Viasat Film Imorgon

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Alvin och gänget 3

Amerikanskt äventyr från 2011. Alvin och hans ekorrgäng åker på en kryssning och ställer till med många tokiga upptåg på fartyget. De ramlar dessvärre av båten och blir strandsatta på en öde ö. De provar olika sätt att ta sig tillbaka till land och snart upptäcker de att den öde ön inte är så övergiven som de först trott. I rollerna: Jason Lee, Justin Long, David Cross, Jenny Slate, Amy Poehler, Christina Applegate. Regi: Mike Mitchell.

Läs mer på vår Alvin och gänget 3-sajt!

Showview: 58865827

Favorit

08:40 Sune i Grekland - all inclusive

Svensk komedi från 2012. Varje år brukar Sune och resten av familjen tillbringa semestern i Myggträsk, men det här året händer något oväntat. Pappa Rudolf har bokat en all inclusive-resa för hela familjen till Grekland. Familjen blir visserligen uppspelt, men de har en hel del frågor om den kommande resan. I rollerna: William Ringström, Morgan Alling, Anja Lundkvist, Hanna Elffors Elfström, Julius Jimenez Hugoson. Regi: Hannes Holm.

Läs mer på vår Sune i Grekland - all inclusive-sajt!

Showview: 37907759

Favorit

10:20 Star Wars: Episod 4 - stjärnornas krig

Amerikansk science fiction från 1977. Ett nytt hopp tänds för den öde planeten Tatoonie när en ung Luke Skywalker återvänder. Under sitt sökande efter en försvunnen android räddas han av enstöringen Obi-Wan Kenobi. Galaxen har tagits över av en ond kejsare och fullt krig råder mellan rebellstyrkor mot det onda Imperiet. Luke och Obi-Wan får hjälp av stridspiloten Han Solo. Tillsammans med duon R2-D2 och C-3PO ger sig teamet iväg för att rädda prinsessan Leia och för att utplåna Imperiets vapen. I rollerna: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Alec Guinness, Anthony Daniels, Kenny Baker, Peter Mayhew, David Prowse, Phil Brown, Shelagh Fraser. Regi: George Lucas.

Läs mer på vår Star Wars: Episod IV - stjärnornas krig-sajt!

Showview: 94729484

Favorit

12:20 The amazing Spider-Man

Amerikanskt äventyr från 2012. Peter Parker är en utstött kille som blev övergiven av sina föräldrar och uppfostrades av sin farbror och faster. Nu vill han hitta sina föräldrar. Som de flesta tonåringar, försöker Peter nu hitta sin identitet och han funderar på hur han blev den han är i dag. Peter hittar en portfölj som har tillhört hans pappa. Det blir inledningen till att han börjar utreda sina föräldrars försvinnande. Spåren leder till Oscorp och dr Curt Connors, hans pappas före detta kompanjon. Spider-Man kommer därmed snart att stöta på Connors alterego The Lizard och Peter kommer att fatta livsavgörande beslut och använda sina superkrafter och bli en hjälte. I rollerna: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Martin Sheen. Regi: Marc Webb.

Läs mer på vår The Amazing Spider-Man-sajt!

Showview: 61875488

Favorit

14:50 Iron man 3

Amerikansk actionäventyr från 2013. När Tony Starks värld slås i spillror ger han sig ut på en förfärlig resa för att hitta de skyldiga. Under resans gång utsätts hans mod för många prövningar och utan någon som håller honom om ryggen måste han förlita sig på sitt eget skarpsinne och sin instinkt att skydda de som står honom närmast. Mitt upp i allt våld hittar Stark svaret på den fråga som länge har legat under ytan: är det människan som utför handlingar, eller är det handlingarna som utgör människan? I rollerna: Robert Downey jr, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall. Regi: Shane Black.

Läs mer på vår Iron Man 3-sajt!

Showview: 68564049

Favorit

17:00 Star Wars: Episod 5 - rymdimperiet slår tillbaka

Amerikansk science fiction från 1980. Krigen mellan galaxerna intensifieras i den femte episoden av rymdsagan. Han Solo och prinsessan Leia flyr till Cloud City där de blir tillfångatagna av Darth Vader. Luke Skywalker åker till den mystiska planeten Dagobah där den vise jedi-mästaren Yoda lär den unge hjälten att bemästra kraften. Det Luke inte vet är att han snart kommer att få användning av sin jedi-träning. En duell på liv och död med Darth Vader står på tur. Åldersgräns 11 år. I rollerna: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Billy Dee Williams, Anthony Daniels, Frank Oz, David Prowse, Peter Mayhew, Kenny Baker, Alec Guinness, Jeremy Bulloch, John Hollis. Regi: Irvin Kershner.

Läs mer på vår Star Wars: Episod 5 - rymdimperiet slår tillbaka-sajt!

Showview: 21647407

Favorit

19:10 The lone ranger

Amerikansk äventyr från 2013. Indiankrigaren Tonto berättar historien om hur John Reid kunde gå från att vara en lagens man till att bli en rättviselegend. I centrum står två oväntade hjältar som måste lära sig att samarbeta för att kunna bekämpa girighet och korruption. I rollerna: Johnny Depp, Armie Hammer, William Fichtner, Tom Wilkinson, Ruth Wilson. Regi: Gore Verbinski.

Läs mer på vår The Lone Ranger-sajt!

Showview: 41842594

Favorit

21:40 Warm bodies

Amerikansk romantisk komedi från 2013. Efter en zombieepidemi träffar R, en väldigt ovanlig zombie, den överlevande människan Julie och räddar henne från en zombieattack. Julie inser att R inte är som andra odöda och i takt med att de båda kommer varandra allt närmare i sin kamp för överlevnad blir R allt mer mänsklig. Snart har ett spännande, romantiskt och ofta roligt händelseförlopp som kan komma att förändra de andra zombierna och hela den livlösa världen dragit igång. I rollerna: Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Rob Corddry, Dave Franco, John Malkovich. Regi: Jonathan Levine.

Läs mer på vår Warm Bodies-sajt!

Showview: 77006662

Favorit

23:20 Django unchained

Amerikanskt västernäventyr från 2012. I den amerikanska södern, två år före inbördeskriget, stöter slaven Django och hans brutala ägare på prisjägaren King Schultz. Schultz är på jakt efter de grymma bröderna Brittle och det är bara Django som kan hjälpa honom att hitta dem och lägga beslag på belöningen. Django följer med Schultz men han en egen agenda - att hitta sin fru Broomhilda, som sålts till en annan slavägare. Django och Schultzs jakt leder dem till Calvin Candie, som äger den ökända plantagen Candyland. Duon börjar utforska området och drar snart till sig uppmärksamhet från Candies trogna slav Stephen. I rollerna: Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Samuel L Jackson, Kerry Washington, Christoph Waltz. Regi: Quentin Tarantino.

Läs mer på vår Django Unchained-sajt!

Showview: 59354643

Favorit

02:00 What Maisie knew

Amerikanskt drama från 2012. Susanna är en till åren kommen rockstjärna och Beale är konsthandlare. De är båda alltför självupptagna för att märka hur dåliga föräldrar de är. När de slåss om vem som ska få vårdnaden om dottern Maisie ser de det hela som ännu en strid dem emellan. Konflikten trappas upp när de båda inleder förhållanden med olämpliga pojk- och flickvänner och skickar Maisie fram och tillbaka på ett allt mer hjärtlöst sätt, och det ständiga krigandet leder till allt mer besvärande konsekvenser. Men Maisie är ett vaksamt barn och inser snart att det är upp till henne att hitta en väg ut ur den värld som präglas av barnsliga och egoistiska vuxna. I rollerna: Julianne Moore, Steve Coogan, Alexander Skarsgård, Joanna Vanderham, Onata Aprile. Regi: Scott McGehee, David Siegel.

Läs mer på vår What Maisie Knew-sajt!

Showview: 61901808

Favorit

05:30 Last screening

Franskt drama från 2011. Sylvain jobbar på en liten biograf där han arbetar både som maskinist, vaktmästare, biljettklippare och reparatör. Biografen lockar en liten grupp hängivna besökare, däribland Manon, en förtjusande, blivande skådis som är förtjust i Sylvain. Men hon vet inte att han ruvar på en hemlighet. Sylvain bor i biografens källare och har en stor samlig porträtt av filmstjärnor som han smyckar med mänsklig vävnad. Sylvain är en seriemördare som har mördat kvinnor och använt deras öron för att dekorera fotografier, och även om polisen ännu inte är honom på spåren, så hotas biografen nu av nedläggning. Om det blir verklighet, kan allt avslöjas. I rollerna: Pascal Cervo, Charlotte Van Kemmel, Karole Rocher, Austin Morel, Brigitte Sy. Regi: Laurent Achard.

Läs mer på vår Last screening-sajt!

Showview: 44243421

Favorit