vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Söndag 05 feb
STÄLL IN KANALER

C More Stars

 • 6.2IMDb
  Jag kommer hem igen till jul
  6.2IMDb2019, Drama

  Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det h...

 • 6.5IMDb
  Long Story Short
  6.5IMDb2021, Fantasy, Romantisk komedi

  Morgonen efter sitt bröllop vaknar Teddy upp i ett parallellt liv där ett helt år fortlöper på några minuter. Allteftersom tiden passerar förbi framför ögonen på honom börjar han inse hur självupptagen han håller på att bli.

 • ANNONS
 • Göta kanal - Vinna eller försvinna
  2022, Komedi

  När ägarna till klassiska Anderssons Varv ska skilja sig kan de inte komma överens om vem som ska få det. De enas om att lösa det hela genom att tävla i varsin båt på Göta kanal, där vinnaren får varvet. Det blir ett fartfyllt race där allt är tillåtet med alla familjemedlemmar inblandade.

 • 6.3IMDb
  Annette
  6.3IMDb2021, Drama, Musikal, Romantik

  Annette berättar historien om komikern Henry och den internationellt berömda sångerskan Ann. I rampljusets sken är de det perfekta paret: lyckliga och glamorösa. När deras dotter, Annette föds - ett barn med en mycket speciell gåva - kommer deras liv att förändras för alltid.

 • ANNONS
 • 7.3IMDb
  Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap
  7.3IMDb2018, Drama, Romantik

  London, 1946. Författaren Juliet får ett brev skickat från den nazi-ockuperade ön Guernsey. Hon bestämmer sig för att besöka ön och möter där de excentriska medlemmarna i Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap, inklusive Dawsey, mannen som skrivit brevet. Juliet blir alltmer fäst vid ...

 • ANNONS
 • Lill-Zlatan och morbror raring
  Barnprogram, Drama, Komedi

  När Ellas föräldrar åker på semester får hon bo en vecka hos sin favoritmorbror Tommy. Han är Ellas bästa och enda vän i hela världen men ingenting blir riktigt som Ella tänkt sig.

 • 7.9IMDb
  Wonder
  7.9IMDb2017, Drama

  August Pullman, en pojke med en ansiktsdeformation, ska börja femte klass och för första gången på en vanlig grundskola. Hans livsglädje och personlighet kommer att förändra livet för alla runt omkring honom. En ödmjuk, berörande och stark berättelse om att hitta sin styrka och välja att vara snäll.

 • 8.2IMDb
  Inside Job
  8.2IMDb2010, Dokumentär

  Den slutgiltiga genomgången av vad som orsakade finanskrisen i USA, berättad av dem som var med och skapade den.

 • 7.0IMDb
  Flaskpost från P
  7.0IMDb2016, Kriminaldrama, Thriller

  Syskonparet Samuel och Magdalena har vuxit upp i en dansk religiös sekt och de två barnen försvinner plötsligt. Till Köpenhamns polishus kommer det en åtta år gammal flaskpost med ett rop på hjälp från en pojke i fångenskap. Carl Mørck och hans assistent Assad vid polisens Avdelning Q inser snabb...

 • 7.2IMDb
  Lawless
  7.2IMDb2012, Kriminaldrama

  Bröderna Jack, Forrest och Howard Bondurant är fräcka och orädda spritlangare som blir legendariska brottslingar under förbudstiden i USA.

 • 6.2IMDb
  Our Kind of Traitor
  6.2IMDb2016, Thriller

  Ett ungt engelskt par möter en gåtfull rysk affärsman under semestern. Vad de inte vet är att han är en penningtvättare, som försöker hoppa av till den brittiska underrättelsetjänsten innan hans fiender finner och dödar honom - och han har valt dem som sin livlina. Helt plötsligt är paret indragn...

 • 7.6IMDb
  Baby Driver
  7.6IMDb2017, Action, Thriller

  Den unga föraren Baby arbetar för bankånare och hamnar i ett dödsdömt rån. Men när han möter sina drömmars flicka, försöker han sluta med sin kriminella verksamhet.

 • ANNONS
 • Clean
  2022, Dokumentär

  Det kan röra sig om grova brottsplatser, självmord eller allmän misär som ligger bakom, när oredan är för stor för en vanlig städfirma kliver Sandra Pankhursts personal in och sanerar blod, likrester eller resterna av methlaboratorier.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy