vidare till tv.nu
ANNONS
Söndag 22 maj
STÄLL IN KANALER

V Film Hits

 • 7.1IMDb
  Unga Astrid
  7.1IMDb2018, Biografi, Historiskt drama

  När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Den här berättelsen är en fri tolkning av när en ung Astrid, trots tidens förv...

 • 7.3IMDb
  Allt för min syster
  7.3IMDb2009, Drama

  En flicka som föddes för att vara benmärgsdonator åt sin svårt sjuka syster, stämmer föräldrarna för att frånta dem vårdnaden och slippa ytterligare uttag av benmärg.

 • 7.0IMDb
  Two Lovers
  7.0IMDb2008, Drama, Romantik

  Leonard har flyttat hem till sina föräldrar efter ett misslyckat självmordsförsök. Plötsligt finner han sig i en kärlekstriangel med sin självdestruktiva granne Michelle och den vackra Sandra. Han faller för båda och vet inte vem som är den rätta.

 • 7.0IMDb
  Away We Go
  7.0IMDb2009, Dramakomedi

  Verona och Burt kämpar med livets vedermödor och för att hitta meningen med livet. När de får veta att de ska bli föräldrar bestämmer de sig för att resa runt i USA för att hitta den bästa platsen att uppfostra ett barn på.

 • 7.7IMDb
  Billy Elliot
  7.7IMDb2000, Drama

  Billy Elliot är en varm berättelse om den 11-årige sonen till en kolgruvearbetare i norra England, vars liv förändras för alltid när han av misstag kliver in på mrs Wilkinsons balettlektion istället för den vanliga boxningsträningen.

 • 7.8IMDb
  About Time
  7.8IMDb2013, Fantasy, Romantisk komedi

  När en godhjärtad, men tafatt, ung advokat får veta av sin far att alla män i hans familj kan resa i tiden, beslutar han sig för att försöka använda tidsresorna för att hitta den rätta, uppvakta henne och bilda familj.

 • 7.2IMDb
  Beginners
  7.2IMDb2010, Drama

  Oliver Fields minns, och inspireras, av sin nyligen bortgångne far Hal, som den sista tiden var glädjefylld och hade en öppen attityd till livet, kärleken och sin läggning.

 • 6.3IMDb
  Wakefield
  6.3IMDb2016, Drama

  Howard är lyckligt gift, har två döttrar, ett prestigefyllt arbete som advokat på Manhattan och ett fint hem i utkanten av stan. Men inombords känner han sig kvävd och slutligen bryter han ihop och gömmer sig på vinden ovanför sitt garage. Hans familj lämnas frågandes till vad som har drabbat hon...

 • 7.0IMDb
  Kill the Irishman
  7.0IMDb2011, Kriminaldrama

  Sann historia om gangstern Danny Greene, som i 1970-talets Cleveland, startar ett revirkrig som leder till kollaps av maffian i flera större amerikanska städer.

 • 6.6IMDb
  Mitt stora feta grekiska bröllop
  6.6IMDb2002, Romantisk komedi

  Toula är sin grekiska familjs värsta mardröm: Hon är 30 år och ännu inte gift. När Toula börjar jobba på en resebyrå möter hon den charmige Ian Miller. Det är bara ett problem: Han är inte grek. Toula måste försöka dölja Ian för sin familj.

 • 6.2IMDb
  Body Brokers
  6.2IMDb2021, Kriminaldrama

  Knarkarna Utah och hans tjej Opal rekryteras av kroppsmäklaren Wood och blir erbjudna behandling på en tjusig klinik i Los Angeles. Under behandlingen presenteras Utah för klinikens mogul Vin och blir invigd i deras lukrativa och olagliga affärer.

 • 6.8IMDb
  Truth
  6.8IMDb2015, Drama

  2004, mitt under George W Bushs presidentkampanj, avslöjar två av CBS News mest kända namn, ankaret Dan Rather och producenten Mary Mapes, hur Bush använt sitt välkända namn och sina privilegier för att slippa tjänstgöra som soldat i Vietnamkriget.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer