vidare till tv.nu
ANNONS
logga in
Igår 27 maj
STÄLL IN KANALER

SF Kanalen

 • 5.1IMDb
  Karlsson på taket
  5.1IMDb2002, Animerat, Barnprogram, Komedi

  En dag när Lillebror känner sig ensam får han plötsligt oväntat besök av lagom tjock och genomklok man i sina bästa år. Mannen, som kan flyga med hjälp av en propeller på ryggen, hävdar att han är världens bästa Karlsson.

 • Krakel Spektakel
  2014, Musikal

  Krakel Spektakel, ett lekfullt och annorlunda äventyr med mycket sång och musik om Annabell Olsson, på spaning efter trollkarlen som förvandlade sig till ett glas lemonad och drack upp sig själv.

 • 5.5IMDb
  Hundtricket
  5.5IMDb2002, Komedi, Romantik

  Simon söker efter kärleken och får råd om att testa hundtricket, vilket innebär att han ska låna en hund och gå på promenad med, eftersom tjejer faller för killar med hund. Simon följer rådet och ger sig förhoppningsfullt ut på promenad.

 • 5.8IMDb
  Göta kanal - eller vem drog ur proppen?
  5.8IMDb1981, Komedi

  En arabisk prins ska lägga en stororder på svenska motorbåtar. För att avgöra vem som ska få kontraktet utlyser han en tävling mellan två konkurrenter: storföretaget Uniship och lilla Anderssons båtvarv.

 • 4.5IMDb
  The Stig-Helmer Story
  4.5IMDb2011, Komedi

  Stig-Helmer blickar tillbaka på sitt liv och berättar om hur det var att växa upp under sent 50-tal och tidigt 60-tal. Detta illustreras av tillbakablickar till Stig-Helmer i 20-årsåldern och hans möte med sitt livs kärlek Annika.

 • 8.0IMDb
  Nybyggarna
  8.0IMDb1972, Drama, Västern

  Om Karl Oskars, Kristinas och de andras öde väl framme i Amerika. Karl Oskar och Kristina har fått färdigt sitt hus vid den vackra Ki-Chi-Sagasjön men livet kommer att innebära stora prövningar.

 • Åsa-Nisse i rekordform
  1969, Komedi

  Åsa-Nisse uppfinner ett nytt slags båtbränsle i pillerform och testar det på kompisen Svens båt. Bränslet gör underverk för båtens hastighet och succén går inte obemärkt fram bland traktens motortillverkare som alla vill vinna det årliga båtracet.

 • 4.0IMDb
  Håkan Bråkan & Josef
  4.0IMDb2004, Barnprogram, Komedi

  Sunes lillbrorsa får det tufft i denna andra långfilm om familjen Andersson. När en ny familjemedlem gör entré - den högljudda Isabelle - förlorar Håkan föräldrarnas uppmärksamhet. Men en illistig sköldpadda vid namn Josef dyker upp i hans liv.

 • 5.2IMDb
  Se upp för dårarna
  5.2IMDb2006, Komedi

  Yasmin Demiroglus pappa, Sinan tvingades att lämna sitt hemland Turkiet där han var thoraxkirurg. I Sverige har han fått jobb som tunnelbaneförare. Yasmin är fast besluten att inte gå i sin fars fotspår och söker därför till Polishögskolan.

 • 6.2IMDb
  Sällskapsresan 3
  6.2IMDb1988, Komedi

  Stig-Helmer och hans vän Ole hamnar mitt bland det fina folkets midsommarfirande i Stockholms skärgård. Det blir en blöt tillställning och en midsommar ingen av dem kommer glömma i första taget.

 • 6.7IMDb
  Snabba Cash
  6.7IMDb2010, Kriminaldrama, Thriller

  Johan förälskar sig i överklasstjejen Sophie och dras in i en värld av organiserad brottslighet för att kunna betala för sin extravaganta livsstil.

 • 4.7IMDb
  Kurt Olsson - filmen om mitt liv som mig själv
  4.7IMDb1989, Komedi

  Kurt föds på 40-talet och redan som barn är han en mästare på att ställa till det för sig själv. Tillsammans med sin bästa vän Arne tillbringar han sina barndomsår i Göteborg. Kurts liv speglas i historiska händelser som sputnikar och rockmusik.

 • 91:an Karlsson muckar (tror han)
  1959, Komedi

  När major Morgonkröök skickar två brev, råkar han förväxla dem och skickar ett till översten där han kallar honom för gammal stofil. 87:an och 91:an får reda på den prekära situationen och beslutar sig för att hjälpa majoren.

 • 5.6IMDb
  Grabben i graven bredvid
  5.6IMDb2002, Komedi, Romantik

  Desirée och Benny är varandras raka motsaster. Av en slump korsas deras vägar på en kyrkogård. De två börjar träffas och deras skilda bakgrunder och liv leder till en hel del konflikter, men samtidigt växer kärleken.

 • Ingen rövare finns i skogen
  Äventyr, Barnprogram

  Peter har varit ute i skogen och levt rövare. Det var en lång stund sedan mormor bad honom komma in. Mormor är inte i köket, det är mörkt. I förmaket står mammas gamla dockskåp och i salongen sitter en liten docka, Mimmi. Peter siktar sitt träsvärd mot Mimmi...

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer