Tillbaka till Aftonbladet

SF-kanalen Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

06:00 Mimmi

Svensk dramaserie från 1988. Säsong 1. Avsnitt 1 av 6. Ett steg fram och två tillbaka. I rollerna: Maria von Euler, Calle Torén, Johan Andersson. Från 12/9 17:30.

Läs mer på vår Mimmi-sajt!

Showview: 8457773

Favorit

06:40 Madicken på Junibacken

Madicken på Junibacken

Svensk familjefilm från 1980. I det stora huset vid ån bor Madicken och hennes lillasyster Lisabet tillsammans med mamma, pappa, hembiträdet Alva och katten Gosan. Här händer det alltid saker. Madicken ser till så att en utflykt slutar med hjärnskakning och Lisabet visar sig kunna pilla upp en ärta i näsan. I rollerna: Jonna Liljendahl, Kerstin Hansson, Lis Nilheim, Monica Nordquist, Cecilia Orlando-Willberg, Sebastian Håkansson.

Läs mer på vår Madicken på Junibacken-sajt!

Showview: 2617686

Favorit

08:00 Emil i Lönneberga

Svensk familjeserie från 1972. Avsnitt 2 av 13. Emil vill så väl och ändå går det så galet. När han hör sin pappa vråla "EEEMIIL" så det hörs över hela Katthult, vet Emil att det bara finns ett säkert ställe här på jorden: snickerboa. Där kan han sitta och tälja sin 104:e trägubbe tills allt har lugnat ner sig. Men lugnt, blir det inte länge... I rollerna: Jan Ohlsson, Allan Edwall, Emy Storm. Regi: Olle Hellbom. Från 4/10 17:30.

Läs mer på vår Emil i Lönneberga-sajt!

Showview: 971976

Favorit

08:25 Sunes sommar

Sunes sommar

Svensk komedi från 1993. Familjen Andersson håller på att planera sin sommarsemester. När pappa Rudolf får veta att den planerade Greklandsresan skulle kosta 35 000 kronor går han i taket. Efter enträgna prutningsförsök på resebyrån finner Rudolf en gyllene medelväg - husvagnssemester... I rollerna: Peter Haber, Carina Lidbom, Andreas Hoffer. Regi: Stephan Apelgren.

Läs mer på vår Sunes sommar-sajt!

Showview: 92964228

Favorit

10:00 Miffo

Miffo

Svensk dramakomedi från 2003. Tobias är en nyutexaminerad präst med stora ideologiska drömmar. Han är övertygad om att han som Guds fotsoldat kan förbättra världen och tar därför ett jobb i en av Stockholms fattigaste förorter. Men gettot är inte bara elände och misär. Det dröjer nämligen inte länge förrän han träffar och förälskar sig i socialbidragstagaren Carola som bor tillsammans med sin alkoholiserade mor. I rollerna: Jonas Karlsson, Ingvar Hirdwall, Kajsa Ernst. Regi: Daniel Lind Lagerlöf.

Läs mer på vår Miffo-sajt!

Showview: 5956624

Favorit

11:35 Rallybrudar

Rallybrudar

Svensk dramakomedi från 2008. I 1960-talets Värmland slår sig två kvinnor ihop och trotsar sin omgivnings förväntningar genom att tävla i bilrally. Veterinärassistenten Ulla älskar att köra fort och storbondedottern Birgitta drömmer om att resa till Paris. Som rallypar kan de båda kanske förverkliga sina drömmar. I rollerna: Eva Röse, Marie Robertson, Janne Loffe Carlsson. Regi: Lena Koppel.

Läs mer på vår Rallybrudar-sajt!

Showview: 5339808

Favorit

13:15 En förälskelse

Svenskt drama från 2001. Simon och Ingrid lever i stort sett perfekta liv med bra jobb, älskvärda partners och halvvuxna barn. De har aldrig träffats, men en sommarkväll, då en pianoafton äger rum i stadens bibliotek, korsas deras vägar. De blir förälskade och inleder ett förhållande, som dock snart blir komplicerat. I rollerna: Peter Haber, Nina Gunke, Krister Henriksson. Regi: Mats Arehn.

Läs mer på vår En förälskelse-sajt!

Showview: 8001247

Favorit

14:50 Grabben i graven bredvid

Grabben i graven bredvid

Svensk dramakomedi från 2002. Bibliotekarien Desiré lever ensam i stan. Hennes liv är odramatiskt och hon har aldrig träffat sin stora kärlek. Så en dag när hon sitter på kyrkogården och tänker får hon ögonkontakt med Benny, en ensam bonde som ägnar större delen av sin tid med att sköta sin gård men som också drömmer om kärlek. I rollerna: Michael Nyqvist, Elisabeth Carlsson, Annika Olsson. Regi: Kjell Sundvall.

Läs mer på vår Grabben i graven bredvid-sajt!

Showview: 7099334

Favorit

16:20 Gräsänklingar

Svensk komedi från 1982. Två killar med olika bakgrund och olika värderingar konfronteras med varandra under en hektisk sommarvecka i Stockholm. Deras fruar har rest bort. Lasse har sett fram emot en typisk ungkarlsvecka, Gary har tänkt sig en arbetsvecka i lugn och ro. Det blir inte som någon av dem tänkt sig. I rollerna: Gösta Ekman, Janne 'Loffe' Carlsson, Börje Nyberg. Regi: Hans Iveberg.

Läs mer på vår Gräsänklingar-sajt!

Showview: 546995

Favorit

18:00 Nils Karlsson Pyssling

Svensk barnserie från 1990. Avsnitt 2 av 3. Serie efter Astrid Lindgrens berättelse. Bertil är ensam hemma när han hör det, små trippande steg under sängen. Där under står en pojke. En alldeles vanlig pojke. Det är bara det att han inte är större än en tumme. I rollerna: Oskar Löfkvist, Jonatan Lindoff, Britta Pettersson, Charlie Elvegård, Ulla Sallert. Regi: Staffan Götestam. Från 2/11 19:30.

Läs mer på vår Nils Karlsson Pyssling-sajt!

Showview: 299150

Favorit

18:25 Linas kvällsbok

Linas kvällsbok

Svensk dramakomedi från 2007. Att vara 15 år och gå sista året på högstadiet är inte kul om man heter Lina, är oskuld, osäker, okysst och har hopplöst dåligt självförtroende. Hur ska Lina göra för att bli som alla andra, för att passa in? Supa? Skaffa en kille? Kan något egentligen bli sämre? I rollerna: Mylaine Hedreul, Lovisa Onnermark, Alice Kastrup-Möller. Regi: Hella Joof.

Läs mer på vår Linas kvällsbok-sajt!

Showview: 1022995

Favorit

20:00 Paradiset

Paradiset

Svenskt action från 2003. Journalisten Annika Bengtzon undersöker förhållandena gällande "Paradiset", en stiftelse som påstår sig hjälpa misshandlade och förföljda kvinnor. Då får hon plötsligt ett telefonsamtal från Aida, en ung bosnisk kvinna. Aida är i desperat behov av hjälp så Annika tar henne till "Paradiset". Det visar sig dock att Aida inte är den hon utger sig för att vara... I rollerna: Helena Bergström, Georgi Staykov, Niklas Hjulström, Suzanna Dilber, Örjan Ramberg, Lisa Nilsson. Regi: Colin Nutley.

Läs mer på vår Paradiset-sajt!

Showview: 3145841

Favorit

21:55 Underbara älskade

Underbara älskade

Svenskt drama från 2006. Nio månader efter att läkaren Lars förlorat sin hustru och yngsta son i en bilolycka pratar han och hans andra son Jonas knappt med varandra. I hopp om att ta sig ur sin destruktiva apati tar Lars med sig Jonas till familjens sommarhus i Skärgården. I rollerna: Michael Nyqvist, Anastasios Soulis, Philip Zandén. Regi: Johan Brisinger.

Läs mer på vår Underbara älskade-sajt!

Showview: 4249570

Favorit

23:35 Repmånad eller hur man gör pojkar av män

Repmånad eller hur man gör pojkar av män

Svensk komedi från 1979. Det är dags för repmånad för Jonsson och hans gamla lumparkompisar. Men de tar inte det hela speciellt allvarligt. I stället passar de på att ha riktigt kul. Jonsson blir intresserad av Bea som jobbar i markan, det han inte vet är att Bea egentligen är journalist och ska skriva om livet på luckan. Lumparkompisarna lyckas inte så bra på övningarna förutom när de ger sig iväg på en egen övning - till stadshotellet. I rollerna: Lasse Åberg, Janne "Loffe" Carlsson, Ted Åström, Lasse Haldenberg, Weiron Holmberg, Lennart Skoogh, Ingvar Andersson, Lena-Maria Gårdenäs-Lawton, Monica Dominique, Charlie Elvegård. Regi: Lasse Åberg, Peter Hald.

Läs mer på vår Repmånad eller hur man gör pojkar av män-sajt!

Showview: 9376570

Favorit

01:00 Heartbreak Hotel

Heartbreak Hotel

Svensk dramakomedi från 2005. Elisabeth och Gudrun är varandras raka motsatser men en sak har de gemensamt, de är båda skilda. Nu är de över 40 och när barnen är vuxna tycker de att det är dags att gå vidare i livet och söka efter kärleken. Av en slump blir de vänner och tillsammans ger de sig ut på kärleksjakt. I rollerna: Helena Bergström, Maria Lundqvist, Claes Månsson, Johan Rabaeus. Regi: Colin Nutley.

Läs mer på vår Heartbreak Hotel-sajt!

Showview: 9432445

Favorit

02:40 Sjön

Sjön

Svensk thriller från 1999. Lisa återvänder hem från London för att sälja sitt svenska barndomshem då hennes pappa plötsligt och under mystiska omständigheter har dödsförklarats. Man tror allmänt att han har gått ner sig eller fallit i en ravin i ödemarken. Men Lisa vägrar acceptera den förklaringen. I rollerna: Regina Lund, Mats Rudal, Björn Gedda. Regi: Hans Åke Gabrielsson.

Läs mer på vår Sjön-sajt!

Showview: 4372087

Favorit