Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 The lunchbox

Indisk-fransk romantiskt drama från 2013. Mumbai, i västra Indien. Saajan är en ensam änkling på väg mot pensionen. Ila är en olycklig och lika ensam hemmafru. På grund av en felaktig lunchlådeleverans inleder de en relation genom att skicka meddelanden via lådorna och skapar sig så en egen fantasivärld. I rollerna: Irrfan Khan, Nimrat Kaur, Nawazuddin Siddiqui. Regi: Ritesh Batra.

Läs mer på vår The Lunchbox-sajt!

Showview: 87589201

Favorit

09:00 To the wonder

Amerikanskt romantiskt drama från 2012. Marina och Neil träffas och blir kära i Frankrike och flyttar sedan till Oklahoma för att påbörja ett nytt liv, men det blir inte problemfritt. Medan Marina träffar en präst som brottas med sitt yrke och även han har lämnat sitt hemland, umgås Neil med den flicka han var kär i som ung. I rollerna: Ben Affleck, Olga Kurylenko, Rachel McAdams, Javier Bardem, Tatiana Chiline. Regi: Terrence Malick.

Läs mer på vår To the wonder-sajt!

Showview: 87509065

Favorit

11:00 R.I.P.D.

Amerikansk kriminalaction från 2013. När polisen Nick Walker mördas i tjänsten har han inget annat alternativ än att ansluta sig till R.I.P.D. (Rest in Peace Department). Han ska skydda de levande från det växande antal varelser som vägrar att lugnt och fint passera till den andra sidan. Sheriffen Roy Pulsifer har ägnat sin karriär åt att jaga oroliga själar som är skickligt förklädda till vanliga människor och när Nick utses till hans medhjälpare måste de samarbeta för att genomföra en plan som kan förändra våra liv för alltid. I rollerna: Jeff Bridges, Ryan Reynolds, Kevin Bacon, Marisa Miller, James Hong. Regi: Robert Schwentke.

Läs mer på vår R.I.P.D.-sajt!

Showview: 26813201

Favorit

13:00 Snöflinga - den vita gorillan

Spansk animerad komedi från 2011. Snöflinga är inte som alla andra. Han är den enda vita gorillan i världen och den som lockar till sig allra flest besökare i hela djurparken. Alla barn älskar honom, men de andra gorillorna - Petunia, Elvis och Anvil - gör inte det, bara för att han är annorlunda. Med hjälp av den lustiga kattbjörnen Jenga planerar Snöflinga att smita ut ur djurparken och in till den farliga staden för att hitta häxan på cirkusen som kan förvandla honom till en "vanlig" gorilla. Kommer Snöflinga att hitta det han hoppas på, eller kommer han att inse att det finns saker som är viktigare än att passa in? Regi: Andrés G Schaer.

Läs mer på vår Snöflinga - den vita gorillan-sajt!

Showview: 22096626

Favorit

15:00 For better or for worse

Amerikansk romantisk komedi från 2014. Det har tagit en tid för Wendy att komma över makens död. Men nu är hon redo för livet igen. Hon tar tag i familjens företag, bröllopsplanering, men möts snart av en första motgång. Som ny granne till företaget flyttar Marco in. Marco är opassande nog skilsmässoadvokat - och till råga på allt visar det sig att hennes son har förlovat sig med Marcos dotter... Ingen förälder är speciellt förtjust i de snabba planerna, men Wendy och Marco accepterar det och snart märker de att de faktiskt gillar varandra. I rollerna: Antonio Cupo, Kim Fields, Lisa Whelchel, Alicia Josipovic. Regi: Marita Grabiak.

Läs mer på vår For better or for worse-sajt!

Showview: 54771978

Favorit

16:50 Café De Flore

Fransk-kanadensiskt romantiskt drama från 2011. Jacqueline är en ung kvinna som lever i 60-talets Paris med sin funktionshindrade son Laurent. Övergiven av sin man offrar Jacqueline allt för att hennes son ska få ett lyckligt, normalt liv. I nutid möter vi Antoine, en framgångsrik DJ i Montreal som verkar ha allt: karriär, två underbara döttrar och en kvinna, Rose, som han är passionerat förälskad i. Men inget kan vara perfekt. Antoine har nyligen separerat och hans ex-fru är trasig av händelsen. I rollerna: Vanessa Paradis, Kevin Parent, Hélène Florent, Evelyne Brochu, Marin Gerrier. Regi: Jean-Marc Vallée.

Läs mer på vår Café De Flore-sajt!

Showview: 35639133

Favorit

18:50 That awkward moment

Amerikansk romantisk komedi från 2014. Jason har just blivit dumpad av en kvinna han inte ens visste att han hade en relation med. Mickeys fru vill skilja sig och Daniel är inbiten singel. Så nu bestämmer sig de tre vännerna för att skippa romantiken och bara leva för vänskap och flörtar. Men så möter Jason Ellie, som verkar underbar, samtidigt som Mickey inser att han fortfarande älskar sin fru och Daniel börjar få känslor för sin tjejkompis Chelsea. Nu måste de alla dölja sina känslor för varandra. Det var ju singellivet som gällde nu, eller... I rollerna: Zac Efron, Miles Teller, Michael B. Jordan, Imogen Poots, Mackenzie Davis. Regi: Tom Gormican.

Läs mer på vår That Awkward Moment-sajt!

Showview: 45977539

Favorit

20:30 En familj

Amerikanskt drama från 2013. Välkommen till familjen Weston i Osage County, Oklahoma. Det är hetaste augusti när Violets make plötsligt försvinner. Dags för döttrarna Ivy, Karen och Barbara att komma hem till den plats de växt upp - och till den pillerknaprande, dysfunktionella kvinna som är deras mor. Ihoptvingade tillsammans börjar gamla konflikter eskalera och familjeband tänjas maximalt. Storartat drama även med Benedict Cumberbatch, Abigail Breslin, Ewan McGregor, Chris Cooper och en enastående Meryl Streep som Violet. I rollerna: Julia Roberts, Juliette Lewis, Julianne Nicholson, Margo Martindale. Regi: John Wells.

Läs mer på vår En Familj-sajt!

Showview: 29036268

Favorit

22:30 Blood ties

Fransk-amerikansk thriller från 2013. När Chris kommer ut ur fängelset står lillebror Frank där. Frank är polis och full av hopp inför broderns framtid. Han hjälper honom med jobb, låter Chris bo hemma hos honom och försöker få honom att hitta tillbaka till sin familj. Men Chris hittar inte rätt i det livet och snart är han tillbaka i gamla vanor. Frank tvingas nu inse att blodsbanden kanske inte räcker för att rädda brodern. Dessutom hindrar broderns härjningar hans, fram tills nu, ljusa karriär inom polisen. I rollerna: Clive Owen, Billy Crudup, Mila Kunis, Zoe Saldana, Marion Cotillard. Regi: Guillaume Canet.

Läs mer på vår Blood Ties-sajt!

Showview: 70435882

Favorit

00:40 New York immigrant

Amerikanskt romantiskt drama från 2013. 1921 flyr Ewa och hennes syster Magda Polen för att söka sina drömmar i New York. Men då Magda visar sig sjuk separeras de redan på Ellis Island. Ensam och utan pengar luras Ewa snart in i prostitution av den charmige Bruno. Men så en dag möter hon Brunos kusin, magikern Orlando, en romantiker som kanske är hennes enda chans att komma ur den mardröm hon befinner sig. I rollerna: Marion Cotillard, Joaquin Phoenix, Jeremy Renner, Dagmara Dominczyk, Jicky Schnee. Regi: James Gray.

Läs mer på vår New York Immigrant-sajt!

Showview: 85905398

Favorit

02:40 Her

Amerikanskt romantisk science fiction från 2013. I rollerna: Joaquin Phoenix, Amy Adams, Scarlett Johansson, Chris Pratt, Rooney Mara. Regi: Spike Jonze.

Läs mer på vår Her-sajt!

Showview: 43131331

Favorit

05:00 En familj

Amerikanskt drama från 2013. Välkommen till familjen Weston i Osage County, Oklahoma. Det är hetaste augusti när Violets make plötsligt försvinner. Dags för döttrarna Ivy, Karen och Barbara att komma hem till den plats de växt upp - och till den pillerknaprande, dysfunktionella kvinna som är deras mor. Ihoptvingade tillsammans börjar gamla konflikter eskalera och familjeband tänjas maximalt. Storartat drama även med Benedict Cumberbatch, Abigail Breslin, Ewan McGregor, Chris Cooper och en enastående Meryl Streep som Violet. I rollerna: Julia Roberts, Juliette Lewis, Julianne Nicholson, Margo Martindale. Regi: John Wells.

Läs mer på vår En Familj-sajt!

Showview: 83451398

Favorit