Antonio återvänder till sin hemstad i Borgo Franco för att äta tryffel, ostar och vilt i nordvästra delen av landet. Från det ögonblick de anländer är det en kamp mellan regionerna i norr och söder.
Matthew Goode och Matthew Rhys får testa sina nya sommelier-färdigheter i Verona.
I Macau kliver Donal Skehan upp tidigt för att få med sig en kartong med den lokala äggtårtan. Han bakar även mandelkakor.
Manu reser till sin slutdestination USA, där han spanar in västkusten och provsmakar äkta mexikansk mat.
Följ med hem till köket hos Emilie Nereng där hon tillagar näringsrika måltider.
Rick Stein tar resan till Palermo, som ligger norr om ön Sicilien. Här får han smaka rätter som innehåller pinjenötter, russin, citroner och mandel.
Antonio återvänder till sin hemstad i Borgo Franco för att äta tryffel, ostar och vilt i nordvästra delen av landet. Från det ögonblick de anländer är det en kamp mellan regionerna i norr och söder.
Matthew Goode och Matthew Rhys får testa sina nya sommelier-färdigheter i Verona.
I Macau kliver Donal Skehan upp tidigt för att få med sig en kartong med den lokala äggtårtan. Han bakar även mandelkakor.
Manu reser till sin slutdestination USA, där han spanar in västkusten och provsmakar äkta mexikansk mat.
Följ med hem till köket hos Emilie Nereng där hon tillagar näringsrika måltider.
Rick Stein tar resan till Palermo, som ligger norr om ön Sicilien. Här får han smaka rätter som innehåller pinjenötter, russin, citroner och mandel.
Antonio återvänder till sin hemstad i Borgo Franco för att äta tryffel, ostar och vilt i nordvästra delen av landet. Från det ögonblick de anländer är det en kamp mellan regionerna i norr och söder.
Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat.
Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.
Jamie Oliver använder ingredienser från frysen för att tillverka en fiskpaj, och han gör bröddeg med hjälp av vad han har kvar i skåpen.
Det är en kall morgon i Clare Valley och Andy beger sig till Terroir Auburn för att träffa kocken Dan Moss. Trots regn och översvämningar åker Dan och Andy sedan tillsammans för att träffa några lokala livsmedelsproducenter.
Parveen lagar potatiskaka från Bombay med starkt kryddad chutney. Hon visar också hur man lagar godisklubbor av indisk glass-massa.
Matthew Goode och Matthew Rhys reser norrut till Trentino i Italien för att träffa en inspirerande vinproducent.
Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat.
Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.
Jamie Oliver använder ingredienser från frysen för att tillverka en fiskpaj, och han gör bröddeg med hjälp av vad han har kvar i skåpen.
Det är en kall morgon i Clare Valley och Andy beger sig till Terroir Auburn för att träffa kocken Dan Moss. Trots regn och översvämningar åker Dan och Andy sedan tillsammans för att träffa några lokala livsmedelsproducenter.
Parveen lagar potatiskaka från Bombay med starkt kryddad chutney. Hon visar också hur man lagar godisklubbor av indisk glass-massa.
Matthew Goode och Matthew Rhys reser norrut till Trentino i Italien för att träffa en inspirerande vinproducent.
Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat.
Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.
Jamie Oliver använder ingredienser från frysen för att tillverka en fiskpaj, och han gör bröddeg med hjälp av vad han har kvar i skåpen.
Det är en kall morgon i Clare Valley och Andy beger sig till Terroir Auburn för att träffa kocken Dan Moss. Trots regn och översvämningar åker Dan och Andy sedan tillsammans för att träffa några lokala livsmedelsproducenter.
Parveen lagar potatiskaka från Bombay med starkt kryddad chutney. Hon visar också hur man lagar godisklubbor av indisk glass-massa.
Matthew Goode och Matthew Rhys reser norrut till Trentino i Italien för att träffa en inspirerande vinproducent.
Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat.
Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.
Jamie Oliver använder ingredienser från frysen för att tillverka en fiskpaj, och han gör bröddeg med hjälp av vad han har kvar i skåpen.