Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Action Lördag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

18:00 The amazing Spider-Man 2

Amerikansk fantasy-action från 2014. Det är underbart att vara Spider-Man, att kasta sig genom luften och vara hela stadens hjälte. Det är inte lika enkelt att vara Peter Parker. Den inre konflikten ligger åter i bakgrunden då nya hotbilden Electro hotar New Yorks invånare. Samtidigt kompliceras relationen med Gwen i och med att vännen Harry Osborn återvänder. I rollerna: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Colm Feore. Regi: Marc Webb.

Läs mer på vår The Amazing Spider-Man 2-sajt!

Showview: 19527736

Favorit

20:30 Underworld: Evolution

Amerikansk action-skräck från 2006. När Selene och varulvsbastarden Michael, försöker komma på hemligheten med sina blodsband får man gå tillbaka till hur det hela började. De dras in i det krig som ska avsluta alla krig eftersom de odödliga till slut måste få sina straff. I rollerna: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Tony Curran, Bill Nighy, Derek Jacobi. Regi: Len Wiseman.

Läs mer på vår Underworld: Evolution-sajt!

Showview: 16414151

Favorit

22:20 Penthouse North

Amerikansk thriller från 2013. Nyårsafton i New York. Alla gör sig redo för fest. Men Hollander har annat i sinnet. Högt uppe i en våning bor Sara. Hon har ingen aning om att hennes pojkvän var en tjuv. Och att den han stal från nu ska hämta det som är hans. Fast i sin våning med Hollander och hans sadistiska partner kämpar Sara desperat för sitt liv medan festligheterna pågår utanför. Det blir en kamp på liv och död. I rollerna: Michelle Monaghan, Michael Keaton, Barry Sloane. Regi: Joseph Ruben.

Läs mer på vår Penthouse north-sajt!

Showview: 96113267

Favorit