Viasat Film Lördag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Identity thief

Identity thief

Amerikansk komedi från 2013. Med obegränsade resurser har Diana kunnat leva fullt ut i utkanten av Miami, där hon kunnat shoppa loss som hon vill. Där finns bara ett problem: På det ID hon använder för att finansiera sitt liv står det Sandy Bigelow Patterson och tillhör en affärsman som bor på andra sidan USA. Med en vecka på sig att finna bedragaren, innan hans liv imploderar, beger sig den verkliga Sandy söderut för att konfrontera den kvinna som tagit över hans liv. Men uppdraget blir svårare än han väntat och resan över landet sluta med att båda två lär om livet från varandra. I rollerna: Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Favreau, Amanda Peet, Morris Chestnut. Regi: Seth Gordon.

Läs mer på vår Identity Thief-sajt!

Showview: 68621821

Favorit

09:00 ParaNorman

ParaNorman

Amerikansk animerad film från 2012. Pojken Norman Babcock har en speciell talang: han kan prata med de döda. Tyvärr är det nästan ingen som tror på honom och han har svårt att passa in både hemma och i skolan. En dag berättar en excentrisk (och död) släkting om en viktig, årlig ritual som han måste genomföra för att skydda staden från en förbannelse som en häxa kastade över den när hon fördömdes flera hundra år tidigare. Så småningom bestämmer sig Norman för att ta på sig ansvaret, men allt går inte som planerat. Regi: Chris Butler, Sam Fell.

Läs mer på vår ParaNorman-sajt!

Showview: 68641685

Favorit

11:00 Den stora jakten

Amerikansk komedi från 2011. Tre män står inför ett vägskäl. De tampas med ålderskriser och meningen med livet. Då de beger sig ut på en resa för att upptäcka sällsynta fåglar under ett års tid får de alla vara med om ett livsomvälvande äventyr. I rollerna: Jack Black, Steve Martin, Owen Wilson, Rosamund Pike, John Cleese, Zahf Paroo. Regi: David Frankel.

Läs mer på vår Den stora jakten-sajt!

Showview: 59416463

Favorit

13:00 Pitch perfect

Amerikansk musikalkomedi från 2012. The Bellas är en acapellagrupp för tjejer som lever på poplåtar och bra utseende. Efter att ha misslyckats totalt under förra årets tävling blir de tvungna att ta i med nya tag och en av de nya medlemmar som värvas är förstaårseleven Beca. Hon är en självständig DJ som inte alls är intresserad av att delta i studentlivet. Men när hon träffar Jesse som är med i det manliga motståndarlaget ändrar hon uppfattning och tar på sig att ge laget en ordentlig makeover så att de kan ge sig in i tävlingen igen. I rollerna: Anna Kendrick, Skylar Astin, Ben Platt, Brittany Snow, Anna Camp. Regi: Jason Moore.

Läs mer på vår Pitch Perfect-sajt!

Showview: 87399442

Favorit

14:50 Bäst före

Svensk dramakomedi från 2013. Bosse, Lennart och Anders är gamla vänner som alla har sin beskärda del av problem. När de vinner en del pengar bestämmer de sig för att komma bort från allt och unna sig en kryssning, men när Bosses kärlek från förr dyker upp sätts vänskapen på prov. I rollerna: Brasse Brännström, Kjell Bergqvist, Göran Ragnerstam, Ewa Fröling. Regi: Mats Arehn.

Läs mer på vår Bäst före-sajt!

Showview: 15610840

Favorit

16:30 Les miserables

Amerikansk-brittisk dramamusikal från 2012. Den före detta straffången Jean Valjean står utan arbete på grund av sitt förflutna. Efter att ha förundrats över en lokal prästs vänlighet bestämmer han sig för att anta en ny identitet och flytta till en ny stad där han så småningom blir borgmästare. Men snart måste han röja sin sanna identitet för att rädda andra och inom kort står han öga mot öga med polisen Javert som är fast besluten att sätta honom bakom lås och bom än en gång. I rollerna: Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Sacha Baron Cohen. Regi: Tom Hooper.

Läs mer på vår Les miserables-sajt!

Showview: 78703208

Favorit

19:10 De tre dårfinkarna

Amerikansk komedi från 2012. Som spädbarn blev Moe, Larry och Curly lämnade på ett barnhem drivet av nunnor, där de i vuxen ålder arbetar som vaktmästare. Men då barnhemmet hotas av stängning på grund av ekonomiska problem tar de tre saken i egna händer. Dessvärre lyckas de på vägen att bli inblandade i bland annat en mordkomplott och en dokusåpa. I rollerna: Sean Hayes, Will Sasso, Chris Diamantopoulos, Jane Lynch, Sofia Vergara, Larry David, Jennifer Hudson, Stephen Collins, Kate Upton, Craig Bierko, Kirby Heyborne, Carly Craig. Regi: Bobby Farrelly, Peter Farrelly.

Läs mer på vår De tre dårfinkarna-sajt!

Showview: 30313005

Favorit

21:00 Dark skies

Amerikansk skräckthriller från 2013. Familjen Barret drabbas av en rad obehagliga händelser och snart har deras lugna och trygga hem förvandlas till något som är allt annat än trevligt. När det står klart för föräldrarna i familjen, Daniel och Lacey, att något skräckinjagande och livsfarligt är ute efter dem bestämmer de sig för att ta tjuren vid hornen och försöka lösa mysteriet. I rollerna: Keri Russell, Josh Hamilton, Dakota Goyo, Kadan Rockett, J.K. Simmons. Regi: Scott Stewart.

Läs mer på vår Dark skies-sajt!

Showview: 91668173

Favorit

23:00 Kvinden i buret

Dansk kriminalthriller från 2013. Polisinspektören Carl Mörk och hans assistent Assad börjar gräva i ett gammalt fall kring politikern Merete Lynggards mystiska försvinnande. Det blir en resa som tar dem djupt ner i den ondska som dväljs under den polerade ytan i Skandinavien. I rollerna: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Sonja Richter, Rasmus Botoft, Eric Ericson. Regi: Mikkel Nørgaard.

Läs mer på vår Kvinden i buret-sajt!

Showview: 91688937

Favorit

01:00 Red lights

Spansk-amerikansk thriller från 2012. Psykologen Margaret Matheson och hennes assistent, Tom Buckley, är specialister på bedragare inom det övernaturliga. Ett medium fångar deras intresse. Mediumet har dykt upp i rampljuset igen efter flera års frånvaro sedan hans hårdaste kritiker dött under mystiska omständigheter. Tom blir besatt av att ta reda på om Mediumet är en bluff. I rollerna: Sigourney Weaver, Robert De Niro, Cillian Murphy. Regi: Rodrigo Cortés.

Läs mer på vår Red lights-sajt!

Showview: 32943864

Favorit

03:00 Escape plan

Amerikansk actionthriller från 2013. Breslin är expert på säkerhetsfrågor. Han antar ett sista jobb: att bryta sig ut ur ett hemligt högteknologiskt fängelse kallat Graven. Men något går fel, han är väntad och ingen vill ha honom därifrån. Nu måste han ta hjälp av en medfånge kallad Rottmayer för att trixa ihop en vågad plan. Planen ska ta dem ut ifrån det mest skyddade och svårforcerade fängelse som någonsin existerat. I rollerna: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel, Faran Tahir, Amy Ryan. Regi: Mikael Håfström.

Läs mer på vår Escape Plan-sajt!

Showview: 29281672

Favorit

05:00 Apartment 1303

Apartment 1303

Amerikansk-kanadensisk skräckfilm från 2012. Janet Slate har växt upp med en kontrollerande mamma och när hon får möjlighet att flytta in i en lägenhet i centrala Detroit tar hon chansen. Men en del saker är för bra för att vara sanna och en kväll hittar pojkvännen Mark henne ute på gatan, där hon har hamnat efter att ha trillat ner från den trettonde våningen. När systern Lara försöker reda ut vad som egentligen hände bestämmer hon sig för att flytta in i samma lägenhet och stöter på en rad märkliga grannar, däribland en kuslig nioårig flicka som verkar veta något om varför Janet föll. Snart inser Lara att hon kan komma att gå samma mörka öde till mötes som sin syster om hon inte lyckas ta itu med de konstiga saker som drabbar de som bosätter sig i lägenheten. I rollerna: Mischa Barton, Rebecca De Mornay, Julianne Michelle, Corey Sevier, John Diehl. Regi: Michael Taverna.

Läs mer på vår Apartment 1303-sajt!

Showview: 14984336

Favorit