Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Action Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

18:00 Foolproof

Kanadensisk thriller från 2003. Kevin, Rob, och Sam delar en något annorlunda hobby - de ägnar en stor del av sin fritid åt att planera perfekta brott. Den sluga trion har dock ingen som helst tanke på att sätta sina kriminella planer i verket - i alla fall inte tills en hänsynslös gangster får nys om deras aktiviteter och börjar att hota dem. I rollerna: Ryan Reynolds, Kristin Booth, Joris Jarsky, Sean Sullivan, Tara Slone.

Läs mer på vår Foolproof-sajt!

Showview: 84509702

Favorit

19:40 Fury

Fury

Brittisk-amerikanskt krigsdrama från 2014. Det är april 1945 och andra världskriget går mot sitt slut. De allierade kommer allt längre in i Europa. Men för sergeant Collier och hans tajta grupp väntar ett sista dödligt uppdrag bakom nazisternas linjer. I rollerna: Brad Pitt, Shia Labeouf, Logan Lerman, Michael Peña, Jon Bernthal. Regi: David Ayer.

Läs mer på vår Fury-sajt!

Showview: 40199344

Favorit

22:00 Concrete blondes

Amerikansk action från 2013. Kris, Tara och Sammi är tre tjejer i 20-årsåldern som delar lägenhet och har svårt att få ekonomin att gå ihop. En kväll råkar de hamna mitt i ett blodigt knarkbråk, och får med sig en väska innehållande tre miljoner dollar. Snart har de hårdföra gangsters efter sig och måste ta till drastiska metoder för att inte gå miste om pengarna. I rollerna: Carly Pope, Samaire Armstrong, Diora Baird, John Rhys-Davies. Regi: Nicholas Kalikow.

Läs mer på vår Concrete blondes-sajt!

Showview: 12767073

Favorit