vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • 01:00Avsnitt 1 - "Här kommer världens fulaste människa!"streama
  Reality

  Glenn och Anton blir inbjudna att hålla i en fotbollsträning för barn. Grabbkväll hos Glenn och han visar Anton vad som krävs. Anton blir inte glad när mamma kommer på besök när Liverpool spelar. Glenn tar med Anton på en annorlunda behandling.

 • 01:00Avsnitt 2 - Glenns pranks går inte hem hos Antonstreama
  Reality

  Glenn och Anton ska träna och Glenn tänker liva upp med ett prank. Anton styr upp en weekend i Tylösand med Annie och mamma. Glenn älskar Camilla, enda haken är att hon är ointresserad av fotboll. Annie och Glenn besöker ett medium men är skeptiska.

 • 01:00Avsnitt 3 - Världens sämsta vinnarestreama
  Reality

  Det är dags för den årliga femkampen på Liseberg och det är vinna som gäller. Anton ska designa en vinetikett, men har dålig koll på såväl vin som design. Glenn och Camilla åker till Norge för att hälsa på hans äldsta dotter Charlotte.

 • 01:00Avsnitt 4 - Glenn är gräsänklingstreama
  Reality

  Glenn är gräsänkling och det blir öl- och fotbollskväll med gubbarna. Dagen efter är inte lika rolig när han vaknar upp i en feststökig lägenhet och dessutom har lovat sin vän Håkan att hjälpa honom ta bort stygn på näsan. Kommer näsan sitta kvar?

 • 01:00Avsnitt 5 - Rökkaos när Glenn passar barnbarnenstreama
  Reality

  Glenn är stressad av julstök med julklappar, julpynt och julbak och åker därför till Ullared. Ola-Conny hjälper Glenn shoppa, och tar med Glenn för att hugga den perfekta granen. Mitt i allt är Glenn och Camilla barnvakter åt sammanlagt fem barnbarn.

 • 01:00Avsnitt 6 - Tondöv Glenn intar karaokescenenstreama
  Reality

  Anton som närmar sig 30 bestämmer sig för att sno ihop en bucketlist. En av punkterna är att bli händig. Glenn förenar nytta med nöje och tar med Camilla på skidresa i Kläppen. Där blir det pulkarace och förloraren tvingas upp på karaokescenen.

 • 01:00Avsnitt 7 - Glenns dröm går i uppfyllelse - blir en bananstreama
  Reality

  Glenn blir inblandad i Antons bucketlist och det blir matlagning, målning och tapetsering. Glenn bestämmer sig för att ta tag i nästa punkt på sin egen lista: att dubba en tecknad film. Han beger sig till Stockholm med förhoppningen att få en roll.

 • 01:00Avsnitt 8
  Reality

  De svenska fotbollsfansen är kända världen för sin feststämning på pubar inför matcher. Glenn och Anton har inför Sveriges viktiga EM-kval mot Norge fått i uppdrag att hitta den perfekta puben för de svenska fansen i Oslo. Inte en helt lätt uppgift.

 • 01:00Avsnitt 9
  Reality

  Ett av världens mest hemsökta hus där det dokumenterats finnas andar, gastar och spöken är beläget i Sverige. Glenn, Anton och Annie reser dit. Men vem är det egentligen som kontaktar Glenn från andra sidan?