Tillbaka till Aftonbladet

SF-kanalen Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

06:20 Sherdil

Svenskt äventyr från 1999. Sannas högsta önskan är att få en egen häst. En dag när hon är på väg till skolan hamnar hon i ett stall där tre arabhästar står i karantän. Hästarna är en gåva från ett annat land till svenska staten, som beslutat sig för att slakta dem. Sanna bestämmer sig för att rädda en av dem. I rollerna: Rebecka Liljeberg, Hanna Alström, Sebastian Hulthén. Regi: Gita Mallik, David Flamholc.

Läs mer på vår Sherdil-sajt!

Showview: 4476236

Favorit

08:00 Pippi Långstrump på de sju haven

Pippi Långstrump på de sju haven

Svensk familjefilm från 1970. Pippi får en flaskpost med ett nödrop från sin pappa. Han har tillfångatagits av sjörövare i Söderhavet. Pippi tar med sig Tommy och Annika över de sju haven på en farofylld räddningsexpedition. I rollerna: Inger Nilsson, Maria Persson, Pär Sundberg, Beppe Wolgers, Martin Ljung, Jarl Borssén.

Läs mer på vår Pippi Långstrump på de sju haven-sajt!

Showview: 9019588

Favorit

09:35 Sunes sommar

Sunes sommar

Svensk komedi från 1993. Familjen Andersson håller på att planera sin sommarsemester. När pappa Rudolf får veta att den planerade Greklandsresan skulle kosta 35 000 kronor går han i taket. Efter enträgna prutningsförsök på resebyrån finner Rudolf en gyllene medelväg - husvagnssemester... I rollerna: Peter Haber, Carina Lidbom, Andreas Hoffer. Regi: Stephan Apelgren.

Läs mer på vår Sunes sommar-sajt!

Showview: 5041743

Favorit

11:05 Loranga, Masarin och Dartanjang

Svensk familjefilm från 2005. Loranga är världens bästa pappa, han bryr sig inte om någonting. Trots att han är vuxen, älskar han popmusik och vägrar att arbeta - han måste ju leka med sonen Masarin! Dartanjang bor i veboden för att det inte ska hoppa baciller på honom. Men det hjälper visst inte, för han är ändå jämt sjuk. I rollerna: Dan Ekborg, Dietmann Ludvig, Gösta Ekman. Regi: Igor Veichtaguin.

Läs mer på vår Loranga, Masarin och Dartanjang-sajt!

Showview: 1639651

Favorit

12:00 Vuxna människor

Vuxna människor

Svensk komedi från 1999. Frank lever ett respektabelt liv med sin fru Nenne. Deras liv är till synes perfekt förutom att äktenskapet går på tomgång och de bestämmer sig för att gå i terapi. Men det enda det leder till är att Frank börjar fantisera om terapeuten. En kväll när Nenne är borta går Frank på sin kompis Markus galleri för att titta på en utställning. Där träffar han konststuderande Sofia vilket resulterar i att Frank inleder en affär med henne. Tillåten från 7 år. I rollerna: Felix Herngren, Karin Bjurström, Cecilia Ljung, Mikael Persbrandt. Regi: Fredrik Lindström, Felix Herngren.

Läs mer på vår Vuxna människor-sajt!

Showview: 1385859

Favorit

13:35 Känd från tv

Svensk komedi från 2001. Alexander är pratshowvärd på tv och privat en hårt partajande ungkarl med ett synnerligen trassligt kärleksliv. Han drömmer om att hitta en kvinna, slå sig till ro och bilda familj. Men han har svårt att hitta den rätta och när han till slut gör det bygger alltsammans på en lögn. I rollerna: Johan Rheborg, Alexandra Rapaport, Kristian Luuk. Regi: Fredrik Lindström.

Läs mer på vår Känd från TV-sajt!

Showview: 4176728

Favorit

15:15 Svensson Svensson - filmen

Svensson Svensson - filmen

Svensk komedi från 1997. När mamma Lena blir erbjuden ett spännande jobb i Stockholm börjar hon helgpendla mellan huvudstaden och Vivalla. Efter en tid blir längtan efter Lena för mycket för Gustav, så han säljer huset och ger sig av mot äventyret i Stockholm, där ingenting kommer att bli sig likt igen. I rollerna: Suzanne Reuter, Allan Svensson, Chelsie Bell Dickson. Regi: Björn Gunnarsson.

Läs mer på vår Svensson Svensson - filmen-sajt!

Showview: 5015255

Favorit

16:35 Kalle Blomkvist - mästerdetektiven lever farligt

Svensk familjefilm från 1996. I sommaridyllen Lillköping vilar lugnet. Men skenet bedrar - här utkämpas ett krig mellan Röda och Vita Rosen. Mitt under kampen hittas dock plötsligt gubben Gren död. Då är det dags för mästerdetektiven Kalle Blomkvist att rycka ut! I rollerna: Malte Forsberg, Claes Malmberg, Krister Henriksson. Regi: Göran Carmback.

Läs mer på vår Kalle Blomkvist - mästerdetektiven lever farligt-sajt!

Showview: 1614471

Favorit

18:00 Ronja Rövardotter

Svensk barnserie från 1985. Avsnitt 1 av 6. Serie efter en bok av Astrid Lindgren om Ronja och hennes äventyr i Mattisskogen. I den spruckna Mattisborgen, på var sin sida av Helvetesgapet, bor rövarhövdingarna Mattis och hans ärkefiende Borka med sina rövarband. I rollerna: Hanna Zetterberg, Dan Håfström, Börje Ahlstedt, Lena Nyman, Per Oscarsson, Med Reventberg, Allan Edwall. Från 25/9 08:00.

Läs mer på vår Ronja Rövardotter-sajt!

Showview: 626472

Favorit

18:25 Göta kanal 2: Kanalkampen

Göta kanal 2: Kanalkampen

Svensk komedi från 2006. Vonna Jigert på Tricks television tänker göra en dokusåpa baserad på den kända båttävlingen på Göta kanal som hölls i början av 80-talet. Nu måste hon övertala Anderssons båtbygg och Uniship att än en gång tävla mot varandra. I rollerna: Janne 'Loffe' Carlsson, Eva Röse, Rafael Edholm. Regi: Pelle Seth.

Läs mer på vår Göta Kanal 2 - Kanalkampen-sajt!

Showview: 7716491

Favorit

20:00 Heartbreak Hotel

Heartbreak Hotel

Svensk dramakomedi från 2005. Elisabeth och Gudrun är varandras raka motsatser men en sak har de gemensamt, de är båda skilda. Nu är de över 40 och när barnen är vuxna tycker de att det är dags att gå vidare i livet och söka efter kärleken. Av en slump blir de vänner och tillsammans ger de sig ut på kärleksjakt. I rollerna: Helena Bergström, Maria Lundqvist, Claes Månsson, Johan Rabaeus. Regi: Colin Nutley.

Läs mer på vår Heartbreak Hotel-sajt!

Showview: 7711526

Favorit

21:40 Den demokratiske terroristen

Den demokratiske terroristen

Svensk thriller från 1992. Den tyska underrättelsetjänsten har tipsats om en tysk terroraktion i Sverige. De söker en svensk som ska infiltrera, och oskadliggöra den sista aktiva cellen i Röda Armé-fraktionen. Carl Hamilton med sin vänsterbakgrund, är den enda tänkbara för uppdraget. I rollerna: Stellan Skarsgård, Katja Flint, Kjell Bergqvist. Regi: Pelle Berglund.

Läs mer på vår Den demokratiske terroristen-sajt!

Showview: 5005946

Favorit

23:20 Rika barn leka bäst

Rika barn leka bäst

Svensk komedi från 1997. Några bankanställda kvinnor får sparken, medan deras manlige chef får höjd lön och tolv miljoner i fallskärm. Nu får det vara nog! Med goda råd av en konsult från Bryssel startar damerna eget i en mycket kvinnlig bransch... det blir helt enkelt "3 tjejer och en bordell"! I rollerna: Lena B Nilsson, Ulla Svedin, Gerd Hegnell. Regi: Carin Mannheimer.

Läs mer på vår Rika barn leka bäst-sajt!

Showview: 9636014

Favorit

01:00 Tillfällig fru sökes

Tillfällig fru sökes

Svensk dramakomedi från 2003. Fredrik är lycklig. Han har en flickvän som han älskar och han ska snart bli pappa. Men lyckan visar sig vara kortvarig. Plötsligt blir han lämnad och hela hans värld rasar samman. Men tankarna på barn kan han inte bara sudda ut. Så han bestämmer sig för att ta kontakt med en adoptionsbyrå. I rollerna: Gustaf Hammarsten, Lotta Östlin Stenshäll, Irina Jonsson. Regi: Lisa Ohlin.

Läs mer på vår Tillfällig fru sökes-sajt!

Showview: 7221328

Favorit

02:35 En på miljonen

Svensk komedi från 1995. En dag får Torsten veta att man ska skära ner på banken där han jobbat i 20 år och att han har fått sparken. I ett desperat försök att övertyga sin chef om att han är oumbärlig bestämmer han sig för att fingera ett rån på sin egen bank. I rollerna: Tomas von Brömssen, Ulla Skoog, Gösta Ekman, Jacob Ericksson, Cissi's fiancé), Per Fritzell, neighbour). Regi: Måns Herngren and Hannes Holm.

Läs mer på vår En på miljonen-sajt!

Showview: 9312873

Favorit

04:00 Picassos äventyr

Picassos äventyr

Svensk komedi från 1978. Pablo Picasso föds på den spanska landsbygden, skickas fram och åter mellan Madrid och Paris för att utveckla sin konstnärliga talang. Det är långt till rikedom och berömmelse och när Picasso väl nått dit vill han bara hitta en väg ur eländet. I rollerna: Hans Alfredson, Margaretha Krook, Gösta Ekman, Lena Olin. Regi: Tage Danielsson.

Läs mer på vår Picassos äventyr-sajt!

Showview: 5517705

Favorit