Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Action Lördag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

18:00 Road to Paloma

Amerikanskt thriller från 2014. Wolf är en man som är på flykt efter att ha mördat den man som våldtagit och dödat hans mor. Med två FB-agenter i hälarna flyr över landet, tar ströjobb och hankar sig fram tills han möter Cash. Med hans hjälp kanske Wolf kan nå målet - att strö moderns aska på helig mark. I rollerna: Jason Momoa, Tye Alexander, Lisa Bonet, Lance Henriksen, Charlie Brumbly. Regi: Jason Momoa.

Läs mer på vår Road to Paloma-sajt!

Showview: 16961072

Favorit

20:00 The heat

Amerikansk actionkomedi från 2013. FBI-agenten Sarah Ashburn är en regelryttare och hatad av sina kollegor. I hopp om en befordran reser hon till Boston för att sätta dit en knarkkung. I Boston paras hon ihop med den oberäkneliga Bostonpolisen Shannon Mullins, som är hennes raka motsats. I rollerna: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Michael McDonald, Demian Bichir. Regi: Paul Feig.

Läs mer på vår Heat-sajt!

Showview: 12310169

Favorit

22:00 The Purge

Amerikansk thriller från 2013. I ett USA förstört av brottslighet har man skapat Purge, en tolv timmar lång frist där all kriminell aktivitet, inklusive mord, är tillåtet. Polisen tar ledigt. Sjukhus är stängda. Under denna våldsamma natt släpper sonen hos en välbärgad familj in en främling i huset. Han är jagad av ett gäng vansinniga mördare. Och nu vill de in. Med Ethan Hawke och Lena Heady. I rollerna: Lena Headey, Max Burkholder, Adelaide Kane, Edwin Hodge. Regi: James DeMonaco.

Läs mer på vår The Purge-sajt!

Showview: 12323633

Favorit