Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Imorgon

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Justin Bieber's believe

Amerikansk musikdokumentär från 2013. Bakom rubrikerna, bakom kamerablixtar - där finns mer att berätta. Regissören Jon M Chu (GI Joe) fångar här 19-årige Bieber ofiltrerat och ärligt. I flera helt nya intervjuer svarar han efterlängtat på frågor om hans passion till musiken, om sina relationer och om att bli vuxen mitt i rampljuset. Vi får också helt nya konsert-bilder, inblick i vad som sker bakom scenen och besök av bland andra Usher och Ludacris.

Läs mer på vår Justin Bieber's Believe-sajt!

Showview: 15639480

Favorit

09:00 Knight Rusty

Amerikansk animerad film från 2014. Rusty lever med sin drake Cole och bästis Bo i kungadömet Scrapland, en magisk värld helt skapad av metallskrot. Och nu är det dags för det stora torneringsspelet, en tävling Rusty så klart vill segra i. Han lyckas få tag på en snabb motor till sin häst Chopper - och vinner! Men så visar det sig att motorn är stulen från den ambitiösa Prins Novel, vilket gör att Rusty inte bara fråntas segern utan också all ridderlig ära. En fantasifull historia i en ovanlig värld. Regi: Thomas Bodenstein.

Läs mer på vår Knight Rusty-sajt!

Showview: 15626916

Favorit

11:00 Doktor Proktors pruttpulver

Norsk familjefilm från 2014. Den stundtals galna uppfinnaren Doktor Proktor har av en händelse skapat världens absolut mest kraftfulla pruttpulver. Och när två barn, Lise och Bulle, av misstag provar det inleds på samma gång en ovanlig vänskap och ett storslaget äventyr. Lise och Bulle övertalar Proktor att introducera pulvret för omvärlden, men där finns andra, elakare krafter, som vill sno åt sig av berömmelsen. I rollerna: Eilif Hellum Noraker, Emily Glaister, Marian Saastad Ottesen, Linn Skåber. Regi: Arild Fröhlich.

Läs mer på vår Doktor Proktors pruttpulver-sajt!

Showview: 12107515

Favorit

13:00 The dream team

The dream team

Fransk sportkomedi från 2012. Den tidigare fotbollsstjärnan Patrick är numera arbetslös, alkoholist och pank, han har inte ens rätt att träffa sin dotter Laura. När domstolen tvingar honom att hitta ett fast jobb, hittar han ingen annan lösning än träna det lokala fotbollslaget på en liten ö i Bretagne. Om laget vinner de kommande tre matcherna kommer de att samla ihop tillräckligt med pengar för att rädda den lokala fiskfabriken där hälften av invånarna arbetar. Frågan är bara hur Patrick ska lyckas göra en massa fiskare till semi-professionella fotbollsspelare, kanske behöver han ta hjälp av sina fd lagkamrater. I rollerna: José Garcia, Jean-Pierre Marielle, Franck Dubosc, Gad Elmaleh, Joey Starr. Regi: Olivier Dahan.

Läs mer på vår The dream team-sajt!

Showview: 60851954

Favorit

15:00 Stranded in paradise

Amerikansk romantisk komedi från 2014. Mia arbetar hårt - och är duktig på sitt jobb som HR-chef. Men detta ser inte ägarens son då omstrukteringar är på gång. Så istället för den välförtjänta befordran hon väntar sig får hon sparken. Kanske en sista affärsresa till Puerto Rico kan ge kontakter att ta sig vidare. Men resan ser ut att bli en katastrof och nu närmar sig en storm som hindrar alla att resa hem. Tur det kanske, då främlingen Carter plötsligt står inför henne. Kanske allt ordnar sig i alla fall. I rollerna: Vanessa Marcil, James Denton, Marisé Alvarez, Alfredo De Quesada, Lydia Aquino. Regi: Bert Kish.

Läs mer på vår Stranded in paradise-sajt!

Showview: 68456577

Favorit

17:00 Spies & Glistrup

Danskt drama från 2013. Två män som startade den världsberömda resebyrån Spies, blev löjligt rika och skapade den danska massturismen. En playboy som gärna utnyttjar sina sexuella äventyr som marknadsföring och en skatteadvokat som slår sig in i politiken genom konservativt skattehat. Bygger på verkliga händelser. I rollerna: Pilou Asbæk, Nicolas Bro, Jesper Christensen, Jacob Højlev Jørgensen, Kasper Leisner. Regi: Christoffer Boe.

Läs mer på vår Spies & Glistrup-sajt!

Showview: 66449225

Favorit

19:00 After earth

Amerikansk science fiction från 2013. Tusen år efter att katastrofala händelser tvingat mänskligheten bort från Jorden lever man nu på Nova Prime. Efter att den legendariske generalen Cypher Raige återvänt från ett uppdrag ser han fram emot att umgås med sin 13-årige son Kitai. Men de båda råkar ut för ett meteor-regn och kraschlandar på den numera farliga Jorden. Medan hans far ligger skadad, döende, tvingas Kitai forcera farliga omgivningar för att finna deras räddningsfarkost. I rollerna: Jaden Smith, Sophie Okonedo, Zoë Kravitz, Glenn Morshower. Regi: M. Night Shyamalan.

Läs mer på vår After Earth-sajt!

Showview: 33870119

Favorit

21:00 The station agent

Amerikansk komedi från 2003. En omaka trio formar en osannolik vänskap som i slutänden visar på att även ett liv i avskildhet är bättre tillsammans med andra. I rollerna: Peter Dinklage, Patricia Clarkson, Bobby Cannavale. Regi: Thomas McCarthy.

Läs mer på vår The station agent-sajt!

Showview: 68460770

Favorit

23:00 Ride along

Amerikansk komedi från 2014. Under de senaste åren har Ben, som arbetar som väktare och gjort allt för att övertyga topp-snuten James om att han duger åt dennes syster, Angela. Att han inte bara är en slapp tv-spelsjunkie. Så vad göra? Kanske kan han få James respekt om han följer med i hans polisbil under ett dygns patrullerande genom Atlanta? Om han nu överlever detta hysteriska dygn. I rollerna: Ice Cube, Kevin Hart, John Leguizamo, Bruce McGill, Tika Sumpter. Regi: Tim Story.

Läs mer på vår Ride Along-sajt!

Showview: 68457206

Favorit

01:00 Guardians of the galaxy

Amerikanskt science fiction från 2014. Starlord eller Peter Quill som han egentligen heter är en äventyrare som kommer över en värdefull tingest som även krigsherren Ronan vill ha. Ronan vill förinta hela galaxen och Quill slår sig ihop med en grupp udda varelser för att stoppa honom. Gänget består av Rocket, en genetisk modifierad tvättbjörn; Groot, ett vandrande träd; grönhyade och våldsamma Gamora, som växt upp hos Ronan; och Drax, vars hela familj mördats av Ronan. I rollerna: Chris Pratt, Vin Diesel, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Dave Bautista. Regi: James Gunn.

Läs mer på vår Guardians of the Galaxy-sajt!

Showview: 25192165

Favorit

03:00 Bless me, Ultima

Amerikanskt krigsdrama från 2013. Om en pojke och en mystisk helarkvinna som öppnar hans ögon för den andliga världen. Handlingen utspelar sig i New Mexico i början av 1940-talet och medan hela världen kastas in i ett andra världskrig kämpar Antonio Márez för att klara av den hårda verklighet som omger honom. När Ultima, en kvinna med övernaturliga krafter, plötsligt dyker upp förändras hans liv för alltid. Hon har skickats till hans familj på ett godhetens uppdrag och när hon inspirerar Antonio till att se världen ur ett nytt perspektiv bevittnar den unga pojken en rad omöjliga händelser som har en stor påverkan på hans syn på spiritualitet och öde. I rollerna: Luke Ganalon, Miriam Colon, Benito Martinez, Dolores Heredia, Castulo Guerra. Regi: Carl Franklin.

Läs mer på vår Bless Me, Ultima-sajt!

Showview: 60517417

Favorit

05:00 The station agent

Amerikansk komedi från 2003. En omaka trio formar en osannolik vänskap som i slutänden visar på att även ett liv i avskildhet är bättre tillsammans med andra. I rollerna: Peter Dinklage, Patricia Clarkson, Bobby Cannavale. Regi: Thomas McCarthy.

Läs mer på vår The station agent-sajt!

Showview: 60520981

Favorit