Tillbaka till Aftonbladet

TV3 HD Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

06:00 Top model

Top model

Amerikansk realityserie från 2011. Säsong 16. Avsnitt 13 av 13. Endast två deltagare kvarstår, och pressen är är hård. Tjejerna spelar in en reklamfilm för Cover Girl och kämpar sedan på catwalken, där en katastrof drabbar en av dem. Vem kommer att koras till vinnare i Top model 16?

Läs mer på vår America's Next Top Model-sajt!

Showview: -

Favorit

06:55 Nanny

Nanny

Amerikansk komediserie från 1996-97. Säsong 4. Avsnitt 3 av 25. Fran och Val sitter i publiken på en tv-show och Fran svarar på en fråga om hur man kan få barn att sova. Detta leder till att hon får ett eget inslag i programmet, vilket Maxwell till en början uppmuntrar.

Läs mer på vår The Nanny-sajt!

Showview: -

Favorit

07:25 Alla älskar Raymond

Alla älskar Raymond

Amerikansk komediserie från 2001-02. Säsong 6. Avsnitt 18 av 25. Debra hittar ett gammal band som Ray har sparat där en tjej dumpar honom. Ray blir då nyfiken och vill veta om Debra sparat något från sina ex men det leder till Ray blir väldigt svartsjuk.

Läs mer på vår Alla älskar Raymond-sajt!

Showview: -

Favorit

07:55 Jims värld

Jims värld

Amerikansk komediserie från 2001. Säsong 1. Avsnitt 2 av 22. Cheryl och Jim planerar en tur till Bahamas för att pigga upp kärlekslivet. De enas om att inte ha sex på tre veckor utan vänta tills de kommer till Bahamas. Dessvärre ser Dana till att hela resan går i stöpet.

Läs mer på vår Jims värld-sajt!

Showview: -

Favorit

08:20 The real housewives of Orange County

The real housewives of Orange County

Amerikansk realityserie från 2012. Säsong 8. Avsnitt 11 av 23. Tamras singelfest fortsätter i Mexiko, men Vicki drar igång ett riktigt fylleslag, vilket retar upp Gretchen och Heather. Det hela leder till en stor konflikt vid poolen.

Läs mer på vår Real housewives of Orange County-sajt!

Showview: -

Favorit

09:10 Våra bästa år

Amerikansk dramaserie. Avsnitt 4426. Om familjerna Horton, Brady, Black, Kiriakis och deras vänner, grannar och rivaler i Salem, USA.

Läs mer på vår Våra bästa år-sajt!

Showview: -

Favorit

10:00 Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2012. Säsong 13. Avsnitt 8 av 12. Mikael och Helen blev kära och köpte lägenhet i Stockholm. Men lägenheten blev för dyr och nu bor de i andra hand och får inte lägenheten såld. I dag tar de lån för att betala andra lån och gräver sig allt djupare ner i skuldfällan. En viktig anledning till de många och dåliga besluten är att Mikael har ADHD. Mikael och Helen skulle först bo i Helens trea. Men med totalt fem barn på halvtid så blev det för trångt och paret bestämde sig för att köpa lägenhet. Mikael, som ibland är alltför impulsiv, började buda på drömlägenheten och snart hade priset stigit långt mer än vad Mikael förstod och vad familjen hade råd med. När sedan månadsavgiften för lägenheten steg så tvingades familjen flytta och bor nu i andra hand i en liten trea. Eftersom de inte lyckats sälja bostadsrätten så hyr de ut den men måste ändå betala av på lånen. Mikael är sjukpensionär och har gjort stora förluster på en egen firma. I dagsläget lever familjen så gott som helt på Helens lön, och nya krediter. Parets ekonomiska situation blir inte heller bättre av att Mikaels ADHD lett till överdriven impulsshopping.

Läs mer på vår Lyxfällan-sajt!

Showview: -

Favorit

11:00 How I met your mother

How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2009. Säsong 5. Avsnitt 20 av 24. Ted äcklas av hur hans mammas nya kille talar om henne. Tanken på deras stundande bröllop får honom att agera. Efter att ha avslöjat alla galna grejer han gjort, ber Marshall kompisarna att gissa om han gjorde dem som pojke eller när han var full.

Läs mer på vår How I met your mother-sajt!

Showview: -

Favorit

11:30 How I met your mother

How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2009. Säsong 5. Avsnitt 21 av 24. Under en kortsemester tvingas Marshall och Lily att sova i olika sängar. När de kommer hem undrar de om det inte skulle förbättra vardagen i fall de fortsatte med det. Både Ted och Barney blir svartsjuka när de får reda på att Robin överväger att flytta in hos Don.

Läs mer på vår How I met your mother-sajt!

Showview: -

Favorit

12:00 Extreme home makeover

Extreme home makeover

Amerikansk realityserie från 2010. Säsong 9. Avsnitt 5 av 32. Ty och gänget reser till New York där de överraskar Jimmy och Darlene Korpais, vars dotter Hailey föddes kortväxt. Föräldrarna är aktiva i organisationen "Little People of America" och drömmer om att ha ett hem där dottern kan utvecklas och vara självständig.

Läs mer på vår Extreme home makeover-sajt!

Showview: -

Favorit

13:00 Project runway

Amerikansk realityserie från 2010. Säsong 7. Avsnitt 3 av 14. Deltagarna delas in i olika grupper och måste sedan samarbeta, vilket kan vara svårt om man alltid tycker att ens egna idéer är de absolut bästa.

Läs mer på vår Project runway-sajt!

Showview: -

Favorit

14:00 Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2012. Säsong 13. Avsnitt 9 av 12. Marie flyttade till drömhuset med man och barn. I dag är Marie ensam med barn och stadigt ökande skulder. Ekonomiproblemen började när Marie var sjukskriven och förvärras av att hon hela tiden tar nya krediter för att köpa alltifrån ny gräsklippare till ny köksutrustning. Marie arbetar som ekonomiansvarig och bor själv i Tyresö utanför Stockholm tillsammans med sina tre barn i åldrarna tio till fjorton år. Men sin titel till trots så har Marie enorma problem med att sköta sin ekonomi. När hon blev sjukskriven började hon halka utför längs skuldfällans brant. Situationen förvärras av att Marie älskar att shoppa och konsekvent gör helt fel prioriteringar.

Läs mer på vår Lyxfällan-sajt!

Showview: -

Favorit

15:00 Top model

Top model

Amerikansk realityserie från 2011. Säsong 17. Avsnitt 1 av 13. Vi möter 14 deltagare från tidigare säsonger, som återvänder för en andra chans att vinna den åtråvärda titeln. Vid den första fotograferingen får modellerna rekonstruera minnesvärda ögonblick från tidigare avsnitt. Nicki Minaj är gästdomare.

Läs mer på vår America's Next Top Model-sajt!

Showview: -

Favorit

15:55 The real housewives of Orange County

The real housewives of Orange County

Amerikansk realityserie från 2012. Säsong 8. Avsnitt 12 av 23. En konflikt blossar upp när Alexis och Heather träffas för att försöka bli sams. På annat håll är Lydia värd för en salsafest, där drama uppstår när Slade slänger ur sig en viss kommentar.

Läs mer på vår Real housewives of Orange County-sajt!

Showview: -

Favorit

16:50 How I met your mother

How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2009. Säsong 5. Avsnitt 22 av 24. När Ted våldgästar ett överklasskalas får han möjligheten att visa vilket praktpretto han kan vara.

Läs mer på vår How I met your mother-sajt!

Showview: -

Favorit

17:20 How I met your mother

How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2009. Säsong 5. Avsnitt 23 av 24. Ted har bjudit ut en tjej på bio, men filmen de ser visar sig bygga på hans förhållande med Stella.

Läs mer på vår How I met your mother-sajt!

Showview: -

Favorit

17:45 Million dollar listing New York

Amerikansk realityserie från 2013. Säsong 3. Avsnitt 14 av 14. Vi får en återblick till de bästa ögonblicken av säsongen och visar helt nytt material från era favoritscener.

Läs mer på vår Million Dollar Listing New York-sajt!

Showview: -

Favorit

18:40 Totalrenovering

Amerikansk realityserie från 2014. Säsong 2. Avsnitt 3 av 7. Kusinerna samarbetar med Ellen DeGeneres och renoverar en militärfamiljs hem. De moderniserar husets exteriör, inreder i en enkel och rustik stil, samt renoverar kök, vardagsrum och sovrum.

Läs mer på vår Totalrenovering-sajt!

Showview: -

Favorit

19:45 Bean - den totala katastroffilmen

Brittisk komedi från 1997. Ett konstgalleri i Los Angeles har återköpt landets främsta konstverk Whistler's Mother från utlandet. Man bjuder in Englands främste konstexpert att närvara vid den högtidliga avtäckningen. Men britterna skickar istället sin mest inkompetente medarbetare för att bli av med honom en tid. De skickar Mr Bean och katastroferna avlöser snart varandra. I rollerna: Rowan Atkinson, Peter MacNicol, John Mills, Pamela Reed, Harris Yulin, Burt Reynolds. Regi: Mel Smith.

Läs mer på vår Bean - den totala katastroffilmen-sajt!

Showview: -

Favorit

21:30 X-men: First class

X-men: First class

Amerikansk action från 2011. Under kalla kriget, innan Charles Xavier och Erik Lensherr tog namnen Professor X och Magneto, och innan de var bittra fiender, var de bästa vänner. Tillsammans med andra mutanter samarbetade de för att tämja sina krafter och för att stoppa en ondskefull fiende från att utlösa ett världsomfattande atomkrig. I rollerna: James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Byrne, Jennifer Lawrence, January Jones, Nicholas Hoult, Oliver Platt, Kevin Bacon, Zoe Isabella Kravitz. Regi: Matthew Vaughn.

Läs mer på vår X-Men: First Class-sajt!

Showview: -

Favorit

00:15 Intruders

Intruders

Amerikansk skräckthriller från 2011. Juan är en ung pojke med talang för att skriva. Men han terroriseras av en märklig varelse som lurar i hans rum på nätterna. Juans mor Luisa är skeptisk till varelsen först,men börjar sedan tro att demoniska krafter är i spel och ber en präst i staden att jaga ut andarna. Men det blir snart uppenbart att satan inte är skyldig till de hemska besöken. I rollerna: Clive Owen, Carice van Houten, Daniel Brühl, Pilar López de Ayala, Ella Purnell. Regi: Juan Carlos Fresnadillo.

Läs mer på vår Intruders-sajt!

Showview: -

Favorit

02:10 Paradise hotel

Svensk realityserie från 2014. Säsong 4. Avsnitt 31 av 54. Halloween är här och det spökar på Paradise hotel. När deltagarna vaknar står två mystiska likkistor mitt i hotellet. Och när kistlocken öppnas chockas alla i huset. Samtidigt spirder sig en zombiesmitta bland deltagarna. Vem klarar sig, och vem är levande död när dagen är slut?

Läs mer på vår Paradise Hotel-sajt!

Showview: -

Favorit

03:00 The blacklist

Amerikansk dramaserie från 2014. Säsong 2. Avsnitt 3 av 22. När en man påträffas död med hjärtat utskuret ur kroppen måste Keen och Ressler samarbeta med Samar för att avslöja doktor Covington.

Läs mer på vår Blacklist-sajt!

Showview: -

Favorit

03:45 Totalrenovering

Amerikansk realityserie från 2014. Säsong 2. Avsnitt 3 av 7. Kusinerna samarbetar med Ellen DeGeneres och renoverar en militärfamiljs hem. De moderniserar husets exteriör, inreder i en enkel och rustik stil, samt renoverar kök, vardagsrum och sovrum.

Läs mer på vår Totalrenovering-sajt!

Showview: -

Favorit

04:35 Extreme home makeover

Extreme home makeover

Amerikansk realityserie från 2010. Säsong 9. Avsnitt 5 av 32. Ty och gänget reser till New York där de överraskar Jimmy och Darlene Korpais, vars dotter Hailey föddes kortväxt. Föräldrarna är aktiva i organisationen "Little People of America" och drömmer om att ha ett hem där dottern kan utvecklas och vara självständig.

Läs mer på vår Extreme home makeover-sajt!

Showview: -

Favorit

05:25 Nanny

Nanny

Amerikansk komediserie från 1996-97. Säsong 4. Avsnitt 3 av 25. Fran och Val sitter i publiken på en tv-show och Fran svarar på en fråga om hur man kan få barn att sova. Detta leder till att hon får ett eget inslag i programmet, vilket Maxwell till en början uppmuntrar.

Läs mer på vår The Nanny-sajt!

Showview: -

Favorit