Viasat Film Onsdag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Wunderkinder

Tyskt krigsdrama från 2011. En berättelse om tre musikaliskt begåvade barn som blir nära vänner trots att de har olika religioner och nationaliteter. De judiska barnen Larissa och Abrascha är skickliga fiolspelare och även Hanna, en liten flicka från Tyskland, är mycket begåvad. Året är 1941 och de tre barnen bor alla i Poltava, Ukraina, och förutom bostadsort delar de en stor kärlek till musiken. De är alla nyfikna och glada barn, men när nazisterna invaderar Sovjetunionen står de och deras familjer plötsligt inför extrema faror. Barnens värld vänds upp och ner och när vuxna världen över har blivit galna får de plötsligt inte längre vara vänner. I rollerna: Gedeon Burkhard, Natalia Avelon, Rolf Kanies, Catherine H. Flemming, Gudrun Landgrebe. Regi: Markus Rosenmüller.

Läs mer på vår Wunderkinder-sajt!

Showview: 46583588

Favorit

09:00 Snöflinga - den vita gorillan

Spansk animerad komedi från 2011. Snöflinga är inte som alla andra. Han är den enda vita gorillan i världen och den som lockar till sig allra flest besökare i hela djurparken. Alla barn älskar honom, men de andra gorillorna - Petunia, Elvis och Anvil - gör inte det, bara för att han är annorlunda. Med hjälp av den lustiga kattbjörnen Jenga planerar Snöflinga att smita ut ur djurparken och in till den farliga staden för att hitta häxan på cirkusen som kan förvandla honom till en "vanlig" gorilla. Kommer Snöflinga att hitta det han hoppas på, eller kommer han att inse att det finns saker som är viktigare än att passa in? Regi: Andrés G Schaer.

Läs mer på vår Snöflinga - den vita gorillan-sajt!

Showview: 46596052

Favorit

11:00 Pitch perfect

Amerikansk musikalkomedi från 2012. The Bellas är en acapellagrupp för tjejer som lever på poplåtar och bra utseende. Efter att ha misslyckats totalt under förra årets tävling blir de tvungna att ta i med nya tag och en av de nya medlemmar som värvas är förstaårseleven Beca. Hon är en självständig DJ som inte alls är intresserad av att delta i studentlivet. Men när hon träffar Jesse som är med i det manliga motståndarlaget ändrar hon uppfattning och tar på sig att ge laget en ordentlig makeover så att de kan ge sig in i tävlingen igen. I rollerna: Anna Kendrick, Skylar Astin, Ben Platt, Brittany Snow, Anna Camp. Regi: Jason Moore.

Läs mer på vår Pitch Perfect-sajt!

Showview: 85714743

Favorit

13:00 Chalet girl

Chalet girl

Amerikansk romantisk komedi från 2011. Den före detta skateboardstjärnan Kim blir erbjuden ett jobb som husfru i en exklusiv stugby i Alperna och kan inte tacka nej. Först känner hon sig inte alls bekväm i den främmande världen, men så småningom upptäcker hon att en snowboard till viss del påminner om en skateboard. Dessutom börjar hon också falla för sin chefs son, Jonny, en snygg, ung skidåkare som verkar ha blivit förtjust i henne, men som samtidigt ter sig svåråtkomlig. I rollerna: Felicity Jones, Ed Westwick, Bill Nighy, Tamsin Egerton, Bill Bailey. Regi: Phil Traill.

Läs mer på vår Chalet girl-sajt!

Showview: 48077236

Favorit

14:50 This is 40

Amerikansk dramakomedi från 2012. Pete och Debbie fyller 40 år. Hans retrofokuserade skivbolag lider ekonomiskt och hon har svårt att acceptera sin åldrande kropp. Och inte blir deras finansiella situation bättre av att Petes far kontinuerligt försöker sno sin son på pengar. När deras 40-årsfirande så närmar sig måste Pete och Debbie förlita sig på familj, vänner, anställda, fitness-tränare, gamla musiker och slutligen varandra för att kunna acceptera att de faktiskt är 40 år. I rollerna: Paul Rudd, Leslie Mann, Maude Apatow. Regi: Judd Apatow.

Läs mer på vår This is 40-sajt!

Showview: 55393033

Favorit

17:00 The spectacular now

Amerikansk romantisk komedi från 2013. Om unga människor som försöker tampas med kärlek och livet som vuxen. Sutter Keely går snart ut high school och har lätt att charma det motsatta könet, men när han blir förälskad i "den duktiga flickan" Aimee Finecky förändras allt. Det som börjar som en oväntad romans förvandlas till en skarpögd betraktelse av ungdomens berusande förvirring och översvallande passion - och det finns ingen tillstymmelse till försök att ge en prydlig och tillrättalagd bild av den tumultartade tiden. I rollerna: Miles Tellel, Shailene Woodley, Brie Larson, Masam Holden, Dayo Okeniyi. Regi: James Ponsoldt.

Läs mer på vår The Spectacular Now-sajt!

Showview: 40700781

Favorit

19:00 Looper

Looper

Amerikansk thriller från 2012. Joe är en yrkesmördare vars jobb är att göra sig av personer som maffian skickar till honom från framtiden. Hans liv verkar röra sig i en positiv riktning tills maffian bestämmer sig för att stänga loopen och Joe får sitt framtida jag skickat till sig för avrättning. I rollerna: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt. Regi: Rian Johnson.

Läs mer på vår Looper-sajt!

Showview: 61638897

Favorit

21:00 Back in the day

Back in the day

Brittisk-amerikansk komedi från 2014. Ibland måste man gå bakåt för att komma framåt. Jim Owens gör just det då han återvänder hem för sin klassåterförening. I ett försök att återuppleva forna glansdagar och få liv i gamla romanser lyckas han nästan förstöra hela stan - och det som finns kvar av vänskap. I rollerna: Morena Baccarin, Michael Rosenbaum, Nick Swardson, Harland Williams, Jay R. Ferguson. Regi: Michael Rosenbaum.

Läs mer på vår Back in the day-sajt!

Showview: 80710043

Favorit

23:00 Movie 43

Amerikansk komedi från 2013. En föredetting-producent pitchar galna historier. Det blir till en massa helsjuka kortfilmer som inkluderar några av Hollywoods största skådisar. I rollerna: Kate Winslet, Hugh Jackman, Liev Schreiber, Richard Gere, Emma Stone, Dennis Quaid. Regi: Bob Odenkirk, Elizabeth Banks.

Läs mer på vår Movie 43-sajt!

Showview: 15915033

Favorit

00:50 The impossible

Spanskt drama från 2012. Henry, hans fru Maria och deras tre söner tar det lugnt vid poolen i ett thailändskt semesterparadis efter en händelserik jul. De har knappt hunnit glömma sina bekymmer och komma tillrätta i det tropiska paradiset när en av vår tids värsta naturkatastrofer förändrar deras liv på ett ögonblick. Samtidigt som chock går över i elände och fasa kämpar de hängivna föräldrarna för att skydda sina barn när de möter såväl hjärtskärande tragedi som ofattbar barmhärtighet i ett land dränkt i kaos. I rollerna: Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland, Samuel Joslin, Oaklee Pendergast. Regi: J.A. Bayona.

Läs mer på vår The Impossible-sajt!

Showview: 81742415

Favorit

02:40 Beyond the hills

Rumänsk-fransk-belgiskt drama från 2012. På ett isolerat kloster i Rumänien återförenas Alina med Voichita efter att ha tillbringat några år i Tyskland. De unga kvinnorna har varit varandras stöd och kärlek sedan de möttes som barn på ett barnhem. Alina vill nu få Voichita att lämna klostret och följa med till Tyskland, men hennes vän har funnit sin plats i tron, sin familj i nunnorna, och vägrar. Alina har svårt att acceptera sin väns val och i ett försök att vinna henne tillbaka utmanar hon prästerna. Det leder till att hon tas till sjukhus och att klostrets boende anser henne besatt. I rollerna: Cosmina Stratan, Cristina Flutur, Valeriu Andriuta, Dana Tapalaga, Catalina Harabagiu. Regi: Cristian Mungiu.

Läs mer på vår Beyond the hills-sajt!

Showview: 68609144

Favorit

05:20 Back in the day

Back in the day

Brittisk-amerikansk komedi från 2014. Ibland måste man gå bakåt för att komma framåt. Jim Owens gör just det då han återvänder hem för sin klassåterförening. I ett försök att återuppleva forna glansdagar och få liv i gamla romanser lyckas han nästan förstöra hela stan - och det som finns kvar av vänskap. I rollerna: Morena Baccarin, Michael Rosenbaum, Nick Swardson, Harland Williams, Jay R. Ferguson. Regi: Michael Rosenbaum.

Läs mer på vår Back in the day-sajt!

Showview: 86784705

Favorit