Viasat Film Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Men in black 3

Amerikansk actionkomedi från 2012. Boris, den sista överlevande ur rasen Boglodite, bryter sig ur fängelset och tänker resa tillbaka i tiden för att döda Agent K som grep honom 1969. En morgon, när J letar efter K på jobbet, upptäcker han att världen har förändrats. Han får veta att K blev dödad i tjänsten 1969. Därför åker J tillbaka till 15 juli 1969, dagen innan Agent K blir dödad. Efter ett tag lyckas J få K att förstå vem han är och vad han gör där. J upptäcker också att K inte har berättat allt han vet om hur universum fungerar, men snart uppdagas sanningen när de ska rädda livet på K och hela mänskligheten. I rollerna: Tommy Lee Jones, Will Smith, Josh Brolin, Emma Thompson, Jemaine Clement. Regi: Barry Sonnenfeld.

Läs mer på vår Men in Black III-sajt!

Showview: 37322664

Favorit

09:00 Lorax

Amerikansk animerad komedi från 2012. Tolvårige Ted bor i en stad där inget är riktigt som det verkar. Allt är av plast, även växterna. Ted blir hopplöst förälskad i den vackra Audrey, som drömmer om att få se ett riktigt träd en dag. Så Ted ger sig ut på en resa för att leta efter det som kan ge honom hans drömtjej. Men för att hitta ett träd måste han lära sig historien om Lorax, en charmig varelse som kämpar för att skydda sin värld. Regi: Chris Renaud.

Läs mer på vår Lorax-sajt!

Showview: 78978708

Favorit

11:00 Star Wars: Episod 3 - mörkrets hämnd

Star Wars: Episod 3 - mörkrets hämnd

Amerikansk science fiction från 2005. Klonkriget rasar i galaxen och republiken kämpar hårt mot greve Dooku och hans arméer av stridsrobotar. Samtidigt kidnappar en flotta under ledning av general Grievous överkansler Palpatine. Jediriddarna Anakin Skywalker och Obi-Wan Kenobi skickas iväg för att rädda den kidnappade kanslern. Deras jakt leder dem till en sista strid med greve Dooku. En tid av inre oroligheter tar sin början och Anakin slits mellan den mörka och den ljusa sidan och han blir lockad av löften om makt och kunskap frågan är om den mörka sidan kan få honom på sin sida. I rollerna: Hayden Christensen, Natalie Portman, Ewan McGregor, Ian McDiarmid, Samuel L. Jackson. Regi: George Lucas.

Läs mer på vår Star wars: Episod III - Mörkrets hämnd-sajt!

Showview: 76977345

Favorit

13:20 Sune i Grekland - all inclusive

Svensk komedi från 2012. Varje år brukar Sune och resten av familjen tillbringa semestern i Myggträsk, men det här året händer något oväntat. Pappa Rudolf har bokat en all inclusive-resa för hela familjen till Grekland. Familjen blir visserligen uppspelt, men de har en hel del frågor om den kommande resan. I rollerna: William Ringström, Morgan Alling, Anja Lundkvist, Hanna Elffors Elfström, Julius Jimenez Hugoson. Regi: Hannes Holm.

Läs mer på vår Sune i Grekland - all inclusive-sajt!

Showview: 62995548

Favorit

15:00 Alvin och gänget 3

Amerikanskt äventyr från 2011. Alvin och hans ekorrgäng åker på en kryssning och ställer till med många tokiga upptåg på fartyget. De ramlar dessvärre av båten och blir strandsatta på en öde ö. De provar olika sätt att ta sig tillbaka till land och snart upptäcker de att den öde ön inte är så övergiven som de först trott. I rollerna: Jason Lee, Justin Long, David Cross, Jenny Slate, Amy Poehler, Christina Applegate. Regi: Mike Mitchell.

Läs mer på vår Alvin och gänget 3-sajt!

Showview: 70880093

Favorit

17:00 Star Wars: Episod 4 - stjärnornas krig

Amerikansk science fiction från 1977. Ett nytt hopp tänds för den öde planeten Tatoonie när en ung Luke Skywalker återvänder. Under sitt sökande efter en försvunnen android räddas han av enstöringen Obi-Wan Kenobi. Galaxen har tagits över av en ond kejsare och fullt krig råder mellan rebellstyrkor mot det onda Imperiet. Luke och Obi-Wan får hjälp av stridspiloten Han Solo. Tillsammans med duon R2-D2 och C-3PO ger sig teamet iväg för att rädda prinsessan Leia och för att utplåna Imperiets vapen. I rollerna: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Alec Guinness, Anthony Daniels, Kenny Baker, Peter Mayhew, David Prowse, Phil Brown, Shelagh Fraser. Regi: George Lucas.

Läs mer på vår Star Wars: Episod IV - stjärnornas krig-sajt!

Showview: 21743635

Favorit

19:10 Les miserables

Amerikansk-brittisk dramamusikal från 2012. Den före detta straffången Jean Valjean står utan arbete på grund av sitt förflutna. Efter att ha förundrats över en lokal prästs vänlighet bestämmer han sig för att anta en ny identitet och flytta till en ny stad där han så småningom blir borgmästare. Men snart måste han röja sin sanna identitet för att rädda andra och inom kort står han öga mot öga med polisen Javert som är fast besluten att sätta honom bakom lås och bom än en gång. I rollerna: Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Sacha Baron Cohen. Regi: Tom Hooper.

Läs mer på vår Les miserables-sajt!

Showview: 35041703

Favorit

21:50 Hotell Marigold

Hotell Marigold

Brittisk komedi från 2012. Några pensionärer från England åker till Indien efter att ha lockats av reklam för hotellet Marigold, ett lyxigt vilohem för "de äldre och vackra". När de anländer upptäcker de att hotellet inte motsvarar beskrivningen, men den överoptimistiske hotellchefen Sonny hjälper dem att inse att det aldrig är för sent för nya äventyr. I rollerna: Judi Dench, Bill Nighy, Penelope Wilton, Dev Patel, Celia Imrie, Ronald Pickup, Tom Wilkinson, Maggie Smith. Regi: John Madden.

Läs mer på vår Hotell Marigold-sajt!

Showview: 79444567

Favorit

00:00 Hunger games

Hunger games

Amerikanskt äventyr från 2012. Katniss anmäler sig som frivillig när hennes lillasyster blir utvald att delta i Hungerspelen - en tv-sänd kamp där två tävlande slåss för sina liv. Tillsammans med barndomsvännen Gale skickas hon till den kungliga huvudstaden för att förberedas för den viktigaste händelsen i sitt liv. Efter det släpps de och de andra 24 tävlande ned på banan, där kampen på liv och död inleds. Bara 1 av de 24 kan stå som segrare. I rollerna: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Wes Bentley, Stanley Tucci, Willow Shields. Regi: Gary Ross.

Läs mer på vår The Hunger Games-sajt!

Showview: 30827020

Favorit

02:20 Having you

Brittisk dramakomedi från 2013. Jack och flickvännen Camilla har varit tillsammans länge och Jack har nu äntligen tagit sig i kragen och friat till henne. Då dyker Anna, som han träffade på en rockkonsert åtta år tidigare, upp. Hon har någon med sig - deras sjuårige son Phoenix, som Jack inte visste fanns. Plötsligt ser framtiden annorlunda ut då Jack har både äktenskap och föräldraskap framför sig. I rollerna: Anna Friel, Romola Garai, Andrew Buchan, Philip Davis, Isaac Andrews. Regi: Sam Hoare.

Läs mer på vår Having you-sajt!

Showview: 83289914

Favorit

04:00 Talhotblond

Talhotblond

Amerikanskt drama från 2012. Thomas Montgomery är en gift tvåbarnsfar som lockas in i nätspelens och chattrummens värld. Han inleder en virtuell romans och utvecklar en sexuell besatthet som kommer att leda till mordet på en oskyldig man. I rollerna: Garret Dillahunt, Brando Eaton, Laura San Giacomo, Molly Hagan, Taylor Geare. Regi: Courteney Cox.

Läs mer på vår Talhotblond-sajt!

Showview: 85366575

Favorit

05:30 Meeting evil

Meeting evil

Amerikansk thriller från 2012. När John Fleton erbjuder en främling vid namn Richie hjälp med bilen får det ödesdigra konsekvenser för det liv han lever. I rollerna: Luke Wilson, Samuel L. Jackson, Leslie Bibb, Peyton List, Muse Watson. Regi: Chris Fisher.

Läs mer på vår Meeting Evil-sajt!

Showview: 44283049

Favorit