Tillbaka till Aftonbladet

Viasat Film Action Söndag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

18:00 The legend of Hercules

Amerikanskt äventyr från 2014. Hercules är Zeus son; en halvgud med enorma krafter. Men om detta vet han inget då han slängs ur landet av kungen, sin styvfar, på grund av kärlek. Såld som slav inser Hercules vem han är och lär sig om sina krafter. Och via gladiator-arenor och strider beger han sig ut på den legendariska odyssé som tar honom tillbaka till sitt hemland. I rollerna: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan. Regi: Renny Harlin.

Läs mer på vår The Legend of Hercules-sajt!

Showview: 77070596

Favorit

20:00 Born to race: Fast track

Amerikansk action från 2013. Danny Krueger är en tjugoåring som sysslar med dragracing och spelar efter sina egna regler. När han vinner ett stipendium till en ansedd racingskola står han plötsligt inför en stor utmaning - han kommer att tävla mot några av de bästa unga racerförarna i världen. Efter en hemsk olycka blir Danny av med sin racingpartner och riskerar att relegeras från skolan, och för att kunna stanna kvar tvingas han slå sig samman med en gammal rival. Nu måste duon glömma gammalt groll och satsa allt i hopp om att antas till ett professionellt racinglag. I rollerna: Brett Davern, Beau Mirchoff, Bill Sage, Sharon Lawrence, Nicole Badaan. Regi: Alex Ranarivelo.

Läs mer på vår Born to race: Fast track-sajt!

Showview: 99292515

Favorit

22:00 Nattens väktare

Rysk science fiction från 2004. I Moskva lever ett uråldrigt släkte som besitter övernaturliga krafter. Dess medlemmar har antingen svurit ljuset eller mörkret trohet. I århundraden har det rått vapenvila mellan dessa rivaliserande styrkor men enligt en profetia ska en dag maktbalansen rubbas. I rollerna: Konstantin Khabensky, Vladimir Menshov, Valeri Zolotukhin. Regi: Timur Bekmambetov.

Läs mer på vår Nattens väktare-sajt!

Showview: 99272751

Favorit