vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Igår 06 feb
STÄLL IN KANALER

C More First

 • 8.1IMDb
  Spotlight
  8.1IMDb2015, Drama

  Berättelsen om tidningen Boston Globes Pulitzerprisbelönade utredning där de ihärdiga journalisterna i tidningens 'Spotlight'-team börjar gräva i påståenden om övergrepp inom katolska kyrkan.

 • 4.4IMDb
  Prästen i paradiset
  4.4IMDb2015, Komedi

  Caroline Asplund skickas till Phuket inför Sveriges statsministers besök dit. När hon kommer fram upptäcker hon att Krister Hellstrand, mannen som ansvarar för bygget av en kyrka där nere, har bränt alla medel på whisky, kvinnor och tuppfäktning.

 • ANNONS
 • 7.3IMDb
  Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap
  7.3IMDb2018, Drama, Romantik

  London, 1946. Författaren Juliet får ett brev skickat från den nazi-ockuperade ön Guernsey. Hon bestämmer sig för att besöka ön och möter där de excentriska medlemmarna i Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap, inklusive Dawsey, mannen som skrivit brevet. Juliet blir alltmer fäst vid ...

 • 4.8IMDb
  Operation Nordpolen
  4.8IMDb2019, Animerat, Äventyr, Barnprogram, Komedi

  Fjällräven Swifty arbetar i postrummet på ABDS posthantering, men han har mycket större drömmar. Han vill vara någon annan än en fjällräv som smälter in i omgivningen: Han vill bli en järnjycke, en av de coola och kända husky-kurirerna. För att bevisa att han klarar jobbet "lånar" han en släde nä...

 • ANNONS
 • 6.6IMDb
  Mitt stora feta grekiska bröllop
  6.6IMDb2002, Romantisk komedi

  Toula är sin grekiska familjs värsta mardröm: Hon är 30 år och ännu inte gift. När Toula börjar jobba på en resebyrå möter hon den charmige Ian Miller. Det är bara ett problem: Han är inte grek. Toula måste försöka dölja Ian för sin familj.

 • ANNONS
 • 6.8IMDb
  Laxfiske i Jemen
  6.8IMDb2011, Dramakomedi, Romantik

  Shejk Muhammed från Jemen har en dröm om att kunna fiska lax där han bor - i öknen. Nu är det upp till den ledande brittiske fiskeriexperten Dr Alfred Jones att lösa problemet, tillsammans med konsulten Harriet.

 • 7.2IMDb
  Now You See Me
  7.2IMDb2013, Dramakomedi, Mysterium, Thriller

  FBI:s främsta detektiver hamnar, tillsammans med Interpol, i ett katt och råtta-spel med en grupp illusionister som kallar sig the Four Horsemen. Dessa magiker lyckas utföra en radda smarta kupper inför öppen publik, med korrupta affärsmän som offer.

 • 6.4IMDb
  Now You See Me 2
  6.4IMDb2016, Äventyr, Komedi

  Ett år efter att ha lurat FBI och vunnit publikens gunst med sina magiska Robin Hood-spektakler dyker illusionisterna upp igen för att göra en comebackföreställning i hopp om att avslöja en teknologimagnats oetiska metoder. Mannen bakom deras försvinnandenummer är ingen annan än Walter Mabry, ett...

 • Kapningen
  Drama, Thriller, Säsong 1, Avsnitt 1, S1:A1

  Fredrika Bergman, som arbetar på Justitiedepartementet, blir indragen i utredningen av ett kapat flygplan. Samtidigt visar sig planets andrepilot Erik vara son till hennes före detta chef, den legendariske utredaren Alex Recht.

 • Kapningen
  Drama, Thriller, Säsong 1, Avsnitt 2, S1:A2

  I ett försök att vända planet övertygar Alex sin son att gå bakom ryggen på sin kapten, Karim. Fredrika besöker den häktade professorn Said Khelifi, vars frigivning är ett av kaparnas krav, samtidigt som hon får ny information om Operation Tennyson.

 • 7.0IMDb
  Tinker Tailor Soldier Spy
  7.0IMDb2011, Mysterium, Thriller

  Mitt under det kalla kriget; efter en misslyckad underrättelseoperation i Ungern, tas den rutinerade MI6-agenten George Smiley ur tjänst. Men när regeringen misstänker en läcka blir han i hemlighet återinsatt för att finna mullvaden.

 • 6.5IMDb
  Olympus Has Fallen
  6.5IMDb2013, Action, Thriller

  Säkerhetsagenten Mike Banning avskedas från sin post i Vita huset efter en olycka. Men när en terroristgrupp intar byggnaden är det upp till Mike att använda all sin kunskap om byggnaden för att rädda presidenten.

 • ANNONS
 • 6.4IMDb
  Linje 1 2 3 kapad
  6.4IMDb2009, Action, Kriminaldrama, Thriller

  Om ett gäng tungt beväpnade gangsters ledda av den kallhamrade Ryder som kapar ett tunnelbanetåg med passagerare och begär en skyhög lösensumma. Allt är planerat in i minsta detalj, men frågan är hur kaparna ska kunna ta sig levande därifrån.

 • 4.9IMDb
  Mystère à Saint-Tropez
  4.9IMDb2021, Komedi, Mysterium, Thriller

  Varje sommar tar miljardären Tranchant och hans fru Eliane emot den glamorösa kändiseliten i sitt lyxhus i södra Frankrike. När en brottsling ställer till med djävulskap i villan letar Tranchant efter den bästa agenten för utredningen. Tyvärr är endast den inkompetenta Boullin tillgänglig denna h...

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy