vidare till tv.nu
Torpet

Torpet

TV4, Tor 21 feb 20:00 - 21:00

Reality, Underhållning, Sverige, Säsong 12, Avsnitt 5

Här fortsätter utslagna deltagare från Farmen kampen om att komma tillbaka till gården och vinna tävlingen. Livet på torpet är simpelt, men om de klarar sina uppdrag får de belöningar som gör livet lättare.

Säsonger och avsnitt

Säsong 12
 • Säsong 2
 • Säsong 12
 • 01:00Avsnitt 1
  Reality, Underhållning

  Nu får utslagna Farmen-deltagare en chans att kämpa sig tillbaka till tävlingen. Men innan den första torparen anländer möts vi av en överraskning. Vad är torpet för en plats egentligen? Den första kampen är redan nära.

 • 01:00Avsnitt 2
  Reality, Underhållning

  Wincent kommer för att titta på torparnas uppdrag. Samtidigt växer en irritation i gruppen och taktiksnacket börjar leta sig in. Nu känner sig vissa oslagbara medan andra njuter av att vara helt utan planer. Dessutom tar Pasi en risk som förvånar.

 • 01:00Avsnitt 3
  Reality, Underhållning

  Det är dags för en kamp som förändrar stämningen totalt. Linus tröttnar på Stina och det blir läge för alla att prata ut. När torparna kämpar på med tråkiga uppgifter gör en nykomling entré, och har med sig något som sätter allt på sin spets.

 • 01:00Avsnitt 4
  Reality, Underhållning

  Det råder dålig stämning på gården och det blir inte bättre när en nyutslagen farmare anländer. Det blir dock gladare miner när några av föregående års deltagare kommer på besök och ger tips på hur man bäst överlever torparlivet.

 • 01:00Avsnitt 5
  Reality, Underhållning

  Den positiva energin från de gamla deltagarna lever kvar. Allt vänder dock när det är dags för kamp och en torpare tvingas lämna. Samtidigt har ägg försvunnit på gården och när Göran anklagas får han nog vilket gör att det hettar till ordentligt.

 • 01:00Avsnitt 6
  Reality, Underhållning

  Finaldags i Torpet. Titeln årets torpare och en plats på farmen står på spel när det äntligen är dags för torparna att göra upp för sista gången. För en av torparna får resan dock ett abrupt slut på grund av sjukdomsfall.