Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Måndag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Safe haven

Safe haven

Amerikanskt drama från 2013. En ung kvinna med okänd bakgrund kommer till en småstad i North Carolina. Eftersom hon är ovillig att umgås med människorna i samhället väcks snart frågor om hennes förflutna. Långsamt börjar hon att göra sig hemmastadd och inleder ett förhållande med Alex, ett butiksbiträde som är änkling och har två små barn. Men mörka hemligheter inkräktar på hennes nya liv. En främling dyker upp och hotar att krossa drömmen. Nu måste Katie förlita sig på kärlekens kraft för att ta sig vidare i livet. I rollerna: Julianne Hough, Irene Ziegler, Jon Kohler. Regi: Lasse Hallström.

Läs mer på vår Safe Haven-sajt!

Showview: 54021246

Favorit

09:00 Mormor og de åtte ungene

Norsk familjekomedi från 2013. Sjuåriga Mona och hennes familj får ett oväntat besök då mormor anländer, på rymmen från sitt ålderdomshem. Och då familjens bil blir stulen beger sig Mona och mormor ut på resa för att hitta tjuven. I rollerna: Marit Opsahl Grefberg, Petronella Nygaard, Ingrid Bolsø Berdal, Thomas Bye. Regi: Lisa Marie Gamlem.

Läs mer på vår Mormor og de åtte ungene-sajt!

Showview: 54034710

Favorit

11:00 The to do list

Amerikansk komedi från 2013. Brandy Clarke har klarat high school galant. Men inför college känner hon att hon måste bli mer sexuellt erfaren. Så hon sätter ihop en lista på alla sexuella aktiviteter hon missat medan hon pluggat. För att komma igenom listan ber hon bästisens storasyster och sin utbrände chef om hjälp. Medan Brandy kämpar sig fram mot sin sexuella examen står kufarna på rad för att hjälpa henne. I rollerna: Aubrey Plaza, Johnny Simmons, Bill Hader, Alia Shawkat, Sarah Steele. Regi: Maggie Carey.

Läs mer på vår The To Do List-sajt!

Showview: 32443212

Favorit

13:00 Smurfarna 2

Amerikansk animerad komedi från 2013. Elake trollkarlen Gargamel lyckas skapa några smurfliknande små varelser ur vilka han hoppas kunna utvinna den magiska smurfessensen. Han inser snart att han också behöver Lilla Smurfan, som vet hemligheten bakom hur man förvandlar dem till riktiga smurfer. När Lilla Smurfan blir kidnappad och förd till Paris måste Gammelsmurf och gänget slå sig ihop med sina människovänner och rädda henne. Regi: Raja Gosnell.

Läs mer på vår Smurfarna 2-sajt!

Showview: 35005913

Favorit

15:00 Astérix & Obélix och britterna

Fransk-spansk komedi från 2012. Julius Ceasar har invaderat Storbritannien, men det finns en liten by som fortfarande håller stånd mot de romerska legionerna. Läget blir allt mer ohållbart för de modiga byborna och de ber Asterix, som är syssling till en av dem, komma till undsättning med en tunna magisk dryck från sin hemby i Bretagne. Nu är det upp till Asterix att hjälpa byborna besegra Julius Ceasar. I rollerna: Gérard Depardieu, Edouard Baer, Guillaume Gallienne, Vincent Lacoste, Valérie Lemercier. Regi: Laurent Tirard.

Läs mer på vår Astérix & Obélix och britterna-sajt!

Showview: 34861062

Favorit

17:00 It boy

Fransk romantisk komedi från 2013. Alice är en vacker och begåvad kvinna, snart 40 år, med blicken fast ställd på ett toppjobb på modemagasinet Rebelle. Hennes stela attityd är dock i vägen. Men då folk börjar tro att hon har en relation med 20-åriga Balthazar förändras hon i deras ögon, det gör henne mer spännande och öppnar karriärmöjligheter. Men hur ska hon upprätthålla denna nya image - och vad händer om fejkrelationen med Balthazar blir till något annat? I rollerna: Virginie Efira, Pierre Niney, Charles Berling, Gilles Cohen, Amélie Glenn. Regi: David Moreau.

Läs mer på vår It Boy-sajt!

Showview: 86511449

Favorit

19:00 Identity thief

Identity thief

Amerikansk komedi från 2013. Med obegränsade resurser har Diana kunnat leva fullt ut i utkanten av Miami, där hon kunnat shoppa loss som hon vill. Där finns bara ett problem: På det ID hon använder för att finansiera sitt liv står det Sandy Bigelow Patterson och tillhör en affärsman som bor på andra sidan USA. Med en vecka på sig att finna bedragaren, innan hans liv imploderar, beger sig den verkliga Sandy söderut för att konfrontera den kvinna som tagit över hans liv. Men uppdraget blir svårare än han väntat och resan över landet sluta med att båda två lär om livet från varandra. I rollerna: Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Favreau, Amanda Peet, Morris Chestnut. Regi: Seth Gordon.

Läs mer på vår Identity Thief-sajt!

Showview: 67557284

Favorit

21:00 Kapringen

Dansk thriller från 2012. Lastskeppet MV Rozen är på väg att lägga till när det kapas av somaliska pirater på Indiska oceanen. Ombord på skeppet finns bland andra kocken Mikkel och maskinisten Jan, som tillsammans med den övriga besättningen tas som gisslan. Lösensumman ligger på flera miljoner dollar och det hela utvecklas till ett psykologiskt drama mellan fraktföretagets vd och de somaliska piraterna. I rollerna: Pilou Asbæk, Søren Malling, Dar Salim, Roland Møller, Gary Skjoldmose Porter. Regi: Tobias Lindholm.

Läs mer på vår Kapringen-sajt!

Showview: 34882555

Favorit

23:00 End of watch

End of watch

Amerikansk action från 2012. Poliserna Brian och Mike patrullerar Los Angeles gator tillsammans och hamnar mitt i en maktkamp mellan latinamerikaner och svarta. De båda lyckas sätta stopp för såväl knark- som människohandel, vilket inte uppskattas i den kriminella världen. Snart har en mexikansk kartell gett order om att döda dem. I rollerna: Jake Gyllenhaal, Michael Peña, Natalie Martinez. Regi: David Ayer.

Läs mer på vår End of Watch-sajt!

Showview: 34862791

Favorit

01:00 ParaNorman

ParaNorman

Amerikansk animerad film från 2012. Pojken Norman Babcock har en speciell talang: han kan prata med de döda. Tyvärr är det nästan ingen som tror på honom och han har svårt att passa in både hemma och i skolan. En dag berättar en excentrisk (och död) släkting om en viktig, årlig ritual som han måste genomföra för att skydda staden från en förbannelse som en häxa kastade över den när hon fördömdes flera hundra år tidigare. Så småningom bestämmer sig Norman för att ta på sig ansvaret, men allt går inte som planerat. Regi: Chris Butler, Sam Fell.

Läs mer på vår ParaNorman-sajt!

Showview: 45769869

Favorit

03:00 Nymphomaniac: vol. II

Danskt drama från 2013. En vild, poetisk berättelse om en kvinnas erotiska resa från födseln till medelåldern, berättad av huvudpersonen, den självutnämnda nymfomanen Joe. En kall vinterkväll finner den charmige gamle ungkarlen Seligman Joe misshandlad i en gränd. Han tar med henne hem, sköter om henne och ställer frågor om hennes liv. Han lyssnar intensivt medan Joe lämnar ur sig märkliga, luststyrda historier och svarar genom lika oväntade associationer. I rollerna: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Christian Slater. Regi: Lars von Trier.

Läs mer på vår Nymphomaniac: Vol. II-sajt!

Showview: 66652579

Favorit

05:00 Kapringen

Dansk thriller från 2012. Lastskeppet MV Rozen är på väg att lägga till när det kapas av somaliska pirater på Indiska oceanen. Ombord på skeppet finns bland andra kocken Mikkel och maskinisten Jan, som tillsammans med den övriga besättningen tas som gisslan. Lösensumman ligger på flera miljoner dollar och det hela utvecklas till ett psykologiskt drama mellan fraktföretagets vd och de somaliska piraterna. I rollerna: Pilou Asbæk, Søren Malling, Dar Salim, Roland Møller, Gary Skjoldmose Porter. Regi: Tobias Lindholm.

Läs mer på vår Kapringen-sajt!

Showview: 66665043

Favorit