Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Lördag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 A case of you

Amerikansk romantisk komedi från 2013. En ung författare försöker imponera på en tjej som han träffar på nätet med en förskönad profil. Men när hon faller för honom och han måste hålla fast vid sin historia blir det riktigt rörigt. I rollerna: Justin Long, Evan Rachel Wood, Keir O'Donnell, Busy Philipps, Sienna Miller. Regi: Kat Coiro.

Läs mer på vår A Case of You-sajt!

Showview: 87454561

Favorit

09:00 Pelle Politibil på sporet

Norsk animerad film från 2013. I den nya örn-parken på Bodø är det polisbilen Ploddys jobb att vaka över huvudattraktionen: en utrotningshotad örn-mamma och hennes ägg. Men katastrofen är ett faktum när två tjuvar stjäl flera av parkens djur, varav ett är örn-mamman. Som tur är ligger ägget kvar i nästet, men vem ska vaka över det nu? Ploddy inser att det är svårt att både söka efter tjuvarna och ta hand om en nykläckt örn. I rollerna: Gard B. Eidsvold, Lene Kongsvik Johansen, Emilie Nordli, Hege Schøyen, Robert Stoltenberg. Regi: Rasmus A. Sivertsen.

Läs mer på vår Pelle Politibil på sporet-sajt!

Showview: 87474325

Favorit

11:00 Holidaze

Amerikansk-kanadensiskt romantiskt drama från 2013. Melody är lyckligt singel, en karriärkvinna som ser fram emot att tillbringa julhelgen med likasinnade vänner. Men hennes chef vill annat, och mot sin vilja befinner hon sig nu i den hemstad hon lämnat för att övertyga invånarna om ett nytt bygge. Inte bara tvingas hon att återförenas med familjen och sin tonårskärlek Carter, hon måste också möta stadens motvilja för det hennes företag står för. Och så inträffar det omöjliga. Melody vaknar till en parallell verklighet, en där hon aldrig lämnat staden och är gift med Carter. I rollerna: Jennie Garth, Cameron Mathison, Kristin Booth, Maria Del Mar. Regi: Jerry Ciccoritti.

Läs mer på vår Holidaze-sajt!

Showview: 26788561

Favorit

13:00 Kärlek deluxe

Svensk komedi från 2014. Chic-lit-drottningen Selma Trastell verkar ha allt. Men är inte nöjd. Hennes böcker har gjort henne rik, men kritikerna sågar allt hon ger ut. Nu vill Selma skriva en "viktig" bok. Så hon tar hjälp av sin värsta kritiker, Britta, som inte tycker att där finns plats för historier om hjärta och smärta. Där måste finnas något annat, något från en djupare plats. Påhejad av Britta, och för tyngre inspiration, inleder så Selma en relation med den neurotiske författaren Nils Tappert. Men den där lättsamma mannen hon träffade på en fest dyker upp i tid och otid och sabbar hennes planer. I rollerna: Moa Gammel, Martin Stenmarck, Andreas La Chenardière, Lotta Tejle, Malin Buska. Regi: Kristina Kjellin.

Läs mer på vår Kärlek deluxe-sajt!

Showview: 41188615

Favorit

14:50 About time

Amerikansk romantisk komedi från 2013. När Tim fyller 21 år får han av sin far reda på den stora familjehemligheten: Han kan resa tillbaka i tiden. Så Tim börjar återbesöka mindre lyckade sekvenser för att få allt perfekt. Inte bara för sig själv, utan för alla han bryr sig om. Och huvudmålet är att vinna den vackra Marys hjärta. Men kärleken är inte enkel, inte ens om man får hur många chanser som helst. Charmig romcom med lite tårar. I rollerna: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Tom Hollander, Margot Robbie. Regi: Richard Curtis.

Läs mer på vår About Time-sajt!

Showview: 22795509

Favorit

17:00 Maleficent

Amerikansk-brittiskt familjeäventyr från 2014. En ny version av den välkända sagan Törnrosa. Här möter vi den onda fen innan hon blev ond och kastade en förbannelse över den nyfödda Törnrosa. Till en början är Maleficent en lycklig älva, som förälskar sig i en människa - men som sviker henne och kapar av hennes vingar. Men efter hämnden, efter förbannelsen, lär hon känna den flicka vars olycka hon skapat, ser Aurora växa - och blir hennes vän. Men förbannelsen hägrar, att flickan ska sticka sig på en slända och falla i evig sömn. Inte ens Maleficent själv kan hindra tragedin, eller... I rollerna: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley, Lesley Manville, Juno Temple. Regi: Robert Stromberg.

Läs mer på vår Maleficent-sajt!

Showview: 67250967

Favorit

19:00 Ruby Sparks

Ruby Sparks

Amerikansk komedi från 2012. Calvin är en ung författare som efter en lovande start på sin karriär nu kämpar med skrivtorka samtidigt som hans kärleksliv går utför. Fast besluten att skriva något nytt, börjar han skriva om sin drömtjej, Ruby. Till Calvins förvåning sitter Ruby på hans soffa när han vaknar. I rollerna: Zoe Kazan, Paul Dano, Chris Messina, Annette Bening, Antonio Banderas, Steve Coogan, Deborah Ann Woll. Regi: Jonathan Dayton, Valerie Faris.

Läs mer på vår Ruby sparks-sajt!

Showview: 25632986

Favorit

21:00 The lunchbox

Indisk-fransk romantiskt drama från 2013. Mumbai, i västra Indien. Saajan är en ensam änkling på väg mot pensionen. Ila är en olycklig och lika ensam hemmafru. På grund av en felaktig lunchlådeleverans inleder de en relation genom att skicka meddelanden via lådorna och skapar sig så en egen fantasivärld. I rollerna: Irrfan Khan, Nimrat Kaur, Nawazuddin Siddiqui. Regi: Ritesh Batra.

Läs mer på vår The Lunchbox-sajt!

Showview: 29991141

Favorit

23:00 Brick mansions

Fransk-kanadensisk action från 2014. I ett framtida Detroit har ett övergivet bostadsområde tagits över av brutala kriminella. För att hålla dem isolerade har polisen byggt en mur runt hela området. Men när maffiabossen Tramaine kidnappar ex-brottslingen Linos flickvän får han hjälp av undercover-polisen Collier och tillsammans tar de sig in i den belägrade stadsdelen. Hård action som blev Paul Walkers sista film. Manus av Luc Besson. I rollerna: David Belle, RZA, Gouchy Boy. Regi: Camille Delamarre.

Läs mer på vår Brick Mansions-sajt!

Showview: 29988677

Favorit

01:00 Road to Paloma

Amerikanskt thriller från 2014. Wolf är en man som är på flykt efter att ha mördat den man som våldtagit och dödat hans mor. Med två FB-agenter i hälarna flyr över landet, tar ströjobb och hankar sig fram tills han möter Cash. Med hans hjälp kanske Wolf kan nå målet - att strö moderns aska på helig mark. I rollerna: Jason Momoa, Tye Alexander, Lisa Bonet, Lance Henriksen, Charlie Brumbly. Regi: Jason Momoa.

Läs mer på vår Road to Paloma-sajt!

Showview: 21691710

Favorit

03:00 Knights of Badassdom

Amerikansk fantasykomedi från 2013. Tre bästa vänner som ägnar sig åt rollspel sticker ut i skogen för att iscensätta ett LARP-scenario i Dungeons & Dragons-anda. Men boken med trollformler som de fått tag i på internet visar sig vara äkta, och snart har de en blodtörstig demon från helvetet att tampas med. I rollerna: Ryan Kwanten, Steve Zahn, Summer Glau, Peter Dinklage, Margarita Levieva. Regi: Joe Lynch.

Läs mer på vår Knights of Badassdom-sajt!

Showview: 75505913

Favorit

05:00 The lunchbox

Indisk-fransk romantiskt drama från 2013. Mumbai, i västra Indien. Saajan är en ensam änkling på väg mot pensionen. Ila är en olycklig och lika ensam hemmafru. På grund av en felaktig lunchlådeleverans inleder de en relation genom att skicka meddelanden via lådorna och skapar sig så en egen fantasivärld. I rollerna: Irrfan Khan, Nimrat Kaur, Nawazuddin Siddiqui. Regi: Ritesh Batra.

Läs mer på vår The Lunchbox-sajt!

Showview: 75592449

Favorit