Viasat Film Måndag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Hours

Hours

Amerikanskt thriller från 2013. Tidigt den 29 augusti 2005 anländer Nolan Hayes till ett sjukhus i New Orleans tillsammans med sin gravida fru Abigail som har fått för tidiga värkar. Det som borde vara en av de lyckligaste dagarna i hans liv förvandlas till en mardröm när förlossningen går snett och hela sjukhuset måste utrymmas på grund av att orkanen Katrina drar in. Den nyfödda dottern ligger i respirator och Nolan blir tillsagd att stanna hos henne i väntan på en ambulans, men snart gör strömavbrott och översvämningar att de blir helt avskurna från omvärlden. När ingen kommer tillbaka för att hjälpa dem måste Nolan ensam fatta ett livsgörande beslut efter ett annat, och de plågsamma minuterna blir snart till outhärdliga timmar. I rollerna: Paul Walker, Genesis Rodriguez, Nancy Nave, Shane Jacobsen, Natalia Safran. Regi: Eric Heisserer.

Läs mer på vår The hours-sajt!

Showview: 52522912

Favorit

09:00 2012

2012

Amerikansk action från 2009. Mayaindianerna förutspådde för hundratals år sen jordens undergång år 2012. När de gamla sägnerna blir verklighet och människorna står inför världens förintelse, kämpar Jackson Curtis inte bara för att rädda sin familj, utan hela mänskligheten. Det blir en omöjlig kamp mot klockan och hopplösa odds. Men Jackson vägrar att ge upp trots att allt hopp verkar vara ute. I rollerna: John Cusack, Amanda Peet, Woody Harrelson, Danny Glover. Regi: Roland Emmerich.

Läs mer på vår 2012-sajt!

Showview: 21381867

Favorit

11:40 Step up revolution

Step up revolution

Amerikanskt romantiskt drama från 2012. Emily kommer till Miami för att bli professionell dansare och blir snart förälskad i Sean, en ung man som leder en dansgrupp som kallas "The Mob". När en affärsman vill bygga nytt i gruppens bostadsområde och tvinga bort tusentals boende att flytta, måste Emily jobba tillsammans med Sean och The Mob för att göra deras konstform till en protest. Med risk för att deras drömmar går i kras, kämpar de för något de tror på. I rollerna: Cleopatra Coleman, Misha Gabriel Hamilton, Ryan Guzman, Michael 'Xeno' Langebeck, Stephen Boss. Regi: Scott Speer.

Läs mer på vår Step up revolution-sajt!

Showview: 33272190

Favorit

13:20 The dream team

The dream team

Fransk sportkomedi från 2012. Den tidigare fotbollsstjärnan Patrick är numera arbetslös, alkoholist och pank, han har inte ens rätt att träffa sin dotter Laura. När domstolen tvingar honom att hitta ett fast jobb, hittar han ingen annan lösning än träna det lokala fotbollslaget på en liten ö i Bretagne. Om laget vinner de kommande tre matcherna kommer de att samla ihop tillräckligt med pengar för att rädda den lokala fiskfabriken där hälften av invånarna arbetar. Frågan är bara hur Patrick ska lyckas göra en massa fiskare till semi-professionella fotbollsspelare, kanske behöver han ta hjälp av sina fd lagkamrater. I rollerna: José Garcia, Jean-Pierre Marielle, Franck Dubosc, Gad Elmaleh, Joey Starr. Regi: Olivier Dahan.

Läs mer på vår The dream team-sajt!

Showview: 62695596

Favorit

15:00 Sparkle

Sparkle

Amerikansk musikal från 2012. Sparkle är en begåvad sångare, men vågar inte sjunga sina låtar inför folk på grund av att hennes mamma inte vill låta henne sjunga utanför kyrkan. Tids nog samlar Sparkle tillräckligt med mod för att bilda grupp med sina systrar och innan de vet ordet av har de slagit igenom och väckt intresse hos skivproducenter. Att bli berömd är emellertid ingen dans på rosor, och snart börjar framgången få den sammansvetsade familjen att splittras. I rollerna: Jordin Sparks, Carmen Ejogo, Whitney Houston. Regi: Salim Akil.

Läs mer på vår Sparkle-sajt!

Showview: 70580041

Favorit

17:00 People like us

Amerikanskt drama från 2012. Sam är en man i tjugoårsåldern med talets gåva, men hans senaste förhandling faller samman den dag då hans pappa plötsligt dör. Sam får motvilligt åka hem för att ta hand om bouppteckningen och återanknyta till den familj som han kommit ifrån. När han försöker uppfylla pappans sista vilja får han reda på något som vänder hela hans värld upp och ner; han har en 30-årig syster, Frankie, som han aldrig har hört talas om. I takt med att deras förhållande utvecklas måste Sam tänka över allt det han trodde att han visste om sin familj, samtidigt som han blir tvungen att tänka över sitt eget liv och de val han gjort. I rollerna: Chris Pine, Elizabeth Banks, Michael Hall D'Addario, Michelle Pfeiffer, Olivia Wilde. Regi: Alex Kurtzman.

Läs mer på vår People like us-sajt!

Showview: 46329312

Favorit

19:00 What Maisie knew

Amerikanskt drama från 2012. Susanna är en till åren kommen rockstjärna och Beale är konsthandlare. De är båda alltför självupptagna för att märka hur dåliga föräldrar de är. När de slåss om vem som ska få vårdnaden om dottern Maisie ser de det hela som ännu en strid dem emellan. Konflikten trappas upp när de båda inleder förhållanden med olämpliga pojk- och flickvänner och skickar Maisie fram och tillbaka på ett allt mer hjärtlöst sätt, och det ständiga krigandet leder till allt mer besvärande konsekvenser. Men Maisie är ett vaksamt barn och inser snart att det är upp till henne att hitta en väg ut ur den värld som präglas av barnsliga och egoistiska vuxna. I rollerna: Julianne Moore, Steve Coogan, Alexander Skarsgård, Joanna Vanderham, Onata Aprile. Regi: Scott McGehee, David Siegel.

Läs mer på vår What Maisie Knew-sajt!

Showview: 16305312

Favorit

21:00 The details

The details

Amerikansk dramakomedi från 2011. Jeff och Nealy Lang har varit gifta i tio år och bor i förortsidyllen, men deras förhållande är på väg mot sitt slut. När en familj hungriga tvättbjörnar plundrar deras perfekta trädgård blir Jeff alldeles besatt av att utrota skadedjuren. Snart vänder tvättbjörnar upp och ner på mer än deras gräsmatta -- hela parets medelklassexistens rasar samman och det som började som en kamp mellan människa och djur leder snart till en enda röra av otrohet, utpressning, organdonation och allmänt kaos. I rollerna: Tobey Maguire, Gary Schwartz, José Gandara, Elizabeth Banks, Miles Ellenwood. Regi: Jacob Aaron Estes.

Läs mer på vår The details-sajt!

Showview: 70578206

Favorit

23:00 Stolen

Amerikansk action från 2012. Will Montgomery är en mästertjuv som, efter att ha förts bakom ljuset i en stöt som gick snett, skickas till fängelse i åtta år. När han friges är han redo att lämna sitt kriminella förflutna och försöka återupprätta ett förhållande med sin bortstötta dotter Allison. Men FBI och hans gamla kumpaner tror att han gömt tiomiljonerdollarsbytet från den senaste stöten för åtta år sedan, och för att komma över det kidnappar hans gamla partner Vincent Allison och begär bytet som lösen. I rollerna: Nicolas Cage, Josh Lucas, Danny Huston, Malin Åkerman, Sami Gayle. Regi: Simon West.

Läs mer på vår Stolen-sajt!

Showview: 70581770

Favorit

01:00 Little birds

Amerikanskt drama från 2011. Femtonåriga Lily och bästa vännen Alison bor intill sjön Salton Sea, men Lily håller på att bli vuxen och vill lämna hemstaden bakom sig. Alison som är nöjd med tillvaron och njuter av att skyddas från omvärlden känner däremot ingen brådska att växa upp. När de möter tre killar lyckas Lily få Alison att gå med på att följa med dem till Los Angeles. Tjejerna kastas in i en spännande och farlig värld och måste snart ta ställning till hur långt de är beredda att gå för att få det de vill ha. I rollerna: Juno Temple, Kay Panabaker, Kate Bosworth, Neal McDonough, David Warshofsky. Regi: Elgin James.

Läs mer på vår Little birds-sajt!

Showview: 87400981

Favorit

03:00 Assassination games

Assassination games

Amerikansk action från 2011. De två yrkesmördarna Brazil och Flint konkurrerar om samma beställningsmord men tvingas samarbeta när de får Interpol och den undre världen efter sig. Brazil vill ha jobbet för pengarnas skull medan Flint har ett personligt motiv. Knarklangaren som ska mördas är orsaken till att Flints fru hamnade i koma. Trots att de har såväl korrumperade Interpol-agenter som grymma kriminella från förbrytarvärlden hack i häl hoppas de båda att hinna slutföra jobbet innan någon får tag i dem. I rollerna: Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Ivan Kaye. Regi: Ernie Barbarash.

Läs mer på vår Assassination Games-sajt!

Showview: 85057875

Favorit

05:00 The details

The details

Amerikansk dramakomedi från 2011. Jeff och Nealy Lang har varit gifta i tio år och bor i förortsidyllen, men deras förhållande är på väg mot sitt slut. När en familj hungriga tvättbjörnar plundrar deras perfekta trädgård blir Jeff alldeles besatt av att utrota skadedjuren. Snart vänder tvättbjörnar upp och ner på mer än deras gräsmatta -- hela parets medelklassexistens rasar samman och det som började som en kamp mellan människa och djur leder snart till en enda röra av otrohet, utpressning, organdonation och allmänt kaos. I rollerna: Tobey Maguire, Gary Schwartz, José Gandara, Elizabeth Banks, Miles Ellenwood. Regi: Jacob Aaron Estes.

Läs mer på vår The details-sajt!

Showview: 85077639

Favorit