Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Action Lördag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

18:00 Ice soldiers

Kanadensisk science fiction från 2013. Malraux är en forskare som finner en bunker dold under snön i kanadensiska vildmarken. Här ligger tre frusna ryska soldater, genetiskt omskapade. Men de är inte döda. När de tinar vaknar de till liv för att fortsätta sitt uppdrag - att förstöra New York och avsluta det kalla krig som sedan länge legat begravet. Och bara Malraux kan stoppa dem. I rollerna: Dominic Purcell, Adam Beach, Michael Ironside, Gabriel Hogan, Benz Antoine. Regi: Sturla Gunnarsson.

Läs mer på vår Ice Soldiers-sajt!

Showview: 34862984

Favorit

20:00 Død snø

Norsk skräckkomedi från 2009. En grupp läkarstudenter drar på semester med bilen fylld av såväl skidutrustning som öl för att koppla av i bergen. Så mycket avkoppling blir det dock inte i denna kultrulle då de istället blir attackerade av zombie-nazis från andra världskriget. Galen skräck-komedi med stort kultfölje som också fått en uppföljare. I rollerna: Vegar Hoel, Stig Frode Henriksen, Charlotte Frogner, Lasse Valdal, Evy Kasseth Røsten. Regi: Tommy Wirkola.

Läs mer på vår Død snø-sajt!

Showview: 68124926

Favorit

22:00 Död snö 2

Norsk skräckkomedi från 2014. I fortsättningen vaknar Martin, den enda överlevaren efter en zombie-attack, på sjukhus. Och hans avslitna arm är ersatt med en som tillhört hans nazi-fiende. Nazi-zombierna är fortfarande igång och bara Martin kan stoppa dem från att ta över världen. I rollerna: Vegar Hoel, Ørjan Gamst, Martin Starr, Jocelyn DeBoer, Ingrid Haas. Regi: Tommy Wirkola.

Läs mer på vår Död snö 2-sajt!

Showview: 68104162

Favorit