Viasat Film Lördag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Ego

Svenskt drama från 2013. Sebastian Silverberg är en 25-åring som bara bryr sig om utseende, festande och sitt eget ego. Men när han en dag råkar ut för en olycka och mister synen blir han plötsligt tvungen att omvärdera sitt liv. Mia hjälper honom att öppna ögonen och upptäcka vad som egentligen har betydelse i livet I rollerna: Martin Wallström, Mylaine Hedreul, Sissela Kyle, Peter Andersson, Emil Johnsen. Regi: Lisa James-Larsson.

Läs mer på vår Ego-sajt!

Showview: 46414404

Favorit

09:00 ParaNorman

ParaNorman

Amerikansk animerad film från 2012. Pojken Norman Babcock har en speciell talang: han kan prata med de döda. Tyvärr är det nästan ingen som tror på honom och han har svårt att passa in både hemma och i skolan. En dag berättar en excentrisk (och död) släkting om en viktig, årlig ritual som han måste genomföra för att skydda staden från en förbannelse som en häxa kastade över den när hon fördömdes flera hundra år tidigare. Så småningom bestämmer sig Norman för att ta på sig ansvaret, men allt går inte som planerat. Regi: Chris Butler, Sam Fell.

Läs mer på vår ParaNorman-sajt!

Showview: 46434268

Favorit

11:00 Bitchkram

Svenskt drama från 2012. Kristin räknar ner dagarna till studenten och längtar efter att kunna lämna småstaden och sin manipulativa syster bakom sig. Hon har siktet inställt på New York och allt är förberett inför resan; en lokal tidning har till och med gått med på att publicera hennes framtida krönikor om staden som aldrig sover. Men något går fel. Kristin missar planet och gömmer sig istället hemma hos den säregna Andrea och för att inte missa sin chans att bli publicerad börjar hon skriva om New Yorks pulserande hjärta, trots att hon befinner sig ute på landsbygden. Snart får såväl Andrea som alla andra "där hemma" följa med på en virtuell resa till storstaden. I rollerna: Linda Molin, Fanny Ketter, Mathilda von Essen, Adam Lundgren, Antoni Norén Almén. Regi: Andreas Öhman.

Läs mer på vår Bitchkram-sajt!

Showview: 85652959

Favorit

13:00 Monsters studentliv

Amerikansk animerad film från 2013. Ända sedan Mike Wazowski var ett litet monsterbarn har han drömt om att få bli en skrämmare. Han vet att alla de bästa skrämmarna har utbildats vid Monsters University (MU) och när det är dags att söka in till universitet vet han precis vart han vill. Men under sin första termin vid universitetet stöter han ihop med höjdaren James P. Sullivan, känd som "Sulley", och när de båda börjar tävla med varandra och rivaliteten spårar ur blir de avstängda. Det hela blir ännu värre när de inser att de kommer bli tvungna att samarbeta med varandra och ett gäng missanpassade monster om de ska kunna rädda situationen. Regi: Dan Scanlon.

Läs mer på vår Monsters studentliv-sajt!

Showview: 31961084

Favorit

15:00 Lycka till och ta hand om varandra

Svensk komedi från 2012. Alvar är en pensionär som försöker förtränga sina skuldkänslor genom att dikta ihop nya minnen. En dag stöter han ihop med den missanpassade och envisa tonåringen Miriam och de båda blir vänner. I rollerna: Bengt CW Carlsson, Claudia Neij, Eleonora Gröning, Ia Langhammer, Johan Ulveson. Regi: Jens Sjögren.

Läs mer på vår Lycka till och ta hand om varandra-sajt!

Showview: 84274244

Favorit

17:00 Dumma mej 2

Amerikansk animation från 2013. Gru är en före detta superskurk som nu lever familjeliv och säljer sylt. Men så behöver Anti-Villain League hans hjälp. Gru är först motvillig, men med hjälp av agenten Lucy Wilde listar han ut att den nye superskurken är El Macho, en elaking som tidigare ansetts vara död. Inte blir det enklare då El Machos son stöter på Grus dotter Margo. Gru går vilse i beskyddandet av sina barn och sina känslor för Lucy. I rollerna: Steve Carell, Benjamin Bratt, Miranda Cosgrove, Russell Brand. Regi: Pierre Coffin, Chris Renaud.

Läs mer på vår Dumma mej 2-sajt!

Showview: 40648997

Favorit

19:00 The to do list

Amerikansk komedi från 2013. Brandy Clarke har klarat high school galant. Men inför college känner hon att hon måste bli mer sexuellt erfaren. Så hon sätter ihop en lista på alla sexuella aktiviteter hon missat medan hon pluggat. För att komma igenom listan ber hon bästisens storasyster och sin utbrände chef om hjälp. Medan Brandy kämpar sig fram mot sin sexuella examen står kufarna på rad för att hjälpa henne. I rollerna: Aubrey Plaza, Johnny Simmons, Bill Hader, Alia Shawkat, Sarah Steele. Regi: Maggie Carey.

Läs mer på vår The To Do List-sajt!

Showview: 61569713

Favorit

21:00 Magic Mike

Magic Mike

Amerikansk dramakomedi från 2012. Mike spelar huvudrollen i uppsättningen Xquisite, baserad på den manliga strippan Channung Tatums livshistoria. Tillsammans med sin mentor, Dallas, tar sig Mike an en ung dansare kallade The Kid och lär honom allt han kan om fester, raggningsknep och lättförtjänta pengar. I rollerna: Matthew McConaughey, Channing Tatum, Olivia Munn, Alex Pettyfer, James Martin Kelly. Regi: Steven Soderbergh.

Läs mer på vår Magic Mike-sajt!

Showview: 17669779

Favorit

23:00 Welcome to the Punch

Amerikansk-brittisk thriller från 2013. När hans son blir skjuten under en kupp som går åt skogen tvingas ex-brottslingen Jacob Sternwood återvända till London från sitt gömställe på Island. Detta gör att hans nemesis, polisen Lewinski, får en sista chans att sätta dit honom. Men snart inser de att där finns andra hot och konspirationer att reda ut för att överleva. I rollerna: James McAvoy, Mark Strong, Andrea Riseborough, Johnny Harris, Daniel Mays. Regi: Eran Creevy.

Läs mer på vår Welcome to the punch-sajt!

Showview: 40818633

Favorit

01:00 Blue Jasmine

Amerikansk dramakomedi från 2013. Efter att allt i hennes liv krossats, främst via äktenskapet med Hal, flyttar societets-kvinnan Jasmine in hos sin syster Ginger i San Francisco. Men att stabilisera ett liv byggt på lögner är inte det enklaste. I rollerna: Cate Blanchett, Alec Baldwin, Sally Hawkins, Daniel Jenks, Andrew Dice Clay. Regi: Woody Allen.

Läs mer på vår Blue Jasmine-sajt!

Showview: 75875911

Favorit

03:00 Fast & furious 6

Amerikansk action från 2013. Dom och Brians senaste äventyr i Rio gav gänget 100 miljoner dollar att dela på och nu är de spridda över världen. Men utan hem känns livet ofullständigt. Samtidigt har Hobbs spionerat på en organisation av dödligt skickliga förare, verksamma i tolv länder. Och hjärnan bakom operationen har en skoningslös sidekick som visar sig vara Doms stora kärlek Letty som han trott var död. Enda sättet att stoppa dem är att slå dem på gatunivå, så Hobbs ber Dom att samla ihop gänget i London. Betalning? Benådning från staten så att de alla kan komma hem och vara med sina familjer igen. I rollerna: Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez. Regi: Justin Lin.

Läs mer på vår Fast & Furious 6-sajt!

Showview: 20771669

Favorit

05:10 Magic magic

Chilensk-amerikansk thriller från 2013. Alicia har åkt på semester till Sydamerika för att umgås med kusinen Sarah. När Sarah plötsligt måste ge sig av blir Alicia kvar på en avskärmad ö utanför Chile tillsammans med tre av Sarahs vänner, däribland en sadistisk amerikansk utbytesstudent vid namn Brink. Alicia är rädd, förvirrad och sömnlös, och det som började som en semester förvandlas snart till en mardröm som hon inte kan vakna upp från. Resan blir en enda röra av inhemska riter, märkliga djur och fängslande transer, och när lekarna går för långt får det hela dödliga konsekvenser. I rollerna: Michael Cera, Juno Temple, Emily Browning, Catalina Sandino Moreno, Agustín Silva. Regi: Sebastián Silva.

Läs mer på vår Magic Magic-sajt!

Showview: 72910602

Favorit