vidare till tv.nu
Bachelor - När leken blev allvar

Bachelor - När leken blev allvar

TV4, Fre 09 nov 17:55 - 18:50

Reality, Romantik, Sverige

Här får vi en summering av tidigare avsnitt och återser de största ögonblicken av kärleksäventyret. Vi får även ta del av exklusivt material och mer smaskiga detaljer. Var den där romantiska dejten egentligen så härlig? Hur gick Davids tankar?

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • 01:00Avsnitt 1
  Reality, Romantik

  Ett nytt romantiskt äventyr tar fart och denna gång följer vi 32-årige polisen David Möller, som letar efter sin stora kärlek. Härliga singeltjejer har rest hela vägen från Sverige för att träffa just honom och det blir en pirrig första vistelse i Grekland.

 • 01:00Avsnitt 2
  Reality, Romantik

  När David kommer till tjejernas hus för en mysig brunch så får han se lite mer än vad tjejerna hade hoppats på. Dagen är full av förväntan över vem som skall få den första dejten och förhoppningsvis den första kyssen.

 • 01:00Avsnitt 3
  Reality, Romantik

  David bjuder in några tjejer på en kreativ gruppdejt som lockar till glädje och skratt. Men dejten får plötsligt en oväntad vändning. Samtidigt uppdagas det att en av tjejerna har ljugit, vilket resulterar i en het diskussion i huset.

 • 01:00Avsnitt 4
  Reality, Romantik

  David bjuder med några tjejer han vill lära känna mer på djupet, vilket visar sig inte vara så uppskattat av alla. Den första rosceremonin närmar sig med stormsteg och det stressar de tjejer, som inte hunnit få en dejt med David.

 • 01:00Avsnitt 5
  Reality, Romantik

  David bjuder med en av tjejerna på en helt sagolik singeldejt, men gruppdejten blir allt annat än sagolik, då den börjar med sura miner på grund av att en av tjejerna tar för sig alldeles för mycket. Dejten slutar med dramatik och tårar.

 • 01:00Avsnitt 6
  Reality, Romantik

  Två av tjejerna har fortfarande inte fått gå på en dejt. När brevet kommer in hoppas de innerligt att turen kan komma till någon av dem. Samtidigt närmar sig rosceremonin och pressen börjar öka. Men snart kommer David med nästa chockbesked.

 • 01:00Avsnitt 7
  Reality, Romantik

  I det här avsnittet stormar orkanvindar av känslor. David bjuder med en tjej på den mest romantiska dejt man kan tänka sig. Men i huset har det bildats grupperingar, så när tjejerna själva ska välja vilka som ska få åka på gruppdejt uppstår dramatik.

 • 01:00Avsnitt 8
  Reality, Romantik

  David bjuder in till fest och plötsligt dyker grekiska poliser upp vid tjejernas hus. Rosceremonin närmar sig med stormsteg men David tvivlar på att alla faktiskt är där för att dejta honom. Hur ska det här sluta?

 • 01:00Avsnitt 9
  Reality, Romantik

  Ny händelserik dag i kärlekens tecken. Några av tjejerna får följa med David på en fotosession med grekiskt tema. Singeldejten når höga höjder av lycka men slutar i total kraschlandning.

 • 01:00Avsnitt 10
  Reality, Romantik

  I Grekland flödar romantiken och under singeldejten pirrar det till lite extra för David. Men i huset är stämningen usel och den blir inte bättre när en av tjejerna släpper en bomb som får dramatiska konsekvenser under rosceremonin.

 • 01:00Avsnitt 11
  Reality, Romantik

  Samtidigt som dramat efter rosceremonin har skakat om hela gänget, så tar David med sig några tjejer på gruppdejter. Det gör de övriga i gänget gröna av avundsjuka. Sköter han sig verkligen och varför kommer de inte hem? Li får nog och packar väskan.

 • 01:00Avsnitt 12
  Reality, Romantik

  Svartsjukan hos tjejerna vibrerar när Gabriella får förklara varför hon bär Davids kläder efter bilresan. En av tjejerna bjuds in till en het singeldejt hos David, som senare ger chockerande svar under deras frågestund.

 • 01:00Avsnitt 13
  Reality, Romantik

  David bjuder med en tjej på en singeldejt som flödar med kyssar. I huset så växer avundsjukan och tjejerna blir oerhört missnöjda när de läser upp vilka som får gå på gruppdejt. Det blir inte bättre när det plötsligt dyker upp en ny tjej.

 • 01:00Avsnitt 14
  Reality, Romantik

  Det är inte enkelt att efter att ha varit intim med David sedan bli bortvald. Men en tjej skall se till att det inte händer igen. Under minglet rör en händelse upp oroliga känslor bland tjejerna och de prövar nya taktiker för att nå Davids hjärta.

 • 01:00Avsnitt 15
  Reality, Romantik

  Tjejerna känner tydligt av konkurrensen nu när de är färre. De blir riktigt avundsjuka på Gabriella som går på en fantastisk date med David, där maten och kärleken flödar. Matilda kraschar Hedvigs date för att ge David ett högst oväntat besked.

 • 01:00Avsnitt 16
  Reality, Romantik

  Under tiden David är på dejt med Lydia så förbereder sig de andra tjejerna på sitt framträdande som David skall bjudas på under kvällen. Intrigerna och fulspelet tätnar inför kvällens rosceremoni där det bara finns fem rosor kvar att dela ut.

 • 01:00Avsnitt 17
  Reality, Romantik

  När det framkommer vem som pratat illa om Michelle inför David så skapas en frostig stämning i huset. David bjuder med en tjej på en mysig heldagsdejt med fiske och glass. Glassen var god men faller tjejen honom i smaken?

 • 01:00Avsnitt 18
  Reality, Romantik

  Här bjuds ett antal singelkvinnor in för att försöka vinna en ungkarls hjärta. På en ö får han umgås med kvinnorna och varje vecka måste han bestämma sig för vilka som ska få stanna i en rosceremoni.

 • 01:00Avsnitt 19
  Reality, Romantik

  David bjuder med en tjej att dyka. Men är det verkligen en uppskattad dejt? De andra två tjejerna sitter och tänker tillbaka på tiden i huset och på alla som har fått åka hem. Tjejerna får veta något som skakar om känslorna och det slutar i tårar.

 • 01:00Avsnitt 20
  Reality, Romantik

  Tjejerna får äntligen träffa sina mammor och är överlyckliga. Men lyckan blir kort då nervositeten inför den stundande rosceremonin gör sig påmind. Under minglet förklarar en tjej sina känslor för David, men är de besvarade?

 • 01:00Avsnitt 21
  Reality, Romantik

  Efter att tjejerna har fått prata ut så ställs nu David mot väggen och det hettar till rejält inne i studion. I detta specialavsnitt återses alla säsongens deltagare för första gången sedan de skildes åt i Grekland.

 • 01:00Avsnitt 22
  Reality, Romantik

  Det stora beslutet närmar sig med stormsteg, men innan det är dags för den sista rosceremonin bjuder David de två finalisterna på varsin sagolik drömdejt. Vem brinner hans hjärta mest för och vem får resa hem? Det är nu allting avgörs.

 • 01:00Avsnitt 23
  Reality, Romantik

  En tid har gått sedan David gav sin absolut sista ros och därefter lämnade Grekland tillsammans med en av finalisterna. I detta studioavsnitt får vi äntligen svar direkt från David på det som alla undrar. Hur gick det sen?