Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Onsdag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

07:00 Stockholm stories

Svenskt drama från 2013. Fem människors vägar korsas under några regniga höstdagar i Stockholm. Thomas är en arbetsnarkoman vars tillvaro ruckas av ett kärleksbrev. Sedan har vi Johan, en författare besatt av ljus och mörker; Jessica, som vill adoptera men får avslag på grund av avsaknad av vänner. Anna, som är hemlös, och Douglas, som är kär i henne. Humoristiskt samtidsdrama som bygger på Jonas Karlssons novellsamling. I rollerna: Martin Wallström, Cecilia Frode, Julia Ragnarsson, Filip Berg. Regi: Karin Fahlén.

Läs mer på vår Stockholm Stories-sajt!

Showview: 15407389

Favorit

09:00 Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

Amerikansk familjekomedi från 2014. Alexander är elva år och är van vid jobbiga dagar. Denna dag börjar som vanligt, med tuggummi i håret. Men för ovanlighetens skull verkar hela hans familj olycksdrabbad i dag. För familjen Cooper skiter sig helt enkelt allt på en gång. Men vad gör det när man har varandra, eller? Tokig familjefilm med Steve Carrell och Jennifer Garner. I rollerna: Steve Carell, Ed Oxenbould, Dylan Minnette, Kerris Dorsey. Regi: Miguel Arteta.

Läs mer på vår Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day-sajt!

Showview: 15410853

Favorit

11:00 And so it goes

Amerikansk romantisk komedi från 2014. Oren Little har varit bitter och självisk sedan hans fru dog. Ingen gillar honom - och det är så han vill ha det. Men så inträffar något oväntat. Hans son, som Oren inte träffat på länge, dyker upp med sin dotter Sarah och lämnar henne med Oren. Den nyblivne farfadern, som inte har en aning om hur han ska ta hand om henne, lämnar dagliga ansvaret för Sarah hos snälla grannen Leah. Kan Oren fortfarande förändras? I rollerna: Michael Douglas, Diane Keaton, Sterling Jerins, Annie Parisse, Austin Lysy. Regi: Rob Reiner.

Läs mer på vår And so it goes-sajt!

Showview: 39339921

Favorit

13:00 Justin and the knights of valour

Spansk animerad film från 2013. Justin drömmer om att bli en av Knights of Valour, en tapper riddare, men hans pappa vill hellre att han följer i hans fotspår och blir advokat. Efter ett inspirerande besök hos farmor säger han farväl till sin utstakade tillvaro och beger sig ut på äventyr för att bli riddare. På vägen möter han den vackra Talia, en märklig trollkarl vid namn Melquiades och den stilige Sir Clorex, som tränar honom i riddarskapet för att han ska kunna fullfölja sitt öde. Och när den bannlyste riddaren Heraclio och hans armé hotar kungariket är det dags för Justin att bevisa vad han kan. I rollerna: Antonio Banderas, James Cosmo, Michael Culkin, Charles Dance, Rupert Everett. Regi: Manuel Sicilia.

Läs mer på vår Justin and the knights of valour-sajt!

Showview: 37630308

Favorit

15:00 One direction: This is us

Amerikansk musikdokumentär från 2013. Dokumentären ger en inblick i turnélivet för det globala musik-fenomenet. Invävt med konsertbilder berättas historien om Niall, Zayn, Lima, Harry och Louis och deras resa mot stjärnorna. Från det enkla livet i deras småstad och deltagandet i X-Factor till att erövra världen och framträda på Londons berömda O2-arena. Hör från dem själva vad det verkligen innebär att vara One Direction. I rollerna: Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson. Regi: Morgan Spurlock.

Läs mer på vår One Direction: This is us-sajt!

Showview: 81809940

Favorit

17:00 Frances Ha

Amerikansk dramakomedi från 2012. Frances bor i New York, men har i själva verket inte någon lägenhet. Hon är praktikant på ett danskompani, men är i själva verket inte någon dansare. Hon har en bästa vän som heter Sophie, men de pratar i själva verket inte med varandra längre. Frances kastar sig handlöst in i sina drömmar, även om framtidsutsikterna tycks vara försvinnande små. Hon vill så mycket mer, men lever ändå sitt liv med grundlös lycka och lätthet. I rollerna: Greta Gerwig, Mickey Sumner, Michael Esper, Adam Driver, Michael Zegen. Regi: Noah Baumbach.

Läs mer på vår Frances Ha-sajt!

Showview: 89300785

Favorit

19:00 Speed Walking

Danskt drama från 2014. Det är mitten av 1970-talet i en dansk småstad. 14-årige Martin, fylld av nya, vilda hormoner, laddar för konfirmationen då hans mor plötsligt dör. Detta blir startskottet till en serie händelser som påverkar såväl Martin som den lilla staden. Bodil-prisat och hyllat drama. I rollerna: Villads Bøye, Anders W. Berthelsen, Sidse Babett Knudsen, Frederik Winther Rasmussen, Kraka Donslund Nielsen. Regi: Niels Arden Oplev.

Läs mer på vår Speed Walking-sajt!

Showview: 87191747

Favorit

21:00 The prince

Amerikansk thriller från 2014. Paul har dragit sig tillbaka från sin brottsliga karriär då hans dotter försvinner. Spåren leder mot New Orleans och Paul tar med sig gamle kumpanen Sam för att hitta henne. Det visar sig att det är det förflutna, i form av en hämndtörstig Bruce Willis, som kidnappat henne. Och nu väntar tålmodigt på Pauls ankomst. I rollerna: Jason Patric, Jessica Lowndes, Gia Mantegna, John Cusack. Regi: Brian A Miller.

Läs mer på vår The Prince-sajt!

Showview: 81897105

Favorit

23:00 A million ways to die in the west

Amerikansk västernkomedi från 2014. Den mesiga bonden Alberts fru lämnar honom för en mustasch-fetichist. Alberts liv är öken tills den dag tuffa kvinnan Anna dyker upp i stan (där folk dör av de mest ovanliga anledningar). Romantiken smolkas dock av att Clinch, Annas man, blir nästa besökare. Clinch är en ökänd och mordlysten revolverman som käkar folk som Albert till frukost. I rollerna: Seth MacFarlane, Charlize Theron, Amanda Seyfried, Liam Neeson, Giovanni Ribisi. Regi: Seth MacFarlane.

Läs mer på vår A Million Ways to Die in the West-sajt!

Showview: 81817969

Favorit

01:00 The grand seduction

Kanadensisk komedi från 2013. Paul är en ung, jazzdiggande läkare som aldrig kan tänka sig att slå sig ner i fiskebyn Tickle Head i New Foundland. Den enda chansen att byn ska överleva är är ett affärsprojekt som kräver att en läkare finns på plats. Nu måste invånarna visa sig från sin bästa sida för att locka honom att stanna. I rollerna: Brendan Gleeson, Taylor Kitsch, Liane Balaban, Gordon Pinsent, Rhonda Rodgers. Regi: Don McKellar.

Läs mer på vår The Grand Seduction-sajt!

Showview: 43545083

Favorit

02:50 The Equalizer

Amerikansk action-thriller från 2014. Denzel Washington spelar den stillsamme, vänlige Robert. Han lever ensam, sköter sitt, tills tonåriga Teri, en prostituerad han brukar prata med på stamstället, blir misshandlad av sin hallick. Robert vill hjälpa, försöker först lösa det på fredligt vis, men inser snart att dessa brutala män bara förstår ett språk. Ett språk som Robert kan väl, ett språk från hans tidigare liv som hans försökt gömma undan. Grymt tajt och brutal hämndaction. I rollerna: Marton Csokas, Chloë Grace Moretz, David Harbour, Haley Bennett. Regi: Antoine Fuqua.

Läs mer på vår The Equalizer-sajt!

Showview: 36642728

Favorit

05:00 The prince

Amerikansk thriller från 2014. Paul har dragit sig tillbaka från sin brottsliga karriär då hans dotter försvinner. Spåren leder mot New Orleans och Paul tar med sig gamle kumpanen Sam för att hitta henne. Det visar sig att det är det förflutna, i form av en hämndtörstig Bruce Willis, som kidnappat henne. Och nu väntar tålmodigt på Pauls ankomst. I rollerna: Jason Patric, Jessica Lowndes, Gia Mantegna, John Cusack. Regi: Brian A Miller.

Läs mer på vår The Prince-sajt!

Showview: 10464780

Favorit