vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Onsdag 25 jan
STÄLL IN KANALER

C More Hits

 • 4.0IMDb
  Sune i fjällen
  4.0IMDb2014, Komedi

  Familjen Andersson åker på skidsemester under sportlovet. Sune, familjens flörtige tjejtjusare dras ännu en gång in i ett krångligt förhållande medan pappa Rudolf tampas med sina egna utmaningar som förälder.

 • 6.7IMDb
  Loranga, Masarin och Dartanjang
  6.7IMDb2005, Animerat, Äventyr

  Loranga är världens bästa pappa, han bryr sig inte om någonting. Trots att han är vuxen, älskar han popmusik och vägrar att arbeta, han måste ju leka med sonen Masarin! Dartanjang bor i veboden för att det inte ska hoppa baciller på honom.

 • ANNONS
 • 5.3IMDb
  Karate Kid III - Man mot man
  5.3IMDb1989, Barnprogram, Drama, Kampsport

  När Daniel bestämmer sig för att inte delta i det förestående karatemästerskapet utmanas han av den brutale Cobra Kai-eleven Mike Barnes som är fast besluten att ta tillbaka titeln från honom.

 • 5.1IMDb
  Sex Tape
  5.1IMDb2014, Komedi

  Annie och Jay tycker att det är dags att få tillbaka lite glöd i samlivet. De beslutar sig för att spela in sina aktiviteter i sängen. En inspelning som hamnar på ett antal surfplattor som de givit till familj och vänner som gåva...

 • ANNONS
 • 5.2IMDb
  Glada hälsningar från Missångerträsk
  5.2IMDb2015, Komedi, Romantik

  Nadja är en kvinna i 40-årsåldern som vill adoptera ett barn. Hon hamnar dock snart i ett nät av lögner. När hon besöker sin syster i Norrland träffar hon Jocke. I takt med att de två lär känna varandra spirar en romans mellan dem.

 • ANNONS
 • 7.9IMDb
  Wonder
  7.9IMDb2017, Drama

  August Pullman, en pojke med en ansiktsdeformation, ska börja femte klass och för första gången på en vanlig grundskola. Hans livsglädje och personlighet kommer att förändra livet för alla runt omkring honom. En ödmjuk, berörande och stark berättelse om att hitta sin styrka och välja att vara snäll.

 • 6.5IMDb
  Sleeping With Other People
  6.5IMDb2015, Romantisk komedi

  Efter att ha tagit varandras oskuld I college, stöter Jake och Lainey på varandra flera år senare i en stödgrupp för sexmissbrukare. De två bestämmer sig för att ha en strikt platonisk relation mitt i allt det kaos som är deras kärleksliv.

 • 6.1IMDb
  The Cable Guy
  6.1IMDb1996, Komedi

  Nydumpade Steven Kovak försöker muta kabel-tv-killen Chip för att få fler betalkanaler att trösta sig med. Men den något labile Chip vill inte ha pengar, han vill ha en vän.

 • 5.8IMDb
  Second Act
  5.8IMDb2018, Romantisk komedi

  Maya jobbar på en stormarknad och är frustrerad över de drömmar och mål hon aldrig lyckats uppfylla. När än en gång rätt man för jobbet får en chefsposition känns allt hopplöst. Men så får hon chansen att återuppfinna sig själv med hjälp av ett fejkat CV, för att bevisa att man inte behöver en co...

 • 6.4IMDb
  Pakten
  6.4IMDb2021, Drama, Historiskt drama

  Nedbruten återvänder Karen Blixen till Danmark. Hon träffar den 29-åriga poeten Thorkild Bjørnvig. Tillsammans sluter de en pakt: Hon lovar att göra honom känd, i utbyte mot att han villkorslöst lyder henne - oavsett priset!

 • 7.1IMDb
  Desperado
  7.1IMDb1995, Action

  Den gitarrspelande mannen känd som El Mariachi försöker få hämnd på sin flickväns mördare. Men El Bucho är inflytelserik och enbart genom att nämna hans namn har han redan skapat sig en hel armé fiender.

 • 6.6IMDb
  Life
  6.6IMDb2017, Science fiction, Skräck, Thriller

  Ett sexmanna-team ombord på den internationella rymdstationen ISS är på väg att göra en av de viktigaste upptäckterna i människans historia: finna bevis för liv på planeten Mars. Allt eftersom forskningen fortskrider börjar deras metoder få oönskade konsekvenser och livsformen de nyss upptäckt vi...

 • ANNONS
 • 7.7IMDb
  Philadelphia
  7.7IMDb1993, Drama

  Den mycket lovande, homosexuelle advokaten Andrew har fått sparken från sitt arbete och misstänker att det är på grund av att han har fått aids. För att få upprättelse, anlitar han en advokat och stämmer sin före detta arbetsgivare. Det blir dock en lång och utdragen process, där kampen mot klock...

 • 5.5IMDb
  Ring mamma!
  5.5IMDb2019, Komedi

  Föräldrar väntar hela livet på att deras barn ska säga "Tack!" och barnen väntar i sin tur på ett "Förlåt!". Niki har precis fyllt 35 år och måste helt plötsligt ta tag i alla livsval och relationer som hon duckat för.

 • Star File
  2020, Biografi, Underhållning, Säsong 1, Avsnitt 1, S1:A1

  Fokus på skådespelaren Clint Eastwoods liv och karriär.

 • 5.6IMDb
  Sune vs. Sune
  5.6IMDb2018, Komedi

  När en ny kille börjar i klassen, som också heter Sune, inser Sune att han inte är tjejtjusaren nummer 1 längre.

 • ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy