Tillbaka till Aftonbladet

TV4 Film Idag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

11:25 Three to tango

Amerikansk romantisk komedi från 1999. Oscar och Peter får plötsligt en chans att designa och bygga ett stort och viktigt kulturcentrum i Chicago för affärsmannen Charles Newman. Genom ett missförstånd tror Charles att Oscar är homosexuell och ber honom att spionera på sin älskarinna Amy. Men Oscar blir blixtförälskad i Amy. I rollerna: Matthew Perry, Neve Campbell, Dylan McDermott, Oliver Platt. Regi: Damon Santostefano.

Läs mer på vår Three to tango-sajt!

Showview: 58953940

Favorit

13:35 Dreamgirls

Dreamgirls

Amerikanskt drama från 2006. Effie, Deena och Lorell är tre unga svarta kvinnor som ställer upp i en amatörtävling med sin grupp Dreamettes. De vinner inte tävlingen men blir kontaktade av den hänsynslöse managern Curtis Taylor som erbjuder dem jobb som bakgrundssångerskor till den kända James Early. De tar jobbet och upptäcker snart att Curtis tagit över deras liv. Curtis döper om gruppen till The Dreams och ändrar gruppens inbördes roller så att den vackra Deena får stå i centrum. Dessutom ändrar han gruppens musikaliska inriktning. Gruppen gör succé men på bekostnad av de tre kvinnornas vänskap och med tiden inser de alla att framgång och berömmelse inte är allt i livet. I rollerna: Jamie Foxx, Beyoncé Knowles, Eddie Murphy, Jennifer Hudson, Anika Noni Rose, Danny Glover. Regi: Bill Condon. Även 15/7 i TV4 Film.

Läs mer på vår Dreamgirls-sajt!

Showview: 10620018

Favorit

16:05 Italian job

Amerikansk action från 2003. Planen var perfekt, jobbet var exakt utfört och flykten gick som smort. Det enda mästertjuven Charlie Croker inte räknat med var hans egna män. Efter att ha stulit en makalös guldtacka från ett välbevakat palats i Venedig kan Charlie och hans gäng inte tro sina ögon när en av dem visar sig vara dubbelspelare och försvinner med bytet. Charlie gänget beger sig till Kalifornien där de planerar att återta guldtackan genom att skapa det största trafikkaoset i Los Angeles historia. I rollerna: Mark Wahlberg, Charlize Theron, Donald Sutherland, Jason Statham, Seth Green, Dante Smith, Edward Norton. Regi: F. Gary Gray.

Läs mer på vår Italian job-sajt!

Showview: 41626056

Favorit

18:15 Vanity fair

Vanity fair

Brittisk-amerikansk dramakomedi från 2004. Det är tidigt 1800-tal i London och den brittiska arbetarklassflickan Becky Sharp drömmer om ett bättre liv. Således skriver hon in sig på en vett- och etikettskola i hopp om att få veta hur man ska föra sig i de lite finare kretsarna. Beckys nya hållning gör susen och det dröjer inte länge förrän hon halat in en rik man. Hennes lycka blir dock kortvarig när det uppdagas att hennes make inte är fullt så nobel som han låtsats. I rollerna: Gabriel Byrne, James Purefoy, Roger Lloyd-Pack, Ruth Sheen, Bob Hoskins, Reese Witherspoon, Jonathan Rhys-Meyers, Rhys Ifans. Regi: Mira Nair.

Läs mer på vår Vanity fair-sajt!

Showview: 19116308

Favorit

21:00 Den andra systern Boleyn

Brittisk-amerikanskt drama från 2008. Kung Henrik den VIII är desperat, hans fru drottningen av England har inte gett honom några söner. Sir Thomas Boleyn ser en chans att komma upp sig och hans plan är att hans dotter Anne ska förföra kungen. Men kungen attraheras av hans andra dotter Mary och Anne blir snabbt utkonkurrerad. I rollerna: Scarlett Johansson, Natalie Portman, Eric Bana, Jim Sturgess, Mark Rylance. Regi: Justin Chadwick.

Läs mer på vår Den andra systern Boleyn-sajt!

Showview: 70306308

Favorit

23:20 Älskaren

Fransk-brittiskt drama från 1992. En fransk ung flicka i 30-talets Indokina inleder ett sexuellt förhållande med en betydligt äldre kinesisk affärsman. Omgivningen ser inte deras relation med blida ögon, men de fortsätter att träffas ändå. I rollerna: Jane March, Tony Leung Ka Fai, Frédérique Meininger, Arnaud Giovaninetti, Melvil Poupaud. Regi: Jean-Jacques Annaud. Även 8/7 i TV4 Film.

Läs mer på vår Älskaren-sajt!

Showview: 67481691

Favorit

01:35 Double impact

Amerikansk action från 1991. Alex och Chad är enäggstvillingar som hamnat på olika sidor av lagen: Chad är kamsportstränare i LA, Alex är småskurk i Hong Kong. De förenas när de får upp spåret på mannen som mördade deras föräldrar - men kan detta högst omaka par ta ner Hong Kongs mäktigaste Triadboss? I rollerna: Jean-Claude van Damme, Geoffrey Lewis, Alonna Shaw. Regi: Sheldon Lettich. Även 18/7 i TV4 Film.

Läs mer på vår Double impact-sajt!

Showview: 91604964

Favorit

03:40 Superman

Superman

Amerikansk action från 1978. En annalkande katastrof på planeten Krypton gör att Jor-El och hans hustru Lara skickar iväg sin lille son i en kapsel med destination Jorden. Ett barnlöst par hittar den lille och döper honom till Clark. Den utomjordiske pojken visar sig besitta övernaturliga krafter. Efter att Jor-Els ande uppenbarat sig och undervisat Clark utnyttjar han sina superkrafter för att rätta till missförhållanden samtidigt som han arbetar som journalist på Daily Planet i Metropolis. I rollerna: Marlon Brando, Gene Hackman, Christopher Reeve, Ned Beatty, Jackie Cooper, Glenn Ford, Margot Kidder, Susannah York. Regi: Richard Donner.

Läs mer på vår Superman-sajt!

Showview: 44591490

Favorit