Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Action Lördag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

18:00 Beautiful creatures

Brittisk thriller från 2000. I Glasgow lever Dorothy, en ung kvinna som börjar tröttna på sin knarkande pojkvän. En kväll får hon nog och lämnar honom. På vägen därifrån ser hon hur en tjej blir misshandlad av en kille. Dorothy har redan adrenalinet pumpande i kroppen och tar ett järnrör och slår honom i huvudet så han faller ihop. Tjejen, Petula, och Dorothy bär upp kroppen till Petulas lägenhet och inser att han har dött. För att komma undan lagen gör de upp en plan som de själva tycker är lysande. I rollerna: Rachel Weisz, Susan Lynch, Alex Norton, Iain Glenn, Maurice Roëves. Regi: Bill Eagles.

Läs mer på vår Beautiful creatures-sajt!

Showview: 12524184

Favorit

20:00 Killing season

Belgiskt drama från 2013. Djupt inne i bergskedjan Appalacherna möts en tillbakadragen amerikansk veteran och en europeisk turist och de båda blir oväntat nog vänner. Men när turistens sanna agenda uppdagas förvandlas det hela till en intensiv kamp mitt i USA:s mest ogästvänliga terräng. Nu är det man mot man som gäller. I rollerna: Robert De Niro, John Travolta, Milo Ventimiglia, Elizabeth Olin, Diana Lyubenova. Regi: Mark Steven Johnson.

Läs mer på vår Killing season-sajt!

Showview: 73251320

Favorit

22:00 Dom Hemingway

Brittisk dramakomedi från 2013. Dom Hemingway är en utlevande tjuv med kort stubin som är såväl rolig som vulgär och farlig. Efter tolv år på kåken slår han sig ihop med sin gamle partner Dickie och beger sig ut på Londons gator för att kräva in skulder av sin före detta boss för sin tystnad. Det blir inte som planerat och efter att ha försökt återknyta med sin dotter hamnar han åter i gamla hjulspår. Den undre världen kallar. I rollerna: Jude Law, Richard E. Grant, Demian Bichir, Nick Raggett, Luca Franzoni. Regi: Richard Shepard.

Läs mer på vår Dom Hemingway-sajt!

Showview: 73271184

Favorit