vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Igår 28 nov
STÄLL IN KANALER

C More Hits

 • 6.7IMDb
  Loranga, Masarin och Dartanjang
  6.7IMDb2005, Animerat, Äventyr

  Loranga är världens bästa pappa, han bryr sig inte om någonting. Trots att han är vuxen, älskar han popmusik och vägrar att arbeta, han måste ju leka med sonen Masarin! Dartanjang bor i veboden för att det inte ska hoppa baciller på honom.

 • 2.6IMDb
  Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighet
  2.6IMDb2009, Komedi

  Anderssons båtvarv har haft ekonomiska bekymmer men nu ser allt ut att ordna upp sig. Så snart de sista båtmotorerna är levererade till Italien och betalningen är i hamn är varvet skuldfritt. Men Andersson har inte räknat med den italienska maffian.

 • ANNONS
 • 6.1IMDb
  Bamse och tjuvstaden
  6.1IMDb2014, Animerat, Äventyr, Barnprogram

  Den elake Reinhard Räv har sammankallat alla skurkar i byn för att kidnappa Farmor och se till att Bamse aldrig mer får tag på Dunderhonung. Bamse tvekar inte utan ger sig av, tillsammans med sina trogna vänner, in i den mörka trollskogen och till Tjuvarnas stad för att rädda Farmor.

 • 6.1IMDb
  Bring It On
  6.1IMDb2000, Komedi

  Två rivaliserande cheerleadingtrupper hamnar i konflikt när den ena truppen anklagar den regerande cheerleadingkaptenen för att ha kopierat deras koreografi.

 • ANNONS
 • 6.3IMDb
  Delivery Man
  6.3IMDb2013, Komedi

  En före detta spermadonator får flera år efter sitt senaste bidrag veta att han är far till hundratals barn. Chocken blir ännu större när det visar sig att många av barnen nu vill träffa honom.

 • ANNONS
 • 7.3IMDb
  100 steg från Bombay till Paris
  7.3IMDb2014, Dramakomedi

  Familjen Kadam bestämmer sig för att öppna en indisk restaurang i ett litet franskt samhälle. Men Madam Mallory på andra sidan gatan är inte glad. Hennes lyxiga Le Saule Pleureur behöver ingen konkurrens. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

 • 6.5IMDb
  Dumplin'
  6.5IMDb2018, Dramakomedi

  Den överviktiga tonåringen Willowdean Dickson kallas Will av de flesta och det mindre smickrande Dumplin' av sin mamma Rosie. Som före detta skönhetsdrottning ägnar Rosie mycket av sin tid till skönhetstävlingar, inklusive Miss Teen Bluebonnet. Dumplin' bestämmer sig för att ställa upp i tävlinge...

 • 5.8IMDb
  Second Act
  5.8IMDb2018, Romantisk komedi

  Maya jobbar på en stormarknad och är frustrerad över de drömmar och mål hon aldrig lyckats uppfylla. När än en gång rätt man för jobbet får en chefsposition känns allt hopplöst. Men så får hon chansen att återuppfinna sig själv med hjälp av ett fejkat CV, för att bevisa att man inte behöver en co...

 • 6.1IMDb
  Jönssonligan och Dynamit-Harry
  6.1IMDb1982, Komedi, Kriminaldrama, Thriller

  Sickan, Vanheden och Rocky ska bryta sig in hos gangsterbossen Wall-Enberg. Till hjälp tar de sprängningsexperten Dynamit-Harry. Men dessvärre är hans kunskap om dynamit är en smula förlegad...

 • 6.2IMDb
  Bad Moms
  6.2IMDb2016, Komedi

  Liksom många andra mammor tar Amy hand om alla utom sig själv. Hennes liv är perfekt: ett lyckligt äktenskap, högpresterande barn, ett vackert hem och till på köpet 365 perfekta hårdagar om året. Hon bakar till skolan och sitter med i alla kommittéer; allt medan hon gör karriär. Och det hon gör v...

 • Star File
  2020, Biografi, Underhållning

  Fokus på skådespelaren Javier Bardems liv och karriär.

 • 5.3IMDb
  Twilight
  5.3IMDb2008, Fantasy, Romantik, Thriller

  Den unga enstöringen Bella flyttar till sin pappa i en sömnig och regnig liten stad och blir kär i vampyren Edward vars familj har avstått från att dricka blod.

 • ANNONS
 • 7.2IMDb
  Kvinnan i buren
  7.2IMDb2013, Kriminaldrama, Mysterium, Thriller

  Kriminalinspektör Carl Mörck är en av Köpenhamnspolisens skarpaste hjärnor. Men han har svårt att samarbeta och får i uppdrag att leda en nystartad avdelning för ärende av särskild art. När han och hans partner upptäcker ett gammalt fall leder det dem hela vägen in i dansk toppolitik.

 • 6.9IMDb
  Non-Stop
  6.9IMDb2014, Action, Thriller

  Ombord på ett flygplan mellan New York och London får flygplansagenten Bill Marks en serie av hotfulla SMS. Budskapet i meddelandena är att en passagerare kommer att dö var tjugonde minut tills 150 miljoner dollar har satts in på ett bankkonto.

 • 7.0IMDb
  Burn After Reading
  7.0IMDb2008, Dramakomedi, Thriller

  Svart komedi om en gyminstruktör, som kommer över en gammal CIA-agents memoarer. Chad bestämmer sig för att försöka sälja den till ryssarna för att kunna bekosta sin nätdejtande kompanjon Lindas skönhetsoperationer.

 • Star File
  2021, Biografi, Underhållning

  Vi går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt. Här skildras stjärnornas liv och karriärer, med både succéer och floppar, från deras start fram till idag.

 • ANNONS
 • 5.9IMDb
  Hokus Pokus Alfons Åberg
  5.9IMDb2013, Animerat, Äventyr, Barnprogram

  När han inte leker sjörövare med sina kompisar så drömmer 6-åriga Alfons Åberg om en egen hund - precis en sådan som den gamla trollkarlen har. Med hjälp av magi är han övertygad om att hans dröm kommer att uppfyllas. Men det är inte så lätt som han tror, även om det på ett märkligt sätt blir som...

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy