Viasat Film Tisdag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Song for Marion

Tysk-brittisk dramakomedi från 2012. Den blyge och tjurige pensionären Arthur följer motvilligt i sin bortgångna fru Marions fotspår och går med i en väldigt ovanlig kör. Han kommer inte särskilt väl överens med sonen James, och nu är det upp till den karismatiska körledaren Elizabeth att försöka övertyga honom om att han kan lära sig att njuta av livet. Snart har Arthur gett sig in på en underhållande och livsbejakande resa för att hitta sig själv med hjälp av musik. Berättelsen utspelar sin i London. I rollerna: Terence Stamp, Vanessa Redgrave, Gemma Arterton, Barry Martin, Taru Devani. Regi: Paul Andrew Williams.

Läs mer på vår Song for marion-sajt!

Showview: 78776700

Favorit

09:00 Zambezia

Sydafrikansk animerad komedi från 2012. När den levnadsglade, unge falken Kai hör talas om Zambezia, den fantastiska fågelstaden, lämnar han sitt hem på landsbygden, mot sin fars vilja. Men hans far blir tillfångatagen av en ondskefull ödla som planerar att anfalla staden och Kai måste rädda sin far och sina nya vänner och hålla ödlan borta från Zambezia.. I rollerna: Leonard Nimoy, Jeremy Suarez, Abigail Breslin, Jeff Goldblum, Samuel L. Jackson. Regi: Wayne Thornley.

Läs mer på vår Zambezia-sajt!

Showview: 38067629

Favorit

10:50 Star Wars: Episod 6 - jedins återkomst

Star Wars: Episod 6 - jedins återkomst

Amerikansk science fiction från 1983. I den sjätte episoden av rymdsagan konstruerar Darth Vader en andra dödsstjärna för att en gång för alla utplåna rebellerna. Luke Skywalker och prinsessan Leia förenar sig med R2-D2 och C-3PO för att befria Han Solo. Han är fånge hos den usla gangstern Jabba the Hutt. Efter en lyckad fritagning åker de till planeten Endors måne där de går till attack mot hela imperiets flotta. Men det avgörande slaget står mellan far och son, när Luke en sista gång står öga mot öga med Darth Vader och hela galaxens öde vilar i hans händer. I rollerna: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Billy Dee Williams, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Sebastian Shaw, Frank Oz, David Prowse, Alec Guinness. Regi: Richard Marquand.

Läs mer på vår Star Wars: Episod VI - jedins återkomst-sajt!

Showview: 88475377

Favorit

13:10 Sover Dolly på ryggen?

Dansk romantisk komedi från 2012. Anne har tappat hoppet om att hitta en man som kan passa in i hennes förnuftiga och kontrollerade liv. Därför har hon bestämt sig för att låta sig insemineras med sperma från en noggrant utvald donator. Men snart tar hormonerna övertaget och hon inser att barnet kan komma att likna pappan och ärva några av hans ofördelaktiga egenskaper. Hon söker upp donatorn, och när hon sakta men säkert blir en del av hans liv inser hon att han är långt ifrån perfekt. I rollerna: Lene Maria Christensen, Nikolaj Lie Kaas, Mia Lyhne, Casper Crump, Sidse Babett Knudsen. Regi: Hella Joof.

Läs mer på vår Sover Dolly på ryggen?-sajt!

Showview: 89117700

Favorit

15:00 The five-year engagement

Amerikansk romantisk komedi från 2012. Precis ett år efter att Tom träffar Violet överraskar han henne med en förlovningsring och de verkar gå en ljus framtid till mötes. Men innan bröllopet blir av tvingas Violet flytta till en annan delstat för att jobba, och Tom, som flyttar med, blir frustrerad över att han går miste om bra jobberbjudanden. I rollerna: Jason Segel, Emily Blunt, Chris Pratt, Alison Brie, Lauren Weedman. Regi: Nicholas Stoller.

Läs mer på vår Five Year Engagement-sajt!

Showview: 72729241

Favorit

17:10 To the wonder

Amerikanskt romantiskt drama från 2012. Marina och Neil träffas och blir kära i Frankrike och flyttar sedan till Oklahoma för att påbörja ett nytt liv, men det blir inte problemfritt. Medan Marina träffar en präst som brottas med sitt yrke och även han har lämnat sitt hemland, umgås Neil med den flicka han var kär i som ung. I rollerna: Ben Affleck, Olga Kurylenko, Rachel McAdams, Javier Bardem, Tatiana Chiline. Regi: Terrence Malick.

Läs mer på vår To the wonder-sajt!

Showview: 15740396

Favorit

19:00 Beware the Gonzo

Amerikanskt romantiskt drama från 2010. När Eddie slängs ut från skoltidningens redaktion av den superpopulära redaktören Gavin Riley, bestämmer han sig för att starta en egen tidsskrift. "The Gonzo Files" ska ge alla de missanpassade elever som har fallit offer för Gavin och hans kumpaner en röst. Tidningen blir en stor succé som vänder upp och ner på hela skolan. I rollerna: Ezra Miller, Zoë Kravitz, Griffin Newman, Stefanie Y. Hong, Edward Gelbinovich. Regi: Bryan Goluboff.

Läs mer på vår Beware the Gonzo-sajt!

Showview: 16536280

Favorit

21:00 In time

In time

Amerikansk action från 2011. I en framtid där tid är pengar och livet en valuta som ständigt riskerar att ta slut, blir en fattig fabriksarbetare felaktigt anklagad för mord. Samtidigt får han en stor mängd tid överförd till sitt livskonto. Nu börjar en intensiv kamp för att krossa systemet där många måste dö, så att ett fåtal kan få evigt liv. I rollerna: Justin Timberlake, Johnny Galecki, Olivia Wilde, Amanda Seyfried, Cillan Murphy. Regi: Andrew Niccol.

Läs mer på vår In Time-sajt!

Showview: 70709174

Favorit

23:00 Dead man down

Amerikanskt kriminaldrama från 2013. Om Victor kommer och knackar på dörren är man illa ute. Han är träffsäker och arbetar för den man som styr New Yorks undre värld med järnhand. Men när den skoningslöse gangsterledaren ger en order som leder till att Victors högra hands fru och dotter mister livet får han en farlig fiende på halsen. Medan Victor försöker hitta den som hotar ledaren till livet distraheras han av den mystiska kvinnan Beatrice (Noomi Rapace) som drar in honom i ett nät av utpressning och förförelse. När de olika parterna så småningom en efter en börjar dra vapen hotar hämndbegäret att driva dem alla i fördärvet. I rollerna: Colin Farrell, Terrence Howard, Dominic Cooper, Isabelle Huppert. Regi: Niels Arden Oplev.

Läs mer på vår Dead man down-sajt!

Showview: 70729938

Favorit

01:00 The dream team

The dream team

Fransk sportkomedi från 2012. Den tidigare fotbollsstjärnan Patrick är numera arbetslös, alkoholist och pank, han har inte ens rätt att träffa sin dotter Laura. När domstolen tvingar honom att hitta ett fast jobb, hittar han ingen annan lösning än träna det lokala fotbollslaget på en liten ö i Bretagne. Om laget vinner de kommande tre matcherna kommer de att samla ihop tillräckligt med pengar för att rädda den lokala fiskfabriken där hälften av invånarna arbetar. Frågan är bara hur Patrick ska lyckas göra en massa fiskare till semi-professionella fotbollsspelare, kanske behöver han ta hjälp av sina fd lagkamrater. I rollerna: José Garcia, Jean-Pierre Marielle, Franck Dubosc, Gad Elmaleh, Joey Starr. Regi: Olivier Dahan.

Läs mer på vår The dream team-sajt!

Showview: 87648149

Favorit

03:00 Emperor

Amerikansk-japanskt krigsdrama från 2012. General MacArthur har fått makten i Japan och ger general Fellers uppdraget att reda ut om de bör hänga eller fria den avsatta japanska kejsaren. Kejsaren dyrkas av sitt folk men står anklagad för krigsförbrytelser. En verklighetsbaserad berättelse om den amerikanska ockupationen av Japan efter andra världskriget. I rollerna: Matthew Fox, Tommy Lee Jones, Eriko Hatsune, Toshiyuki Nishida, Masayoshi Haneda. Regi: Peter Webber.

Läs mer på vår Emperor-sajt!

Showview: 85288743

Favorit

05:00 In time

In time

Amerikansk action från 2011. I en framtid där tid är pengar och livet en valuta som ständigt riskerar att ta slut, blir en fattig fabriksarbetare felaktigt anklagad för mord. Samtidigt får han en stor mängd tid överförd till sitt livskonto. Nu börjar en intensiv kamp för att krossa systemet där många måste dö, så att ett fåtal kan få evigt liv. I rollerna: Justin Timberlake, Johnny Galecki, Olivia Wilde, Amanda Seyfried, Cillan Murphy. Regi: Andrew Niccol.

Läs mer på vår In Time-sajt!

Showview: 85208507

Favorit