1. Takodlingar & design slott
Avsnitt 1 - Takodlingar & design slott, Säsong 6
Köpenhamn och Skåne är en kokande matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första rooftop farms mitt i Köpenhamn. Vid Häckeberga Slott blir det vildsvin till middag.
2. Det vilda skafferiet
Avsnitt 2 - Det vilda skafferiet, Säsong 6
Den vilda kusten vid Kullaberg i Skåne har mycket kultur och gastronomi att erbjuda. Tareq besöker Vikentomater och lagar vegetarisk ragù.
3. Gastronomi med närhet till naturen
Avsnitt 3 - Gastronomi med närhet till naturen, Säsong 6
I Sjuhärad smälter natur och kultur samman i perfekt harmoni. Tareq ger sig ut på cykeln för att träffa matentreprenörer i området som har startat spännande nya verksamheter.
4. Ett historiskt matäventyr
Avsnitt 4 - Ett historiskt matäventyr, Säsong 6
Vid Vänerns strand ligger Läckö och Kinnekulle, en plats med en rik historia, kultur och traditioner. Tareq skapar spännande maträtter med löjrom, färsk fisk och lokala ostar.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 6
Tareq besöker soliga Karlstad. Här lagas det mat vid Vänerns strand och i Värmlands djupa skogar. Det bjuds på smörstekt sej, crepes och matlagning över öppen eld.
6. Best of Nordic Cookery
Avsnitt 6 - Best of Nordic Cookery, Säsong 6
Tareq utforskar Nordens smakvärld och möter inspirerande människor på sin kulinariska resa genom regionen, där han delar sina smakupplevelser och matupptäckter.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback