vidare till tv.nu
Melodifestivalen 2019

Veteranen ställer upp i Melodifestivalen för sjunde gången, efter att senast ha varit med 2015. Bästa resultatet hittills är andraplatsen 2007. År 1999 rönte han stora internationella framgångar med singeln ”Glorious”, vilken som bäst låg trea på Englandslistan och åtta i USA.

Flerfalding talangjaktsvinnare som läser ekonomi på gymnasiet och på fritiden spelar innebandy. Nu uppträder hon i Melodifestivalen med låten ”I Do Me”.

Tidigare medlem i Grammisbelönade FO&O (The Fooo Conspiracy), som slutade åtta i finalen 2017. Släppte debutsingel ”Heaven on My Skin” tidigare i år.

86-årig legendar som med stor mångsidighet har framträtt såväl i en lång rad musikaler, operetter, krogshower och underhållningsprogram som komedier och tunga dramatiska verk på scen, tv, radio och film. Tvåa i Melodifestivalen 1969 med ”Hej clown”.

Youtubefenomen med 400 000 prenumeranter. Flyttade till Sverige från Vitryssland som nioåring.

Båda har ett förlutet med framskjutna placeringar i Idol: Liam vann 2016 och Hanna kom tvåa 2017. LIAMOO tävlade sedan i Melodifestivalen 2018 och nådde sjätte plats i finalen.

Polsk artist som med sitt svenska skivbolag och stall av låtskrivare var med i favoritsnacket inför Eurovision 2016, men bidraget ”Cool Me Down” slutade tvåa i den polska melodifestivalen. Slog igenom på allvar i Sverige när hon kom sjua i finalen i Melodifestivalen 2018 med ”In My Cabana”.