Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Action Lördag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

18:00 Conan - barbaren

Conan - barbaren

Amerikanskt äventyr från 1982. Conans by blir anfallen av mongoler och de dödar de vuxna och fångar in alla barnen som sedan får slava för dem. Under åren som följer växer Conan upp till en stor och muskulös man som får chansen att kämpa i en ring mot andra soldater. I rollerna: Arnold Schwarzenegger, James Earl Jones, Max von Sydow. Artister: John Milius.

Läs mer på vår Conan - barbaren-sajt!

Showview: 36029214

Favorit

20:10 White House down

Amerikansk thriller från 2013. Polisen John Cale har just blivit nekad sitt drömjobb: att arbeta som en del av Secret Service och skydda USAs president. För att inte göra sin lilla dotter besviken tar han med henne på en rundtur i Vita huset. Medan de visas runt tas byggnaden över av en tungt beväpnad grupp paramilitärer och nu när landets regering försätts i kaostillstånd och tiden är knapp måste Cale rädda presidenten, dottern och hela landet - och det snabbt. I rollerna: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke, Richard Jenkins. Regi: Roland Emmerich.

Läs mer på vår White House Down-sajt!

Showview: 50507601

Favorit

22:20 Brick mansions

Fransk-kanadensisk action från 2014. I ett framtida Detroit har ett övergivet bostadsområde tagits över av brutala kriminella. För att hålla dem isolerade har polisen byggt en mur runt hela området. Men när maffiabossen Tramaine kidnappar ex-brottslingen Linos flickvän får han hjälp av undercover-polisen Collier och tillsammans tar de sig in i den belägrade stadsdelen. Hård action som blev Paul Walkers sista film. Manus av Luc Besson. I rollerna: David Belle, RZA, Gouchy Boy. Regi: Camille Delamarre.

Läs mer på vår Brick Mansions-sajt!

Showview: 29413717

Favorit