SF-kanalen Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:20 Misa mi

Misa mi

Svensk familjefilm från 2003. 10-åriga Misa har förlorat sin mamma och reser till Arjeplog för att tillbringa sommaren hos sin mormor. Misas hela tillvaro tycks ha gått i spillror. Men hennes liv förändras när hon i de norrländska skogarna stöter på en varghona med ungar. I rollerna: Kim Jansson, Lena Granhagen, Pierre Lindstedt. Regi: Linus Torell.

Läs mer på vår Misa mi-sajt!

Showview: 8229511

Favorit

08:40 Kalle Blomkvist och Rasmus

Kalle Blomkvist och Rasmus

Svensk familjefilm från 1997. I Lillköping går det spännande kriget mellan rosorna vidare. En natt när vita rosen är ute för att återerövra den eftertraktade Stormumriken blir de vittne till hur Professorn och hans lille son Rasmus blir bortförd av okända män. Eva tar sig in i kidnapparnas bil och lyckas med hjälp av olika ledtrådar, leda Kalle och Anders till förövarnas högkvarter. Det visar sig att professorn har uppfunnit en ogenomtränglig plåt och ledaren för kidnapparligan skyr inga medel för att få reda på var formlerna är gömda. Det är en ganska knivig situation de hamnat i, men som tur är finns Kalle Blomkvist till hands. I rollerna: Malte Forsberg, Totte Steneby, Josefin Årling, William Svedberg. Regi: Göran Carmback.

Läs mer på vår Kalle Blomkvist och Rasmus-sajt!

Showview: 1285981

Favorit

10:00 Nionde kompaniet

Svensk komedi från 1987. Om några unga grabbar som under sin kämpiga tid i lumpen kommer på en lysande affärsidé om hur man bäst utnyttjar militärens resurser. De startar ett företag som gör den ena lysande affären efter den andra och verksamheten växer mycket snabbt. Eftersom regementet har åtta kompanier så döper de det nya företaget till Nionde kompaniet. I rollerna: Birger Österberg, Dick Eriksson, Harald Hamrell, Jan Mybrand, Krister Henriksson, Margreth Weivers, Tomas Fryk, Thomas Hanzon. Regi: Colin Nutley.

Läs mer på vår Nionde kompaniet-sajt!

Showview: 9070436

Favorit

11:45 Linas kvällsbok

Linas kvällsbok

Svensk dramakomedi från 2007. Att vara 15 år och gå sista året på högstadiet är inte kul om man heter Lina, är oskuld, osäker, okysst och har hopplöst dåligt självförtroende. Hur ska Lina göra för att bli som alla andra, för att passa in? Supa? Skaffa en kille? Kan något egentligen bli sämre? I rollerna: Mylaine Hedreul, Lovisa Onnermark, Alice Kastrup-Möller. Regi: Hella Joof.

Läs mer på vår Linas kvällsbok-sajt!

Showview: 2064558

Favorit

13:10 Darling

Darling

Svenskt drama från 2007. Eva är en bortskämd och uttråkad ung kvinna på Östermalm. Bernhard är en 60-årig arbetslös elektroingenjör. Deras vägar kommer en kort period att korsas när de råkar arbeta på samma hamburgerrestaurang. I rollerna: Michelle Meadows, Michael Segerström, Richard Ulfsäter. Regi: Johan Kling.

Läs mer på vår Darling-sajt!

Showview: 3455897

Favorit

14:45 Kådisbellan

Kådisbellan

Svensk dramakomedi från 1993. Roland växer upp i 20-talets Stockholm. Pappa Fritjof är socialist, mamma Zipa är judinna. Föräldrarna har en tobaksaffär där pappan för politiska diskussioner och mamman olagligt säljer kondomer som Roland gör slangbellor av och säljer. I rollerna: Jesper Salén, Stellan Skarsgård, Ernst-Hugo Järegård. Regi: Åke Sandgren.

Läs mer på vår Kådisbellan-sajt!

Showview: 8309558

Favorit

16:25 Tuppen

Tuppen

Svensk komedi från 1981. Året är 1944 och tidsstudiemannen Cederqvist, en karl i sina bästa år, anländer till den lilla byn Ryd. Där är de festa män inkallade och textilfabriken är full av flickor. Men det går kärvare än han väntat med flickorna. Kort sagt, han har ingen framgång alls. Frustrerad dränker han sina sorger på Stadshotellet. Men hotellets portier har varit med förr visar det sig och vet ett och annat om hur man får kvinnor på fall. I rollerna: Allan Edwall, Anita Ekström, Annika Christensen, Annika Dopping, Ebba Malmström, Ingmarie Carlsson, Karin Miller, Lars-Göran Carlsson, Lill Andersson, Maria Johansson, Marian Gräns, Pernilla Östergren, Suzanne Ernrup, Åsa Bjerkerot, Magnus Härenstam, Ellinor Bille. Regi: Lasse Hallström..

Läs mer på vår Tuppen-sajt!

Showview: 224981

Favorit

18:00 Hans och hennes

Hans och hennes

Svenskt drama från 2001. Johans pappa Henrik vill att han och hans fästmö Anna-Karin ska ta över en bondgård men Johan är tveksam. Paret vill också bilda familj men när det visar sig att Johans spermier inte håller tillräckligt hög kvalitet kompliceras planerna. En inseminering kostar mycket pengar - pengar de inte har. I rollerna: Jonas Karlsson, Johanna Sällström, Ralph Carlsson, Shanti Roney, Michalis Koutsogiannakis. Regi: Daniel Lind Lagerlöf.

Läs mer på vår Hans och hennes-sajt!

Showview: 153639

Favorit

19:30 Emil i Lönneberga

Svensk familjeserie från 1972. Avsnitt 8 av 13. Emil vill så väl och ändå går det så galet. När han hör sin pappa vråla "EEEMIIL" så det hörs över hela Katthult, vet Emil att det bara finns ett säkert ställe här på jorden: snickerboa. Där kan han sitta och tälja sin 104:e trägubbe tills allt har lugnat ner sig. Men lugnt, blir det inte länge... I rollerna: Jan Ohlsson, Allan Edwall, Emy Storm. Regi: Olle Hellbom. Från 13/10 17:30.

Läs mer på vår Emil i Lönneberga-sajt!

Showview: 698271

Favorit

20:00 Grabben i graven bredvid

Grabben i graven bredvid

Svensk dramakomedi från 2002. Bibliotekarien Desiré lever ensam i stan. Hennes liv är odramatiskt och hon har aldrig träffat sin stora kärlek. Så en dag när hon sitter på kyrkogården och tänker får hon ögonkontakt med Benny, en ensam bonde som ägnar större delen av sin tid med att sköta sin gård men som också drömmer om kärlek. I rollerna: Michael Nyqvist, Elisabeth Carlsson, Annika Olsson. Regi: Kjell Sundvall.

Läs mer på vår Grabben i graven bredvid-sajt!

Showview: 1188981

Favorit

21:35 Mamma, pappa, barn

Mamma, pappa, barn

Svenskt drama från 2003. Livet leker för pappaledige Jonny. Han är lyckligt gift med Sara, fler fantastiska barn vill de skaffa och hus ska de bygga. Men en dag tar sig Jonny till barnrytmiken med sin lille son och blir bekant med mammalediga Rebecka. Motvilligt dras Jonny och Rebecka till varandra och det dröjer inte länge innan Jonny inser att han befinner sig på kollisionskurs med det han trodde var framtiden. I rollerna: Torkel Petersson, Maria Bonnevie, Åsa Persson, Sven Nordin, Mona Malm, Ingvar Hirdwall. Regi: Kjell-Åke Andersson.

Läs mer på vår Mamma, pappa, barn-sajt!

Showview: 3748417

Favorit

23:15 Svenska hjältar

Svenska hjältar

Svenskt drama från 1997. Vad kan en damtidningsreporter, ett förälskat par, en otrogen kranförare, en far och hans okända dotter, samt en kärlekstörstande bonde ha gemensamt? Svaret är att de alla på sitt eget lilla sätt är hjältar i den svenska vardagen. I rollerna: Kent-Arne Dahlgren, Stefan Sundström, Emma Warg, Niklas Olund, Cajsa-Lisa Ejemyr. Regi: Daniel Bergman.

Läs mer på vår Svenska hjältar-sajt!

Showview: 7102320

Favorit

01:00 Sjön

Sjön

Svensk thriller från 1999. Lisa återvänder hem från London för att sälja sitt svenska barndomshem då hennes pappa plötsligt och under mystiska omständigheter har dödsförklarats. Man tror allmänt att han har gått ner sig eller fallit i en ravin i ödemarken. Men Lisa vägrar acceptera den förklaringen. I rollerna: Regina Lund, Mats Rudal, Björn Gedda. Regi: Hans Åke Gabrielsson.

Läs mer på vår Sjön-sajt!

Showview: 6147837

Favorit

02:35 Störst av allt

Svenskt drama från 2005. Anna är en ung journalist som plötsligt får reda på att hennes far inte är den hon trott. Hennes riktiga pappa är en välkänd politiker och fackpamp. Under förevändningen att hon vill skriva en artikelserie börjar hon undersöka vad den uppburne politikern egentligen är för en människa. I rollerna: Sven Wollter, Frida Hallgren, Sven-Bertil Taube. Regi: Lars Lennart Forsberg.

Läs mer på vår Störst av allt-sajt!

Showview: 2404905

Favorit

04:15 Familjehemligheter

Familjehemligheter

Svenskt drama från 2001. Familjen Bendricks bor i villa, har två bilar i garaget och en liten motorbåt i den närbelägna sjön. På ytan är allt som det ska. Men tittar man närmare på familjen, ser man hur den långsamt håller på att spricka sönder. Varje familjemedlem bär på en hemlighet som de andra inte känner till. I rollerna: Rolf Lassgård, Maria Lundqvist, Erik Johansson. Regi: Kjell-Åke Andersson.

Läs mer på vår Familjehemligheter-sajt!

Showview: 6546301

Favorit