Viasat Film Imorgon

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Remember Sunday

Amerikanskt drama från 2013. Servitrisen Molly har det motigt när hon träffar den stilige och udda smyckeförsäljaren Gus, som hon tror kan vara den rätte för henne. Ju bättre hon lär känna honom, desto mer intresserad blir hon. Men Gus väcker även en hel del frågetecken. Han verkar tankspridd och disträ och Molly börjar undra om han döljer något, vilken han också gör. Han drar sig för att berätta för henne att han drabbats av hjärnaneurysm och som följd inte har något korttidsminne. Varje dag börjar hans liv om på nytt, och även om han varje dag tycks träffa Molly för första gången är det något speciellt med henne som får honom att falla för henne gång på gång, dag efter dag. I rollerna: Alexis Bledel, Zachary Levi, Merritt Wever, Barry Shabaka Henley, Valerie Azlynn. Regi: Jeff Bleckner.

Läs mer på vår Remember sunday-sajt!

Showview: 46510632

Favorit

09:00 The great ghost rescue

Amerikanskt familjeäventyr från 2011. Den unge Humphrey är ett spöke med ett stort problem. Han och resten av familjen Craggyford har drivits ur sitt hem och står utan ett hus att hemsöka. I jakten på ett nytt ställe märker de att de inte är ensamma. Mängder av spöken från världens alla hörn har körts ut ur sina hem, medan de levande förstör gamla byggnader för att bygga shoppingcenter. Tiden börjar rinna ut och Humphrey bestämmer sig för att försöka rädda sin familj och de andra spökena genom att använda sig av skrämseltaktiker. I rollerna: Jason Isaacs, Emma Fielding, Georgia Groome, Toby Hall, Otto Farrant. Regi: Yann Samuell.

Läs mer på vår The great ghost rescue-sajt!

Showview: 46530496

Favorit

11:00 Identity thief

Identity thief

Amerikansk komedi från 2013. Med obegränsade resurser har Diana kunnat leva fullt ut i utkanten av Miami, där hon kunnat shoppa loss som hon vill. Där finns bara ett problem: På det ID hon använder för att finansiera sitt liv står det Sandy Bigelow Patterson och tillhör en affärsman som bor på andra sidan USA. Med en vecka på sig att finna bedragaren, innan hans liv imploderar, beger sig den verkliga Sandy söderut för att konfrontera den kvinna som tagit över hans liv. Men uppdraget blir svårare än han väntat och resan över landet sluta med att båda två lär om livet från varandra. I rollerna: Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Favreau, Amanda Peet, Morris Chestnut. Regi: Seth Gordon.

Läs mer på vår Identity Thief-sajt!

Showview: 85758187

Favorit

13:00 ParaNorman

ParaNorman

Amerikansk animerad film från 2012. Pojken Norman Babcock har en speciell talang: han kan prata med de döda. Tyvärr är det nästan ingen som tror på honom och han har svårt att passa in både hemma och i skolan. En dag berättar en excentrisk (och död) släkting om en viktig, årlig ritual som han måste genomföra för att skydda staden från en förbannelse som en häxa kastade över den när hon fördömdes flera hundra år tidigare. Så småningom bestämmer sig Norman för att ta på sig ansvaret, men allt går inte som planerat. Regi: Chris Butler, Sam Fell.

Läs mer på vår ParaNorman-sajt!

Showview: 31067212

Favorit

15:00 Ego

Svenskt drama från 2013. Sebastian Silverberg är en 25-åring som bara bryr sig om utseende, festande och sitt eget ego. Men när han en dag råkar ut för en olycka och mister synen blir han plötsligt tvungen att omvärdera sitt liv. Mia hjälper honom att öppna ögonen och upptäcka vad som egentligen har betydelse i livet I rollerna: Martin Wallström, Mylaine Hedreul, Sissela Kyle, Peter Andersson, Emil Johnsen. Regi: Lisa James-Larsson.

Läs mer på vår Ego-sajt!

Showview: 39865552

Favorit

17:00 American girl: Saige paints the sky

Amerikanskt familjedrama från 2013. Saige ser mycket fram emot nya skolåret - tills hon inser att konst, hennes favoritämne, är borttaget. Till råga på allt verkar det som att hennes bästis, Tessa, hellre hänger med en annan flicka. För stöd vänder sig Saige till sin mormor Mimi, en välkänd konstnär och hästälskare. Ska Saige finna mod att rädda sin älskade konstklass och sin vänskap med Tessa? I rollerna: Sidney Fullmer, Alexandra Peters, Alana Gordillo, Mika Abdalla, Kerr Smith. Regi: Vince Marcello.

Läs mer på vår American girl: Saige paints the sky-sajt!

Showview: 40744125

Favorit

19:00 On the other side of the tracks

Fransk action-komedi från 2012. Ousmane är en risktagande trubbelmakare till polis som arbetar i Paris hårda förorter. När en rik kvinna hittas död i området måste Ousmane jobba ihop med den mer stela storstadspolisen Francois för att finna förövarna. Det blir ett tufft fall och snart upptäcker de att de har mer gemensamt än vad de anat. I rollerna: Omar Sy, Laurent Lafitte, Sabrina Ouazani, Lionel Abelanski, Youssef Hajdi. Regi: David Charhon.

Läs mer på vår On the Other Side of the Tracks-sajt!

Showview: 61665941

Favorit

21:00 Mental

Amerikanskt drama-komedi från 2012. Moochmore-flickorna är inte som andra döttrar, något som deras mamma Shirley är alltför medveten om. Så en dag blir det för mycket. Med så tokiga döttrar och värdelös man drabbas hon av ett sammanbrott. Kvar blir pappa Barry - med fem döttrar han knappt känner. Desperat att hålla kvar sin politiska position och slippa ta ansvar plockar han en dag upp liftaren Shaz, installerar henne i deras hem och anställer henne som nanny. I rollerna: Rebecca Gibney, Hayley Magnus, Nicole Freeman, Chelsea Bennett, Bethany Whitmore. Regi: P.J. Hogan.

Läs mer på vår Mental-sajt!

Showview: 48310467

Favorit

23:00 Breakout

Breakout

Kanadensisk action-thriller från 2013. En alldeles ordinär campingutflykt blir till en otäck upplevelse för ett syskonpar då de blir vittne till ett mord. De unga syskonen blir mördarnas nästa mål då de jagas genom vildmarken. Deras far, Jack, som sitter i fängelse får höra vad som händer och rymmer ur fängelset. En kamp för överlevnad då jägarna plötsligt blir de jagade. I rollerna: Brendan Fraser, Dominic Purcell, Ethan Suplee, Holly Deveaux, Daniel Kash. Regi: Damian Lee.

Läs mer på vår Breakout-sajt!

Showview: 38415011

Favorit

01:00 The to do list

Amerikansk komedi från 2013. Brandy Clarke har klarat high school galant. Men inför college känner hon att hon måste bli mer sexuellt erfaren. Så hon sätter ihop en lista på alla sexuella aktiviteter hon missat medan hon pluggat. För att komma igenom listan ber hon bästisens storasyster och sin utbrände chef om hjälp. Medan Brandy kämpar sig fram mot sin sexuella examen står kufarna på rad för att hjälpa henne. I rollerna: Aubrey Plaza, Johnny Simmons, Bill Hader, Alia Shawkat, Sarah Steele. Regi: Maggie Carey.

Läs mer på vår The To Do List-sajt!

Showview: 75815539

Favorit

03:00 Welcome to the Punch

Amerikansk-brittisk thriller från 2013. När hans son blir skjuten under en kupp som går åt skogen tvingas ex-brottslingen Jacob Sternwood återvända till London från sitt gömställe på Island. Detta gör att hans nemesis, polisen Lewinski, får en sista chans att sätta dit honom. Men snart inser de att där finns andra hot och konspirationer att reda ut för att överleva. I rollerna: James McAvoy, Mark Strong, Andrea Riseborough, Johnny Harris, Daniel Mays. Regi: Eran Creevy.

Läs mer på vår Welcome to the punch-sajt!

Showview: 46960959

Favorit

05:00 Mental

Amerikanskt drama-komedi från 2012. Moochmore-flickorna är inte som andra döttrar, något som deras mamma Shirley är alltför medveten om. Så en dag blir det för mycket. Med så tokiga döttrar och värdelös man drabbas hon av ett sammanbrott. Kvar blir pappa Barry - med fem döttrar han knappt känner. Desperat att hålla kvar sin politiska position och slippa ta ansvar plockar han en dag upp liftaren Shaz, installerar henne i deras hem och anställer henne som nanny. I rollerna: Rebecca Gibney, Hayley Magnus, Nicole Freeman, Chelsea Bennett, Bethany Whitmore. Regi: P.J. Hogan.

Läs mer på vår Mental-sajt!

Showview: 46973423

Favorit