Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Action Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

18:00 Hunger games: Catching fire

Amerikanskt äventyr från 2013. Katniss och Peeta Mellark har nyss vunnit det 74e hungerspelet och återvänder hem till Distrikt 12 för att få lite välförtjänt vila. Men det dröjer inte länge förrän Katniss inser att folk är missnöjda med Capitols styre och att det ligger uppror i luften. Medan man förbereder sig inför det 75e hungerspelet använder den enväldige presidenten Coriolanus Snow som fortfarande är besviken över det föregående spelets resultat alla tänkbara knep för att se till att den kommande turneringen utplånar varenda rebelliska tendens som finns i distrikten en gång för alla. I rollerna: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Jack Quaid, Taylor St. Clair, Woody Harrelson. Regi: Francis Lawrence.

Läs mer på vår Hunger games: catching fire-sajt!

Showview: 35276382

Favorit

20:30 The last stand

Amerikansk thriller från 2013. Efter ett misslyckat tillslag lämnar polischefen Ray Owens narkotikaroteln i Los Angeles bakom sig, tyngd av ånger och samvetskval. Istället ska han handskas med de få brott som begås i den lugna gränsstaden Sommerton Junction. Men de stilla dagarna når sin ände när knarkkungen Gabriel Cortez lyckas rymma från en FBI-eskort. I rollerna: Arron Shiver, Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Zach Gilford, Christiana Leucas. Regi: Kim Jee-Woon.

Läs mer på vår The last stand-sajt!

Showview: 82582769

Favorit

22:20 Mama

Spansk-kanadensisk skräckfilm från 2013. Systrarna Victoria och Lilly försvann i skogen samma dag som deras mor mördades. I fem år har deras farbror Lucas och hans flickvän Annabel letat efter dem. Och så, helt oväntat, hittas de i en övergiven stuga. När flickorna så börjar sitt nya liv inser Lucas och Annabel att det inte bara är de två flickorna man bjudit in i sitt hem. Någon, eller någonting, vill fortfarande komma och stoppa om dem på natten. I rollerna: Jessica Chastain, Megan Charpentier, Nikolaj Coster-Waldau, Isabelle Nélisse, Javier Botet. Regi: Andrés Muschietti.

Läs mer på vår Mama-sajt!

Showview: 60671943

Favorit