Tillbaka till Aftonbladet

TV3 HD Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

06:00 Top model

Top model

Amerikansk realityserie från 2006. Säsong 7. Avsnitt 2 av 13. Uttagningarna fortsätter.

Läs mer på vår America's Next Top Model-sajt!

Showview: -

Favorit

06:55 Nanny

Nanny

Amerikansk komediserie från 1994-95. Säsong 3. Avsnitt 5 av 27. Fran har så mycket att göra att hon nästan aldrig hinner gå ut själv. Mamma Sylvia tjatar om att hon aldrig lär hitta en man om det fortsätter så här.

Läs mer på vår The Nanny-sajt!

Showview: -

Favorit

07:25 Alla älskar Raymond

Alla älskar Raymond

Amerikansk komediserie från 1999. Säsong 4. Avsnitt 3 av 24. Ray upptäckar att Frank utnyttjar honom.

Läs mer på vår Alla älskar Raymond-sajt!

Showview: -

Favorit

07:55 Jims värld

Jims värld

Amerikansk komediserie från 2004-05. Säsong 4. Avsnitt 20 av 27. Jims nyvunna stolthet över Gracies stavningstalanger byts snabbt ut till motvilja när han måste köra henne till tävlingar på olika platser.

Läs mer på vår Jims värld-sajt!

Showview: -

Favorit

08:20 How I met your mother

How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2008. Säsong 4. Avsnitt 15 av 24. Gänget misstänker att Barney har en hemlig flickvän och följer efter honom när han lämnar MacLarens.

Läs mer på vår How I met your mother-sajt!

Showview: -

Favorit

08:45 How I met your mother

How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2008. Säsong 4. Avsnitt 16 av 24. Teds flickvän från college kommer tillbaka och påminner Marshall och Lily om hur mycket de avskydde henne.

Läs mer på vår How I met your mother-sajt!

Showview: -

Favorit

09:10 The real housewives of Orange County

The real housewives of Orange County

Amerikansk realityserie från 2009. Säsong 4. Avsnitt 5 av 15. Det är den fjärde juli och hemmafruarna ska fira den amerikanska självständighetsdagen med pompa och ståt. Men innan vi vet ordet av uppstår konflikt mellan dem.

Läs mer på vår Real housewives of Orange County-sajt!

Showview: -

Favorit

10:05 Vanderpump rules

Amerikansk realityserie från 2014. Säsong 2. Avsnitt 14 av 17. I lied.

Läs mer på vår Vanderpump rules-sajt!

Showview: -

Favorit

11:00 The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2011. Säsong 5. Avsnitt 6 av 22. Jane fortsätter sin frenetiska jakt efter Lorelei medan teamet utreder ett mycket mystiskt kidnappningsfall.

Läs mer på vår The Mentalist-sajt!

Showview: -

Favorit

12:00 The Taste US

Amerikansk realityserie från 2013. Säsong 2. Avsnitt 7 av 16. Kockarna kämpar för att skapa förföriska små rätter i skedstorlek. Kändisdomarna avgör vilka som har lyckats.

Läs mer på vår The Taste US-sajt!

Showview: -

Favorit

13:00 Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2012. Säsong 12. Avsnitt 10 av 12. 29-åriga Jeanette ville förverkliga sin dröm om ett eget café. Men drömmen sprack, och sprickorna fortsatte rakt igenom hela hennes ekonomi. Pengakaoset födde lögner vilka i sin tur ledde till en separation. Nu vill Jeanette hitta tillbaka till både sambon och en fungerande ekonomi. Jeanette satsade på sin livslånga dröm om ett barnvänligt café, men insåg efter hand att livet som företagare var svårt att få ihop med rollen som småbarnsförälder. Hon hittade en köpare till caféet, men strax före att kontrakt skulle skrivas så drog sig köparen ur. Kvar stod en skuldsatt Jeanette som dessutom redan skaffat nytt jobb. Jeanette började låna pengar för att klara skulderna från caféet och ekonomin var snart så sargad att hon började ljuga om och dölja problemen för sin dåvarande sambo, något som till slut ledde till att paret separerade. Nu vill Jeanette hitta tillbaka till både sambon och sunda finanser, men då krävs en rejäl rensning i såväl skuldhögen som i överkonsumtionen av allt från prylar till mat.

Läs mer på vår Lyxfällan-sajt!

Showview: -

Favorit

14:00 Sex and the city

Amerikansk dramaserie från 2000. Avsnitt 53. Miranda tror att det bor ett spöke i hennes lägenhet, men det visar sig vara hennes expojkvän Steve.

Läs mer på vår Sex and the City-sajt!

Showview: -

Favorit

14:30 Sex and the city

Amerikansk dramaserie från 2000. Avsnitt 54. Carrie skickar ett mail till Aidan där hon berättar att hon saknar honom. När hon inte hör något bestämmer hon sig för att ringa honom.

Läs mer på vår Sex and the City-sajt!

Showview: -

Favorit

15:00 Top model

Top model

Amerikansk realityserie från 2006. Säsong 7. Avsnitt 3 av 13. Modellerna blir omstylade, men en tjej är missnöjd med sin nya look. De tävlande blir sedan fotograferade och skådespelerskan Queen Latifa dyker upp som gästdomare.

Läs mer på vår America's Next Top Model-sajt!

Showview: -

Favorit

16:00 Vanderpump rules

Amerikansk realityserie från 2014. Säsong 2. Avsnitt 15 av 17. Reunion.

Läs mer på vår Vanderpump rules-sajt!

Showview: -

Favorit

17:00 Djurakuten

Djurakuten

Svensk realityserie från 2013. Säsong 3. Avsnitt 4 av 24. Hunden Mandel har länge haft problem med korsbandet och veterinären Lennart vill göra en titthålsoperation. Men först måste Mandel göra sig av med lite av sin trivselvikt, eftersom övervikten kan leda till artros. Katten Bärsan är bara elva månader och på sjukhuset för första gången. Papegojan Jacob däremot är 53 år gammal, och så trött att han slutat busvissla efter tjejer.

Läs mer på vår Djurakuten-sajt!

Showview: -

Favorit

17:30 Djurakuten

Djurakuten

Svensk realityserie från 2013. Säsong 3. Avsnitt 5 av 24. Shetlandsponnyn Tuva är två dagar, men kämpar redan för att överleva. Hennes fölning var svår och risken är stor att hon drabbats av hjärnskador. Hunden Ville har fått en platta inopererad i knät. Sedan dess har det blivit många återbesök, eftersom det knäpper och smäller i knäet när Ville rör sig. Katten Zoya är inlagd på Strömsholm med njurproblem, men tycker att det är så trist att hon hela tiden försöker rymma.

Läs mer på vår Djurakuten-sajt!

Showview: -

Favorit

18:00 Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2012. Säsong 12. Avsnitt 11 av 12. I tio års tid har Sky löst problemet med kravbrev genom att helt enkelt slänga dom i soporna. Ofta uppåt femton inkassokrav i veckan. Sambon Emelie har dragits med i misären och paret slösar enorma summor på chips, läsk och skräpmat trots att skulderna varje månad är högre än vad någon av dom tjänar. Sky har ett struligt förflutet men försöker nu få rätsida på sitt liv. Problemet är att gamla vanor är svåra att bli av med, även de dåliga. Både han och Emelie undviker sina skulder som är så stor att Emelie inte är betrodd med ett bankomatkort. Sky får inte ens öppna ett bankkonto, så misskött är hans ekonomi. Emelie har en dåligt betald timanställning och Sky har inget jobb alls. Vad de däremot har är tre barn, och fyra barnvagnar till minstingen. Och inget blir bättre av att paret lägger motsvarande en månadshyra på pizza, chips, godis och läsk, varje månad.

Läs mer på vår Lyxfällan-sajt!

Showview: -

Favorit

19:00 SOS Sommar

SOS Sommar

Svensk dokumentärserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 2 av 16. Den här veckan hittar polisen i Strömstad en äkta tjuvgömma ute i skogen. Polismännen Joakim och Patric får i uppdrag att gömma sig i skogen, så att de kan gripa tjuvarna på bar gärning när de återvänder till sin skattkammare. Räddningstjänsten i Kalmar får för en gångs skull uppfylla en gammal kliché, nämligen rädda en katt ur ett träd. Men mitt under aktionen får de larm om en allvarlig bilolycka.

Läs mer på vår SOS Sommar-sajt!

Showview: -

Favorit

20:00 Djurens hjältar

Svensk realityserie från 2014. Säsong 1. Avsnitt 1 av 10. Vi följer vilträddarna Lili Päivärinta, hennes kollega Anneli Berglund och en rad andra passionerade människor som viger sin tid åt att rädda djur. I centrum står naturligtvis djuren och deras ägare och vi får följa med dem genom tårdrypande resor från sjuk till frisk. Men ibland händer också det otänkbara, när veterinärerna tvingas inse att slaget är förlorat. Serien följer också arbetet vid traumaavdelningen på Väsby djursjukhus. Där jobbar veterinärerna Marie, Jannis och Ash dygnet runt med att försöka rädda sina patienter. Här handlar det ofta om minuter för att historierna skall få ett lyckligt slut.

Läs mer på vår Djurens hjältar-sajt!

Showview: -

Favorit

21:00 Trolljägarna

Svenskt samhällsprogram från 2015. Säsong 2.Avsnitt 2. Den här veckan tar Trolljägarna upp hatet mot Paradise Hotel-profilen Saga Scott. När Robert Aschberg granskar hennes plågoandar visar det sig att många barn ligger bakom de grova påhoppen. Vi möter unga politikern Alexander som lever med grova hot från yttersta högerkanten, som bland annat publicerats på hatsajten Exponerat. Robert går även på djupet med det växande problemet identitetsstölder, där han konfronterar kvinnan som systematiskt har utgett sig för att vara 20-åriga Linnea från södra Sverige. Bedrägeriet avslöjades först när en man satt och väntade på Linnea utanför hennes bostad.

Läs mer på vår Trolljägarna-sajt!

Showview: -

Favorit

22:00 Stalkers

Stalkers

Svenskt samhällsmagasin från 2015. Säsong 3.Avsnitt 3. Det var kärlek vid första ögonkastet den där kvällen på Sundsvalls gatufest. Petra, 21, blev upp över öronen förälskad i "Henrik". Men hans svartsjuka gick snart över i ett växande kontrollbehov. När "Henrik" misshandlade Petra bröt hon all kontakt. Men expojkvännen fortsatte trakassera henne - från häktet. Nu tar Petra hjälp av Stalkers för att få "Henrik" att sluta förfölja henne.

Läs mer på vår Stalkers-sajt!

Showview: -

Favorit

23:00 Paradise hotel Danmark

Dansk reality från 2015. Säsong 11.Avsnitt 2. De tre grabbarna på Paradise Motel bjuder tjejerna från Paradise Hotel på dejt, varpå ett stort beslut måste fattas. Ett av paren kämpar i uppförsbacke eftersom de inte litar på varandra.

Läs mer på vår Paradise Hotel Danmark-sajt!

Showview: -

Favorit

23:50 Girlfriends' guide to divorce

Amerikansk dramaserie från 2014. Säsong 1. Avsnitt 4 av 13. Abby dejtar Nate, en gift man med barn som hon var känslomässigt otrogen med när hon själv var gift. En HBTQ-aktivist ger Max och Ford en utmärkelse på en gala för jämlikhet.

Läs mer på vår Girlfriends' guide to divorce-sajt!

Showview: -

Favorit

00:50 Sex and the city

Amerikansk dramaserie från 2000. Avsnitt 53. Miranda tror att det bor ett spöke i hennes lägenhet, men det visar sig vara hennes expojkvän Steve.

Läs mer på vår Sex and the City-sajt!

Showview: -

Favorit

01:30 Sex and the city

Amerikansk dramaserie från 2000. Avsnitt 54. Carrie skickar ett mail till Aidan där hon berättar att hon saknar honom. När hon inte hör något bestämmer hon sig för att ringa honom.

Läs mer på vår Sex and the City-sajt!

Showview: -

Favorit

02:10 How I met your mother

How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2008. Säsong 4. Avsnitt 14 av 24. Robin förlitar sig på en video-CV som förberetts av Barney för att få ett jobb inom tv innan han hotas av deportering tillbaka till Kanada.

Läs mer på vår How I met your mother-sajt!

Showview: -

Favorit

02:35 Paradise hotel Danmark

Dansk reality från 2015. Säsong 11.Avsnitt 2. De tre grabbarna på Paradise Motel bjuder tjejerna från Paradise Hotel på dejt, varpå ett stort beslut måste fattas. Ett av paren kämpar i uppförsbacke eftersom de inte litar på varandra.

Läs mer på vår Paradise Hotel Danmark-sajt!

Showview: -

Favorit

03:10 Navy CIS

Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2009. Säsong 7. Avsnitt 11 av 24. NCIS-teamet utreder det märkliga mordet på en pilot. Teamet kommer ihop sig med en advokat som inte tycker om Gibbs.

Läs mer på vår Navy CIS-sajt!

Showview: -

Favorit

03:55 Hawthorne

Amerikansk dramaserie från 2010. Säsong 3. Avsnitt 8 av 10. Christina bestämmer sig för att gå i terapi för att få bukt med stress, och pratar om alltifrån sin make till sin barndom. Tom måste handskas med en oväntad diagnos.

Läs mer på vår Hawthorne-sajt!

Showview: -

Favorit

04:40 The real housewives of Orange County

The real housewives of Orange County

Amerikansk realityserie från 2009. Säsong 4. Avsnitt 5 av 15. Det är den fjärde juli och hemmafruarna ska fira den amerikanska självständighetsdagen med pompa och ståt. Men innan vi vet ordet av uppstår konflikt mellan dem.

Läs mer på vår Real housewives of Orange County-sajt!

Showview: -

Favorit

05:25 Nanny

Nanny

Amerikansk komediserie från 1994-95. Säsong 3. Avsnitt 5 av 27. Fran har så mycket att göra att hon nästan aldrig hinner gå ut själv. Mamma Sylvia tjatar om att hon aldrig lär hitta en man om det fortsätter så här.

Läs mer på vår The Nanny-sajt!

Showview: -

Favorit