vidare till tv.nu
The Detail

The Detail

TNT, Fre 09 nov 19:10 - 20:05

2018, Kriminaldrama, Kanada, Säsong 1, Avsnitt 5 av 10

Jacks ex är advokaten i ett fall med våldtäkt och mord.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1 - Wake Up Call
  Kriminaldrama

  Efter ett chockerande avslöjande i privatlivet kastar sig kriminalaren Jack Cooper in i en utredning av ett självmord med sin partner Stevie Hall. Stevie hanterar en egen chock efter att en kärlek från hennes förflutna dyker upp.

 • 01:00Avsnitt 2 - The Past Is Never Dead
  Kriminaldrama

  Efter att en ung datorprogrammerare hittas brutalt mördad tas mordutredarna med på en svindlande resa genom hans sista dagar samtidigt som de hanterar sina egna röriga privatliv.

 • 01:00Avsnitt 3 - The Devil and the Deep Blue Sea
  Kriminaldrama

  Kriminalaren Jack Cooper, omtumlad av graviditeten, slår sig samman med Fiona Currie när de hjälper till med ett mordfall som liknar ett ökänt fall som Fiona löste för flera år sedan.

 • 01:00Avsnitt 4 - Secret Liars
  Kriminaldrama

  Efter att en ung flicka, Deanna Williams, hittas i bakluckan på en bil får kriminalarna Stevie Hall och Jack Cooper hjälpa den förkrossade familjen i deras sorg samtidigt som de jagar mördaren som kan slå till igen.

 • 01:00Avsnitt 5 - The Long Walk
  Kriminaldrama

  Kriminalarna Stevie Hall och Jack Cooper utreder ett mordfall som har gått till rättegång. Ett dödsfall av en student på universitetet verkar kunna kopplas till ett fall som hände för sex månader sen, som handlade om sexuellt överfall.

 • 01:00Avsnitt 6 - When One Door Closes
  Kriminaldrama

  När Brooke Dodsons kropp sköljs upp på en strand börjar en vild jakt på mördaren då kriminalarna hamnar i en dödlig katt- och råttalek.

 • 01:00Avsnitt 7 - Bad Traffic
  Kriminaldrama

  Kriminalarna Stevie Hall och Jack Cooper kallas till ett mord som har begåtts på en drogfylld fest. Phil Heward ligger död i en gränd med ett stort sår i huvudet efter vad som verkar ha varit ett hemskt bråk.

 • 01:00Avsnitt 8 - A Junkie's Broken Promise
  Kriminaldrama

  Fiona Currie, Stevie Hall och Jack Cooper får problem med att hitta bevis på en kontaminerad brottsplats efter att ett mordoffer, som misshandlades innan någon satte eld på hans kropp, hittas.

 • 01:00Avsnitt 9 - It Takes a Village
  Kriminaldrama

  Stevie Hall, Jack Cooper och Fiona Currie utreder ett vad som verkar vara enkelt mordfall när en kvinna anmäler sig själv efter att hon har vaknat med ett vapen i handen samtidigt som hennes man ligger död framför henne.

 • 01:00Avsnitt 10 - Off the Path
  Kriminaldrama

  Stevie Hall försvinner efter att hon har upptäckt att en pensionerad kriminalare var inblandad i ett mordfall i hennes förflutna. Hon är obeväpnad, inlåst i en stuga och har bara sin intelligens att luta sig mot.