Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Windstorm

Tysk familjefilm från 2013. Det växer fram en ovanlig vänskap mellan den missnöjda tonårstjejen Mika och den vildsinta hästen Windstorm. Snart finner Mika en ny sida hos sig själv: hon kan prata med hästar! Kommer hon mot alla odds kunna tämja Windstorm? I rollerna: Detlev Buck, Cornelia Froboess, Hanna Höppner, Nina Kronjäger, Marvin Linke. Regi: Katja von Garnier.

Läs mer på vår Windstorm-sajt!

Showview: 68065261

Favorit

09:00 Pitch perfect

Amerikansk musikalkomedi från 2012. The Bellas är en acapellagrupp för tjejer som lever på poplåtar och bra utseende. Efter att ha misslyckats totalt under förra årets tävling blir de tvungna att ta i med nya tag och en av de nya medlemmar som värvas är förstaårseleven Beca. Hon är en självständig DJ som inte alls är intresserad av att delta i studentlivet. Men när hon träffar Jesse som är med i det manliga motståndarlaget ändrar hon uppfattning och tar på sig att ge laget en ordentlig makeover så att de kan ge sig in i tävlingen igen. I rollerna: Anna Kendrick, Skylar Astin, Ben Platt, Brittany Snow, Anna Camp. Regi: Jason Moore.

Läs mer på vår Pitch Perfect-sajt!

Showview: 68085025

Favorit

11:00 The lone ranger

Amerikansk äventyr från 2013. Indiankrigaren Tonto berättar historien om hur John Reid kunde gå från att vara en lagens man till att bli en rättviselegend. I centrum står två oväntade hjältar som måste lära sig att samarbeta för att kunna bekämpa girighet och korruption. I rollerna: Johnny Depp, Armie Hammer, William Fichtner, Tom Wilkinson, Ruth Wilson. Regi: Gore Verbinski.

Läs mer på vår The Lone Ranger-sajt!

Showview: 42763342

Favorit

13:30 Sover Dolly på ryggen?

Dansk romantisk komedi från 2012. Anne har tappat hoppet om att hitta en man som kan passa in i hennes förnuftiga och kontrollerade liv. Därför har hon bestämt sig för att låta sig insemineras med sperma från en noggrant utvald donator. Men snart tar hormonerna övertaget och hon inser att barnet kan komma att likna pappan och ärva några av hans ofördelaktiga egenskaper. Hon söker upp donatorn, och när hon sakta men säkert blir en del av hans liv inser hon att han är långt ifrån perfekt. I rollerna: Lene Maria Christensen, Nikolaj Lie Kaas, Mia Lyhne, Casper Crump, Sidse Babett Knudsen. Regi: Hella Joof.

Läs mer på vår Sover Dolly på ryggen?-sajt!

Showview: 46743303

Favorit

15:20 Hokus pokus Alfons Åberg

Svensk animerad familjefilm från 2013. Sjuåriga Alfons vill verkligen ha en hund, men hans pappa tycker inte han är stor nog. Det är svårt att övertyga pappa att man är ansvarstagande när man fortfarade har en låtsaskompis, men när Alfons möter en äkta magiker får han nytt hopp. Regi: Torill Kove.

Läs mer på vår Hokus pokus alfons Åberg-sajt!

Showview: 53484087

Favorit

17:00 Mormor og de åtte ungene

Norsk familjekomedi från 2013. Sjuåriga Mona och hennes familj får ett oväntat besök då mormor anländer, på rymmen från sitt ålderdomshem. Och då familjens bil blir stulen beger sig Mona och mormor ut på resa för att hitta tjuven. I rollerna: Marit Opsahl Grefberg, Petronella Nygaard, Ingrid Bolsø Berdal, Thomas Bye. Regi: Lisa Marie Gamlem.

Läs mer på vår Mormor og de åtte ungene-sajt!

Showview: 90365919

Favorit

19:00 One direction: This is us

Amerikansk musikdokumentär från 2013. Dokumentären ger en inblick i turnélivet för det globala musik-fenomenet. Invävt med konsertbilder berättas historien om Niall, Zayn, Lima, Harry och Louis och deras resa mot stjärnorna. Från det enkla livet i deras småstad och deltagandet i X-Factor till att erövra världen och framträda på Londons berömda O2-arena. Hör från dem själva vad det verkligen innebär att vara One Direction. I rollerna: Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson. Regi: Morgan Spurlock.

Läs mer på vår One direction: This is us-sajt!

Showview: 83000025

Favorit

21:00 Grannpatrullen

Amerikansk science fiction från 2012. Evan, Bob, Franklin och Jamarcus är med i en grannpatrull för att fly från sin tråkiga vardag. Allt står dock inte rätt till i småstaden där de bor och snart upptäcker de att deras kvarter är fullt av utomjordingar som utger sig för att vara vanliga stadsbor. I rollerna: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade. Regi: Akiva Schaffer.

Läs mer på vår Grannpatrullen-sajt!

Showview: 91939613

Favorit

23:00 Dorfman in Love

Amerikansk romantisk komedi från 2011. Deb, en ung singelkvinna, är fast i sitt liv, fast som ofrivillig vårdare av sin otacksamma familj. Hon behöver något nytt. När hon går med på att sitta kattvakt i sin hemliga kärleks lägenhet förändras hennes liv för alltid. I rollerna: Sara Rue, Sophie Monk, Scott Wilson, Elliott Gould, Catherine Hicks. Regi: Brad Leong.

Läs mer på vår Dorfman in Love-sajt!

Showview: 91022377

Favorit

01:00 Hours

Hours

Amerikanskt thriller från 2013. Tidigt den 29 augusti 2005 anländer Nolan Hayes till ett sjukhus i New Orleans tillsammans med sin gravida fru Abigail som har fått för tidiga värkar. Det som borde vara en av de lyckligaste dagarna i hans liv förvandlas till en mardröm när förlossningen går snett och hela sjukhuset måste utrymmas på grund av att orkanen Katrina drar in. Den nyfödda dottern ligger i respirator och Nolan blir tillsagd att stanna hos henne i väntan på en ambulans, men snart gör strömavbrott och översvämningar att de blir helt avskurna från omvärlden. När ingen kommer tillbaka för att hjälpa dem måste Nolan ensam fatta ett livsgörande beslut efter ett annat, och de plågsamma minuterna blir snart till outhärdliga timmar. I rollerna: Paul Walker, Genesis Rodriguez, Nancy Nave, Shane Jacobsen, Natalia Safran. Regi: Eric Heisserer.

Läs mer på vår The hours-sajt!

Showview: 84694101

Favorit

02:50 The Bourne legacy

The Bourne legacy

Amerikansk thriller från 2012. En konspiration inom underrättelsetjänsten håller på att avslöjas och regeringen skyr inga medel i sina försök att röja undan alla tänkbara spår. De är till och med beredda att mörda de agenter som varit inblandade. Den genetiskt manipulerade agenten Aaron Cross blir tvungen att använda alla sina färdigheter för att ta sig levande ur det hela. I rollerna: Jeremy Renner, Scott Glenn, Edward Norton, Rachel Weisz, Albert Finney. Regi: Tony Gilroy.

Läs mer på vår The Bourne Legacy-sajt!

Showview: 76673323

Favorit

05:00 Grannpatrullen

Amerikansk science fiction från 2012. Evan, Bob, Franklin och Jamarcus är med i en grannpatrull för att fly från sin tråkiga vardag. Allt står dock inte rätt till i småstaden där de bor och snart upptäcker de att deras kvarter är fullt av utomjordingar som utger sig för att vara vanliga stadsbor. I rollerna: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade. Regi: Akiva Schaffer.

Läs mer på vår Grannpatrullen-sajt!

Showview: 26839156

Favorit