Tillbaka till Aftonbladet

Sjuan Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

06:00 Mannen som talar med hundar

Amerikansk realityserie från 2010. Cesar hjälper tre varghundar. Hans kunskap om rasen är begränsad och han tar därför hjälp av Jennifer McCarthy som är expert på området. Frågan är om Cesar och Jennifer kan tygla de vilda hundarna. Från 1/2.

Läs mer på vår Mannen som talar med hundar-sajt!

Showview: 9150149

Favorit

07:00 Mannen som talar med hundar

Amerikansk realityserie från 2010. Avsnitt 3 av 20. Fårhunden Snickers har blivit osäker efter att ha blivit attackerad av två hundar under en promenad. Maury har tränats av en hundtränare i två år utan några större framsteg. Cesar Millan gör sitt bästa för att hjälpa hundarna och deras ägare. Från 8/2.

Läs mer på vår Mannen som talar med hundar-sajt!

Showview: 1375507

Favorit

08:00 Hundar i stan

Amerikansk realityserie från 2012. Säsong 1.Avsnitt 3. Justin hjälper blinda Simone Reyes med hennes ledarhund som ska hjälpa henne i vardagen. Han tar sig också an en familjs två hundar som i brist på disciplin förvandlats till två monster. Från 19/7.

Läs mer på vår Hundar i stan-sajt!

Showview: 7376323

Favorit

11:00 Tori & Dean: Hem ljuva Hollywood

Tori & Dean: Hem ljuva Hollywood

Amerikansk realityserie från 2010. Om skådespelarna Tori Spelling och Dean McDermotts liv i Hollywood. De är föräldrar till två barn och väntar ett tredje och möter svårigheter med att balansera pressen i tv-branschen och att samtidigt leva ett normalt familjeliv. Tori och Dean följs av ett kamerateam samtidigt som de sköter om sitt hus, jobbar långa dagar på olika tv-produktioner och uppfostrar barnen Liam och Stella. Från 21/4.

Läs mer på vår Tori & Dean: Hem ljuva Hollywood-sajt!

Showview: 8640976

Favorit

12:00 Världens grymmaste

Brittisk dokumentärserie från 2012. Säsong 1.Avsnitt 2. Om hårresande händelser och situationer som fångats på film. Det rör sig om allt från dramatiska flygincidenter till extrema väderförhållanden och hur människor i monsterfordon går bärsärkagång. Från 18/4.

Läs mer på vår Världens grymmaste-sajt!

Showview: 8081061

Favorit

12:55 Dreamgirls

Dreamgirls

Amerikanskt drama från 2006. Effie, Deena och Lorell är tre unga svarta kvinnor som ställer upp i en amatörtävling med sin grupp Dreamettes. De vinner inte tävlingen men blir kontaktade av den hänsynslöse managern Curtis Taylor som erbjuder dem jobb som bakgrundssångerskor till den kända James Early. De tar jobbet och upptäcker snart att Curtis tagit över deras liv. Curtis döper om gruppen till The Dreams och ändrar gruppens inbördes roller så att den vackra Deena får stå i centrum. Dessutom ändrar han gruppens musikaliska inriktning. Gruppen gör succé men på bekostnad av de tre kvinnornas vänskap och med tiden inser de alla att framgång och berömmelse inte är allt i livet. I rollerna: Jamie Foxx, Beyoncé Knowles, Eddie Murphy, Jennifer Hudson, Anika Noni Rose, Danny Glover. Regi: Bill Condon.

Läs mer på vår Dreamgirls-sajt!

Showview: 81109287

Favorit

15:30 Jakten på drömhuset

Kanadensisk dokumentärserie från 2012. Avsnitt 11 av 26. Chantal och Andrew är på jakt efter en bättre balans mellan arbete och fritid. Nu letar de efter ett nytt hem i Provence, Santa Fe eller Kap Bretonön. Det blir maten som till slut blir avgörande för beslutet. Från 15/10. Även 24/8 i Sjuan.

Läs mer på vår Jakten på drömhuset-sajt!

Showview: 9723439

Favorit

15:55 Bluffjägarna

Brittisk realityserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 2 av 5. Dom och Melinda tar sig an en av Lancashires värsta hyresvärdar. De träffar en ung mamma vars barn inte får lov att bo hos henne då det hus som hon inte kan bli av med har bedömts som farligt att vistas i. Hyresvärden lät även en döende mamma bo utan värme eller varmvatten i över en månads tid.

Läs mer på vår Bluffjägarna-sajt!

Showview: 8609033

Favorit

16:55 Trinny och Susannah stylar om Norge

Brittisk livsstilsserie från 2013. Säsong 2. Avsnitt 24 av 32. Den brittiska stylistduon Trinny Woodall och Susannah Constantine reser tillbaka till Norge för att hjälpa norrmänen att bli sitt allra snyggaste jag. I varje program besöker duon en ny norsk stad och med hjälp av sitt professionella team ger de kvinnor och män chansen till en makeover. Från 20/8.

Läs mer på vår Trinny och Susannah stylar om Norge-sajt!

Showview: 5089236

Favorit

17:55 Mannen som talar med hundar

Amerikansk realityserie från 2010. Cesar tar sig an tre olika familjer med helt olika hundproblem. Jeff och Kelly har tre hundar som alla har irriterande beteenden. Familjen Collinsons pudel Macy är livrädd för köksdörren. Adams och Janes weimaraner Lex gör anspråk på allt som ligger på golvet. Från 23/8. Även 1/9 i Sjuan.

Läs mer på vår Mannen som talar med hundar-sajt!

Showview: 10036507

Favorit

19:00 Allsång på gränsen

Norsk underhållning från 2014. Säsong 4. Avsnitt 8 av 8. Klipp från hela säsongen visas under en tillbakablick från sommarens konserter. Från 22/8.

Läs mer på vår Allsång på gränsen-sajt!

Showview: 2864014

Favorit

20:00 Sommaren med Göran

Svensk komedi från 2009. Sommaren har precis gjort sitt intåg då Göran blir dumpad av sin flickvän. Tillråga på allt ligger han efter på jobbet och är jagad av inkasso. Dessutom ska alla dra till Doddes sommarställe på västkusten över midsommar, alla utom Göran. När Görans kompis Alex blir tvungen att vakta sin flickväns hund över midsommar lyckas han övertala Göran att segla med honom till Doddes lantställe. Det blir en blöt tillställning där Göran söker efter den stora kärleken. Barntillåten. I rollerna: Peter Magnusson, David Hellenius, Mirja Turestedt, Moa Gammel, Niklas Engdahl. Regi: Staffan Lindberg. Från 2/1.

Läs mer på vår Sommaren med Göran-sajt!

Showview: 4024217

Favorit

22:00 Tomorrow never dies

Brittisk action från 1997. Mediamogulen Elliot Carver planerar att erövra världen och för att lyckas måste han se till att Kina och Storbritannien startar krig mot varandra. Till sin hjälp har James Bond Wai Lin, en vacker, men farlig agent från Kina. Konflikten trappas upp när ett brittisk krigsskepp försvinner utanför Kina och ett tredje världskrig är nära att bryta ut. Kan Bond sätta stopp för det hela innan det är för sent? I rollerna: Pierce Brosnan, Jonathan Pryce, Michelle Yeoh, Teri Hatcher, Ricky Jay, Judi Dench, Desmond Llewelyn. Regi: Roger Spottiswoode.

Läs mer på vår Tomorrow never dies-sajt!

Showview: 9515033

Favorit

00:30 The life of David Gale

The life of David Gale

Amerikanskt kriminaldrama från 2003. David Gale är professor och motståndare till dödstraffet. Plötsligt blir han anklagad för mord och han döms till döden. Bara dagar innan Gales avrättning får journalisten Bitsey Bloom i uppdrag att göra en sista intervju med honom. Under intervjun, där Gale berättar sitt livs historia, börjar Bloom bli alltmer övertygad om att Gale är oskyldig till mordet och att han är ett offer för en politisk konspiration. Bloom bestämmer sig för att bevisa Gales oskuld men det blir en kamp mot klockan och frågan är om hon kommer att hinna innan det är för sent. I rollerna: Kevin Spacey, Kate Winslet, Cleo King, Constance Jones. Regi: Alan Parker.

Läs mer på vår The life of David Gale-sajt!

Showview: 37194415

Favorit

03:10 Absolut makt

Absolut makt

Amerikansk thriller från 1997. När Luther bryter sig in i billionären Walter Sullivans hus blir han vittne till en kärleksstund mellan Sullivans fru och USA:s president. Mötet slutar med en dödskjutning och vita husets stabschef städar upp röran. Men en blodig brevöppnare lämnas kvar och det visar sig att absolut makt inte alltid räcker. I rollerna: Clint Eastwood, Gene Hackman, Ed Harris, Melora Hardin. Regi: Clint Eastwood. Från 1/12.

Läs mer på vår Absolut makt-sajt!

Showview: 95707366

Favorit

05:30 Jakten på drömhuset

Kanadensisk dokumentärserie från 2012. Avsnitt 11 av 26. Chantal och Andrew är på jakt efter en bättre balans mellan arbete och fritid. Nu letar de efter ett nytt hem i Provence, Santa Fe eller Kap Bretonön. Det blir maten som till slut blir avgörande för beslutet. Från 15/10.

Läs mer på vår Jakten på drömhuset-sajt!

Showview: 8110328

Favorit