Viasat Film Imorgon

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Little brother, big trouble: A Christmas adventure

Finskt animerat äventyr från 2012. Det är julafton och renen Niko måste hitta sin försvunna lillebror. För att kunna hitta honom i tid och rädda julen tar Niko hjälp av sina vänner, och under resans gång lär han sig hur viktigt det är med vänskap och familj. Regi: Kari Juusonen, Jørgen Lerdam.

Läs mer på vår Little brother, big trouble: A Christmas adventure-sajt!

Showview: 68661449

Favorit

09:00 Windstorm

Tysk familjefilm från 2013. Det växer fram en ovanlig vänskap mellan den missnöjda tonårstjejen Mika och den vildsinta hästen Windstorm. Snart finner Mika en ny sida hos sig själv: hon kan prata med hästar! Kommer hon mot alla odds kunna tämja Windstorm? I rollerna: Detlev Buck, Cornelia Froboess, Hanna Höppner, Nina Kronjäger, Marvin Linke. Regi: Katja von Garnier.

Läs mer på vår Windstorm-sajt!

Showview: 68674913

Favorit

11:00 A birder's guide to everything

Amerikansk komedi från 2013. Den blyge fågelskådaren David kämpar med det faktum att hans far ska gifta om sig då han av en händelse skådar en anka som sägs utrotad. David samlar ihop ett gäng omaka vänner för att hitta bevis för ankans existens. Och de får hjälp av en gammal fågelexpert. I rollerna: Ben Kingsley, Kodi Smit-McPhee, James Le Gros, Alex Wolff, Katie Chang. Regi: Rob Meyer.

Läs mer på vår A birder's guide to everything-sajt!

Showview: 59449791

Favorit

13:00 ParaNorman

ParaNorman

Amerikansk animerad film från 2012. Pojken Norman Babcock har en speciell talang: han kan prata med de döda. Tyvärr är det nästan ingen som tror på honom och han har svårt att passa in både hemma och i skolan. En dag berättar en excentrisk (och död) släkting om en viktig, årlig ritual som han måste genomföra för att skydda staden från en förbannelse som en häxa kastade över den när hon fördömdes flera hundra år tidigare. Så småningom bestämmer sig Norman för att ta på sig ansvaret, men allt går inte som planerat. Regi: Chris Butler, Sam Fell.

Läs mer på vår ParaNorman-sajt!

Showview: 69504739

Favorit

15:00 Identity thief

Identity thief

Amerikansk komedi från 2013. Med obegränsade resurser har Diana kunnat leva fullt ut i utkanten av Miami, där hon kunnat shoppa loss som hon vill. Där finns bara ett problem: På det ID hon använder för att finansiera sitt liv står det Sandy Bigelow Patterson och tillhör en affärsman som bor på andra sidan USA. Med en vecka på sig att finna bedragaren, innan hans liv imploderar, beger sig den verkliga Sandy söderut för att konfrontera den kvinna som tagit över hans liv. Men uppdraget blir svårare än han väntat och resan över landet sluta med att båda två lär om livet från varandra. I rollerna: Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Favreau, Amanda Peet, Morris Chestnut. Regi: Seth Gordon.

Läs mer på vår Identity Thief-sajt!

Showview: 91610536

Favorit

17:00 Den stora jakten

Amerikansk komedi från 2011. Tre män står inför ett vägskäl. De tampas med ålderskriser och meningen med livet. Då de beger sig ut på en resa för att upptäcka sällsynta fåglar under ett års tid får de alla vara med om ett livsomvälvande äventyr. I rollerna: Jack Black, Steve Martin, Owen Wilson, Rosamund Pike, John Cleese, Zahf Paroo. Regi: David Frankel.

Läs mer på vår Den stora jakten-sajt!

Showview: 90954807

Favorit

19:00 Philomena

Brittisk-amerikanskt drama från 2013. Då hon som tonåring i 50-talets Irland blir gravid skickas Philomena till klostret Roscrea som en fallen kvinna. När hennes pojke bara är några år tas han ifrån henne och adopteras till USA. Philomena tillbringar kommande 50 år sökande efter honom. Så möter hon Martin, en världsvan journalist som fastnar för hennes historia. Tillsammans beger de sig till USA på en resa som inte bara avslöjar en fantastisk historia utan även skapar ett oväntat band dem emellan. Rörande, otäck och rolig film som vunnit många priser. Med Steve Coogan och Judy Dench. I rollerna: Judi Dench, Sophie Kennedy Clark, Mare Winningham, Barbara Jefford. Regi: Stephen Frears.

Läs mer på vår Philomena-sajt!

Showview: 83699913

Favorit

21:00 Farväl till maffian

Amerikansk/fransk thriller från 2013. Manzoni-familjen ingår i en ökänd maffia-klan. Men nu bor de i Normandie i Frankrike under vittnesskydd. Att passa in och ligga lågt är dock inte Manzoni-familjens största begåvning. I rollerna: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Dianna Agron. Regi: Luc Besson.

Läs mer på vår Farväl till maffian-sajt!

Showview: 91691401

Favorit

23:00 Paranoia

Paranoia

Amerikanskt drama-thriller från 2013. De två mäktigaste high-tech-miljonärerna, tillika bittra rivaler, gör allt för att utmanövrera varandra och förstöra varandras företagsimperium. Och då en ung, ny stjärna hamnar på båda deras bord blir han ett verktyg i livsfarligt spion-spel. När han till slut inser att hans liv är i fara, att han vet för mycket, måste han hitta en egen väg ut. I rollerna: Amber Heard, Harrison Ford, Gary Oldman, Liam Hemsworth. Regi: Robert Luketic.

Läs mer på vår Paranoia-sajt!

Showview: 91611265

Favorit

01:00 De tre dårfinkarna

Amerikansk komedi från 2012. Som spädbarn blev Moe, Larry och Curly lämnade på ett barnhem drivet av nunnor, där de i vuxen ålder arbetar som vaktmästare. Men då barnhemmet hotas av stängning på grund av ekonomiska problem tar de tre saken i egna händer. Dessvärre lyckas de på vägen att bli inblandade i bland annat en mordkomplott och en dokusåpa. I rollerna: Sean Hayes, Will Sasso, Chris Diamantopoulos, Jane Lynch, Sofia Vergara, Larry David, Jennifer Hudson, Stephen Collins, Kate Upton, Craig Bierko, Kirby Heyborne, Carly Craig. Regi: Bobby Farrelly, Peter Farrelly.

Läs mer på vår De tre dårfinkarna-sajt!

Showview: 32976192

Favorit

03:00 Kvinden i buret

Dansk kriminalthriller från 2013. Polisinspektören Carl Mörk och hans assistent Assad börjar gräva i ett gammalt fall kring politikern Merete Lynggards mystiska försvinnande. Det blir en resa som tar dem djupt ner i den ondska som dväljs under den polerade ytan i Skandinavien. I rollerna: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Sonja Richter, Rasmus Botoft, Eric Ericson. Regi: Mikkel Nørgaard.

Läs mer på vår Kvinden i buret-sajt!

Showview: 95986460

Favorit

05:00 Farväl till maffian

Amerikansk/fransk thriller från 2013. Manzoni-familjen ingår i en ökänd maffia-klan. Men nu bor de i Normandie i Frankrike under vittnesskydd. Att passa in och ligga lågt är dock inte Manzoni-familjens största begåvning. I rollerna: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Dianna Agron. Regi: Luc Besson.

Läs mer på vår Farväl till maffian-sajt!

Showview: 71586604

Favorit