vidare till tv.nu
ANNONS
Igår 20 maj
STÄLL IN KANALER

C More Stars

 • 6.8IMDb
  Dan in Real Life
  6.8IMDb2007, Romantisk komedi

  Den stränga ensamstående pappan och frågespaltskrönikören Dan riskerar problem med både sin familj och sitt jobb när han förälskar sig i sin brors flickvän Marie.

 • 5.3IMDb
  Svensson Svensson - filmen
  5.3IMDb1997, Komedi

  När mamma Lena blir erbjuden ett spännande jobb i Stockholm börjar hon helgpendla mellan huvudstaden och Vivalla. Efter en tid blir längtan efter Lena för mycket för Gustav, så han säljer huset och ger sig av mot äventyret i Stockholm.

 • 7.5IMDb
  JFK Revisited
  7.5IMDb2021, Dokumentär

  Filmskaparen Oliver Stone undersöker omständigheterna kring mordet på president John F. Kennedy den 22 november 1963 i Dallas..

 • 6.8IMDb
  Billie
  6.8IMDb2019, Biografi, Dokumentär, Jazz, Musik

  Den extraordinära sångrösten tog Billie Holiday upp ur en svår barndom präglad av fattigdom, droger och prostitution. Hon kom att bli en av 1900-talet största och mest banbrytande artister. Trots återfall och skandaler som exponerades av pressen, gav hon aldrig upp sin musik och behöll sin intens...

 • 7.6IMDb
  Det femte elementet
  7.6IMDb1997, Action, Äventyr, Fantasy, Science fiction

  I en avlägsen framtid dras en taxichaufför i New York in i en kamp mellan gott och ont när en vacker ung kvinna dyker upp i hans liv. Tillsammans med kvinnan tar han upp kampen för att sammanföra de fem elementen som ska rädda jorden från undergång.

 • 6.4IMDb
  The Kindness of Strangers
  6.4IMDb2019, Drama

  En förfallen, före detta glamorös restaurang i hjärtat av New York utgör ramen för Lone Scherfigs ensembledrama. Här vänder karaktärerna ut och in på sig själva samtidigt som de upptäcker att deras hopp kan ligga i mötet med nya människor.

 • 5.5IMDb
  Den hemliga trädgården
  5.5IMDb2020, Animerat, Drama, Fantasy

  Mary Lennox är en lättirriterad och oälskad 10-årig flicka född i Indien till rika brittiska föräldrar. När föräldrarna plötsligt dör skickas Mary tillbaka till England, där hon får bo med sin morbror Archibald Craven på hans avlägsna herrgård. Hos farbrorn träffar Mary sin sjuklige kusin Colin, ...

 • 2.9IMDb
  C.I.Ape
  2.9IMDb2021, Äventyr, Barnprogram, Komedi

  Om en väldigt speciell agent, chimpansen Sam, som är som klippt och skuren för att stoppa superskurkar. Men den topptränade agent-apan och hans chef Bondi James får här riktigt ett knivigt uppdrag.

 • Eva & Adam
  2021, Barnprogram, Komedi

  Att bli kär för första gången. Hur vet man? Hur gör man? När Adam kommer ny till klassen träffar han Eva. Plötsligt blir allt annorlunda. Eva som just slutit en anti-killpakt med sin bästis Annika för att alla killar i världen är så barnsliga. Men inget är så härligt som den första kärleken. Och ...

 • 4.8IMDb
  Cut Throat City
  4.8IMDb2020, Kriminaldrama, Thriller

  Cut Throat City följer fyra barndomsvänner från New Orleans och utspelar sig precis efter stormen Katrina, som i princip lämnade hela staden i ruiner.

 • 7.7IMDb
  Donnie Brasco
  7.7IMDb1997, Kriminaldrama

  FBI-agenten Joe Pistone får uppdraget att nästla sig in hos New York-maffian. Under namnet Donnie Brasco lyckas han vinna gangstern Lefty Ruggieros förtroende. Men Donnie's inblandning påverkar både hans familjeliv och hans personlighet.

 • 7.2IMDb
  Babyteeth
  7.2IMDb2019, Dramakomedi

  Millas föräldrar tror sig uppleva sin värsta mardröm när deras allvarligt sjuka dotter blir handlöst förälskad i den småkriminella Moses. Men i takt med att Millas kärlek till Moses växer återkommer hennes vilja att leva. Snart kommer hon visa alla i sin närhet hur man lever livet till fullo och ...

 • 7.0IMDb
  Burn After Reading
  7.0IMDb2008, Dramakomedi, Thriller

  Svart komedi om en gyminstruktör, som kommer över en gammal CIA-agents memoarer. Chad bestämmer sig för att försöka sälja den till ryssarna för att kunna bekosta sin nätdejtande kompanjon Lindas skönhetsoperationer.

 • 6.5IMDb
  Dumplin'
  6.5IMDb2018, Dramakomedi

  Den överviktiga tonåringen Willowdean Dickson kallas Will av de flesta och det mindre smickrande Dumplin' av sin mamma Rosie. Som före detta skönhetsdrottning ägnar Rosie mycket av sin tid till skönhetstävlingar, inklusive Miss Teen Bluebonnet. Dumplin' bestämmer sig för att ställa upp i tävlinge...

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer