vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Onsdag 01 feb
STÄLL IN KANALER

C More First

 • 5.3IMDb
  Livet är en schlager
  5.3IMDb2000, Drama, Dramakomedi, Komedi, Musik

  Berättelsen om fyrbarnsmamman Mona, som är till den graden besatt av schlagermusik att hon döpt döttrarna till Carola, Kicki, Lena PH och Anna Book. Monas man är arbetslös och själv jobbar hon som personlig assistent åt David.

 • 5.9IMDb
  Jönssonligan på Mallorca
  5.9IMDb1989, Komedi

  Sickan har det riktigt trist i ett regnigt Stockholm. Kumpanerna Vanheden och Dynamit-Harry har dragit till Mallorca för att göra affärer. Men, så dyker direktör Wall-Enberg upp med ett uppdrag som också för Sickan till det soliga Mallorca.

 • ANNONS
 • Lill-Zlatan och morbror raring
  Barnprogram, Drama, Komedi

  När Ellas föräldrar åker på semester får hon bo en vecka hos sin favoritmorbror Tommy. Han är Ellas bästa och enda vän i hela världen men ingenting blir riktigt som Ella tänkt sig.

 • 6.3IMDb
  SVJ - Stora vänliga jätten
  6.3IMDb2016, Äventyr, Barnprogram, Fantasy

  Den fantasifulla historien om Sophie och Stora Vänliga Jätten som introducerar den unga flickan för Jättelandets alla underverk och faror. SVJ är själv jätte, men han är en stor vänlig jätte och inte alls som de andra jättarna i Jättelandet. Han är hela sju meter lång och har enorma öron och ett ...

 • ANNONS
 • 6.5IMDb
  The Beach House
  6.5IMDb2018, Drama

  Caretta reser tillbaka till sin hemstad och familjens gamla hus, som står förfallet tillbaka på stranden. Hon ger sig i kast med att renovera huset och så småningom får hon en helt ny syn på livet.

 • ANNONS
 • 6.2IMDb
  Bad Moms
  6.2IMDb2016, Komedi

  Liksom många andra mammor tar Amy hand om alla utom sig själv. Hennes liv är perfekt: ett lyckligt äktenskap, högpresterande barn, ett vackert hem och till på köpet 365 perfekta hårdagar om året. Hon bakar till skolan och sitter med i alla kommittéer; allt medan hon gör karriär. Och det hon gör v...

 • 6.9IMDb
  Step Brothers
  6.9IMDb2008, Komedi

  Två lata och omogna medelålders män, som ännu inte flyttat hemifrån, blir rivaler när den enes mor och den andres far gifter sig och de tvingas att leva som syskon under samma tak.

 • 5.1IMDb
  Sex Tape
  5.1IMDb2014, Komedi

  Annie och Jay tycker att det är dags att få tillbaka lite glöd i samlivet. De beslutar sig för att spela in sina aktiviteter i sängen. En inspelning som hamnar på ett antal surfplattor som de givit till familj och vänner som gåva...

 • Clean
  2022, Dokumentär

  Det kan röra sig om grova brottsplatser, självmord eller allmän misär som ligger bakom, när oredan är för stor för en vanlig städfirma kliver Sandra Pankhursts personal in och sanerar blod, likrester eller resterna av methlaboratorier.

 • 3.6IMDb
  Last Man Down
  3.6IMDb2021, Action, Thriller

  När civilisationen dukar under för en dödlig pandemi och John Woods fru blir mördad deserterar han från specialstyrkorna och blir en eremit i den nordiska vildmarken. Flera år senare dyker en skadad kvinna upp utanför hans dörr. Maria Johnson är en förrymd försökskanin, och hennes förföljare tror...

 • 7.7IMDb
  3:10 to Yuma
  7.7IMDb2007, Drama, Västern

  I Arizona i slutet av 1800-talet skall en krigsveteran från inbördeskriget, Dan Evans, att föra den okända tjuven och mördaren Ben Wade levande till tåget som skall ta mördaren till dennes rättegång.

 • 7.0IMDb
  Den of Thieves
  7.0IMDb2018, Action, Kriminaldrama, Thriller

  När polisen Nick O'Brien får höra att den legendariske rånaren Merrimen planerar sin största stöt någonsin pressar han den svagaste länken i ligan till att bli polisinformatör. För att ligga steget före polisen utför ligan en serie rån i sin förberedelse inför det omöjliga: att råna Federal Reser...

 • ANNONS
 • 6.5IMDb
  Kvinnan på tåget
  6.5IMDb2016, Mysterium, Thriller

  Rachel är i sorg efter sin skilsmässa. Varje dag tillbringar hon sin pendeltågsresa fantiserandes om det tillsynes perfekta paret som bor i ett hus som hennes tåg passerar. En morgon ser hon någonting chockerande hända utanför tågfönstret som kommer att förändra allt.

 • 7.2IMDb
  Blind Ambition
  7.2IMDb2021, Dokumentär

  Den otroliga och inspirerande historien om fyra personer som flytt svält och tyranni i Zimbawe och mot alla odds blir Sydafrikas bästa vinprovare. Drivna av outtröttlig optimism, passion för hantverket och en orubblig nationell stolthet så formar de Zimbawes första vinprovarteam.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy