vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Söndag 05 feb
STÄLL IN KANALER

C More First

 • 5.1IMDb
  Sex Tape
  5.1IMDb2014, Komedi

  Annie och Jay tycker att det är dags att få tillbaka lite glöd i samlivet. De beslutar sig för att spela in sina aktiviteter i sängen. En inspelning som hamnar på ett antal surfplattor som de givit till familj och vänner som gåva...

 • Hustlers
  2019, Dramakomedi

  Inspirerad av en sann historia får vi följa några före detta strippor som bestämmer sig för att slå till mot sina Wall Street-kunder.

 • ANNONS
 • 7.5IMDb
  Yeah! Yeah! Yeah!
  7.5IMDb1964, Musikalkomedi

  År 1964 tog The Beatles det stora steget in i rampljuset och tog hela musikvärlden med storm. Begreppet Beatlesmania myntades och resten är historia. Här ser vi tillbaka på den spännande tiden precis i början på The Beatles karriär.

 • 7.2IMDb
  A Dog's Purpose
  7.2IMDb2017, Dramakomedi, Fantasy

  En lojal hund finner meningen med sin egen existens genom att uppleva flera livstider och ägare som han lär skratta och visa kärlek.

 • ANNONS
 • 6.6IMDb
  My One & Only
  6.6IMDbDrama, Romantik

  Stephanie har övertalas att vara med i ett dejtingprogram. Hon får resa till en ranch i Wyoming där hon träffar charmige deltagaren Oliver, men också stilige ranchägaren Alex som anlitats som guide.

 • ANNONS
 • Bröllop, begravning och dop - Filmen
  2020, Drama

  Vi följer familjerna Öhrn och Seger som tar oss genom höst och vinter, på väg mot julfirande och mot en nyårsafton som oundvikligen innebär ett slut på det gamla och en början på något nytt... En film om kärleken och döden och allt däremellan.

 • 7.3IMDb
  100 steg från Bombay till Paris
  7.3IMDb2014, Dramakomedi

  Familjen Kadam bestämmer sig för att öppna en indisk restaurang i ett litet franskt samhälle. Men Madam Mallory på andra sidan gatan är inte glad. Hennes lyxiga Le Saule Pleureur behöver ingen konkurrens. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

 • 6.8IMDb
  Florence Foster Jenkins
  6.8IMDb2016, Biografi, Dramakomedi, Musik

  Historien om Florence Foster Jenkins, en rik arvtagerska i New York som drömmer om att bli operasångerska - trots sin totala avsaknad av sångförmåga. Hennes sista konsert framfördes 1944 på New Yorks ledande scen Carnegie Hall.

 • 5.7IMDb
  The Rental
  5.7IMDb2020, Skräck, Thriller

  Två kärlekspar åker på weekendresa till havet men börjar snart misstänka att värden för det perfekta hyreshuset spionerar på dem. Det tar inte lång tid innan helgen har förvandlats till en riktig mardrömsvistelse där de gamla vännernas väl dolda hemligheter bubblar upp till ytan och snart ser de ...

 • 7.3IMDb
  Nikita
  7.3IMDb1990, Action, Thriller

  Under ett rån skjuter den drogade Nikita en polis. Men i stället för att dömas till döden får hon träda in i franska statens tjänst som yrkesmördare. Efter tre års stenhård utbildning slussas hon ut till ett vanligt liv med ny identitet.

 • 8.5IMDb
  Leon
  8.5IMDb1994, Action, Kriminaldrama, Thriller

  Den italienska torpeden Léon i New York riskerar sitt liv för att skydda den föräldralösa Mathilda. Léon har för första gången någon att bry sig om och Mathilda ser sin chans att hämnas. Konflikten trappas upp mellan Léon och en kriminell polisman.

 • 4.7IMDb
  The Twilight Saga: New Moon
  4.7IMDb2009, Fantasy, Romantik, Thriller

  Efter Edwards plötsliga uppbrott utvecklar Bella en stark vänskap med Jacob och dras in i varulvarnas värld.

 • ANNONS
 • 5.6IMDb
  Mother's Day
  5.6IMDb2016, Dramakomedi, Romantik

  Här får vi följa olika mammor på Mors Dag. Sandy blir lämnad av sin man. Systrarna Jesse och Gabi får en oväntad överraskning från sin mor. Miranda har inga barn och fokuserar på sin karriär. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy