Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Action Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

18:00 Spy game

Amerikansk actionthriller från 2001. Just som den garvade CIA-agenten Nathan Muir ska pensioneras, misslyckas ett hemligt uppdrag i Kina och Nathans yngre kollega Tom Bishop tillfångatas. Bishop står inför hotet att avrättas. CIA bestämmer sig för att lämna honom åt sitt öde av fruktan för en internationell konflikt. Men Muir har en annan åsikt. I rollerna: Robert Redford, Brad Pitt, Catherine Mccormack, Stephen Dillane, Marianne Jean-Baptiste, Larry Bryggman. Regi: Tony Scott.

Läs mer på vår Spy game-sajt!

Showview: 11256041

Favorit

20:10 Ultraviolet

Amerikansk science fiction från 2006. I en nära framtid härjar ett smittsamt virus som lett till att en stor del av världsbefolkningen förvandlats till vampyrliknande varelser. En av dessa är Violet, en kraftfull och smidig ung kvinna som är fast besluten att slåss för de sina och ställa de som ligger bakom den förödande sjukdomen till svars. Frågan är dock om hon kan rädda den infekterade lille pojken Six från en säker död. I rollerna: Milla Jovovich, Cameron Bright, Nick Chinlund, Sebastien Andrieu, William Fichtner. Regi: Kurt Wimmer.

Läs mer på vår Ultraviolet-sajt!

Showview: 78459596

Favorit

22:00 The prince

Amerikansk thriller från 2014. Paul har dragit sig tillbaka från sin brottsliga karriär då hans dotter försvinner. Spåren leder mot New Orleans och Paul tar med sig gamle kumpanen Sam för att hitta henne. Det visar sig att det är det förflutna, i form av en hämndtörstig Bruce Willis, som kidnappat henne. Och nu väntar tålmodigt på Pauls ankomst. I rollerna: Jason Patric, Jessica Lowndes, Gia Mantegna, John Cusack. Regi: Brian A Miller.

Läs mer på vår The Prince-sajt!

Showview: 68446190

Favorit