vidare till tv.nu
ANNONS
Rensa
Idag 24 maj
Bara kommande
STÄLL IN KANALER

V Film Action

 • 5.7IMDb
  Mechanic: Resurrection
  5.7IMDb2016, Action, Äventyr, Thriller

  Efter att ha iscensatt sin död tror Arthur Bishop att han lämnat kontraktsmördarbranschen. Men när hans nemesis Crain behöver en yrkesmördare förändras allt. Crain vet exakt hur han ska få Bishop att återvända - den kvinna Bishop har fått känslor för är i fara.

 • 6.0IMDb
  Z for Zachariah
  6.0IMDb2015, Drama, Romantik, Science fiction, Thriller

  En ung kvinna verkar vara den enda överlevaren efter ett kärnvapenkrig, och hon lever på egen hand, helt utan någon omkring sig. Men en dag får hon syn på den största överraskningen i sitt liv: en annan människa. Mannen är en splittrad forskare, som nästan drivits till vansinne av strålningen frå...

 • 7.3IMDb
  Snuten i Hollywood
  7.3IMDb1984, Action, Komedi

  Axel Foley är polis i Detroit och följer inte alltid regelboken. När hans bäste vän blir mördad beger han sig till Kalifornien för att försöka hitta förövaren. Till sin hjälp får han två poliser som fått i uppdrag att hålla ett öga på Axel.

 • 7.1IMDb
  Seven Psychopaths
  7.1IMDb2012, Svart komedi

  Den ärelystne filmförfattaren Marty blir indragen i en desperat resa i öknen efter att hans bäste vän har kidnappat en gangsters shih tzu. En resa som verkligen sätter fart på idéer till ett nytt filmmanus.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer