vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Tisdag 29 nov
STÄLL IN KANALER

C More Stars

 • 6.5IMDb
  Sleeping With Other People
  6.5IMDb2015, Romantisk komedi

  Efter att ha tagit varandras oskuld I college, stöter Jake och Lainey på varandra flera år senare i en stödgrupp för sexmissbrukare. De två bestämmer sig för att ha en strikt platonisk relation mitt i allt det kaos som är deras kärleksliv.

 • Livet är en schlager - och hårt arbete
  2014, Dokumentär, Special

  Vi får följa Jonas Gardell, kompositören Fredrik Kempe och den brokiga ensemblen i arbetet med att få ihop en av de största musikaluppsättningar som någonsin gjorts på en svensk teaterscen.

 • ANNONS
 • 8.4IMDb
  Ennio: El maestro
  8.4IMDb2022, Biografi, Dokumentär

  Ennio Morricone är mästaren bakom några av världens mest välkända och älskade filmsoundtrack. Filmer som Sergio Leones Den onde den gode och den fule och För en handfull av dollar har uppnått sin ikonstatus tack vare Ennio Morricones musik.

 • 6.6IMDb
  Drottning Margareta
  6.6IMDb2021, Drama, Historiskt drama

  Året är 1402 och en kvinna regerar över ett nytt nordiskt rike. Drottning Margareta har enat Danmark, Norge och Sverige i en union, som hon styr genom sin adoptivson, Kung Erik. Unionen är omgiven av fiender och Margareta planerar därför ett äktenskap mellan Erik och den engelska prinsessan Filip...

 • ANNONS
 • 5.8IMDb
  Office Christmas Party
  5.8IMDb2016, Komedi

  Ibland måste man festa som om ens jobb hängde på det... När vd:n för ett it-företag försöker stänga sin hårt partajande brorsas filial måste brodern och hans andreman Josh mobilisera alla som jobbar på filialen och ordna en episk julfest på jobbet. Festen är avsedd att imponera på en möjlig kund ...

 • ANNONS
 • 6.4IMDb
  17 Again
  6.4IMDb2009, Komedi

  Den 37-årige Mike är inte helt nöjd med sitt nuvarande liv. Så förvandlas han plötsligt tillbaka till tonåring - och får en chans att rätta till sina misstag.

 • Rymdresan
  2020, Äventyr

  Tolvåriga Mariana och hennes styvbror Marcus hamnar ombord på en hemmabyggd raket. Bakom raketbygget står Albert, en lätt galen vetenskapsman, och hans hjälpreda Lemming, en talande lämmel. Tillsammans ger sig den osannolika kvartetten ut på en fartfylld resa bakåt i tiden för att hindra en raket...

 • Star File
  2021, Biografi, Underhållning, Säsong 1, Avsnitt 58, S1:A58

  Vi går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt. Här skildras stjärnornas liv och karriärer, med både succéer och floppar, från deras start fram till idag.

 • Upp i det blå
  2016, Äventyr, Barnprogram

  Pottan är åtta år gammal och blir avsläppt av sina föräldrar vid ponnylägret där hon ska spendera en tid av sommaren. Det är bara det att det visar sig att ponnylägret inte alls är ett ponnyläger utan ett skrotupplag där det figurerar en massa konstiga typer. Hon har hamnat fel! När hon börjar un...

 • 6.0IMDb
  The Spy Who Dumped Me
  6.0IMDb2018, Action, Komedi

  Audrey och Morgan, två trettioåriga bästa vänner från Los Angeles, kastas oväntat in i en internationell konspiration när Audreys expojkvän, som visar sig vara en spion, dyker upp i hennes lägenhet jagad av ett team mördare. Duon förvånar sig själva med att ge sig iväg på en jakt genom hela Europ...

 • 5.7IMDb
  Money Train
  5.7IMDb1995, Action

  John och Charlie är bästa vänner, fosterbröder och väktare i New Yorks metro. Deras vänskap förändras drastiskt då Charlie en dag bestämmer sig för att råna ett tåg med hela stadens tunnelbaneintäkter.

 • 6.5IMDb
  Kvinnan på tåget
  6.5IMDb2016, Mysterium, Thriller

  Rachel är i sorg efter sin skilsmässa. Varje dag tillbringar hon sin pendeltågsresa fantiserandes om det tillsynes perfekta paret som bor i ett hus som hennes tåg passerar. En morgon ser hon någonting chockerande hända utanför tågfönstret som kommer att förändra allt.

 • ANNONS
 • 7.9IMDb
  Children of Men
  7.9IMDb2006, Science fiction, Thriller

  År 2027 är mänskligheten utdöende efter arton år av ofruktbarhet. I London blir statstjänstemannen Theo Faron kontaktad av ledaren för terroristgruppen The Fishes som vill ha hjälp med att skydda den enda gravida kvinnan på jorden.

 • Bröllop, begravning och dop - Filmen
  2020, Drama

  Vi följer familjerna Öhrn och Seger som tar oss genom höst och vinter, på väg mot julfirande och mot en nyårsafton som oundvikligen innebär ett slut på det gamla och en början på något nytt... En film om kärleken och döden och allt däremellan.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy