Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Action Söndag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

18:00 Hours

Hours

Amerikanskt thriller från 2013. Tidigt den 29 augusti 2005 anländer Nolan Hayes till ett sjukhus i New Orleans tillsammans med sin gravida fru Abigail som har fått för tidiga värkar. Det som borde vara en av de lyckligaste dagarna i hans liv förvandlas till en mardröm när förlossningen går snett och hela sjukhuset måste utrymmas på grund av att orkanen Katrina drar in. Den nyfödda dottern ligger i respirator och Nolan blir tillsagd att stanna hos henne i väntan på en ambulans, men snart gör strömavbrott och översvämningar att de blir helt avskurna från omvärlden. När ingen kommer tillbaka för att hjälpa dem måste Nolan ensam fatta ett livsgörande beslut efter ett annat, och de plågsamma minuterna blir snart till outhärdliga timmar. I rollerna: Paul Walker, Genesis Rodriguez, Nancy Nave, Shane Jacobsen, Natalia Safran. Regi: Eric Heisserer.

Läs mer på vår The hours-sajt!

Showview: 65957774

Favorit

20:00 Nattens väktare

Rysk science fiction från 2004. I Moskva lever ett uråldrigt släkte som besitter övernaturliga krafter. Dess medlemmar har antingen svurit ljuset eller mörkret trohet. I århundraden har det rått vapenvila mellan dessa rivaliserande styrkor men enligt en profetia ska en dag maktbalansen rubbas. I rollerna: Konstantin Khabensky, Vladimir Menshov, Valeri Zolotukhin. Regi: Timur Bekmambetov.

Läs mer på vår Nattens väktare-sajt!

Showview: 24696768

Favorit

22:00 Evil dead

Amerikansk skräckfilm från 2013. I nyinspelningen av kultskräckisen från 1981 befinner sig fem vänner i 20-årsåldern i en enslig stuga. När de finner Book of the Dead åkallar de ovetande demoner som bor i skogarna omkring stugan; demoner som tar över kropp efter kropp tills bara en finns kvar att kämpa för sitt liv. I rollerna: Jane Levy, Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci, Jessica Lucas, Elizabeth Blackmore. Regi: Fede Alvarez.

Läs mer på vår Evil dead-sajt!

Showview: 24772132

Favorit