Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Imorgon

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Blue Jasmine

Amerikansk dramakomedi från 2013. Efter att allt i hennes liv krossats, främst via äktenskapet med Hal, flyttar societets-kvinnan Jasmine in hos sin syster Ginger i San Francisco. Men att stabilisera ett liv byggt på lögner är inte det enklaste. I rollerna: Cate Blanchett, Alec Baldwin, Sally Hawkins, Daniel Jenks, Andrew Dice Clay. Regi: Woody Allen.

Läs mer på vår Blue Jasmine-sajt!

Showview: 29734487

Favorit

08:40 American girl: Saige paints the sky

Amerikanskt familjedrama från 2013. Saige ser mycket fram emot nya skolåret - tills hon inser att konst, hennes favoritämne, är borttaget. Till råga på allt verkar det som att hennes bästis, Tessa, hellre hänger med en annan flicka. För stöd vänder sig Saige till sin mormor Mimi, en välkänd konstnär och hästälskare. Ska Saige finna mod att rädda sin älskade konstklass och sin vänskap med Tessa? I rollerna: Sidney Fullmer, Alexandra Peters, Alana Gordillo, Mika Abdalla, Kerr Smith. Regi: Vince Marcello.

Läs mer på vår American girl: Saige paints the sky-sajt!

Showview: 26903617

Favorit

10:50 The butler

Amerikanskt drama från 2013. Cecil Gaines är butler i Vita huset och har tjänstgjort under åtta presidenter över tre årtionden. Historien följer de dramatiska händelser som svepte över landet under denna period, från medborgarrättsrörelsen och framåt, och hur dessa påverkar Cecil, hans fru och familj. I rollerna: Forest Whitaker, David Banner, Michael Rainey Jr., LaJessie Smith, Mariah Carey. Regi: Lee Daniels.

Läs mer på vår The Butler-sajt!

Showview: 35588687

Favorit

13:00 Steel magnolias

Amerikansk dramakomedi från 2012. Shelby är förlovad och får reda på att hon inte kommer att kunna föda barn på grund av komplikationer av sin diabetes. Hon vänder sig till sina bästa vänner för att finna styrka och glädje, medan hon själv kämpar med sin ångest. I rollerna: Queen Latifah, Condola Rashad, Alfre Woodard, Phylicia Rashad, Jill Scott, Adepero Oduye. Regi: Kenny Leon.

Läs mer på vår Steel Magnolias-sajt!

Showview: 35016029

Favorit

15:00 Lycka till och ta hand om varandra

Svensk komedi från 2012. Alvar är en pensionär som försöker förtränga sina skuldkänslor genom att dikta ihop nya minnen. En dag stöter han ihop med den missanpassade och envisa tonåringen Miriam och de båda blir vänner. I rollerna: Bengt CW Carlsson, Claudia Neij, Eleonora Gröning, Ia Langhammer, Johan Ulveson. Regi: Jens Sjögren.

Läs mer på vår Lycka till och ta hand om varandra-sajt!

Showview: 34709278

Favorit

17:00 Pitch perfect

Amerikansk musikalkomedi från 2012. The Bellas är en acapellagrupp för tjejer som lever på poplåtar och bra utseende. Efter att ha misslyckats totalt under förra årets tävling blir de tvungna att ta i med nya tag och en av de nya medlemmar som värvas är förstaårseleven Beca. Hon är en självständig DJ som inte alls är intresserad av att delta i studentlivet. Men när hon träffar Jesse som är med i det manliga motståndarlaget ändrar hon uppfattning och tar på sig att ge laget en ordentlig makeover så att de kan ge sig in i tävlingen igen. I rollerna: Anna Kendrick, Skylar Astin, Ben Platt, Brittany Snow, Anna Camp. Regi: Jason Moore.

Läs mer på vår Pitch Perfect-sajt!

Showview: 86442365

Favorit

19:00 Les miserables

Amerikansk-brittisk dramamusikal från 2012. Den före detta straffången Jean Valjean står utan arbete på grund av sitt förflutna. Efter att ha förundrats över en lokal prästs vänlighet bestämmer han sig för att anta en ny identitet och flytta till en ny stad där han så småningom blir borgmästare. Men snart måste han röja sin sanna identitet för att rädda andra och inom kort står han öga mot öga med polisen Javert som är fast besluten att sätta honom bakom lås och bom än en gång. I rollerna: Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Sacha Baron Cohen. Regi: Tom Hooper.

Läs mer på vår Les miserables-sajt!

Showview: 85908549

Favorit

21:40 Elysium

Elysium

Amerikansk action/scifi från 2013. Det är år 2154 och två klasser existerar i samhället. De väldigt rika, som flytt till en konstgjord värld kallad Elysium, och resten - som lever på en trasig och överbefolkad jord. Sekreterare Delacourt gör allt för att upprätthålla anti-immigrationslagar för att kunna behålla Elysiums lyxiga livsstil. Det hindrar dock inte jordens befolkning att försöka ta sig in på alla sätt möjliga. När Max inser att han inte kan bekämpa sin cancer på jorden går han med på att anta ett farligt uppdrag som inte bara kan rädda hans liv utan även skapa jämlikhet mellan dessa polariserade världar. I rollerna: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, Alice Braga, Diego Luna. Regi: Neill Blomkamp.

Läs mer på vår Elysium-sajt!

Showview: 27368471

Favorit

23:30 Dark skies

Amerikansk skräckthriller från 2013. Familjen Barret drabbas av en rad obehagliga händelser och snart har deras lugna och trygga hem förvandlas till något som är allt annat än trevligt. När det står klart för föräldrarna i familjen, Daniel och Lacey, att något skräckinjagande och livsfarligt är ute efter dem bestämmer de sig för att ta tjuren vid hornen och försöka lösa mysteriet. I rollerna: Keri Russell, Josh Hamilton, Dakota Goyo, Kadan Rockett, J.K. Simmons. Regi: Scott Stewart.

Läs mer på vår Dark skies-sajt!

Showview: 50070162

Favorit

01:10 House at the end of the street

Amerikansk-kanadensisk skräckfilm från 2012. Den nyskilda Sarah och hennes dotter Elissa vill börja om på nytt och hittar sitt drömhus i en liten ort på landet. Men när skrämmande och oförklarliga händelser äger rum, märker Sarah och Elissa att staden överskuggas av en kuslig hemlighet. Några år tidigare dödade en flicka sina föräldrar i huset intill medan paret låg i sängen. Sen försvann flickan. Den enda som blev kvar var hennes bror, Ryan (Max Thierot). Mot Sarahs vilja inleder Elissa ett förhållande med enstöringen Ryan, och ju mer de umgås med varandra, desto djupare dras de in i mysteriet som medför mycket större faror än de hade trott. I rollerna: Jennifer Lawrence, Max Thieriot, Elisabeth Shue, Gil Bellows, Eva Link. Regi: Mark Tonderai.

Läs mer på vår House at the End of the Street-sajt!

Showview: 34172389

Favorit

03:00 Maximum conviction

Maximum conviction

Amerikansk thriller från 2011. Tom Steele är insatschef. Manning är vapenexpert. De jobbar för en specialstyrka inom militären som rör sig utanför de vanliga lagarna. De har fått i uppgift att transportera två kvinnliga fångar till ett topphemligt militärfängelse. Men när kvinnorna är på plats, är en grupp hänsynslösa, våldsamma legosoldater ute efter dem för att få tag i information som kan få dödliga konsekvenser i fel händer. Det är nu upp till Steele och Manning att skydda dem till varje pris. I rollerna: Steven Seagal, Steve Austin, Michael Paré, Ian Robison, Aliyah O'Brien. Regi: Keoni Waxman.

Läs mer på vår Maximum conviction-sajt!

Showview: 66583495

Favorit

05:00 Ender's game

Amerikansk sci-fi-action från 2013. I en nära framtid attackeras Jorden av mordiska utomjordingar. Utan Internationella flottans kapten Mazer Rackhams nu legendariska hjältemod hade allt varit slut. För att förbereda Jorden inför nästa attack samlas de talangfullaste ungdomarna för att finna en framtida ledare. En av dessa är den blyge, men briljanta, Ender Wiggins. Ganska snart har Ender visat att han klarar de mest komplicerade uppgifterna och vinner respekt. Militärledaren Graff väljer ut Ender till nästa steg, Command School, där han tränas av den legendariske Rackham. Kan han rädda mänskligheten vid det kommande anfallet? I rollerna: Asa Butterfield, Harrison Ford, Hailee Steinfeld, Abigail Breslin, Ben Kingsley. Regi: Gavin Hood.

Läs mer på vår Ender's Game-sajt!

Showview: 66503259

Favorit