vidare till tv.nu
Panik före stängningsdags
Lyssna på vår TV-poddsektionspartner

Panik före stängningsdags

SVT2, Tis 26 mars 18:00 - 18:30

Dokumentär, Miniserie, Danmark, Säsong 1, Avsnitt 1

Är det kört när man fyller 50? Kroppen förändras, livet förändras och man fattar inte vart åren tog vägen. Ska man kämpa emot, eller acceptera och njuta? Är det en tid för nya möjligheter, eller bara panik före stängningsdags? En rad 50-åringar berättar om hur de hanterar att vara 50 år och mitt i livet.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Dokumentär, Miniserie

  Är det kört när man fyller 50? Kroppen förändras, livet förändras och man fattar inte vart åren tog vägen. Ska man kämpa emot, eller acceptera och njuta? Är det en tid för nya möjligheter, eller bara panik före stängningsdags? En rad 50-åringar berättar om hur de hanterar att vara 50 år och mitt ...

 • 01:00Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Dokumentär, Miniserie

  Efter en skilsmässa fick Just i 50-årsåldern barn med en ny kvinna, nästan samtidigt som han blev både farfar och morfar. För Lone och Erik som är i samma ålder står huset helt plötsligt nästan tomt, när barnen har blivit vuxna och flyttat hemifrån.

 • 01:00Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Dokumentär, Miniserie

  Chanell har 50-årskris och gillar inte att se sig själv i spegeln längre. Nu hoppas hon att lite nytt hår, lite träning och lite smink ska hjälpa till att ta henne ur ålderspaniken. Blue vägrar att låta åldern begränsa livet. Hon går på nattklubb som tidigare och har en pojkvän som är nästan 20 å...

 • 01:00Avsnitt 4 - Avsnitt 4
  Dokumentär, Miniserie

  Helene är tillfreds med sin 50-årskropp och skulle inte drömma om att göra några ingrepp eller operationer för att se yngre ut. Ida är i samma ålder, men känner sig som 35. Till vardags driver hon en skönhetsklinik där hon med hjälp av botox och fillers vill få andra att uppleva samma känsla.