Viasat Film Action Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

06:00 Hours

Hours

Amerikanskt thriller från 2013. Tidigt den 29 augusti 2005 anländer Nolan Hayes till ett sjukhus i New Orleans tillsammans med sin gravida fru Abigail som har fått för tidiga värkar. Det som borde vara en av de lyckligaste dagarna i hans liv förvandlas till en mardröm när förlossningen går snett och hela sjukhuset måste utrymmas på grund av att orkanen Katrina drar in. Den nyfödda dottern ligger i respirator och Nolan blir tillsagd att stanna hos henne i väntan på en ambulans, men snart gör strömavbrott och översvämningar att de blir helt avskurna från omvärlden. När ingen kommer tillbaka för att hjälpa dem måste Nolan ensam fatta ett livsgörande beslut efter ett annat, och de plågsamma minuterna blir snart till outhärdliga timmar. I rollerna: Paul Walker, Genesis Rodriguez, Nancy Nave, Shane Jacobsen, Natalia Safran. Regi: Eric Heisserer.

Läs mer på vår The hours-sajt!

Showview: 43627056

Favorit

08:00 Happy, Texas

Happy, Texas

Amerikansk komedi från 1999. Två fångar på rymmen, Wayne och Harry, hamnar i staden Happy i Texas där de planerar att råna banken. Men i stället blir de heterosexuella rymlingarna förväxlade med ett homosexuellt par som har anlitats för att arrangera en talangtävling för barn. I rollerna: Steve Zahn, Jeremy Northam, William H. Macy, Ally Walker, Illeana Douglas. Regi: Mark Illsley.

Läs mer på vår Happy, Texas-sajt!

Showview: 67027812

Favorit

10:00 This means war

This means war

Amerikansk action från 2012. Två CIA-agenter som jobbat ihop på livsfarliga uppdrag och även är bästa vänner råkar falla för samma kvinna. Plösligt är de varandras värsta fiende och använder sig av högteknologi och alla trick som tänkas kan för att vinna hennes gunst. Som om det inte vore illa nog, dyker dessutom en gammal fiende upp. I rollerna: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy, Til Schweiger, Angela Bassett. Regi: McG.

Läs mer på vår This Means War-sajt!

Showview: 96499662

Favorit

12:10 Taken 2

Amerikansk action från 2012. När den pensionerade CIA-agenten Bryan Mills och hans fru blir kidnappade ställs deras dotter, Kim, inför sitt livs viktigaste uppgift. Hon måste försöka frita sina föräldrar med hjälp av den kidnappade fadern. Bryan använder sig av sina unika taktiker för att få sin familj i säkerhet och göra sig av med kidnapparna, en efter en. I rollerna: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Leland Orser, Jon Gries. Regi: Olivier Megaton.

Läs mer på vår Taken 2-sajt!

Showview: 33486391

Favorit

14:00 Total recall

Amerikansk science fiction från 2012. Fabriksarbetaren Douglas Quaid börjar misstänka att han är en spion efter att ha besökt Rekall, ett företag som arbetar med produktionen av minnen. Någonting går fel under Douglas minnesöverföring och i tron att han är jagad av myndigheterna flyr han för sitt liv. Senare upptäcker han att han har en hemlig identitet. Quaid slår sig samman med rebellsoldaten Melinaon på jakt efter Matthias, ledaren för motståndsrörelsen som den tyranniske kanslern Cohaagen har stämplat som terroristorganisation. Cohaagen siktar på att kontrollera hela den fria världen och ju mer Quaid kämpar för att besegra honom, ju tydligare blir det att hans minne hade justerats långt före det att han sökte sig till Rekall. I rollerna: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bryan Cranston, Bokeem Woodbine. Regi: Len Wiseman.

Läs mer på vår Total recall-sajt!

Showview: 46527952

Favorit

16:00 Emperor

Emperor

Amerikansk-japanskt krigsdrama från 2012. General MacArthur har fått makten i Japan och ger general Fellers uppdraget att reda ut om de bör hänga eller fria den avsatta japanska kejsaren. Kejsaren dyrkas av sitt folk men står anklagad för krigsförbrytelser. En verklighetsbaserad berättelse om den amerikanska ockupationen av Japan efter andra världskriget. I rollerna: Matthew Fox, Tommy Lee Jones, Eriko Hatsune, Toshiyuki Nishida, Masayoshi Haneda. Regi: Peter Webber.

Läs mer på vår Emperor-sajt!

Showview: 46514488

Favorit

18:00 Born to race

Amerikansk action från 2011. När Danny Krueger kör rätt in i en polisbil under ett illegalt gatulopp bestämmer sig hans mamma för att hon har fått nog. Danny flyttar in hos sin pappa, en misslyckad Nascar-förare, och bestämmer sig för att vinna en dragrace-tävling. Men för att kunna nå sitt mål måste han först vinna över den snabbaste föraren i stan - en regerande mästare som knappast har för avsikt att lämna ifrån sig sin titel. I rollerna: Joseph Cross, John Pyper-Ferguson, Brando Eaton, Nicole Badaan, Sherry Stringfield. Regi: Alex Ranarivelo.

Läs mer på vår Born to race-sajt!

Showview: 18172952

Favorit

20:00 Born to race: Fast track

Amerikansk action från 2013. Danny Krueger är en tjugoåring som sysslar med dragracing och spelar efter sina egna regler. När han vinner ett stipendium till en ansedd racingskola står han plötsligt inför en stor utmaning - han kommer att tävla mot några av de bästa unga racerförarna i världen. Efter en hemsk olycka blir Danny av med sin racingpartner och riskerar att relegeras från skolan, och för att kunna stanna kvar tvingas han slå sig samman med en gammal rival. Nu måste duon glömma gammalt groll och satsa allt i hopp om att antas till ett professionellt racinglag. I rollerna: Brett Davern, Beau Mirchoff, Bill Sage, Sharon Lawrence, Nicole Badaan. Regi: Alex Ranarivelo.

Läs mer på vår Born to race: Fast track-sajt!

Showview: 70761914

Favorit

22:00 Cop killer

Cop killer

Amerikanskt kriminaldrama från 2011. Kriminalpolisen Marty Kingston leder ett team som bekämpar narkotikabrott i Detroit. När en efter en av dess medlemmar mördas under mystiska omständigheter ber Kingston en ung polis i mordroteln om hjälp. Tillsammans upptäcker de korruption och andra mörka hemligheter inom sin egen poliskår, men frågan är om de kan lita på varandra. I rollerna: Ray Liotta, Clifton Powell, Kevin Chapman. Regi: Chris Fisher.

Läs mer på vår Cop killer-sajt!

Showview: 70781778

Favorit

04:00 The lords of Salem

Amerikansk skräckthriller från 2012. Berättelsen om Heidi som jobbar som radiopratare i Salem, Massachusetts, och en dag får en konstig trälåda skickad till sig. Inuti lådan finns en skiva, en gåva från "the Lords". Heidi lyssnar och det besynnerliga ljudet väcker genast scener ur stadens våldsamma historia till liv. Håller Heidi på att bli galen, eller har "the Lords" återvänt för att ta ut sin hämnd på dagens Salem? I rollerna: Sheri Moon Zombie, Bruce Davison, Jeff Daniel Phillips, Judy Geeson, Meg Foster. Regi: Rob Zombie.

Läs mer på vår The lords of salem-sajt!

Showview: 85328315

Favorit