vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Igår 03 feb
STÄLL IN KANALER

C More Stars

 • Star File
  2021, Biografi, Underhållning, Säsong 1, Avsnitt 55, S1:A55

  Fokus på skådespelaren Jeremy Renners liv och karriär.

 • 7.2IMDb
  The Post
  7.2IMDb2017, Historiskt drama

  I juni 1971 tog USA:s stora tidningar modigt ställning för yttrandefrihet och rapporterade om The Pentagon Papers, den massiva mörkläggningen av regeringshemligheter som spände över fyra decennier. Vid den tiden försökte Washington Posts Katherine Graham fortfarande att hitta sin plats som landet...

 • ANNONS
 • 6.4IMDb
  En komikers uppväxt
  6.4IMDb2019, Drama

  Tolvårige Juha Lindström är klassens clown i förorten Sävbyholm på 70-talet. Att vara rolig är det enda sättet för honom att bli bekräftad på och han gör allt han kan för att passa in i den sociala hackordning som råder i skolan. Genom Juha får vi lära känna hans mamma Ritva, pappa Bengt, lillasy...

 • 7.7IMDb
  Lancaster
  7.7IMDb2022, Dokumentär

  Dokumentär om britternas tunga bombplan Lancaster som skulle spela en avgörande roll under andra världskriget. Dess uppdrag inkluderade allt från sänkandet av slagskeppet Tirpitz till sprängningen av tyska dammar.

 • ANNONS
 • 7.2IMDb
  Now You See Me
  7.2IMDb2013, Dramakomedi, Mysterium, Thriller

  FBI:s främsta detektiver hamnar, tillsammans med Interpol, i ett katt och råtta-spel med en grupp illusionister som kallar sig the Four Horsemen. Dessa magiker lyckas utföra en radda smarta kupper inför öppen publik, med korrupta affärsmän som offer.

 • ANNONS
 • 7.4IMDb
  Sånger från Manhattan
  7.4IMDb2013, Dramakomedi, Romantik

  Greta och pojkvännen Dave flyttar till New York för att fullfölja sin passion för musik. Men Dave får ett solokontrakt och Greta lämnas på egen hand. Hennes liv tar en ny vändning när en producent hamnar på den bar där hon framför sina låtar.

 • 6.4IMDb
  Kollektivet
  6.4IMDb2016, Drama, Vuxenfilm

  Köpenhamn, 70-tal. Läraren Erik, nyhetsankaret Anna och deras tonåriga dotter ärver en jättevilla, men tycker att den är för stor för dem. Anna längtar efter att släppa in fler människor i deras liv, så lösningen blir att starta ett kollektiv. Via middagar och fester bjuds vi alla in att njuta av...

 • 6.6IMDb
  Så jävla easy going
  6.6IMDb2022, Dramakomedi, Romantik

  Artonåriga Joannas hjärna är som en blinkande nöjespark under högsäsong, och för att funka normalt behöver hon ADHD-medicin. Som kostar pengar. Som inte finns. Joanna tvingas bli kreativ för att få fram pengar. Och mitt i allt dyker den charmiga och självsäkra Audrey upp, som får Joannas hjärta a...

 • 4.2IMDb
  Adventures of Rufus: The Fantastic Pet
  4.2IMDb2020, Äventyr

  Scott och Emily möter Rufus, en varelse från en parallell värld som hotas av utplåning. Tillsammans med sin trollkarlspartner är Rufus på jakt efter ingredienser till ett pulver som kan rädda deras värld, och de behöver hjälp av Scott och Emily.

 • Star File
  2020, Biografi, Underhållning, Säsong 1, Avsnitt 7, S1:A7

  Vi går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt. Här skildras stjärnornas liv och karriärer, med både succéer och floppar, från deras start fram till idag.

 • 6.7IMDb
  Sista brevet från din älskade
  6.7IMDb2021, Drama

  Jennifer lever ett liv i lyx med sin välbärgade och inflytelserike make Laurence. Efter en olycka, som får henne att tappa minnet, kämpar hon med att hitta tillbaka till vem hon är. En dag hittar hon gåtfulla kärleksbrev gömda i sitt hem. De passionerade meddelandena avslöjar hennes olyckliga kär...

 • 7.3IMDb
  Patriots Day
  7.3IMDb2016, Kriminaldrama, Thriller

  De verkliga historierna om tre poliser och en sjukskötare som skildrar bombningen under Boston Maraton 2013 samt de efterföljande timmarna. I kölvattnet av denna obegripliga terrorhandling blir polisassistenten Tommy Saunders, tillsammans med modiga överlevande, den som utför förstahjälpen arbete...

 • ANNONS
 • 6.3IMDb
  A Long Way Down
  6.3IMDb2014, Dramakomedi

  Det är nyårsafton vid Toppers House, den populäraste självmordsplatsen i norra London. Fyra främlingar kommer snart att få erfara att ett självmord inte är den privata handling de förväntat sig. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

 • 7.3IMDb
  Hereditary
  7.3IMDb2018, Skräck, Thriller

  När familjen Grahams överhuvud Ellen dör upptäcker dottern Annie och hennes familj några kryptiska och skrämmande hemligheter om sin släkt. Ju mer familjen får reda på, desto mer blir de förvissade om att något ondskefullt är på väg att hända.

 • 7.2IMDb
  Kvinnan i buren
  7.2IMDb2013, Kriminaldrama, Mysterium, Thriller

  Kriminalinspektör Carl Mörck är en av Köpenhamnspolisens skarpaste hjärnor. Men han har svårt att samarbeta och får i uppdrag att leda en nystartad avdelning för ärende av särskild art. När han och hans partner upptäcker ett gammalt fall leder det dem hela vägen in i dansk toppolitik.

 • On Set!
  2023, Diskussion, Underhållning, Säsong 1, Avsnitt 57, S1:A57

  I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

 • ANNONS
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy