Tillbaka till Aftonbladet

SF-kanalen Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

06:55 Sherdil

Sherdil

Svenskt äventyr från 1999. Sannas högsta önskan är att få en egen häst. En dag när hon är på väg till skolan hamnar hon i ett stall där tre arabhästar står i karantän. Hästarna är en gåva från ett annat land till svenska staten, som beslutat sig för att slakta dem. Sanna bestämmer sig för att rädda en av dem. I rollerna: Rebecka Liljeberg, Hanna Alström, Sebastian Hulthén. Regi: Gita Mallik, David Flamholc.

Läs mer på vår Sherdil-sajt!

Showview: 60477488

Favorit

08:35 Pippi Långstrump

Pippi Långstrump

Tysk tecknad familjefilm från 1997. Tänk att få segla på de sju haven tillsammans med sin pappa och sedan flytta in i ett gammalt kråkslott. Ett hus där det bara är du som bestämmer! Tänk att ha en egen apa och en häst! Tänk att både vara starkast i världen och stenrik! Tänk att få vara Pippi Långstrump.

Läs mer på vår Pippi Långstrump-sajt!

Showview: 3646469

Favorit

09:50 Arn: Riket vid vägens slut

Arn: Riket vid vägens slut

Svensk action från 2008. Arn lämnar Jerusalem och återvänder hem. Efter många långa år återser han nu sin älskade Cecilia. De gifter sig och får ett barn till. Men Arn vet att sverkrarna fortfarande planerar att återta kronan och att krig kan bryta ut när som helst. I rollerna: Joakim Nätterqvist, Sofia Helin, Stellan Skarsgård. Regi: Peter Flinth.

Läs mer på vår Arn: Riket vid vägens slut-sajt!

Showview: 10007933

Favorit

11:55 Scener ur ett kändisskap

Scener ur ett kändisskap

Svensk komedi från 2009. Linus Wahlgren ser en chans att visa att han är mer än bara en i familjen Wahlgren när journalisten Görhan Hellström vill göra en dokumentär om honom. Men det visar sig att Görhan avskyr Linus och allt han står för. Linus bestämmer sig för att göra allt för att få Görhan på andra tankar. I rollerna: Jonas Karlsson, Örjan Ramberg, Pernilla Wahlgren, Stina Ekblad. Regi: Christopher Panov, Christian Eklöw.

Läs mer på vår Scener ur ett kändisskap-sajt!

Showview: 63017865

Favorit

13:30 Kommissarie Späck

Kommissarie Späck

Svensk komedi från 2010. När en man hittas brutalt mördad genomborrad av knivar, gafflar och en osthyvel blir Mårten Späck och kollegan Grünvald Karlsson tilldelade fallet. Den matglade Späck tror det rör sig om en seriesjälvmördare, men den hårdföre Karlsson finner spår som leder dem till något större än de någonsin kunnat ana. I rollerna: Leif Andrée, Cecilia Frode, Johan Hedenberg, Kjell Bergqvist. Regi: Fredde Granberg.

Läs mer på vår Kommissarie Späck-sajt!

Showview: 1216440

Favorit

14:50 Elvira Madigan

Elvira Madigan

Svenskt drama från 1967. Hedvig Jensen är berömd lindansös och känd under artistnamnet Elvira Madigan. Hon träffar den svenske officeren, löjtnant Sixten Sparre, som är gift och har två barn. De beslutar sig för att rymma, men eftersom Sixten har avvikit från armén får han inga jobb och paret stöter på många svårigheter. I rollerna: Pia Degermark, Thommy Berggren, Lennart Malmer, Cleo Jensen, Nina Widerberg. Regi: Bo Widerberg.

Läs mer på vår Elvira Madigan-sajt!

Showview: 7826310

Favorit

16:20 Se upp för dårarna

Se upp för dårarna

Svensk dramakomedi från 2007. Två tjejer i 20-årsåldern träffas när de söker till Polishögskolan. De har helt olika bakgrund men är samtidigt väldigt lika på många sätt. Tuffa intagningsprov, röriga kärleksrelationer och känsliga familjeförhållanden sätter deras vänskap på prov i väntan på intagningsresultatet. I rollerna: Rakel Wärmländer, Nina Zanjani, Dan Ekborg. Regi: Helena Bergström.

Läs mer på vår Se upp för dårarna-sajt!

Showview: 846484

Favorit

18:00 Nils Karlsson Pyssling

Svensk barnserie från 1990. Serie efter Astrid Lindgrens berättelse. Bertil är ensam hemma när han hör det, små trippande steg under sängen. Där under står en pojke. En alldeles vanlig pojke. Det är bara det att han inte är större än en tumme. I rollerna: Oskar Löfkvist, Jonatan Lindoff, Britta Pettersson, Charlie Elvegård, Ulla Sallert. Regi: Staffan Götestam. Från 1/11 19:30.

Läs mer på vår Nils Karlsson Pyssling-sajt!

Showview: 872894

Favorit

18:30 Linas kvällsbok

Linas kvällsbok

Svensk dramakomedi från 2007. Att vara 15 år och gå sista året på högstadiet är inte kul om man heter Lina, är oskuld, osäker, okysst och har hopplöst dåligt självförtroende. Hur ska Lina göra för att bli som alla andra, för att passa in? Supa? Skaffa en kille? Kan något egentligen bli sämre? I rollerna: Mylaine Hedreul, Lovisa Onnermark, Alice Kastrup-Möller. Regi: Hella Joof.

Läs mer på vår Linas kvällsbok-sajt!

Showview: 897285

Favorit

20:00 Sällskapsresan

Svensk komedi från 1980. Det är grisfest på Kanarieöarna i jultid och där befinner sig Stig Helmer Olsson på sin allra första utlandsresa. Han vet inte att doktor Levander, som hjälpt honom få bukt med sin flygrädsla och som skall köpa hus på Kanarieöarna lurat honom att smuggla ett paket med svarta pengar från Sverige. I rollerna: Lasse Åberg, Jon Skolmen, Ted Åström. Regi: Lasse Åberg.

Läs mer på vår Sällskapsresan-sajt!

Showview: 1488643

Favorit

21:45 Fjorton suger

Fjorton suger

Svenskt drama från 2004. Emma är bara 14 år, men gör allt för att ta det stora steget in i vuxenvärlden, något som får förödande konsekvenser under en fest som spårar ur. Hon blir berusad och utsatt för sexuellt våld. Kan Emma finna den som gjorde henne illa? Och kan hon rädda sig själv innan det är för sent? I rollerna: Elin Ahlberg, Jesper Fridh, Andreas Karoliussen, Björn Månsson, Catherine Jeppsson, Jörgen Düberg. Regi: Filippa Freijd, Martin Jern, Emil Larsson, Henrik Norrthon.

Läs mer på vår Fjorton suger-sajt!

Showview: 4920556

Favorit

23:05 Jägarna

Svensk thriller från 1996. Efter ett skottdrama bestämmer sig polisen Erik för att flytta hem till sin norrländska hemby, ett samhälle som styrs av oskrivna lagar. Han börjar nysta i en tjuvjakthärva som involverar flera av hans gamla vänner och trots att han är nyss hemkommen som hjälte blir han nu allas fiende. I rollerna: Rolf Lassgård, Lennart Jähkel, Tomas Norström. Regi: Kjell Sundvall.

Läs mer på vår Jägarna-sajt!

Showview: 7074759

Favorit

01:00 Jack

Jack

Svensk dramakomedi från 1976. Jack trivs med sitt bohemiska storstadsliv, att röka brass, dricka rödvin, gå på partyn och ragga tjejer. Men till skillnad från resten av gänget har han ett mål i livet , att bli författare. I rollerna: Göran Stangertz, Kjell Bergqvist, Örjan Ramberg. Regi: Jan Halldoff.

Läs mer på vår Jack-sajt!

Showview: 6104518

Favorit

03:00 Borta med kvinnan

Borta med kvinnan

Norskt drama från 2007. En man som inte förstår sig på kvinnor och än mindre kärlek blir förförd av en kvinna som flyttar in hos honom. Men det dröjer inte länge förrän hon raserat hans tillvaro. Trots det blir han hopplöst förälskad i henne. I rollerna: Trond Fausa Aurvaag, Marian Saastad Ottesen, Peter Stormare. Regi: Petter Næss.

Läs mer på vår Borta med kvinnan-sajt!

Showview: 3193808

Favorit

04:30 Svar med foto

Svar med foto

Svenskt drama från 1999. Den blyge och initiativlöse forskaren Lars delar en ärvd villa med sin frånskilda syster Agneta och hennes dotter. Han vill frigöra sig och sätter in en kontaktannons och bland hundratals svar väljer han den lettiska Brigita från Riga, och inviterar henne omgående till Stockholm. I rollerna: Samuel Fröler, Baiba Broka, Lennart Jähkel. Regi: Una Celma.

Läs mer på vår Svar med foto-sajt!

Showview: 3172315

Favorit