Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Torsdag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Ricky Rapper and Slick Leonard

Finsk musikal från 2014. Superpopulära, rödhåriga tioåringen Ricky Rapper och hans bästis Nelly Noodlehead hamnar i nya äventyr. Ricky lever med sin faster Rose Rapper - och hon för plötsligt en idé, en idé Ricky inte gillar något vidare. Hon ska finna en fadersgestalt åt honom. Grannen Leonard, som är förälskad i Rose, gillar inte heller planen så han bestämmer sig för att bygga om sig själv till denne perfekte man. Och när Ricky och Nelly avslöjar hans hemlighet bestämmer de sig för att hjälpa honom. Det ser ut att bli en spännande och oförglömlig sommar. I rollerna: Samuel Shipway, Sanni Paatso, Vesa Vierikko, Minttu Mustakallio, Riitta Havukainen. Regi: Timo Koivusalo.

Läs mer på vår Ricky Rapper and Slick Leonard-sajt!

Showview: 84568171

Favorit

09:00 Khumba

Sydafrikansk animerad familjefilm från 2013. Att zebran Khumba föds med ovanligt få ränder ställer genast till problem i flocken. Han blir utstött av alla och när regnet uteblir vänder sig även flockens ledare, Khumbas far, mot honom. Khumba lämnar den vidskepliga flocken för att finna det magiska vattendrag där de första zebrorna sägs ha fått sina ränder. Och som nya vänner på färden får han en härlig buffel och en extravagant struts. Det blir så klart en farofylld och spännande färd över den stora öknen. I rollerna: Jake T Austin, Steve Buscemi, Loretta Devine, Laurence Fishburne, Richard E. Grant. Regi: Anthony Silverston.

Läs mer på vår Khumba-sajt!

Showview: 84555607

Favorit

11:00 The pretty one

Amerikansk komedi från 2013. Av de två tvillingsystrarna har Laurel alltid varit tillbakadragen, och valt att leva hemma, medan Audrey valt storstadens puls. Men då systrarna är inblandade i en olycka blir Laurel misstagen för sin syster - och följer impulsen att spela med. Medan hon försöker passa in i systerns identitet och livsstil inser hon att hon har mer inom sig än vad hon trodde. I rollerna: Jake Johnson, Zoe Kazan, Ron Livingston, Frances Shaw, Jeremy Howard. Regi: Jenée LaMarque.

Läs mer på vår The pretty one-sajt!

Showview: 96809442

Favorit

13:00 Holidaze

Amerikansk-kanadensiskt romantiskt drama från 2013. Melody är lyckligt singel, en karriärkvinna som ser fram emot att tillbringa julhelgen med likasinnade vänner. Men hennes chef vill annat, och mot sin vilja befinner hon sig nu i den hemstad hon lämnat för att övertyga invånarna om ett nytt bygge. Inte bara tvingas hon att återförenas med familjen och sin tonårskärlek Carter, hon måste också möta stadens motvilja för det hennes företag står för. Och så inträffar det omöjliga. Melody vaknar till en parallell verklighet, en där hon aldrig lämnat staden och är gift med Carter. I rollerna: Jennie Garth, Cameron Mathison, Kristin Booth, Maria Del Mar. Regi: Jerry Ciccoritti.

Läs mer på vår Holidaze-sajt!

Showview: 72441591

Favorit

15:00 Dorfman in Love

Amerikansk romantisk komedi från 2011. Deb, en ung singelkvinna, är fast i sitt liv, fast som ofrivillig vårdare av sin otacksamma familj. Hon behöver något nytt. När hon går med på att sitta kattvakt i sin hemliga kärleks lägenhet förändras hennes liv för alltid. I rollerna: Sara Rue, Sophie Monk, Scott Wilson, Elliott Gould, Catherine Hicks. Regi: Brad Leong.

Läs mer på vår Dorfman in Love-sajt!

Showview: 86138959

Favorit

17:00 Upside down

Amerikansk fantasy från 2012. Adam tycks vara en helt vanlig kille i ett extraordinärt universum som kämpar för att få sitt blygsamma liv att gå ihop. Hans romantiska sida kan dock inte glömma en flicka han en gång var kär i som kom från en annan värld. En uppochnedvänd förmögen värld med sin egen gravitation precis ovan Adams men utom räckhåll... en flicka vid namn Eden. Minnet av ungdomskärleken blir till en ouppnåelig kärlek. När Adam ser en skymt av Eden som vuxen på tv kan ingenting stoppa honom från att få henne tillbaka... inte ens fysikens lagar! I rollerna: Jim Sturgess, Kirsten Dunst, Timothy Spall, Blu Mankuma, James Kidnie. Regi: Juan Solanas.

Läs mer på vår Upside down-sajt!

Showview: 11333626

Favorit

19:00 Squatters

Amerikanskt drama från 2014. Kelly och Jonas är två tonåringar på drift i Kalifornien. De ägnar dagarna åt droger och småbrott, sover på stranden. Men så en dag tjuvlyssnar Jonas på ett samtal mellan en rik kvinna och hennes hemhjälp. Han får reda på att familjen ska resa bort en månad och lyckas till och med få med sig larmkoden. En månad i ett lyxhus väntar och medan Jonas börjar sälja av smycken och familjens bilar drömmer Kelly om att få tillhöra en familj. Med ett hus. Som detta. I rollerna: Gabriella Wilde, Thomas Dekker, Gia Mantegna, Luke Grimes, Richard Dreyfuss. Regi: Martin Weisz.

Läs mer på vår Squatters-sajt!

Showview: 66605713

Favorit

21:00 Road to Paloma

Amerikanskt thriller från 2014. Wolf är en man som är på flykt efter att ha mördat den man som våldtagit och dödat hans mor. Med två FB-agenter i hälarna flyr över landet, tar ströjobb och hankar sig fram tills han möter Cash. Med hans hjälp kanske Wolf kan nå målet - att strö moderns aska på helig mark. I rollerna: Jason Momoa, Tye Alexander, Lisa Bonet, Lance Henriksen, Charlie Brumbly. Regi: Jason Momoa.

Läs mer på vår Road to Paloma-sajt!

Showview: 86142152

Favorit

23:00 Margaret

Amerikanskt drama från 2011. Margaret försöker hitta sin plats i världen som ung vuxen, men när hon blir inblandad i en tragisk trafikolycka börjar hon tappa fotfästet. Hon söker desperat efter mänsklig kontakt och bekräftelse, men har svårt att finna det. I rollerna: Anna Paquin, Matt Damon, Mark Ruffalo. Regi: Kenneth Lonergan.

Läs mer på vår Margaret-sajt!

Showview: 88656084

Favorit

01:40 Apartment 1303

Apartment 1303

Amerikansk-kanadensisk skräckfilm från 2012. Janet Slate har växt upp med en kontrollerande mamma och när hon får möjlighet att flytta in i en lägenhet i centrala Detroit tar hon chansen. Men en del saker är för bra för att vara sanna och en kväll hittar pojkvännen Mark henne ute på gatan, där hon har hamnat efter att ha trillat ner från den trettonde våningen. När systern Lara försöker reda ut vad som egentligen hände bestämmer hon sig för att flytta in i samma lägenhet och stöter på en rad märkliga grannar, däribland en kuslig nioårig flicka som verkar veta något om varför Janet föll. Snart inser Lara att hon kan komma att gå samma mörka öde till mötes som sin syster om hon inte lyckas ta itu med de konstiga saker som drabbar de som bosätter sig i lägenheten. I rollerna: Mischa Barton, Rebecca De Mornay, Julianne Michelle, Corey Sevier, John Diehl. Regi: Michael Taverna.

Läs mer på vår Apartment 1303-sajt!

Showview: 15624195

Favorit

03:10 Förtroligheten

Svenskt drama från 2013. En maskerad man tar sig in i en villa och antastar familjens femtonåriga dotter Selinda under knivhot. Hela familjens värld rasar samman och pappan, som länge valt prioritera jobbet framför familjen, anklagar sig själv för att inte ha kunnat skydda sin dotter. Mamman blir inåtvänd och försöker att förtränga händelsen. Som vanligt är det ingen som lägger märke till den lille sjuåringen Nicke som säger lite men ser allt. I rollerna: Anton Lundqvist, Alba August, Johan Gry, Ingrid Lundgren, Anton Baggeryd Singfjord. Regi: William Olsson.

Läs mer på vår Förtroligheten-sajt!

Showview: 99187621

Favorit

05:00 Road to Paloma

Amerikanskt thriller från 2014. Wolf är en man som är på flykt efter att ha mördat den man som våldtagit och dödat hans mor. Med två FB-agenter i hälarna flyr över landet, tar ströjobb och hankar sig fram tills han möter Cash. Med hans hjälp kanske Wolf kan nå målet - att strö moderns aska på helig mark. I rollerna: Jason Momoa, Tye Alexander, Lisa Bonet, Lance Henriksen, Charlie Brumbly. Regi: Jason Momoa.

Läs mer på vår Road to Paloma-sajt!

Showview: 63356195

Favorit