vidare till tv.nu
Värsta bästa barnvakterna

Värsta bästa barnvakterna

Äventyr, Barnprogram, Sverige - Barnkanalen, I Fredags 19:10, Säsong 1, Avsnitt 3

Denna gång är det Amna och Ahmed som får ta emot de värsta bästa barnvakterna. Med bus, utmaningar och Sommarskuggan gömd i kulisserna får både syskonen och deras föräldrar ett dygn de sent kommer att glömma.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1 - Alva och Elnastreama
  Äventyr, Barnprogram

  I detta avsnittet får systrarna Alva och Elna ta emot de värsta bästa barnvakterna hemma på gården i Skåne. Med pranks, challenges och disken gömd under soffkuddarna får tjejerna ett dygn de sent kommer att glömma. Det gäller förmodligen deras föräldrar också.

 • 01:00Avsnitt 2 - Amna och Ahmedstreama
  Äventyr, Barnprogram

  Denna gång är det Amna och Ahmed som får ta emot de värsta bästa barnvakterna. Med pranks, challenges och Sommarskuggan busande i kulisserna får både syskonen och deras föräldrar ett dygn de sent kommer att glömma.

 • 01:00Avsnitt 3 - Edith och Carl-Vincent
  Äventyr, Barnprogram

  Chefen på Barnkanalen har skickat iväg Alex och Carro på barnvaktsuppdrag och denna gång är det Edith och Carl-Vincent i Lomma som får ta emot de "värsta bästa barnvakterna". Med massor av bus, utmaningar och ett förbjudet balkongdisco får syskonen ett dygn de sent kommer glömma, och det kommer f...

 • 01:00Avsnitt 4 - Mandus och Eric
  Äventyr, Barnprogram

  Chefen på Barnkanalen har skickat Alex och Carro på ännu ett barnvaktsuppdrag. Denna gång är det de tävlingsinriktade kompisarna Mandus och Eric i Glumslöv som får ta emot värsta bästa barnvakterna. Tillsammans får de ett dygn de sent kommer glömma, och det kommer förmodligen inte deras föräldrar...

 • 01:00Avsnitt 5 - Sara
  Äventyr, Barnprogram

  Denna gång blir det en resa bakåt i tiden när historieintresserade Sara får ta emot Värsta bästa barnvakterna i den kungliga huvudstaden. Tillsammans får de ett dygn de sent kommer glömma, och det kommer förmodligen inte Saras föräldrar heller göra.

 • 01:00Avsnitt 6 - Elisa och Nina
  Äventyr, Barnprogram

  Denna gång åker vi till Göteborg där Elias och Nina får ta emot Värsta bästa barnvakterna. Tillsammans får de ett dygn de sent kommer glömma, och det kommer förmodligen inte deras föräldrar heller göra.