vidare till tv.nu
Pantbanken i Beverly Hills

Pantbanken i Beverly Hills

Sjuan, Sön 13 jan 13:00 - 13:30, repris

5.5 IMDb, 2013, Reality, USA, Säsong 1, Avsnitt 3 av 18

En skräckfilmsfantast har med sig kniven som blev känd i filmen Scream och priset han begär är hårresande. Yossi kopplar på charmen när skådespelaren Ed Begley Jr:s fru kommer in med ett utsökt smycke. En kund som gör sitt första besök på en pantbank vill sälja ett ovanligt föremål.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Avsnitt 1 - I Want To Buy An Island
  Reality

  En kvinna som försöker skaffa pengar för en bröstoperation kommer förbi och vill sälja sängkläder från filmen The 40 year old virgin. Yossi blir intresserad av några dinosaurieägg från Jurassic Park. En kvinna vill sälja en klassisk Aston Martin så att hon kan köpa en ö åt sin man.

 • Avsnitt 2 - Models, Money and Michael Jackson
  Reality

  Cory blir imponerad av en gammal orgel som använts av Jim Morrison och The Doors. Yossi flirtar med en modell som vill sälja ett par örhängen. En kvinna hoppas kunna tjäna storkovan på en tavla av Michael Jackson och en annan kund säljer en Golden Globe-statyett från filmen Rocky.

 • Avsnitt 3 - Batman and A Blade
  Reality

  En skräckfilmsfantast har med sig kniven som blev känd i filmen Scream och priset han begär är hårresande. Yossi kopplar på charmen när skådespelaren Ed Begley Jr:s fru kommer in med ett utsökt smycke. En kund som gör sitt första besök på en pantbank vill sälja ett ovanligt föremål.

 • Avsnitt 4 - Diamonds and Disco Balls
  Reality

  En släkting till modelegenden Tommy Hilfiger vill sälja en släktklenod utsmyckad med diamanter. En kund som kommer in från gatan letar efter en investering och förälskar sig i ett halsband. Yossi kallar in en expert för att värdera en nitjacka från filmen Drömtjejen men får ångra sig.

 • Avsnitt 5 - Spielberg and Superheroes
  Reality

  En illusionist har med sig en gjutjärnsnyckel som tillhört utbrytarkungen Harry Houdini. Dominique och Yossi besöker ett societetslejon som är ute efter en exklusiv handväska. En man vill sälja en slängkappa som burits av Val Kilmer i rollen som Batman.

 • Avsnitt 6 - A Fistful Of Dollars
  Reality

  Yossi spenderar stora pengar på något som nästan skulle vara värdelöst om det inte burits av Marilyn Monroe. Cory och Aria undersöker flöjten från filmen American pie och en välkänd samlare sätter ett högt pris på ett par solglasögon som Tom Cruise haft på sig i Föräldrafritt.

 • Avsnitt 7 - Hitchcock and the Moonwalk
  Reality

  En person vill sälja ett par solglasögon som Michael Jackson haft på sig. Yossi och Aria beger sig till en skådespelares hus för att buda på en släktklenod men prutar i stället på en apkostym från Apornas planet. Yossi bjuder in en samlare som han tror vill köpa en minnessak från en Hitchcock-film.

 • Avsnitt 8 - Star Wars and Chocolate Bars
  Reality

  En kund kommer in med en babis-Ewok från filmen Jedins återkomst. En attraktiv kvinna som talar hebreiska tar upp all Yossis uppmärksamhet.

 • Avsnitt 9 - Cougars, Camaros and Cartier
  Reality

  Chefen provar Heather Grahams solglasögon som hon använde i filmen Boogie Nights. Cory och Dominique har hand om en polis som har köpt ett Cartier-armband.

 • Avsnitt 10 - Guns and Gold Records
  Reality

  Cory och Yossi ställs ansikte mot ansikte med en beväpnad man. Lyckligtvis är det frågan om ett skjutvapen från en legendarisk James Bond-film som är laddat med Hollywoodhistoria i stället för kulor. En musiker kommer in med en guldskiva och Aria behöver Yossis hjälp med att värdera den.

 • Avsnitt 11 - Stallone and Swarovski
  Reality

  En man kommer in med rocken, handskarna och shortsen som Sylvester Stallone bar i filmen Rocky. Yossi förslår ett pris som mannen inte är nöjd med och i stället ger han Yossi möjligheten att slåss om saken. Yossi besöker sin vän Gina som visar honom en klänning som Elizabeth Taylor haft på sig.

 • Avsnitt 12 - Cats and Cartier
  Reality

  Ett föremål från filmen Batman - återkomsten ger upphov till en hetsig diskussion. En kvinna kommer in med något som ger Cory och Yossi en chock. Skådespelaren Ed Begley Jr letar efter den perfekta födelsedagspresenten åt sin fru.

 • Avsnitt 13 - Django and Dresses
  Reality

  Aria blir pressad att lära sig mer om föremålen hon säljer. Musikern Norwood Young vill sälja en kniv som använts av skådespelaren Jaime Foxx. Yossi besöker ett tjusigt hem för att se på en klänning som Kim Novack bar i filmen Studie i brott. En man kommer in med en anmärkningsvärd Buddha-staty.

 • Avsnitt 14 - Brooches and Boob Jobs
  Reality

  Ett par har med sig en vaxkopia av skådespelaren John Waynes huvud. Dominique och Yossi träffar en kvinna som samlar på broscher och försöker fresta henne med ett unikt exemplar. Yossi får besök av en pålitlig kund som har med sig en imponerande minnessak från filmen Gudfadern.

 • Avsnitt 15 - Fran and Superman
  Reality

  En kund kommer in med något som skådespelaren Arnold Schwarzenegger haft på sig. Cori försöker avgöra om rekvisita från filmen Man of Steel är äkta. Yossi bjuder in skådespelaren Fran Dreschers till pantbanken för att bidra till hennes välgörenhetsauktion.

 • Avsnitt 16 - Potter and Picasso
  Reality

  Cory och Aria får fullt upp med ett par hundägare som är ute efter en exklusiv födelsedagspresent till sin pudel. En kund vill sälja en sällsynt artefakt från Harry Potter-serien men ber om ett pris som får Dominique att häpna. En man kommer in med en skiss som han hävdar är gjord av Pablo Picasso.

 • Avsnitt 17 - Two Kings and A Princess
  Reality

  Yossi vågar sig in på okänt territorium när han skriver sitt första egna mejl. En portmonnä i guld lockar en riktig prinsessa till butiken och teamet lägger bud på ett piano som en gång tillhört en kung, ingen mindre än Elvis Presley. Programledaren Larry King söker en present utöver det vanliga.

 • Avsnitt 18 - Guitars and Tiaras
  Reality

  En frisör från en trendig hårsalong faller för ett stuntsvärd från filmen Hunger Games. Aria hjälper en kund som kommer in med en gitarr som signerats av Jimi Hendrix och kallar in experterna för att avgöra om legenden själv spelat på den. Dom och Yossi besöker skådespelaren Teri Copley.