt är livet-sajt!

Showview: 8707901

Favorit

14:45 Att angöra en brygga

Att angöra en brygga

Svensk komedi från 1965. Fyra söndagsseglare är på väg till Ensamholmen i Stockholms skärgård. Där väntar man med nykokta kräftor till kvällens stora kräftskiva - och ombord på båten finns spriten. Båten närmar sig ön, skymningen börjar falla och besättningen gör mer och mer desperata försök att lägga till vid bryggan. I rollerna: Monica Zetterlund, Birgitta Andersson, Katie Rolfsen, Hans Alfredson, Lars Ekborg. Regi: Tage Danielsson.

Läs mer på vår Att angöra en brygga-sajt!

Showview: 3396543

Favorit

16:25 Klippet

Svenskt drama från 1982. Svenne är frånskild, jobbar som långtradarchaufför och har måleri som hobby. Åkeriet han är anställd av kör mellan Sverige och Finland, och på Finlandsbåten blir det mycket sprit och tjejragg. Under en resa inser Svenne att han kan tjäna stora pengar på att stjäla lastpallar som dumpats i Finland. I rollerna: Pierre Lindstedt, Kjell Bergqvist, Svante Thuresson. Regi: Jan Halldoff.

Läs mer på vår Klippet-sajt!

Showview: 695475

Favorit

18:00 Pillertrillaren

Pillertrillaren

Svensk komedi från 1994. David ska börja sitt nya jobb på ett läkemedelsföretag med en introduktionskurs. Men redan första dagen blir han skickad på kundbesök. Han blir blixtkär i chefens dotter, Angelica. Tyvärr är hon redan förlovad med stjärnsäljaren Ricco, en notorisk flickjägare. I rollerna: Jakob Eklund, Kayo, Kent Andersson, Björn Gustafson, Ulla Skoog. Regi: Björn Gunnarsson.

Läs mer på vår Pillertrillaren-sajt!

Showview: 799475

Favorit

20:00 Mamma, pappa, barn

Mamma, pappa, barn

Svenskt drama från 2003. Livet leker för pappaledige Jonny. Han är lyckligt gift med Sara, fler fantastiska barn vill de skaffa och hus ska de bygga. Men en dag tar sig Jonny till barnrytmiken med sin lille son och blir bekant med mammalediga Rebecka. Motvilligt dras Jonny och Rebecka till varandra och det dröjer inte länge innan Jonny inser att han befinner sig på kollisionskurs med det han trodde var framtiden. I rollerna: Torkel Petersson, Maria Bonnevie, Åsa Persson, Sven Nordin, Mona Malm, Ingvar Hirdwall. Regi: Kjell-Åke Andersson.

Läs mer på vår Mamma, pappa, barn-sajt!

Showview: 6586291

Favorit

21:40 Jägarna

Svensk thriller från 1996. Efter ett skottdrama bestämmer sig polisen Erik för att flytta hem till sin norrländska hemby, ett samhälle som styrs av oskrivna lagar. Han börjar nysta i en tjuvjakthärva som involverar flera av hans gamla vänner och trots att han är nyss hemkommen som hjälte blir han nu allas fiende. I rollerna: Rolf Lassgård, Lennart Jähkel, Tomas Norström. Regi: Kjell Sundvall.

Läs mer på vår Jägarna-sajt!

Showview: 8416388

Favorit

23:35 Välkommen till festen

Svenskt drama från 1997. Medan Isabells föräldrar är borta har hon bjudit in några av sina närmsta, mest skötsamma vänner för att fira nyårsafton i sitt hus. Hur som helst så försvinner den goda andan när några äldre killar förstör partyt. Alkoholen de har med sig försätter tonåringarna i ett frenetiskt tillstånd där vänner blir fiender, par strular med varandra och en medicinstuderande, Peter, nästan blir dödad på ett party de inte kommer glömma i första taget. I rollerna: Olle Sarri, Fredrik Beckman, Sandra Nilsson, Ann Petrén. Regi: Ella Lemhagen.

Läs mer på vår Välkommen till festen-sajt!

Showview: 4559543

Favorit

01:00 Ormens väg på Hälleberget

Ormens väg på Hälleberget

Svenskt drama från 1986. Berättelsen utspelar sig under 1800-talet på landsbygden i norra Sverige. Den kretsar kring Tea, en ung kvinna som tvingas att underkasta sig sin husägares sexuella begär. Hennes situation är inte ovanligt för tiden, och oavsett om en kvinna är gift eller inte anses det som ett moraliskt acceptabelt sätt att betala hyran i överensstämmelse med deras tolkning av Bibeln. Baserad på en roman av Torgny Lindgren utforskar detta drama de utarmade människornas tysta mod, vars tro på Guds ord gör det möjligt för dem att utan klagomål uthärda de orättvisor som är en naturlig del av deras kultur. I rollerna: Stina Ekblad, Stellan Skarsgård, Reine Brynolfsson, Pernilla August, Tomas von Brömssen. Regi: Bo Widerberg.

Läs mer på vår Ormens väg på hälleberget-sajt!

Showview: 9667031

Favorit

02:50 Morrhår och ärtor

Morrhår och ärtor

Svensk komedi från 1986. Diversearbetaren Claes-Henrik "Håna" Ahlhagen är över 40 år men låter sig fortfarande styras av sin dominerande mamma. Hon har det gott ställt men delar inte med sig till Håna, som i stället får erbjudande om att tjäna en hacka om han ordnar fram en lägenhet för en filminspelning. Det gäller bara att få mamma ur huset. I rollerna: Gösta Ekman, Margaretha Krook, Lena Nyman, Sten Ljunggren, Claes Jansson, Sanna Ekman, Robert Sjöblom. Regi: Gösta Ekman.

Läs mer på vår Morrhår och ärtor-sajt!

Showview: 98553128

Favorit

04:30 Hata Göteborg

Hata Göteborg

Svensk dramakomedi från 2007. I ett grabbgäng har vänskapen mer börjat likna en terrorbalans och slagsmålen blivit viktigare än fotbollen. När göteborgaren Isak dyker upp och visar att det finns mer i livet börjar det hända saker i gänget. I rollerna: Andreas Karoliussen, Alexander Stocks, Nicolaj Schröder. Regi: Robert Lillhonga.

Läs mer på vår Hata Göteborg-sajt!

Showview: 9845944

Favorit