vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Lördag 01 apr
STÄLL IN KANALER

C More First

 • Star File
  2023, Biografi, Underhållning

  Vi går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt. Här skildras stjärnornas liv och karriärer, med både succéer och floppar, från deras start fram till idag.

 • Coco - livet före Chanel
  6.7IMDb2009, Biografi, Dramadokumentär

  Gabrielle, kallad Coco, och hennes syster växer upp på barnhem. När hon lämnar barnhemmet börjar Coco sjunga på en bar med hopp om att få en karriär inom underhållningsbranschen. På baren möter hon den rike Balsan som får stor påverkan på hennes liv.

 • ANNONS
 • Dumplin'
  6.5IMDb2018, Dramakomedi

  Den överviktiga tonåringen Willowdean Dickson kallas Will av de flesta och det mindre smickrande Dumplin' av sin mamma Rosie. Som före detta skönhetsdrottning ägnar Rosie mycket av sin tid till skönhetstävlingar, inklusive Miss Teen Bluebonnet. Dumplin' bestämmer sig för att ställa upp i tävlinge...

 • Queen Bees
  6.2IMDb2021, Komedi

  Helen Wilson flyttar in på ett pensionärsboende och finner där lustfyllda änkor, grymma bridgeturneringar och en samling elaka tjejer.

 • ANNONS
 • Wonder
  7.9IMDb2017, Drama

  August Pullman, en pojke med en ansiktsdeformation, ska börja femte klass och för första gången på en vanlig grundskola. Hans livsglädje och personlighet kommer att förändra livet för alla runt omkring honom. En ödmjuk, berörande och stark berättelse om att hitta sin styrka och välja att vara snäll.

 • ANNONS
 • Eva & Adam
  2021, Barnprogram, Komedi

  Att bli kär för första gången. Hur vet man? Hur gör man? När Adam kommer ny till klassen träffar han Eva. Plötsligt blir allt annorlunda. Eva som just slutit en anti-killpakt med sin bästis Annika för att alla killar i världen är så barnsliga. Men inget är så härligt som den första kärleken. Och ...

 • Fashion Reimagined
  2022, Dokumentär

  Dokumentär om Amy Powney som vann brittiska Vogues pris för årets bästa unga modeskapare. Hon använde prispengarna till att försöka skapa en kollektion som var hållbar på alla sätt, såväl miljömässigt som etiskt genom hela tillverkningsprocessen.

 • The Comeback Trail
  5.7IMDb2020, Komedi

  Producenten Max Barber är grovt skuldsatt efter hans senaste filmfiaskon. Med hans liv som insats bestämmer sig Max för att producera en ny film, där han ska försöka ta död på huvudrollen för att plocka ut försäkringspengarna. Men när Max väljer Duke Montana som huvudroll blir konsekvenserna stör...

 • Long Story Short
  6.6IMDb2021, Fantasy, Romantisk komedi

  Morgonen efter sitt bröllop vaknar Teddy upp i ett parallellt liv där ett helt år fortlöper på några minuter. Allteftersom tiden passerar förbi framför ögonen på honom börjar han inse hur självupptagen han håller på att bli.

 • Sjölyckan
  6.4IMDb2023, Komedi, Sitcom

  Familjen Kling samlas för en ny sommar på Sjölyckan, där Berndt har en stor nyhet att berätta. Rilles nya hobby, bakning, gör succé på ön och Ruth har blivit en överdriven frankofil.

 • Sjölyckan
  6.4IMDb2023, Komedi, Sitcom

  Lily gör ett IQ-test och funderar på att byta karriär, vilket rubbar Tomas cirklar. Rille lever i förnekelse inför sin nya glutenintolerans och driver alla från vettet.

 • Mystère à Saint-Tropez
  4.9IMDb2021, Komedi, Mysterium, Thriller

  Varje sommar tar miljardären Tranchant och hans fru Eliane emot den glamorösa kändiseliten i sitt lyxhus i södra Frankrike. När en brottsling ställer till med djävulskap i villan letar Tranchant efter den bästa agenten för utredningen. Tyvärr är endast den inkompetenta Boullin tillgänglig denna h...

 • ANNONS
 • Mile 22
  6.1IMDb2018, Action, Thriller

  Den amerikanska underrättelseofficeren James Silva får hjälp av en topphemlig taktisk specialstyrka i ett försök att smuggla en avhoppad indonesisk polisman ut ur landet. Personen sitter på känslig information som kan hota rikets säkerhet, och nu måste Silva och hans team göra allt de kan för att...

 • The Mechanic
  6.5IMDb2011, Action, Thriller

  Efter hans mentor mördas, accepterar en lönnmördare mannens son som lärling, så att de båda kan få en blodig revansch. Frågan är om de har förmågan att hålla huvudet kallt?

 • Greenland
  6.4IMDb2020, Action, Thriller

  Familjen Garrity kämpar för att överleva samtidigt som en dödlig komet är på väg mot jorden. John, hans fru Allison och deras lilla son Nathan gör en riskfylld resa för att ta sig till en säker plats. När världen nås av skrämmande nyheter om kometens dödliga framfart upplever familjen Garrity båd...

 • Warrior
  8.2IMDb2011, Action, Drama

  En krigsveteran befinner sig plötsligt på kollisionskurs med sin bror då båda har ställt in siktet på att vinna en mixed martial arts-turnering.

 • ANNONS
 • Så jävla easy going
  6.6IMDb2022, Dramakomedi, Romantik

  Artonåriga Joannas hjärna är som en blinkande nöjespark under högsäsong, och för att funka normalt behöver hon ADHD-medicin. Som kostar pengar. Som inte finns. Joanna tvingas bli kreativ för att få fram pengar. Och mitt i allt dyker den charmiga och självsäkra Audrey upp, som får Joannas hjärta a...

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy