Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Onsdag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Remember Sunday

Amerikanskt drama från 2013. Servitrisen Molly har det motigt när hon träffar den stilige och udda smyckeförsäljaren Gus, som hon tror kan vara den rätte för henne. Ju bättre hon lär känna honom, desto mer intresserad blir hon. Men Gus väcker även en hel del frågetecken. Han verkar tankspridd och disträ och Molly börjar undra om han döljer något, vilken han också gör. Han drar sig för att berätta för henne att han drabbats av hjärnaneurysm och som följd inte har något korttidsminne. Varje dag börjar hans liv om på nytt, och även om han varje dag tycks träffa Molly för första gången är det något speciellt med henne som får honom att falla för henne gång på gång, dag efter dag. I rollerna: Alexis Bledel, Zachary Levi, Merritt Wever, Barry Shabaka Henley, Valerie Azlynn. Regi: Jeff Bleckner.

Läs mer på vår Remember sunday-sajt!

Showview: 68867621

Favorit

09:00 Little brother, big trouble: A Christmas adventure

Finskt animerat äventyr från 2012. Det är julafton och renen Niko måste hitta sin försvunna lillebror. För att kunna hitta honom i tid och rädda julen tar Niko hjälp av sina vänner, och under resans gång lär han sig hur viktigt det är med vänskap och familj. Regi: Kari Juusonen, Jørgen Lerdam.

Läs mer på vår Little brother, big trouble: A Christmas adventure-sajt!

Showview: 68887485

Favorit

11:00 After earth

Amerikansk science fiction från 2013. Tusen år efter att katastrofala händelser tvingat mänskligheten bort från Jorden lever man nu på Nova Prime. Efter att den legendariske generalen Cypher Raige återvänt från ett uppdrag ser han fram emot att umgås med sin 13-årige son Kitai. Men de båda råkar ut för ett meteor-regn och kraschlandar på den numera farliga Jorden. Medan hans far ligger skadad, döende, tvingas Kitai forcera farliga omgivningar för att finna deras räddningsfarkost. I rollerna: Jaden Smith, Sophie Okonedo, Zoë Kravitz, Glenn Morshower. Regi: M. Night Shyamalan.

Läs mer på vår After Earth-sajt!

Showview: 59652263

Favorit

13:00 Pelle Politibil på sporet

Norsk animerad film från 2013. I den nya örn-parken på Bodø är det polisbilen Ploddys jobb att vaka över huvudattraktionen: en utrotningshotad örn-mamma och hennes ägg. Men katastrofen är ett faktum när två tjuvar stjäl flera av parkens djur, varav ett är örn-mamman. Som tur är ligger ägget kvar i nästet, men vem ska vaka över det nu? Ploddy inser att det är svårt att både söka efter tjuvarna och ta hand om en nykläckt örn. I rollerna: Gard B. Eidsvold, Lene Kongsvik Johansen, Emilie Nordli, Hege Schøyen, Robert Stoltenberg. Regi: Rasmus A. Sivertsen.

Läs mer på vår Pelle Politibil på sporet-sajt!

Showview: 69700911

Favorit

15:00 Flygplan

Amerikansk animerad film från 2013. Möt Dusty, ett besprutningsplan med högtflygande planer som plötsligt får chansen att tävla mot världens snabbaste plan i en flykt jorden runt. Dusty har stort hjärta men två stora problem: Han är inte byggd för snabbhet och han är höjdrädd. Så nu testas hans mod till det yttersta då denna osannolike hjälte siktar högre än han någonsin tänkt. Men hjälp av sina vänner hittar han modet att bli mer än han var byggt för. I rollerna: Dane Cook, Stacy Keach, Brad Garrett, Teri Hatcher, Julia Louis-Dreyfus. Regi: Klay Hall.

Läs mer på vår Flygplan-sajt!

Showview: 91823008

Favorit

17:00 Won't back down

Amerikanskt drama från 2012. En mamma och en lärare påbörjar en kamp för att rädda sina barns problem-skola. Mot alla odds och förbi otaliga hinder kämpar de på och lyckas till slut att skapa bättre skolmiljö för barnen i området. I rollerna: Maggie Gyllenhaal, Viola Davis, Oscar Isaac, Holly Hunter, Rosie Perez. Regi: Daniel Barnz.

Läs mer på vår Won't Back Down-sajt!

Showview: 90167379

Favorit

19:00 The spectacular now

Amerikansk romantisk komedi från 2013. Om unga människor som försöker tampas med kärlek och livet som vuxen. Sutter Keely går snart ut high school och har lätt att charma det motsatta könet, men när han blir förälskad i "den duktiga flickan" Aimee Finecky förändras allt. Det som börjar som en oväntad romans förvandlas till en skarpögd betraktelse av ungdomens berusande förvirring och översvallande passion - och det finns ingen tillstymmelse till försök att ge en prydlig och tillrättalagd bild av den tumultartade tiden. I rollerna: Miles Tellel, Shailene Woodley, Brie Larson, Masam Holden, Dayo Okeniyi. Regi: James Ponsoldt.

Läs mer på vår The Spectacular Now-sajt!

Showview: 83802485

Favorit

21:00 Kvinden i buret

Dansk kriminalthriller från 2013. Polisinspektören Carl Mörk och hans assistent Assad börjar gräva i ett gammalt fall kring politikern Merete Lynggards mystiska försvinnande. Det blir en resa som tar dem djupt ner i den ondska som dväljs under den polerade ytan i Skandinavien. I rollerna: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Sonja Richter, Rasmus Botoft, Eric Ericson. Regi: Mikkel Nørgaard.

Läs mer på vår Kvinden i buret-sajt!

Showview: 11011756

Favorit

22:50 Savages

Amerikansk thriller från 2012. Ben, en fredlig buddist, och hans vän Chon, en före detta Navy SEAL, odlar tillsammans den bästa marijuanan som står att finna. De samarbetar inte bara i affärer utan även i kärlek och har båda ett förhållande med den bedövande vackra Ophelia. Livet leker, ända tills en mexikansk kartell kräver att trion slår sig samman med dem. Snart visar det sig emellertid att kartellens ledare Elena och den brutale Lado har underskattat de tre vännerna. I rollerna: John Travolta, Salma Hayek, Blake Lively, Taylor Kitsch, Aaron Taylor-Johnson. Regi: Oliver Stone.

Läs mer på vår Savages-sajt!

Showview: 68467621

Favorit

01:00 Paranoia

Amerikanskt drama-thriller från 2013. De två mäktigaste high-tech-miljonärerna, tillika bittra rivaler, gör allt för att utmanövrera varandra och förstöra varandras företagsimperium. Och då en ung, ny stjärna hamnar på båda deras bord blir han ett verktyg i livsfarligt spion-spel. När han till slut inser att hans liv är i fara, att han vet för mycket, måste han hitta en egen väg ut. I rollerna: Amber Heard, Harrison Ford, Gary Oldman, Liam Hemsworth. Regi: Robert Luketic.

Läs mer på vår Paranoia-sajt!

Showview: 84569461

Favorit

02:50 Anna Karenina

Anna Karenina

Brittiskt drama från 2012. Anna Karenina reser från Sankt Petersburg till Moskva för att rädda sin brors äktenskap efter att han haft en kärleksaffär med sin husa. På sin resa möter hon greve Vronsky, och en omedelbar gnista uppstår mellan dem. Filmen utforskar hyckleri, svartsjuka, otrohet, familj, äktenskap och samhälle på 1900-talet. Baserat på en berömd rysk roman av Leo Tolstoj. I rollerna: Keira Knightley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson. Regi: Joe Wright.

Läs mer på vår Anna Karenina-sajt!

Showview: 76548683

Favorit

05:00 Kvinden i buret

Dansk kriminalthriller från 2013. Polisinspektören Carl Mörk och hans assistent Assad börjar gräva i ett gammalt fall kring politikern Merete Lynggards mystiska försvinnande. Det blir en resa som tar dem djupt ner i den ondska som dväljs under den polerade ytan i Skandinavien. I rollerna: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Sonja Richter, Rasmus Botoft, Eric Ericson. Regi: Mikkel Nørgaard.

Läs mer på vår Kvinden i buret-sajt!

Showview: 25883616

Favorit