vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Lördag 10 jun
STÄLL IN KANALER

C More Stars

 • Annette
  6.3IMDbDrama, Musikal, Romantik

  Annette berättar historien om komikern Henry och den internationellt berömda sångerskan Ann. I rampljusets sken är de det perfekta paret: lyckliga och glamorösa. När deras dotter, Annette föds - ett barn med en mycket speciell gåva - kommer deras liv att förändras för alltid.

 • Mystère à Saint-Tropez
  4.9IMDbThriller, Komedi, Mysterium

  Varje sommar tar miljardären Tranchant och hans fru Eliane emot den glamorösa kändiseliten i sitt lyxhus i södra Frankrike. När en brottsling ställer till med djävulskap i villan letar Tranchant efter den bästa agenten för utredningen. Tyvärr är endast den inkompetenta Boullin tillgänglig denna h...

 • ANNONS
 • Kollektivet
  6.4IMDbDrama, Vuxenfilm

  Köpenhamn, 70-tal. Läraren Erik, nyhetsankaret Anna och deras tonåriga dotter ärver en jättevilla, men tycker att den är för stor för dem. Anna längtar efter att släppa in fler människor i deras liv, så lösningen blir att starta ett kollektiv. Via middagar och fester bjuds vi alla in att njuta av...

 • Jönssonligan på Mallorca
  5.9IMDb2013, Komedi

  Sickan har det riktigt trist i ett regnigt Stockholm. Kumpanerna Vanheden och Dynamit-Harry har dragit till Mallorca för att göra affärer. Men, så dyker direktör Wall-Enberg upp med ett uppdrag som också för Sickan till det soliga Mallorca.

 • ANNONS
 • Lancaster
  7.8IMDbDokumentär

  Dokumentär om britternas tunga bombplan Lancaster som skulle spela en avgörande roll under andra världskriget. Dess uppdrag inkluderade allt från sänkandet av slagskeppet Tirpitz till sprängningen av tyska dammar.

 • ANNONS
 • A Dog's Purpose
  7.2IMDbFantasy, Dramakomedi

  En lojal hund finner meningen med sin egen existens genom att uppleva flera livstider och ägare som han lär skratta och visa kärlek.

 • SVJ - Stora vänliga jätten
  6.3IMDbÄventyr, Barnprogram, Fantasy

  Den fantasifulla historien om Sophie och Stora Vänliga Jätten som introducerar den unga flickan för Jättelandets alla underverk och faror. SVJ är själv jätte, men han är en stor vänlig jätte och inte alls som de andra jättarna i Jättelandet. Han är hela sju meter lång och har enorma öron och ett ...

 • Operation Nordpolen
  4.8IMDb2022, Komedi, Äventyr, Animerat, Barnprogram

  Fjällräven Swifty arbetar i postrummet på ABDS posthantering, men han har mycket större drömmar. Han vill vara någon annan än en fjällräv som smälter in i omgivningen: Han vill bli en järnjycke, en av de coola och kända husky-kurirerna. För att bevisa att han klarar jobbet "lånar" han en släde nä...

 • Copshop
  6.2IMDbThriller, Action

  På väg genom Nevadaöknen i en sönderskjuten bil, kommer den sluga bedragaren Teddy Murretto på en desperat plan för att gömma sig från hitmannen Bob Viddick. Han slår till den nyblivna polisen Valerie Young för att hamna i fängelse. Men fängelset kan inte skydda Murretto särskilt länge. Viddick l...

 • Linje 1 2 3 kapad
  6.4IMDbThriller, Action, Kriminaldrama

  Om ett gäng tungt beväpnade gangsters ledda av den kallhamrade Ryder som kapar ett tunnelbanetåg med passagerare och begär en skyhög lösensumma. Allt är planerat in i minsta detalj, men frågan är hur kaparna ska kunna ta sig levande därifrån.

 • Dredd
  7.1IMDbAction, Science fiction

  Det framtida Amerika är ett öde land, längs med östkusten sträcker sig den våldsamma staden Mega City One. När en ny drog gör intåg i staden bestämmer sig polisen Dredd för att stoppa den en gång för alla.

 • Police
  5.3IMDbThriller

  Virginie, Erik och Aristide, tre parisiska poliser, accepterar ett ovanligt uppdrag: att eskortera en utlänning till gränsen. På väg till flygplatsen inser Virginie att deras fånge riskerar att dö om han återvänder till sitt land.

 • ANNONS
 • Så jävla easy going
  6.6IMDb2022, Dramakomedi, Romantik

  Artonåriga Joannas hjärna är som en blinkande nöjespark under högsäsong, och för att funka normalt behöver hon ADHD-medicin. Som kostar pengar. Som inte finns. Joanna tvingas bli kreativ för att få fram pengar. Och mitt i allt dyker den charmiga och självsäkra Audrey upp, som får Joannas hjärta a...

 • En man som heter Ove
  7.7IMDb2016, Dramakomedi

  Ove är radhusområdets vresiga ordningsman. När höggravida Parvaneh med familj flyttar in mittemot och backar in i Oves brevlåda blir det upptakten till en berättelse om tilltufsade katter, oväntad vänskap och den uråldriga konsten att backa med släp.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy