Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Lördag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Tingeling och piratfen

Amerikanskt animerat äventyr från 2014. Den missförstådda älvan Zarina stjäl Pixie Hollows ovärderliga blå älv-pulver och flyr till piraterna på Dödskalleklippan. Nu måste Tingeling och hennes vänner bege sig ut på sitt livs äventyr. Men på resans gång vänds Tingelings värld upp och ner. Hon och hennes vänners krafter har bytt plats och det blir en kamp mot tiden för att rädda sitt land. I rollerna: Christina Hendricks, Lucy Liu, Mae Whitman, Raven-Symoné, Tom Hiddleston. Regi: Peggy Holmes.

Läs mer på vår Tingeling och piratfen-sajt!

Showview: 98968617

Favorit

09:00 Pitch perfect

Amerikansk musikalkomedi från 2012. The Bellas är en acapellagrupp för tjejer som lever på poplåtar och bra utseende. Efter att ha misslyckats totalt under förra årets tävling blir de tvungna att ta i med nya tag och en av de nya medlemmar som värvas är förstaårseleven Beca. Hon är en självständig DJ som inte alls är intresserad av att delta i studentlivet. Men när hon träffar Jesse som är med i det manliga motståndarlaget ändrar hon uppfattning och tar på sig att ge laget en ordentlig makeover så att de kan ge sig in i tävlingen igen. I rollerna: Anna Camp, Anna Kendrick, Ben Platt, Brittany Snow, Skylar Astin. Regi: Jason Moore.

Läs mer på vår Pitch Perfect-sajt!

Showview: 98971181

Favorit

11:00 Hur många kramar finns det i världen?

Svensk dramakomedi från 2013. I Uppföljaren till Hur många lingon finns det i världen möter vi den känslostörde New York-filmaren Max. En dag kontaktas han av barndomsvännen Peter, som erbjuder ett projekt hemma i Sverige - en film om dennes dotter och hennes vänner. Kan mötet med den hypokondriske Peter, hans dotter och den härliga Hanna förändra Max och hans syn på sig själv och omvärlden? Med Glada Hudik-gänget, Vanna Rosenberg, Claes Malmberg och Per Morberg I rollerna: Ellinore Holmer, Maja Karlsson, Mats Melin. Regi: Lena Koppel.

Läs mer på vår Hur många kramar finns det i världen-sajt!

Showview: 42161029

Favorit

13:00 Song for Marion

Tysk-brittisk dramakomedi från 2012. Den blyge och tjurige pensionären Arthur följer motvilligt i sin bortgångna fru Marions fotspår och går med i en väldigt ovanlig kör. Han kommer inte särskilt väl överens med sonen James, och nu är det upp till den karismatiska körledaren Elizabeth att försöka övertyga honom om att han kan lära sig att njuta av livet. Snart har Arthur gett sig in på en underhållande och livsbejakande resa för att hitta sig själv med hjälp av musik. Berättelsen utspelar sin i London. I rollerna: Barry Martin, Gemma Arterton, Taru Devani, Terence Stamp, Vanessa Redgrave. Regi: Paul Andrew Williams.

Läs mer på vår Song for marion-sajt!

Showview: 52057094

Favorit

15:00 Dumma mej 2

Amerikansk animation från 2013. Gru är en före detta superskurk som nu lever familjeliv och säljer sylt. Men så behöver Anti-Villain League hans hjälp. Gru är först motvillig, men med hjälp av agenten Lucy Wilde listar han ut att den nye superskurken är El Macho, en elaking som tidigare ansetts vara död. Inte blir det enklare då El Machos son stöter på Grus dotter Margo. Gru går vilse i beskyddandet av sina barn och sina känslor för Lucy. I rollerna: Benjamin Bratt, Miranda Cosgrove, Russell Brand, Steve Carell. Regi: Chris Renaud, Pierre Coffin.

Läs mer på vår Dumma mej 2-sajt!

Showview: 90728433

Favorit

17:00 Identity thief

Identity thief

Amerikansk komedi från 2013. Med obegränsade resurser har Diana kunnat leva fullt ut i utkanten av Miami, där hon kunnat shoppa loss som hon vill. Där finns bara ett problem: På det ID hon använder för att finansiera sitt liv står det Sandy Bigelow Patterson och tillhör en affärsman som bor på andra sidan USA. Med en vecka på sig att finna bedragaren, innan hans liv imploderar, beger sig den verkliga Sandy söderut för att konfrontera den kvinna som tagit över hans liv. Men uppdraget blir svårare än han väntat och resan över landet sluta med att båda två lär om livet från varandra. I rollerna: Amanda Peet, Jason Bateman, Jon Favreau, Melissa McCarthy, Morris Chestnut. Regi: Seth Gordon.

Läs mer på vår Identity Thief-sajt!

Showview: 75469365

Favorit

19:00 The perks of being a wallflower

The perks of being a wallflower

Amerikanskt romantiskt drama från 2012. 15-årige Charlie börjar på en ny skola och får nya vänner i skolans udda klick. Bland vännerna finns Patrick och dennes halvsyster, Sam, som Charlie blir förälskad i. I rollerna: Dylan McDermott, Emma Watson, Ezra Miller, Kate Walsh, Logan Lerman, Nina Dobrev. Regi: Stephen Chbosky.

Läs mer på vår The perks of being a wallflower-sajt!

Showview: 72059891

Favorit

21:00 The sitter

The sitter

Amerikansk komedi från 2011. Noah, en arbetslös kille i 20-årsåldern som fortfarande bor hemma, gör sin mamma en tjänst genom att motvilligt passa grannens tre vilda barn. Kvällen tar dock en oväntad vändning då hans flickvän ringer honom och han tar de tre barnen på ett äventyr i New York. I rollerna: Ari Graynor, Jonah Hill, Kevin Hernandez, Landry Bender, Max Records, Sam Rockwell. Regi: David Gordon Green.

Läs mer på vår The sitter-sajt!

Showview: 90749926

Favorit

23:00 Don Jon

Amerikansk romantisk komedi från 2013. Jon Martello är en stark, snygg grabb. Hans kompisar kallar honom Don Jon för hans förmåga att knipa en ny kvinna varje helg. Men inte ens det finaste kap kan mäta sig med vad han får varje kväll framför datorn med sin porr. Barbara Sugarman är en smart, snygg Jersey-brud fast i en annan sorts dröm byggd på Hollywood-romanser. Hon är fast besluten att finna sin prins och rida in i solnedgången. När Jon och Barbara möts slåss de båda mot inlärda förväntningar och en mediakultur fylld av fantasier i sina försök att finna intimitet. I rollerna: Glenne Headly, Joseph Gordon-Levitt, Julianne Moore, Scarlett Johansson, Tony Danza. Regi: Joseph Gordon-Levitt.

Läs mer på vår Don Jon-sajt!

Showview: 26784520

Favorit

00:50 The fifth estate

Amerikansk thriller från 2013. Wikileaks-grundaren Julian Assange och kollegan Daniel Domscheit-Berg slår sig samman för att blottlägga det som händer bland de med makt och pengar. De skapar en plattform där man kan slå larm om oegentligheter och dela med sig av hemlig information och på så sätt dra fram mörka statliga hemligheter och företagsbrott i ljuset. Snart avslöjar de fler saker än vad alla stora medieorganisationer gör tillsammans, men när Assange och Berg får tillgång till den största samlingen konfidentiella underrättelsedokument i USAs historia får de problem med såväl varandra som en av vår tids stora frågor: hur högt är priset för att bevara hemligheter i ett fritt samhälle, och hur högt är priset för att avslöja dem? I rollerna: Anatole Taubman, Benedict Cumberbatch, Daniel Brühl, David Thewlis, Peter Capaldi. Regi: Bill Condon.

Läs mer på vår The Fifth Estate-sajt!

Showview: 11552308

Favorit

03:00 Dark skies

Amerikansk skräckthriller från 2013. Familjen Barret drabbas av en rad obehagliga händelser och snart har deras lugna och trygga hem förvandlas till något som är allt annat än trevligt. När det står klart för föräldrarna i familjen, Daniel och Lacey, att något skräckinjagande och livsfarligt är ute efter dem bestämmer de sig för att ta tjuren vid hornen och försöka lösa mysteriet. I rollerna: Dakota Goyo, J.K. Simmons, Josh Hamilton, Kadan Rockett, Keri Russell. Regi: Scott Stewart.

Läs mer på vår Dark skies-sajt!

Showview: 59628679

Favorit

05:00 The sitter

The sitter

Amerikansk komedi från 2011. Noah, en arbetslös kille i 20-årsåldern som fortfarande bor hemma, gör sin mamma en tjänst genom att motvilligt passa grannens tre vilda barn. Kvällen tar dock en oväntad vändning då hans flickvän ringer honom och han tar de tre barnen på ett äventyr i New York. I rollerna: Ari Graynor, Jonah Hill, Kevin Hernandez, Landry Bender, Max Records, Sam Rockwell. Regi: David Gordon Green.

Läs mer på vår The sitter-sajt!

Showview: 59631143

Favorit