Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Pelle Politibil på sporet

Norsk animerad film från 2013. I den nya örn-parken på Bodø är det polisbilen Ploddys jobb att vaka över huvudattraktionen: en utrotningshotad örn-mamma och hennes ägg. Men katastrofen är ett faktum när två tjuvar stjäl flera av parkens djur, varav ett är örn-mamman. Som tur är ligger ägget kvar i nästet, men vem ska vaka över det nu? Ploddy inser att det är svårt att både söka efter tjuvarna och ta hand om en nykläckt örn. I rollerna: Gard B. Eidsvold, Lene Kongsvik Johansen, Emilie Nordli, Hege Schøyen, Robert Stoltenberg. Regi: Rasmus A. Sivertsen.

Läs mer på vår Pelle Politibil på sporet-sajt!

Showview: 49304068

Favorit

09:00 Sune i Grekland - all inclusive

Svensk komedi från 2012. Varje år brukar Sune och resten av familjen tillbringa semestern i Myggträsk, men det här året händer något oväntat. Pappa Rudolf har bokat en all inclusive-resa för hela familjen till Grekland. Familjen blir visserligen uppspelt, men de har en hel del frågor om den kommande resan. I rollerna: William Ringström, Morgan Alling, Anja Lundkvist, Hanna Elffors Elfström, Julius Jimenez Hugoson. Regi: Hannes Holm.

Läs mer på vår Sune i Grekland - all inclusive-sajt!

Showview: 76174345

Favorit

10:50 Beautiful creatures

Amerikansk romantisk fantasy från 2013. 17-årige Ethan Wate har i två månaders tid haft återkommande drömmar om en flicka som han inte känner. När han ska påbörja sitt näst sista high school-år lägger han märke till en ny elev, Lena Duchannes, som påminner om flickan från hans drömmar. De andra eleverna ogillar henne och börjar sprida rykten om hennes enstöring till släkting, Macon Ravenwood, och en del hintar om att hon är släkt med djävulsdyrkare. Så småningom visar det sig att Lena är en Caster, med krafter bortom hennes egen kontroll, men Ethan kan ändå inte låta bli att falla för henne. Innan de vet ordet av börjar hemligheter komma upp till ytan - hemligheter om deras familjer, deras historia och deras stad. I rollerna: Emma Thompson, Alden Ehrenreich, Alice Englert, Jeremy Irons, Viola Davis. Regi: Richard LaGravenese.

Läs mer på vår Beautiful creatures-sajt!

Showview: 78447906

Favorit

13:00 Ricky Rapper and Slick Leonard

Finsk musikal från 2014. Superpopulära, rödhåriga tioåringen Ricky Rapper och hans bästis Nelly Noodlehead hamnar i nya äventyr. Ricky lever med sin faster Rose Rapper - och hon för plötsligt en idé, en idé Ricky inte gillar något vidare. Hon ska finna en fadersgestalt åt honom. Grannen Leonard, som är förälskad i Rose, gillar inte heller planen så han bestämmer sig för att bygga om sig själv till denne perfekte man. Och när Ricky och Nelly avslöjar hans hemlighet bestämmer de sig för att hjälpa honom. Det ser ut att bli en spännande och oförglömlig sommar. I rollerna: Samuel Shipway, Sanni Paatso, Vesa Vierikko, Minttu Mustakallio, Riitta Havukainen. Regi: Timo Koivusalo.

Läs mer på vår Ricky Rapper and Slick Leonard-sajt!

Showview: 95538548

Favorit

15:00 Khumba

Sydafrikansk animerad familjefilm från 2013. Att zebran Khumba föds med ovanligt få ränder ställer genast till problem i flocken. Han blir utstött av alla och när regnet uteblir vänder sig även flockens ledare, Khumbas far, mot honom. Khumba lämnar den vidskepliga flocken för att finna det magiska vattendrag där de första zebrorna sägs ha fått sina ränder. Och som nya vänner på färden får han en härlig buffel och en extravagant struts. Det blir så klart en farofylld och spännande färd över den stora öknen. I rollerna: Jake T Austin, Steve Buscemi, Loretta Devine, Laurence Fishburne, Richard E. Grant. Regi: Anthony Silverston.

Läs mer på vår Khumba-sajt!

Showview: 99575890

Favorit

17:00 Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage

Dansk komedi från 2014. Den välmående och lyckliga familjen står inför ett svårt test. Snälla morbror Anders tvillingbror, den något jobbigare Sofus återvänder hem från Australien. Sofus är Anders motsats; han är gnällig, lynnig och vill bestämma över alla. Dessutom har han tagit med sig en ko hem. Och denna ko ska hjälpa honom att vinna en mjölkningstävling. Men kossan kan plötsligt inte producera någon mjölk och Sofus negativa övertalningar funkar inte. Kanske kan hans familj lära honom ett och annat. I rollerna: Jesper Asholt, Kurt Ravn, Bodil Jørgensen, Sigurd Philip Dalgas, Karoline Hamm. Regi: Giacomo Campeotto.

Läs mer på vår Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage-sajt!

Showview: 56314093

Favorit

19:00 Kärlek deluxe

Svensk komedi från 2014. Chic-lit-drottningen Selma Trastell verkar ha allt. Men är inte nöjd. Hennes böcker har gjort henne rik, men kritikerna sågar allt hon ger ut. Nu vill Selma skriva en "viktig" bok. Så hon tar hjälp av sin värsta kritiker, Britta, som inte tycker att där finns plats för historier om hjärta och smärta. Där måste finnas något annat, något från en djupare plats. Påhejad av Britta, och för tyngre inspiration, inleder så Selma en relation med den neurotiske författaren Nils Tappert. Men den där lättsamma mannen hon träffade på en fest dyker upp i tid och otid och sabbar hennes planer. I rollerna: Moa Gammel, Martin Stenmarck, Andreas La Chenardière, Lotta Tejle, Malin Buska. Regi: Kristina Kjellin.

Läs mer på vår Kärlek deluxe-sajt!

Showview: 54256345

Favorit

21:00 Vampire academy

Amerikansk-brittisk fantasykomedi från 2014. Rose Hathaway har som livsuppdrag att beskydda prinsessan Lissa och alla andra fredliga Moroi-vampyrer som lever diskret i vår värld. Efter ett sabbatsår är de nu tillbaka på St Vladimirs Academy, en vampyrskola med hackordning som vilken skola som helst. Och i kulisserna dväljs de onda Strigoi-vampyrerna. En vampyr-version av Mean Girls med Zoey Deutch, Gabriel Byrne och Olga Kurylenko. I rollerna: Lucy Fry, Danila Kozlovsky. Regi: Mark Waters.

Läs mer på vår Vampire Academy-sajt!

Showview: 99490155

Favorit

23:00 Klassefesten 2: Begravelsen

Dansk komedi från 2014. Vännerna Thomas, Andreas och Niels återförenas i denna uppföljare. Thomas ska äntligen gifta sig och Andreas har ordnat århundradets svensexa. Men ett chockerande dödsfall på festen tvingar iväg vännerna på en oförglömlig resa mot en begravning. Dejter, otrohet och nära döden-upplevelser sätter vänskapen på prov. Kommer de att överleva begravningen - och hinner de i så fall hem i tid till bröllopet? I rollerna: Anders W. Berthelsen, Nicolaj Kopernikus, Troels Lyby, Lars Ranthe, Anne Sofie Espersen. Regi: Mikkel Serup.

Läs mer på vår Klassefesten 2: Begravelsen-sajt!

Showview: 99583819

Favorit

01:00 Blue Jasmine

Amerikansk dramakomedi från 2013. Efter att allt i hennes liv krossats, främst via äktenskapet med Hal, flyttar societets-kvinnan Jasmine in hos sin syster Ginger i San Francisco. Men att stabilisera ett liv byggt på lögner är inte det enklaste. I rollerna: Cate Blanchett, Alec Baldwin, Sally Hawkins, Daniel Jenks, Andrew Dice Clay. Regi: Woody Allen.

Läs mer på vår Blue Jasmine-sajt!

Showview: 31141961

Favorit

03:00 Kick-Ass 2

Brittisk-amerikansk actionkomedi från 2013. Kick-Ass mod har inspirerat andra medborgare till att bli maskerade hjältar. Han ansluter han sig till ett gäng som leds av Colonel Stars and Stripes. När hobbyhjältarna jagas av Red Mist är det bara den knivskarpa och livsfarliga Hit Girl som kan rädda dem från en säker undergång. I rollerna: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Morris Chestnut, Jim Carrey. Regi: Jeff Wadlow.

Läs mer på vår Kick-Ass 2-sajt!

Showview: 91796310

Favorit

05:00 Vampire academy

Amerikansk-brittisk fantasykomedi från 2014. Rose Hathaway har som livsuppdrag att beskydda prinsessan Lissa och alla andra fredliga Moroi-vampyrer som lever diskret i vår värld. Efter ett sabbatsår är de nu tillbaka på St Vladimirs Academy, en vampyrskola med hackordning som vilken skola som helst. Och i kulisserna dväljs de onda Strigoi-vampyrerna. En vampyr-version av Mean Girls med Zoey Deutch, Gabriel Byrne och Olga Kurylenko. I rollerna: Lucy Fry, Danila Kozlovsky. Regi: Mark Waters.

Läs mer på vår Vampire Academy-sajt!

Showview: 91783846

Favorit