vidare till tv.nu
ANNONS
Idag 22 maj
Bara kommande
STÄLL IN KANALER

C More First

 • Joey & Ella: A Kangaroo Tail
  2021, Barnprogram, Komedi

  En mystisk diamant får kängurubebisen Joey att växa snabbt och få talets kraft. När två tjuvar försöker stjäla den magiska diamanten måste en tonåring och hennes nya pojkvän få Joey i säkerhet innan det är för sent.

 • 6.6IMDb
  Coco - livet före Chanel
  6.6IMDb2009, Biografi, Dramadokumentär

  Gabrielle, kallad Coco, och hennes syster växer upp på barnhem. När hon lämnar barnhemmet börjar Coco sjunga på en bar med hopp om att få en karriär inom underhållningsbranschen. På baren möter hon den rike Balsan som får stor påverkan på hennes liv.

 • All the Streets Are Silent: The Convergence of Hip Hop and S
  2021, Dokumentär, Hip-Hop & Rap, Musik

  Det blev en synergi som skulle gå från underground till mainstream och spridas i allt från streetskatefilmer och musikvideor till den ökända långfilmen Kids, och ge upphov till en rad nya klädmärken, däribland namn som Supreme och Zoo York.

 • 8.2IMDb
  Inside Job
  8.2IMDb2010, Dokumentär

  Den slutgiltiga genomgången av vad som orsakade finanskrisen i USA, berättad av dem som var med och skapade den.

 • 5.3IMDb
  Svensson Svensson - filmen
  5.3IMDb1997, Komedi

  När mamma Lena blir erbjuden ett spännande jobb i Stockholm börjar hon helgpendla mellan huvudstaden och Vivalla. Efter en tid blir längtan efter Lena för mycket för Gustav, så han säljer huset och ger sig av mot äventyret i Stockholm.

 • 6.5IMDb
  Sanningen
  6.5IMDb2019, Drama

  Fabienne, en legendarisk och smått självcentrerad fransk filmstjärna, ska precis ge ut sin självbiografi. Något skeptisk flyger hennes dotter, tillsammans med man och barn, in från New York till barndomshemmet i Paris för att fira moderns utgivning. De har inte setts på länge och återföreningen m...

 • 7.0IMDb
  Tinker Tailor Soldier Spy
  7.0IMDb2011, Mysterium, Thriller

  Mitt under det kalla kriget; efter en misslyckad underrättelseoperation i Ungern, tas den rutinerade MI6-agenten George Smiley ur tjänst. Men när regeringen misstänker en läcka blir han i hemlighet återinsatt för att finna mullvaden.

 • 5.9IMDb
  Chanson douce
  5.9IMDb2019, Drama, Kriminaldrama

  Myriam och hennes man har funnit den till synes perfekta barnflickan, Louise. Men medan Louise gör sig ovärderlig för familjen börjar hon avslöja sitt obehagliga sanna jag, och hennes beteende blir alltmer olustigt för de omkring henne.

 • 7.4IMDb
  Beck
  7.4IMDb2022, Kriminaldrama, Thriller

  Alex Beijer ska vara med i morgon-tv där även entrepenören Tomas Tormalm ska medverka. Men mitt i direktsändning dyker en beväpnad man upp och hotar Tormalm och plötsligt är alla i tv-studion indragna i ett gisslandrama. För Beck-gruppen börjar nu en kamp mot klockan för att frita gisslan, där en...

 • 7.5IMDb
  Waves
  7.5IMDb2019, Drama

  Vi får följa en afrikansk-amerikansk förortsfamiljs episka, känslomässiga resa - ledd av en välmenande men dominerande pappa - där de upplever kärlek, förlåtelse och att komma varandra närmare efter en förlust.

 • 7.7IMDb
  En man som heter Ove
  7.7IMDb2015, Drama, Dramakomedi, Komedi

  Ove är radhusområdets vresiga ordningsman. När höggravida Parvaneh med familj flyttar in mittemot och backar in i Oves brevlåda blir det upptakten till en berättelse om tilltufsade katter, oväntad vänskap och den uråldriga konsten att backa med släp.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer