vidare till tv.nu
ANNONS
Idag 17 maj
Bara kommande
STÄLL IN KANALER

C More First

 • 6.3IMDb
  Lilla vampyren
  6.3IMDb2020, Animerat, Äventyr, Fantasy

  Lilla Vampyren har varit 10 år gammal i 300 år. Trots att han bor i ett hemsökt hus tillsammans med ett gäng glada monster är han dödligt uttråkad. Hans dröm? Att få gå i skolan och träffa andra barn. Men hans föräldrar vill inte släppa iväg honom eftersom de anser att världen utanför är alltför ...

 • 5.6IMDb
  Mother's Day
  5.6IMDb2016, Dramakomedi, Romantik

  Här får vi följa olika mammor på Mors Dag. Sandy blir lämnad av sin man. Systrarna Jesse och Gabi får en oväntad överraskning från sin mor. Miranda har inga barn och fokuserar på sin karriär. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

 • 6.4IMDb
  The Kindness of Strangers
  6.4IMDb2019, Drama

  En förfallen, före detta glamorös restaurang i hjärtat av New York utgör ramen för Lone Scherfigs ensembledrama. Här vänder karaktärerna ut och in på sig själva samtidigt som de upptäcker att deras hopp kan ligga i mötet med nya människor.

 • 6.6IMDb
  Coco - livet före Chanel
  6.6IMDb2009, Biografi, Dramadokumentär

  Gabrielle, kallad Coco, och hennes syster växer upp på barnhem. När hon lämnar barnhemmet börjar Coco sjunga på en bar med hopp om att få en karriär inom underhållningsbranschen. På baren möter hon den rike Balsan som får stor påverkan på hennes liv.

 • Searchers
  2021, Dokumentär

  I Searchers har alla en sak gemensam; de är alla på jakt efter något, eller någon. I New York uppstår nya möten hela tiden, och det här är berättelsen om de som genom datingappar och onlineplattformar söker efter någon att tillbringa livet med.

 • 7.6IMDb
  Law & Order: Organized Crime
  7.6IMDb2022, Action, Drama, Kriminaldrama, Thriller, Säsong 2, Avsnitt 19, S2:A19

  När flera miljoner blir stulna från en av Webbs anställda ger Webb Stabler och Donnelly i uppdrag att hitta tjuven och återfå pengarna. Specialstyrkan tar tillfället i akt att sätta dit både Brödraskapet och Webb.

 • 7.7IMDb
  Donnie Brasco
  7.7IMDb1997, Kriminaldrama

  FBI-agenten Joe Pistone får uppdraget att nästla sig in hos New York-maffian. Under namnet Donnie Brasco lyckas han vinna gangstern Lefty Ruggieros förtroende. Men Donnie's inblandning påverkar både hans familjeliv och hans personlighet.

 • 6.8IMDb
  I See You
  6.8IMDb2019, Mysterium, Thriller

  I en perfekt stad med perfekta familjer har tolvåriga Justin Whitter försvunnit. Greg Harper leder utredningen av fallet - som kastat ljus på ett liknande fall ur det förflutna.

 • 8.0IMDb
  Slumdog Millionaire
  8.0IMDb2008, Dramakomedi

  Genom flashbacks får vi se den indiske killen Jamals livshistoria medan han är med i en mycket rafflande omgång av Vem vill bli miljonär? i indisk tv.

 • 6.1IMDb
  Mile 22
  6.1IMDb2018, Action, Thriller

  Den amerikanska underrättelseofficeren James Silva får hjälp av en topphemlig taktisk specialstyrka i ett försök att smuggla en avhoppad indonesisk polisman ut ur landet. Personen sitter på känslig information som kan hota rikets säkerhet, och nu måste Silva och hans team göra allt de kan för att...

 • 6.8IMDb
  A Most Wanted Man
  6.8IMDb2014, Drama, Thriller

  En mystisk, torterad man på flykt, till hälften tjetjen, till hälften ryss, anländer till Hamburgs muslimska församling. Han är i desperat behov av hjälp och letar efter sin avlidne ryska fars förmögenhet.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer