vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Tisdag 04 apr
STÄLL IN KANALER

C More Hits

 • Sune i Grekland
  4.3IMDb2012, Komedi

  Sune är tillbaka. Tillsammans med lillebror Håkan Bråkan, storasyster Anna, mamma Karin och pappa Rudolf drar Sune till Grekland på sommarlovet.

 • Upp i det blå
  6.3IMDb2016, Äventyr, Barnprogram

  Pottan är åtta år gammal och blir avsläppt av sina föräldrar vid ponnylägret där hon ska spendera en tid av sommaren. Det är bara det att det visar sig att ponnylägret inte alls är ett ponnyläger utan ett skrotupplag där det figurerar en massa konstiga typer. Hon har hamnat fel! När hon börjar un...

 • ANNONS
 • Mitt liv som hund
  7.6IMDb1985, Dramakomedi

  Året är 1959 och när pojken Ingemars mamma blir sjuk får han åka till sin morbror i Småland. Där träffar han Saga, en tjej som är suverän på att boxas och bäst i fotbollslaget. Med sin mycket personliga livsfilosofi och sin vilda humor håller Ingemar sorger och besvikelser borta.

 • Unga Astrid
  7.1IMDb2018, Biografi, Historiskt drama

  När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Den här berättelsen är en fri tolkning av när en ung Astrid, trots tidens förv...

 • ANNONS
 • Prästen i paradiset
  4.4IMDb2015, Komedi

  Caroline Asplund skickas till Phuket inför Sveriges statsministers besök dit. När hon kommer fram upptäcker hon att Krister Hellstrand, mannen som ansvarar för bygget av en kyrka där nere, har bränt alla medel på whisky, kvinnor och tuppfäktning.

 • ANNONS
 • Red 2
  6.6IMDb2013, Action, Komedi

  Efterspanade ex-CIA-agenten Frank Moses återförenar motvilligt sitt mycket underhållande gäng för att söka efter ett försvunnet kärnvapen. Men för att lyckas måste de övervinna en armé av yrkesmördare, brutala terrorister och maktgalna politiker.

 • Irrational Man
  6.6IMDb2015, Svart komedi

  På ett universitetet i en småstad genomgår en professor i filosofi en existentiell kris. Hans liv får en ny mening när han inleder en relation med en av sina elever.

 • Paris Can Wait
  5.8IMDb2016, Romantisk komedi

  Anne står vid ett vägskäl i livet. Hon har varit gift i många år med en framgångsrik, men lika självupptagen, filmproducent när hon oväntat ska resa från Cannes till Paris med en av sin mans affärspartners. Det som skulle blivit en sju timmar lång bilresa förvandlas till ett äventyr på två dagar,...

 • Michael Clayton
  7.2IMDb2007, Drama

  Advokaten, och den gamla spelmissbrukaren, Michael Clayton får sitt livs utmaning när hans skuldtyngda kollega får ett mentalt sammanbrott under en rättegång.

 • Dredd
  7.1IMDb2012, Action, Science fiction

  Det framtida Amerika är ett öde land, längs med östkusten sträcker sig den våldsamma staden Mega City One. När en ny drog gör intåg i staden bestämmer sig polisen Dredd för att stoppa den en gång för alla.

 • Point break - dödens utmanare
  7.2IMDb1991, Action, Thriller

  Under täckmantel tar sig FBI-agenten Johnny Utah sig in i södra Kaliforniens surfkretsar för att undersöka ett antal bankrån som genomförts i området.

 • Linje 1 2 3 kapad
  6.4IMDb2009, Action, Kriminaldrama, Thriller

  Om ett gäng tungt beväpnade gangsters ledda av den kallhamrade Ryder som kapar ett tunnelbanetåg med passagerare och begär en skyhög lösensumma. Allt är planerat in i minsta detalj, men frågan är hur kaparna ska kunna ta sig levande därifrån.

 • ANNONS
 • Huvudjägarna
  7.5IMDb2011, Action, Kriminaldrama, Thriller

  Norges bästa headhunter, en man som verkar ha allt, jobbar som konsttjuv vid sidan om. Han planerar nu sin största stöt någonsin då han ämnar stjäla en tavla från den man han försöker rekryterat som vd till ett företag.

 • SVJ - Stora vänliga jätten
  6.3IMDb2016, Äventyr, Barnprogram, Fantasy

  Den fantasifulla historien om Sophie och Stora Vänliga Jätten som introducerar den unga flickan för Jättelandets alla underverk och faror. SVJ är själv jätte, men han är en stor vänlig jätte och inte alls som de andra jättarna i Jättelandet. Han är hela sju meter lång och har enorma öron och ett ...

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy