Viasat Film Onsdag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 The five-year engagement

Amerikansk romantisk komedi från 2012. Precis ett år efter att Tom träffar Violet överraskar han henne med en förlovningsring och de verkar gå en ljus framtid till mötes. Men innan bröllopet blir av tvingas Violet flytta till en annan delstat för att jobba, och Tom, som flyttar med, blir frustrerad över att han går miste om bra jobberbjudanden. I rollerna: Jason Segel, Emily Blunt, Chris Pratt, Alison Brie, Lauren Weedman. Regi: Nicholas Stoller.

Läs mer på vår Five Year Engagement-sajt!

Showview: 72305252

Favorit

09:00 Sover Dolly på ryggen?

Dansk romantisk komedi från 2012. Anne har tappat hoppet om att hitta en man som kan passa in i hennes förnuftiga och kontrollerade liv. Därför har hon bestämt sig för att låta sig insemineras med sperma från en noggrant utvald donator. Men snart tar hormonerna övertaget och hon inser att barnet kan komma att likna pappan och ärva några av hans ofördelaktiga egenskaper. Hon söker upp donatorn, och när hon sakta men säkert blir en del av hans liv inser hon att han är långt ifrån perfekt. I rollerna: Lene Maria Christensen, Nikolaj Lie Kaas, Mia Lyhne, Casper Crump, Sidse Babett Knudsen. Regi: Hella Joof.

Läs mer på vår Sover Dolly på ryggen?-sajt!

Showview: 38954101

Favorit

10:50 To the wonder

Amerikanskt romantiskt drama från 2012. Marina och Neil träffas och blir kära i Frankrike och flyttar sedan till Oklahoma för att påbörja ett nytt liv, men det blir inte problemfritt. Medan Marina träffar en präst som brottas med sitt yrke och även han har lämnat sitt hemland, umgås Neil med den flicka han var kär i som ung. I rollerna: Ben Affleck, Olga Kurylenko, Rachel McAdams, Javier Bardem, Tatiana Chiline. Regi: Terrence Malick.

Läs mer på vår To the wonder-sajt!

Showview: 88368033

Favorit

13:00 Zambezia

Sydafrikansk animerad komedi från 2012. När den levnadsglade, unge falken Kai hör talas om Zambezia, den fantastiska fågelstaden, lämnar han sitt hem på landsbygden, mot sin fars vilja. Men hans far blir tillfångatagen av en ondskefull ödla som planerar att anfalla staden och Kai måste rädda sin far och sina nya vänner och hålla ödlan borta från Zambezia.. I rollerna: Leonard Nimoy, Jeremy Suarez, Abigail Breslin, Jeff Goldblum, Samuel L. Jackson. Regi: Wayne Thornley.

Läs mer på vår Zambezia-sajt!

Showview: 62551946

Favorit

15:00 The cup

Australiskt drama från 2011. Historien om två bröder som båda kämpade för att vinna Melbourne cup inom hästkapplöpning. När katastrofen är ett faktum, tar en av bröderna hjälp av en skicklig hästtränare för att övervinna alla odds och pressa sig till vinst. I rollerna: Bryan Martin, Stephen Curry, Jodi Gordon, Daniel MacPherson, Alice Parkinson. Regi: Simon Wincer.

Läs mer på vår The cup-sajt!

Showview: 70615781

Favorit

17:00 ParaNorman

ParaNorman

Amerikansk animerad film från 2012. Pojken Norman Babcock har en speciell talang: han kan prata med de döda. Tyvärr är det nästan ingen som tror på honom och han har svårt att passa in både hemma och i skolan. En dag berättar en excentrisk (och död) släkting om en viktig, årlig ritual som han måste genomföra för att skydda staden från en förbannelse som en häxa kastade över den när hon fördömdes flera hundra år tidigare. Så småningom bestämmer sig Norman för att ta på sig ansvaret, men allt går inte som planerat. Regi: Chris Butler, Sam Fell.

Läs mer på vår ParaNorman-sajt!

Showview: 46454052

Favorit

19:00 The dream team

The dream team

Fransk sportkomedi från 2012. Den tidigare fotbollsstjärnan Patrick är numera arbetslös, alkoholist och pank, han har inte ens rätt att träffa sin dotter Laura. När domstolen tvingar honom att hitta ett fast jobb, hittar han ingen annan lösning än träna det lokala fotbollslaget på en liten ö i Bretagne. Om laget vinner de kommande tre matcherna kommer de att samla ihop tillräckligt med pengar för att rädda den lokala fiskfabriken där hälften av invånarna arbetar. Frågan är bara hur Patrick ska lyckas göra en massa fiskare till semi-professionella fotbollsspelare, kanske behöver han ta hjälp av sina fd lagkamrater. I rollerna: José Garcia, Jean-Pierre Marielle, Franck Dubosc, Gad Elmaleh, Joey Starr. Regi: Olivier Dahan.

Läs mer på vår The dream team-sajt!

Showview: 16430052

Favorit

21:00 Nordvest

Danskt drama från 2013. Casper bor med sin familj i ett av Köpenhamns fattigaste områden och säljer stöldgods till en av kvarterets gängledare för att få pengar. När han får en chans att klättra i gängets hierarki dras han och hans familj in i en värld av droger, våld och prostitution. I rollerna: Gustav Dyekjær Giese, Oscar Dyekjær Giese, Lene Maria Christensen, Annemieke Bredahl Peppink, Nicholas Westwood Kidd. Regi: Michael Noer.

Läs mer på vår Nordvest-sajt!

Showview: 70603946

Favorit

23:00 Emperor

Emperor

Amerikansk-japanskt krigsdrama från 2012. General MacArthur har fått makten i Japan och ger general Fellers uppdraget att reda ut om de bör hänga eller fria den avsatta japanska kejsaren. Kejsaren dyrkas av sitt folk men står anklagad för krigsförbrytelser. En verklighetsbaserad berättelse om den amerikanska ockupationen av Japan efter andra världskriget. I rollerna: Matthew Fox, Tommy Lee Jones, Eriko Hatsune, Toshiyuki Nishida, Masayoshi Haneda. Regi: Peter Webber.

Läs mer på vår Emperor-sajt!

Showview: 70616410

Favorit

01:00 The twilight saga: Breaking dawn part 2

The twilight saga: Breaking dawn part 2

Amerikansk fantasy från 2012. Bella vaknar upp som transformerad - hon har blivit både mamma och vampyr. Medan hennes man Edward njuter av hennes skönhet, fart och ovanliga självkontroll, så har den nyfödda Bella aldrig känt sig mer levande. Samtidigt flätas hennes bästa vän Jacob Blacks och dottern Renesmees öden samman allt mer. Denna sällsynta varelses ankomst förenar storfamiljen, men snart väcker den även krafter som riskerar att förgöra dem alla. I rollerna: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Ashley Greene. Regi: Bill Condon.

Läs mer på vår The twilight saga: breaking dawn part 2-sajt!

Showview: 87608521

Favorit

03:00 Kapringen

Dansk thriller från 2012. Lastskeppet MV Rozen är på väg att lägga till när det kapas av somaliska pirater på Indiska oceanen. Ombord på skeppet finns bland andra kocken Mikkel och maskinisten Jan, som tillsammans med den övriga besättningen tas som gisslan. Lösensumman ligger på flera miljoner dollar och det hela utvecklas till ett psykologiskt drama mellan fraktföretagets vd och de somaliska piraterna. I rollerna: Pilou Asbæk, Søren Malling, Dar Salim, Roland Møller, Gary Skjoldmose Porter. Regi: Tobias Lindholm.

Läs mer på vår Kapringen-sajt!

Showview: 85255415

Favorit

05:00 Nordvest

Danskt drama från 2013. Casper bor med sin familj i ett av Köpenhamns fattigaste områden och säljer stöldgods till en av kvarterets gängledare för att få pengar. När han får en chans att klättra i gängets hierarki dras han och hans familj in i en värld av droger, våld och prostitution. I rollerna: Gustav Dyekjær Giese, Oscar Dyekjær Giese, Lene Maria Christensen, Annemieke Bredahl Peppink, Nicholas Westwood Kidd. Regi: Michael Noer.

Läs mer på vår Nordvest-sajt!

Showview: 85275279

Favorit