Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Action Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

18:00 Hunger games: Catching fire

Amerikanskt äventyr från 2013. Katniss och Peeta Mellark har nyss vunnit det 74e hungerspelet och återvänder hem till Distrikt 12 för att få lite välförtjänt vila. Men det dröjer inte länge förrän Katniss inser att folk är missnöjda med Capitols styre och att det ligger uppror i luften. Medan man förbereder sig inför det 75e hungerspelet använder den enväldige presidenten Coriolanus Snow som fortfarande är besviken över det föregående spelets resultat alla tänkbara knep för att se till att den kommande turneringen utplånar varenda rebelliska tendens som finns i distrikten en gång för alla. I rollerna: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Jack Quaid, Taylor St. Clair, Woody Harrelson. Regi: Francis Lawrence.

Läs mer på vår Hunger games: catching fire-sajt!

Showview: 65856769

Favorit

20:30 Död snö 2

Norsk skräckkomedi från 2014. I fortsättningen vaknar Martin, den enda överlevaren efter en zombie-attack, på sjukhus. Och hans avslitna arm är ersatt med en som tillhört hans nazi-fiende. Nazi-zombierna är fortfarande igång och bara Martin kan stoppa dem från att ta över världen. I rollerna: Vegar Hoel, Ørjan Gamst, Martin Starr, Jocelyn DeBoer, Ingrid Haas. Regi: Tommy Wirkola.

Läs mer på vår Död snö 2-sajt!

Showview: 29988540

Favorit

22:10 The condemned

Amerikansk thriller från 2007. Jack Conrad väntar på dödsstraff i ett fängelse i Centralamerika när en förmögen tv-producent erbjuder honom chansen att återigen bli en fri man. Haken är att han måste delta i en kamp på liv och död mot nio andra fångar i en minst sagt våldsam realitytävling där endast en man kan gå segrande och levande ur leken. I rollerna: Steve Austin, Vinnie Jones, Robert Mammone, Tory Mussett, Manu Bennett. Regi: Scott Wiper.

Läs mer på vår The condemned-sajt!

Showview: 97754924

Favorit