Tillbaka till Aftonbladet

TV3 HD Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

06:00 Top model

Top model

Amerikansk realityserie från 2007. Säsong 8. Avsnitt 8 av 13. Tjejerna får lära sig att gestalta olika karaktärer av skådespelerskan Tia Mowry. De får i uppgift att spela en scen, där alla har olika personligheter, mot Efren Ramirez. Den lyckliga vinnaren får som pris träffa sin familj.

Läs mer på vår America's Next Top Model-sajt!

Showview: -

Favorit

06:55 Nanny

Nanny

Amerikansk komediserie från 1996-97. Säsong 4. Avsnitt 5 av 25. Fran bjuder hem Maxwells pappa för att försöka skipa fred mellan far och son. Maxwell har inte talat med sin far sedan han lämnade mamman för sin sekreterare. Middagen som skulle leda till försoning går dock inte som planerat, när pappan tar med sig sekreteraren.

Läs mer på vår The Nanny-sajt!

Showview: -

Favorit

07:25 Alla älskar Raymond

Alla älskar Raymond

Amerikansk komediserie från 1999. Säsong 4. Avsnitt 22 av 24. Ray tror att Debras humörsvängningar beror på PMS, men varje gång han säger det blir hon ännu argare.

Läs mer på vår Alla älskar Raymond-sajt!

Showview: -

Favorit

07:55 Jims värld

Jims värld

Amerikansk komediserie från 2004-05. Säsong 5. Avsnitt 12 av 22. När Jim och Cheryl tittar på en sexualkunskapsvideo, inser Jim att han tittar på en ung version av sig själv.

Läs mer på vår Jims värld-sajt!

Showview: -

Favorit

08:20 How I met your mother

How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2009. Säsong 6. Avsnitt 5 av 24. Ted designar ett nytt högkvarter åt GNB. Han träffar en kvinna som är upprörd över att ett hotell ska rivas för att göra plats för hans byggnad.

Läs mer på vår How I met your mother-sajt!

Showview: -

Favorit

08:45 How I met your mother

How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2009. Säsong 6. Avsnitt 6 av 24. Marshall och Lily lär sig metoder för att bestämma könet på det barn de försöker producera. Robin irriteras över att hennes kollega beter sig som ett barn och att killarna verkar gilla det.

Läs mer på vår How I met your mother-sajt!

Showview: -

Favorit

09:10 The real housewives of Orange County

The real housewives of Orange County

Amerikansk realityserie från 2009. Säsong 5. Avsnitt 9 av 17. Alexis och Tamra kommer varandra nära under ett parti tennis. Efter matchen pratar de om Gretchens kommande fest och Alexis förvånas över att de fortfarande är osams.

Läs mer på vår Real housewives of Orange County-sajt!

Showview: -

Favorit

10:05 The real housewives of Atlanta

The real housewives of Atlanta

Amerikansk realityserie från 2011. Säsong 4. Avsnitt 16 av 25. Återupplev gamla minnen med Kim Zolciak och Kroy Biermann i detta specialavsnitt. Vi följer bland annat med tillbaka till välgörenhetsgalan där oförglömlig romantik uppstod.

Läs mer på vår The Real Housewives of Atlanta-sajt!

Showview: -

Favorit

11:00 The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2013. Säsong 6. Avsnitt 3 av 22. Jane involverar CBI i Napa-fallet för att få chans att koncentrera sig på Sheriff McAllister. Rigsby och Van Pelt gifter sig äntligen.

Läs mer på vår The Mentalist-sajt!

Showview: -

Favorit

12:00 Masterchef USA

Amerikansk realityserie från 2011. Säsong 2. Avsnitt 11 av 20. De nio återstående deltagarna lagar japansk mat med sjöborre under dagens utmaning. Vinnaren får välja vilken av åtta fisksorter de andra kockarna ska tillaga innan det är dags för utröstning.

Läs mer på vår Masterchef USA-sajt!

Showview: -

Favorit

13:00 Svenska Hollywoodfruar

Svensk realityserie från 2014. Säsong 7. Avsnitt 5 av 10. Åsa har sökt skydd hos Britt under tiden som andeutdrivningen pågår i hennes hem. Men i själva slutfasen, i exorcismen, måste husets ägarinna vara med. Gunilla har bråda dagar. Hon har en pilot att spela in och självklart ska dottern Erika ha en huvudroll i mammans dejtingserie. Maria pott-tränar sin nya hundvalp och tillsammans med maken Kamran inspekterar de dotterns Hannas nya dejt.

Läs mer på vår Svenska Hollywoodfruar-sajt!

Showview: -

Favorit

14:00 Sex and the city

Amerikansk komediserie från 2003. Avsnitt 91. Carrie undviker New York-kylan genom att mysa tillsammans med Petrovsky i hans lägenhet i några dagar. Samantha irriteras av rykten om att Smith är gay och bestämmer sig för att visa världen att så är icke fallet. Charlotte visar stolt upp sitt nya tillskott för alla som vill titta, medan Miranda har svårt att finna sig tillrätta i Brooklyn.

Läs mer på vår Sex and the City-sajt!

Showview: -

Favorit

14:30 Sex and the city

Amerikansk komediserie från 2003. Avsnitt 92. Under en middag med Carrie och flickorna kommer Petrovsky med minst sagt chockerande nyheter. Samtidigt är Charlottes modersinstikt på toppnivå, medan Miranda oroar sig för Carrie.

Läs mer på vår Sex and the City-sajt!

Showview: -

Favorit

15:00 Top model

Top model

Amerikansk realityserie från 2007. Säsong 8. Avsnitt 9 av 13. Tjejerna lär sig hur man intervjuar. Dagen därpå överraskas de av Tyra utklädd till känguru, som berättar att de ska åka till Australien. Väl framme hälsas de av australiensiska supermodellen Erika Heynatz, som genast skickar iväg dem på nästa uppdrag: att intervjua folk på gatan.

Läs mer på vår America's Next Top Model-sajt!

Showview: -

Favorit

16:00 The real housewives of Atlanta

The real housewives of Atlanta

Amerikansk realityserie från 2011. Säsong 4. Avsnitt 17 av 25. Damerna packar sina designerväskor och reser från Sydafrika till Atlanta. NeNes son arresteras efter att ha snattat rakhyvlar och hon överväger att lära honom en läxa.

Läs mer på vår The Real Housewives of Atlanta-sajt!

Showview: -

Favorit

17:00 Sjukhuset

Sjukhuset

Svensk dokumentärserie från 2011. Säsong 5. Avsnitt 18 av 40. Förlossningsläkaren Guillermo gör återbesök hos Maria och Mikael, vars tvillingar han förlöste för några månader sedan. Rickard på ambulansen kallas till ett misstänkt självmordsförsök. Ett vittne har sett en kvinna ligga i ett vattendrag.

Läs mer på vår Sjukhuset-sajt!

Showview: -

Favorit

17:30 Sjukhuset

Sjukhuset

Svensk dokumentärserie från 2011. Säsong 5. Avsnitt 19 av 40. På akuten kommer Göran in. Han har blivit påkörd vid ett övergångställe och har skadat fotleden. Ortopeden Mattias måste operera, men Göran har ett allvarligt hjärtproblem och att söva ner honom är väldigt riskfyllt. Läkaren Rani har hand om en njursjuk patient med misstänkt hjärtinfarkt. Problemet är att mannen nyligen drabbades av en blödning i hjärnan, och att sätta in blodförtunnande medel mot hjärtinfarkten kan skapa allvarliga problem i hjärnan.

Läs mer på vår Sjukhuset-sajt!

Showview: -

Favorit

18:00 Svenska Hollywoodfruar

Svensk realityserie från 2014. Säsong 7. Avsnitt 6 av 10. Britt är mycket mån om sin hälsa. Varje månad har hon därför en stående tid för tarmsköljning. Åsa har stämt träff med sin gamla kompis Johanna, mer känd som porrstjärnan Puma Swede. De jämför bröst och pratar gamla tider och nya erfarenheter. Maria har som bekant skaffat sig en ny hundvalp. Den gillar att kissa. Inomhus. Överallt. Men det uppskattar inte Maria.

Läs mer på vår Svenska Hollywoodfruar-sajt!

Showview: -

Favorit

19:00 SOS Sommar

SOS Sommar

Svensk dokumentärserie från 2015. Säsong 2. Avsnitt 16 av 32. I Strömstad beger sig Joakim och Aki med kustbevakningen till Koster för att göra nykterhetskontroller. Utanför Dalarö uppträder en ensamseglare förvirrat i dimman och sjöräddningen rycker ut.

Läs mer på vår SOS Sommar-sajt!

Showview: -

Favorit

19:30 SOS Sommar

SOS Sommar

Svensk dokumentärserie från 2015. Säsong 2. Avsnitt 17 av 32. Sommaren har börjat och turisterna strömmar i hundratusental mot Sveriges kuster. Ibland skvimpar glädje och dryck över lite för mycket, eller så är det någon båtentusiast som går på grund. I "SOS sommar" följer vi polis, ambulans, brandkår och sjöräddning vid de mest hektiska turistorterna i landet, däribland Strömstad, Kungshamn, Smögen, Kalmar, Västervik och Stockholms skärgård.

Läs mer på vår SOS Sommar-sajt!

Showview: -

Favorit

20:00 Parneviks

Svensk reality från 2015. Säsong 1. Avsnitt 3 av 8. Hur hård är egentligen gangsterrapparen Sebbe Staxx? Det är inte utan oro familjen Parnevik väntar in veckans gäster Agneta Sjödin, Per Holknekt och Sebbe Staxx. Men det visar sig bli ett av deras finaste möten i livet. Familjen fångas av både Sebbes och Pers tuffa livsöden och deras styrka att resa sig upp igen. Det blir många tårar, men också mycket glädje. Mia får också en stund med Agneta där programledaren berättar vad hon längtar efter allra mest i livet. Det blir ett program där kärnfamiljen Parnevik får följa med en bit på livsvägar som kanske varit krokigare än deras.

Läs mer på vår Parneviks-sajt!

Showview: -

Favorit

21:00 Project runway all stars

Amerikansk realityserie från 2014. Säsong 4. Avsnitt 1 av 13. De fjorton deltagarna visar vad de lärt sig sedan sist. De skapar en outfit med inspiration från New York - både innerstaden och utkanterna.

Läs mer på vår Project Runway All Stars-sajt!

Showview: -

Favorit

22:00 Min hemlighet

Svensk dramaserie från 2015. Säsong 1. Avsnitt 1 av 18. Sjuksköterskan Filippa agerar snabbt och instinktivt när en förbipasserande man plötsligt faller ihop på trottoaren. Hon ger honom första hjälpen i väntan på ambulans. Väl på jobbet kan hon inte släppa honom och söker upp honom. Han har drabbats av stroke och är tacksam för att hon räddade hans liv. Kemi uppstår och de börjar umgås på sjukhuset under tiden som han rehabiliteras. När han skrivs ut inleder de en passionerad relation bakom ryggen på sina respektive. Deras vänsterprassel får dock ödesdigra konsekvenser.

Läs mer på vår Min hemlighet-sajt!

Showview: -

Favorit

22:30 Marry me

Marry me

Amerikansk komediserie från 2014. Säsong 1. Avsnitt 1 av 18. Ett argt utfall förstör av misstag Jakes överraskningsfrieri och Annie tvingas be om ursäkt. Nu gäller det att återuppbygga förtroendet mellan dem så att han kan fria igen.

Läs mer på vår Marry Me-sajt!

Showview: -

Favorit

23:00 How I met your mother

How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2009. Säsong 6. Avsnitt 5 av 24. Ted designar ett nytt högkvarter åt GNB. Han träffar en kvinna som är upprörd över att ett hotell ska rivas för att göra plats för hans byggnad.

Läs mer på vår How I met your mother-sajt!

Showview: -

Favorit

23:30 How I met your mother

How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2009. Säsong 6. Avsnitt 6 av 24. Marshall och Lily lär sig metoder för att bestämma könet på det barn de försöker producera. Robin irriteras över att hennes kollega beter sig som ett barn och att killarna verkar gilla det.

Läs mer på vår How I met your mother-sajt!

Showview: -

Favorit

00:00 Paradise hotel Danmark

Dansk reality från 2015. Säsong 11. Avsnitt 17 av 40. Grabbarna knyter allt starkare band, men det leder också till en maktkamp mellan dem. Hotellets nya kille checkar in och tjejerna är osäkra på vad han är för en typ.

Läs mer på vår Paradise Hotel Danmark-sajt!

Showview: -

Favorit

00:50 Sex and the city

Amerikansk komediserie från 2003. Avsnitt 91. Carrie undviker New York-kylan genom att mysa tillsammans med Petrovsky i hans lägenhet i några dagar. Samantha irriteras av rykten om att Smith är gay och bestämmer sig för att visa världen att så är icke fallet. Charlotte visar stolt upp sitt nya tillskott för alla som vill titta, medan Miranda har svårt att finna sig tillrätta i Brooklyn.

Läs mer på vår Sex and the City-sajt!

Showview: -

Favorit

01:30 Sex and the city

Amerikansk komediserie från 2003. Avsnitt 92. Under en middag med Carrie och flickorna kommer Petrovsky med minst sagt chockerande nyheter. Samtidigt är Charlottes modersinstikt på toppnivå, medan Miranda oroar sig för Carrie.

Läs mer på vår Sex and the City-sajt!

Showview: -

Favorit

02:10 Min hemlighet

Svensk dramaserie från 2015. Säsong 1. Avsnitt 1 av 18. Sjuksköterskan Filippa agerar snabbt och instinktivt när en förbipasserande man plötsligt faller ihop på trottoaren. Hon ger honom första hjälpen i väntan på ambulans. Väl på jobbet kan hon inte släppa honom och söker upp honom. Han har drabbats av stroke och är tacksam för att hon räddade hans liv. Kemi uppstår och de börjar umgås på sjukhuset under tiden som han rehabiliteras. När han skrivs ut inleder de en passionerad relation bakom ryggen på sina respektive. Deras vänsterprassel får dock ödesdigra konsekvenser.

Läs mer på vår Min hemlighet-sajt!

Showview: -

Favorit

02:40 The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2013. Säsong 6. Avsnitt 3 av 22. Jane involverar CBI i Napa-fallet för att få chans att koncentrera sig på Sheriff McAllister. Rigsby och Van Pelt gifter sig äntligen.

Läs mer på vår The Mentalist-sajt!

Showview: -

Favorit

03:25 Million dollar listing New York

Amerikansk realityserie från 2013. Säsong 3. Avsnitt 14 av 14. Vi får en återblick till de bästa ögonblicken av säsongen och visar helt nytt material från era favoritscener.

Läs mer på vår Million Dollar Listing New York-sajt!

Showview: -

Favorit

04:10 The new normal

Amerikansk komediserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 7 av 22. Bryan funderar över sin katolska uppväxt och dess traditioner. Han söker hjälp hos den lokala prästen. David och Bryan hoppas att Victoria och Tiffany ska bli gudföräldrar till deras barn.

Läs mer på vår The New Normal-sajt!

Showview: -

Favorit

04:30 The real housewives of Orange County

The real housewives of Orange County

Amerikansk realityserie från 2009. Säsong 5. Avsnitt 9 av 17. Alexis och Tamra kommer varandra nära under ett parti tennis. Efter matchen pratar de om Gretchens kommande fest och Alexis förvånas över att de fortfarande är osams.

Läs mer på vår Real housewives of Orange County-sajt!

Showview: -

Favorit

05:20 Nanny

Nanny

Amerikansk komediserie från 1996-97. Säsong 4. Avsnitt 5 av 25. Fran bjuder hem Maxwells pappa för att försöka skipa fred mellan far och son. Maxwell har inte talat med sin far sedan han lämnade mamman för sin sekreterare. Middagen som skulle leda till försoning går dock inte som planerat, när pappan tar med sig sekreteraren.

Läs mer på vår The Nanny-sajt!

Showview: -

Favorit