Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Måndag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Maleficent

Amerikansk-brittiskt familjeäventyr från 2014. En ny version av den välkända sagan Törnrosa. Här möter vi den onda fen innan hon blev ond och kastade en förbannelse över den nyfödda Törnrosa. Till en början är Maleficent en lycklig älva, som förälskar sig i en människa - men som sviker henne och kapar av hennes vingar. Men efter hämnden, efter förbannelsen, lär hon känna den flicka vars olycka hon skapat, ser Aurora växa - och blir hennes vän. Men förbannelsen hägrar, att flickan ska sticka sig på en slända och falla i evig sömn. Inte ens Maleficent själv kan hindra tragedin, eller... I rollerna: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley, Lesley Manville, Juno Temple. Regi: Robert Stromberg.

Läs mer på vår Maleficent-sajt!

Showview: 84135847

Favorit

09:00 The pretty one

Amerikansk komedi från 2013. Av de två tvillingsystrarna har Laurel alltid varit tillbakadragen, och valt att leva hemma, medan Audrey valt storstadens puls. Men då systrarna är inblandade i en olycka blir Laurel misstagen för sin syster - och följer impulsen att spela med. Medan hon försöker passa in i systerns identitet och livsstil inser hon att hon har mer inom sig än vad hon trodde. I rollerna: Jake Johnson, Zoe Kazan, Ron Livingston, Frances Shaw, Jeremy Howard. Regi: Jenée LaMarque.

Läs mer på vår The pretty one-sajt!

Showview: 84115083

Favorit

11:00 In a world...

Amerikansk dramakomedi från 2013. En kämpande röstcoach vill göra voice-over för filmtrejlers och befinner sig plötsligt i tävlan med sin framgångsrika far. Mot alla odds är hon på väg att förändra gamla strukturer och bli sin generations röst. Hyllad feministisk komedi av och med Lake Bell. I rollerna: Fred Melamed, Michaela Watkins, Eva Longoria.

Läs mer på vår In A World-sajt!

Showview: 96476118

Favorit

13:00 Cykelmyggen och minibillen

Dansk animerad film från 2014. Mini är ett slags skalbagge som vill bli cirkusstjärna. Och han får chansen på en loppcirkus med Dagmar och Egon. Men balansproblemen kommer i vägen då han orsakar en olycka och skamsen tvingas lämna cirkusen. Ensam i skogen hamnar han hos ett gäng rövare, ledda av stora skalbaggen Basse, som tvingar Mini att sno honung. Bina kommer dock på honom och han fängslas. Men äventyret har ännu bara börjat för Mini. Regi: Jannik Hastrup, Flemming Quist Møller.

Läs mer på vår Cykelmyggen och minibillen-sajt!

Showview: 27343996

Favorit

14:30 The amazing Spider-Man 2

Amerikansk fantasy-action från 2014. Det är underbart att vara Spider-Man, att kasta sig genom luften och vara hela stadens hjälte. Det är inte lika enkelt att vara Peter Parker. Den inre konflikten ligger åter i bakgrunden då nya hotbilden Electro hotar New Yorks invånare. Samtidigt kompliceras relationen med Gwen i och med att vännen Harry Osborn återvänder. I rollerna: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Colm Feore. Regi: Marc Webb.

Läs mer på vår The Amazing Spider-Man 2-sajt!

Showview: 35782731

Favorit

17:00 Draft day

Amerikanskt drama från 2014. Sonny jobbar för Cleveland Brown och pressas hårt av lagets ägare att göra en deal med den alla tror blir nästa stora stjärna, Bo Ballahan. Men så är det Vontae Mack, en mindre känd spelare, som gör allt för att övertyga Sonny om att välja honom framför Callahan. Och det är inte bara hans jobb som pressar Sonny, det är också den hemliga relation han har med lagets advokat Ali, som dessutom bär han barn. En perfekt roll för Costner i spännande och välgjort drama. I rollerna: Kevin Costner, Jennifer Garner, Denis Leary, Frank Langella, Ellen Burstyn. Regi: Ivan Reitman.

Läs mer på vår Draft Day-sajt!

Showview: 11993002

Favorit

19:00 Jag, Anna

Brittisk-tysk-fransk thriller från 2012. En vacker frånskild kvinna och en svårmodig kommissarie möts under en utredning av ett brutalt mord på Londons regnvåta, smutsiga gator. Det blir början på en härva av passion, intriger och svek. I rollerna: Charlotte Rampling, Gabriel Byrne, Eddie Marsan, Jodhi May, Ralph Brown. Regi: Barnaby Southcombe.

Läs mer på vår Jag, Anna-sajt!

Showview: 66272489

Favorit

21:00 American hustle

Amerikansk dramakomedi från 2013. Fifflarparet Irving och Sydney tvingas in i ett samarbete med FBI för att inte själva hamna i fängelse. Agenten Richie är deras kontakt, en lätt hysterisk man med planer större än hans hjärnkapacitet. Och nu är de alla fast mellan maffia, mäktiga politiker och sina egna tillkortakommanden. Till råga på allt tvingas Irving dras med sin irrationella fru Rosalyn, som gärna lägger sig i alla hans planer. I rollerna: Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jennifer Lawrence, Jeremy Renner. Regi: David O. Russell.

Läs mer på vår American Hustle-sajt!

Showview: 48265267

Favorit

23:20 Sabotage

Sabotage

Amerikansk action från 2014. En grupp bestående av statliga agenter, ledda av Breacher Warton, intar en kartells knark-gömma. En knarkboss åker dit, men pengar försvinner och gruppen utsätts för förhör. När sedan medlemmarna i gruppen dödas en efter en inser Breacher att någon i hans eget gäng har svikit. I rollerna: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Terrence Howard, Olivia Williams, Mireille Enos. Regi: David Ayer.

Läs mer på vår Sabotage-sajt!

Showview: 90143444

Favorit

01:10 Ender's game

Amerikansk sci-fi-action från 2013. I en nära framtid attackeras Jorden av mordiska utomjordingar. Utan Internationella flottans kapten Mazer Rackhams nu legendariska hjältemod hade allt varit slut. För att förbereda Jorden inför nästa attack samlas de talangfullaste ungdomarna för att finna en framtida ledare. En av dessa är den blyge, men briljanta, Ender Wiggins. Ganska snart har Ender visat att han klarar de mest komplicerade uppgifterna och vinner respekt. Militärledaren Graff väljer ut Ender till nästa steg, Command School, där han tränas av den legendariske Rackham. Kan han rädda mänskligheten vid det kommande anfallet? I rollerna: Asa Butterfield, Harrison Ford, Hailee Steinfeld, Abigail Breslin, Ben Kingsley. Regi: Gavin Hood.

Läs mer på vår Ender's Game-sajt!

Showview: 92916519

Favorit

03:00 Sorg och glädje

Danskt drama från 2013. Johannes är en filmskapare gift med bipolära läraren Signe. En dag när han kommer hem möts han av sina svärföräldrar. Signe har dödat deras nio månader gamla dotter under ett psykotiskt anfall. Trots all sorg och smärta bestämmer sig Johannes för att skydda sin fru, stötta henne i den kommande rättsprocessen. Genom terapi undersöker de tillsammans hennes sjukdom och deras relation. I rollerna: Jakob Cedergren, Helle Fagralid, Ida Dwinger, Nicolas Bro, Søren Pilmark. Regi: Nils Malmros.

Läs mer på vår Sorg och glädje-sajt!

Showview: 63830107

Favorit

05:00 Breakout

Kanadensisk action-thriller från 2013. En alldeles ordinär campingutflykt blir till en otäck upplevelse för ett syskonpar då de blir vittne till ett mord. De unga syskonen blir mördarnas nästa mål då de jagas genom vildmarken. Deras far, Jack, som sitter i fängelse får höra vad som händer och rymmer ur fängelset. En kamp för överlevnad då jägarna plötsligt blir de jagade. I rollerna: Brendan Fraser, Dominic Purcell, Ethan Suplee, Holly Deveaux, Daniel Kash. Regi: Damian Lee.

Läs mer på vår Breakout-sajt!

Showview: 63843671

Favorit