vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • 01:00Avsnitt 1 - Leka affär
  Barnprogram, Komedi

  De leker affär på förskolan och pappan blir alldeles köpgalen. Han fyller väskan men blir sedan allvarligt anklagad av Olivia för att vara en tjuv. Affären var tydligen bara en lek. Häng med på ett rafflande förskoleäventyr där allt är möjligt!

 • 01:00Avsnitt 2 - Pappan vill också måla!
  Barnprogram, Komedi

  Idag är det vernissage på förskolan. Pappan vill också måla, men drabbas plötsligt av prestationsångest. Alla andra målar ju så bra. Han som känner sig som en stor konstnär. Hur ska han få ur sig all konst? Ladda för magnifik konst och stora känslor!

 • 01:00Avsnitt 3 - Hämtad sist
  Barnprogram, Komedi

  Pappan älskar att vara på förskolan. Men plötsligt blir alla andra hämtade. Pappan vill också bli hämtad. Som tur är lovar August att pappan kan få följa med honom och farfar hem. Pappan lämnar förskolan glad i hågen. Men nej, fröken kommer!

 • 01:00Avsnitt 4 - Ökenäventyr
  Barnprogram, Komedi

  Pappan och barnen bygger en fantastisk pyramid i sandlådan. Där ska de bo, men vandaler kommer och förstör hela bygget. Pappan och barnen bryter ihop. Pappan krymper och hamnar i ett spännande ökenäventyr med kameler. Var ska detta sluta?

 • 01:00Avsnitt 5 - Soppan
  Barnprogram, Komedi

  Idag är det soppa på förskolan. Gott men oj så blött det är, tycker pappan. Alla äter och sörplar. Pappan får inte i sig ett endaste dugg. Till slut häller han upp soppan i ett glas. Skål då! Pappan krymper och hamnar i sopptallriken. Hur ska det gå?

 • 01:00Avsnitt 6 - Nappdagen
  Barnprogram, Komedi

  Pappan och alla de andra är ledsna och gråter. Nappen hjälper lite grann tycker pappan, men inte helt och hållet. August räddar hela situationen. Ladda för ett äventyr med en pytteliten pappa och en megastor boll. Och massa nappar förstås.

 • 01:00Avsnitt 7 - Bästa gåkompisen
  Barnprogram, Komedi

  Idag är det utflykt på förskolan. Pappan vill absolut hålla fröken i handen. Men det får bara Albin för han är så liten. Pappan blir förtvivlad och rymmer från förskolan. Hur ska det gå? Kommer han någonsin tillbaka?

 • 01:00Avsnitt 8 - En baby på förskolan!
  Barnprogram, Komedi

  Donna har fått en lillebror. Idag ska han visas upp på förskolan. En sån fin docka, tycker Freja och Amilian. De är övertygade om att det inte är en riktig baby. Pappan tycker att den där dockan är lite läskig. Den rör ju plötsligt på sig.

 • 01:00Avsnitt 9 - Åka vagn!
  Barnprogram, Komedi

  På förskolan finns bara en barnvagn. Pappan vill ha en av de åtråvärda platserna i vagnen. Han ger till och med bort sina pannkakor till Edit för att få plats. Men vilka konstiga pannkakor. De ser exakt ut som en skinksmörgås. Har pappan lurat Edit?

 • 01:00Avsnitt 10 - Starta band!
  Barnprogram, Komedi

  Idag startar pappan och alla barnen ett rockband på förskolan. Men pappan börjar älska rock'n'roll-livet lite för mycket. Ladda för svett, tårar, scenskräck och en trasig gitarr.

 • 01:00Avsnitt 11 - Utklädningslådan
  Barnprogram, Komedi

  Idag är det utklädning på förskolan. Det älskar pappan. Men plötsligt är alla bra dräkter upptagna. Pappan vill så gärna ha Albins prinsessklänning. Men han släpper den inte. Ladda för ett kostymdrama av sällan skådat slag! Och en ganska glad ko.

 • 01:00Avsnitt 12 - Bada i vattenpöl!
  Barnprogram, Komedi

  Idag har det regnat på förskolan. Alla barnen älskar vatten. Pappan är däremot lite tveksam till de djupa vattenpölarna. Men till slut tar han mod till sig. Ladda för ett spännande havsdrama med sjöodjur, dramatik och en stor hjälteinsats.

 • 01:00Avsnitt 13 - Kan själv inte
  Barnprogram, Komedi

  Pappan älskar att leka på förskolan! Men det där med att man ska göra så mycket själv. Det tycker han är värdelöst. Som tur är har han Amilian. Han hjälper pappan att hänga upp kläder medan han latar sig på golvet. August får nog av hans dumheter!

 • 01:00Avsnitt 14 - Rymden
  Barnprogram, Komedi

  Idag är det stor dramatik för pappan. Förskolan har invaderats av kakätande marsianer och pappan intar rollen som astronauthjälte. Häng med på ett rafflande rymdäventyr med nya bekantskaper långt bort i universum.

 • 01:00Avsnitt 15 - Inte sova på vilan!
  Barnprogram, Komedi

  Pappan älskar att gå på förskolan. Men en sak är lite konstig. Man måste sova mitt på dan. Det vill pappan absolut inte. Han gör allt för att störa. Han behöver inte sova. Aldrig någonsin i hela livet. Hur ska det gå?