vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Imorgon 05 dec
STÄLL IN KANALER

C More First

 • Star File
  2021, Biografi, Underhållning, Säsong 1, Avsnitt 92, S1:A92

  Vi går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt. Här skildras stjärnornas liv och karriärer, med både succéer och floppar, från deras start fram till idag.

 • 7.7IMDb
  This Is Joan Collins
  7.7IMDb2022, Biografi, Dokumentär, Special

  En av de sista överlevande skådespelerskorna från Hollywoods gyllene era, Joan Collins, står för vittnesmålet om en svindlande karriär.

 • ANNONS
 • 6.5IMDb
  Dag för dag
  6.5IMDb2021, Drama, Komedi

  Fem personer ger sig ut på en husbilsresa genom Europa för att uppfylla en äldre mans sista önskan. Dag för dag är en livsbejakande komedi med mycket humor och en del allvar. Vänskap utvecklas, kärlek uppstår och livsavgörande beslut fattas, en historia om att det aldrig är för sent att tänka om ...

 • 7.4IMDb
  Sånger från Manhattan
  7.4IMDb2013, Dramakomedi, Romantik

  Greta och pojkvännen Dave flyttar till New York för att fullfölja sin passion för musik. Men Dave får ett solokontrakt och Greta lämnas på egen hand. Hennes liv tar en ny vändning när en producent hamnar på den bar där hon framför sina låtar.

 • ANNONS
 • 6.1IMDb
  Bamse och tjuvstaden
  6.1IMDb2014, Animerat, Äventyr, Barnprogram

  Den elake Reinhard Räv har sammankallat alla skurkar i byn för att kidnappa Farmor och se till att Bamse aldrig mer får tag på Dunderhonung. Bamse tvekar inte utan ger sig av, tillsammans med sina trogna vänner, in i den mörka trollskogen och till Tjuvarnas stad för att rädda Farmor.

 • ANNONS
 • 5.5IMDb
  Ring mamma!
  5.5IMDb2019, Komedi

  Föräldrar väntar hela livet på att deras barn ska säga "Tack!" och barnen väntar i sin tur på ett "Förlåt!". Niki har precis fyllt 35 år och måste helt plötsligt ta tag i alla livsval och relationer som hon duckat för.

 • 8.0IMDb
  Her
  8.0IMDb2013, Dramakomedi, Romantik

  I en nära framtid i Los Angeles lever Theodore. Med hjärtat krossat efter att ha avslutat ett långt förhållande blir han fascinerad av ett nytt, avancerat operativsystem som sägs vara både intelligent och ha ett eget medvetande, Samantha.

 • 7.0IMDb
  Passengers
  7.0IMDb2016, Äventyr, Romantik, Science fiction, Thriller

  Resan för två passagerare ombord på ett rymdskepp, som transporterar dem till ett nytt liv på en annan planet, tar en livsfarlig vändning när de av en okänd anledning blir väckta 90 år för tidigt.

 • 6.6IMDb
  A Glenbrooke Christmas
  6.6IMDbDrama, Romantik

  Jessica har växt upp i en förmögen familj i Los Angeles och ska snart ta över morfars företag. Men hon vill också klara sig på egen hand och känna på ett mer normalt liv. Så i all hemlighet besöker hon småstaden Glenbrooke.

 • 6.2IMDb
  Jag kommer hem igen till jul
  6.2IMDb2019, Drama

  Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det h...

 • Nattryttarna
  Drama, Thriller, Säsong 1, Avsnitt 7, S1:A7

  Tommy skickar Lotta till behandlingshemmet Drevnäs för att hon ska bli nykter. Lotta är mycket motvillig, men behandlingen får följder som Tommy inte hade förutsett. Victorias, Agnes och Lottas uppgifter leder till en ny rättegång mot Tommy.

 • 7.6IMDb
  Sicario
  7.6IMDb2015, Kriminaldrama, Thriller

  En idealistisk FBI-agent värvas till en specialstyrka av dess chef för att jaga rätt på en mexikansk kartellboss. Hon kastas ut i ett farofyllt uppdrag som tvingar henne att ifrågasätta allt som hon tror på.

 • ANNONS
 • 7.4IMDb
  John Wick: Chapter 2
  7.4IMDb2017, Action, Thriller

  Den hänsynslöse lönnmördaren John Wick är tillbaka för ytterligare ett uppdrag från de undre kretsarna. Hans tidigare kollega Santino D'Antonio har kallat tillbaka honom för att få hjälp. Johns uppdrag är att ta kontroll över en internationell samling av lönnmördare som rör sig bakom skuggan av s...

 • 6.0IMDb
  The Spy Who Dumped Me
  6.0IMDb2018, Action, Komedi

  Audrey och Morgan, två trettioåriga bästa vänner från Los Angeles, kastas oväntat in i en internationell konspiration när Audreys expojkvän, som visar sig vara en spion, dyker upp i hennes lägenhet jagad av ett team mördare. Duon förvånar sig själva med att ge sig iväg på en jakt genom hela Europ...

 • 6.4IMDb
  Need for Speed
  6.4IMDb2014, Action

  Mekanikern och racerföraren Tobey blir blåst av Dino, en rik och arrogant förare, och hamnar i fängelse. När han väl släppts ut deltar han i ett lopp över landet för att hämnas.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy