vidare till tv.nu
Melodifestivalen 2019

Nano är tillbaka i Melodifestivalen för andra gången. Första gången han deltog var 2017 med låten ”Hold On”, vilket ledde honom hela vägen till final och en hedersam andraplats efter vinnaren Robin Bengtsson. Nu dyker han upp igen med bidraget ”Chasing Rivers”.

High 15 känner vi igen från Talang, där gruppen gick hela vägen till semifinal 2017. Nu är det dags för Melodifestivalen med bidraget ”No Drama”.

Lilla Melodifestivalen 2011, Melodifestivalen x 2 och Stjärnornas stjärna på TV4. Wiktoria har hunnit med väldigt mycket, sin unga ålder till trots. Nu kastar hon sig in i schlagervärlden igen och uppträder 2019 med låten ”Not with Me”

Zeana, som vi känner igen från Idol, teamar upp med DJ och artisten Anis Don Demina – som varit med i Mello på ett litet hörn en gång tidigare, då han spelade saxofon under Samir & Viktors framträdande med ”Shuffla”. Nu är duon redo att ta världen med storm med låten ”Mina bränder”.

Arja Saijonmaa behöver väl ingen närmare introduktion. Hon har figurerat i folkliga sammanhang i många, många år. Nu är den finska sångerskan och skådespelaren klar för årets Melodifestival med låten ”Mina fyra årstider”

Tävlade i Melodifestivalen 2005, men det var i början av 2010-talet som Mohombi blev en internationell stjärna, med hits som ”Bumby Ride” från festivalbekanta världsproducenten RedOne.

Slog igenom i Idol 2008 och vann Melodifestivalen 2010 med balladen ”This Is My Life”. Bidraget slutade på elfte plats i sin semifinal i Eurovision och missade därmed precis en finalplats, och det är fortfarande enda gången som framgångslandet Sverige missat finalen. Hon återkom till rampljuset 2018 efter att ha studerat till läkare.