vidare till tv.nu
Världens häftigaste tårtor

Världens häftigaste tårtor

Sjuan, I onsdags 16:00 - 16:30, repris

2018, Matlagning, Reality, Storbritannien, Säsong 2, Avsnitt 6 av 31

Det svåraste som tårtbagare kan visa sig vara att leverera tårtan hel, Karisha ställs inför sin värsta mardröm när hon ska leverera en bröllopstårta. Men Suzannes tårta med temat En midsommarnatts dröm lockar fram glädjetårar.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • 01:00Avsnitt 1 - Världens häftigaste tårtor del 1
  Matlagning, Reality

  Det vankas bakfestival och Molly, experten på djurformade tårtor, tar sig an sin största utmaning hittills, en tårta i form av en stor ko. Suzanne skapar en bröllopstårta med växttema, och Nastassja flyttar gränserna för bakning och konst.

 • 01:00Avsnitt 2 - Världens häftigaste tårtor del 2
  Matlagning, Reality

  Tårtbagarna Christine och Phil hoppas på kungligt godkännande när de får i uppdrag att skapa två tårtor åt brittiska prins Charles och hans fru Camilla. Molly utmanas lite extra när hon ska göra en kameleonttårta, och Karisha ska ordna en bröllopstårta med fungerande vattenfall.

 • 01:00Avsnitt 4 - Världens häftigaste tårtor del 4
  Matlagning, Reality

  Det blir personligt när Eloise försöker skapa en spektakulär sjöjungfrutårta till sin dotters födelsedag. Karisha kämpar med brudtärneuppgifter och tårtansvar på sin kusins bröllop. Inför invigningen av en garnbutik skapar Molly en får-formad tårta.

 • 01:00Avsnitt 5 - Världens häftigaste tårtor del 5
  Matlagning, Reality

  Phil och Christine tar i med hästkrafterna när de skapar en tårta som också ska vara en fungerande radiostyrd bil. Rosie får det hett om öronen när hon ska fixa en ätbar drake på en riktigt hög tårta, och Eloise tar fram sin sportiga sida i tårtbageriet.

 • 01:00Avsnitt 6 - Världens häftigaste tårtor del 6
  Matlagning, Reality

  Det svåraste som tårtbagare kan visa sig vara att leverera tårtan hel, Karisha ställs inför sin värsta mardröm när hon ska leverera en bröllopstårta. Men Suzannes tårta med temat En midsommarnatts dröm lockar fram glädjetårar.

 • 01:00Avsnitt 7 - Världens häftigaste tårtor del 7
  Matlagning, Reality

  Tårtkreatören Molly kombinerar tre favoriter i en tårta: fotbollslaget Manchester United, chihuahuahundar och jordnötssmör. Nastassja siktar på att imponera på en barndomsvän med en doptårta, medan Phil och Christine skapar ett fruktigt mästerverk.

 • 01:00Avsnitt 8 - Världens häftigaste tårtor del 8
  Matlagning, Reality

  En tårta där färgglada karameller väller fram ger en Pridefestival lite extra regnbågsmagi. Ben använder sin förkärlek för tatueringar när han skapar en romantisk bröllopstårta. Phil och Christine tar i från tårna när de skapar en tårtkopia av ett skepp.

 • 01:00Avsnitt 9 - Världens häftigaste tårtor del 9
  Matlagning, Reality

  Tårta möter mode när Eloise försöker skapa en tårta i form av en klänning i verklig storlek. Sockerkristaller blir till ädelstenar i Nastassjas händer för en extravagant födelsedagstårta, och Molly för en leksakslådetårta med överraskningar.

 • 01:00Avsnitt 10 - Världens häftigaste tårtor del 10
  Matlagning, Reality

  Phil och Christine försöker göra en tårta på nästan tre meter, deras högsta hittills. Eloise tacklar tunga lyft när hon skapar en tårta för invigningen av ett gym, och Nastassja gör en födelsedagstårta som inte är av denna värld.

 • 01:00Avsnitt 11 - Världens häftigaste tårtor del 11
  Matlagning, Reality

  Eloise hoppas locka fram glada minnen från 1940-talet när hon gör en födelsedagstårta till ett 90-årskalas. Molly utmanar sig själv med sin mest avancerade design hittills, och Nastassja skapar varje tårtbagares värsta mardröm.

 • 01:00Avsnitt 12 - Världens häftigaste tårtor del 12
  Matlagning, Reality

  Ben, tatueraren som blev tårtbagare, står inför en stor utmaning när en gitarristkarikatyr ska bli en tårta. Molly tar sig vatten över huvud med sitt nästa tårtuppdrag; en dykande hund, medan Nastassja inspireras av flamingos för en bröllopstårta.

 • 01:00Avsnitt 13 - Världens häftigaste tårtor del 13
  Matlagning, Reality

  Michelle pressar gränserna för vad en tårta kan vara när hon ska skapa tre tårtor som lysande maneter. Nastassja gör rosor med lång stjälkar för en tårta med över 300 rosblad, och Karisha tar fram sin inre superhjälte för en födelsedagstårta.

 • 01:00Avsnitt 14
  Matlagning, Reality

  Phil och Christine pressar gränserna för vad som är möjligt inom kombinationen tårta och ingenjörskonst med en flygmaskinstårta. Nastassja gör en tårta till en 30-årsfest för en DJ, och Suzanne hoppas tillfredsställa ett tårtälskande par.

 • 01:00Avsnitt 15
  Matlagning, Reality

  Karisha känner pressen när hon ska skapa en doptårta åt designmedvetna kunder. Molly siktar på att görs sin värsta kritiker nöjd; hennes mamma har beställt en födelsedagstårta. Michelle utmanar sig med en bröllopstårta formad som en klänning.

 • 01:00Avsnitt 16
  Matlagning, Reality

  Bagaren Suzanne bevisar att extrema tårtor inte måste vara stora när hon skapar ett detaljerat konstverk. Nastassja gör en överdådig bröllopstårta inspirerad av färgat glas, och Molly återskapar Las Vegas siluett komplett med fungerande ljusshow.

 • 01:00Avsnitt 17
  Matlagning, Reality

  Tårtskaparen Suzanne är stadig på handen när en bröllopstårta pyntas med exotiska fåglar. Molly överraskar med en tårta som ser ut som en gigantisk ost, och tårtmakarna Phil och Christine gör en tårta för resor i yttre rymden.

 • 01:00Avsnitt 18
  Matlagning, Reality

  På galan är det Phil och Christines innovativa tårta alla pratar om. Ben tacklar utmaningen att skapa en tårta i form av fotbollslaget Aston Villas hemmastadium. Eloise hittar tillbaka till sina rötter med en trädinspirerad tårta till en släktträff.

 • 01:00Avsnitt 19
  Matlagning, Reality

  Bagaren Ben försöker lyckas med en tårta som både ser ut som öltunna och fungerar som en. Molly använder sina kunskaper från en tidigare karriär för att lyckas med en födelsedagstårta, och Karisha gör en krävande bröllopstårta.

 • 01:00Avsnitt 20
  Matlagning, Reality

  Det blir en kamp mot klockan när Molly har en dag på sig att skapa fyra realistiska kattårtor. Phil och Christine utmanas av flamingons anatomi när de ska baka en födelsedagstårta. Eloise går den ägg-stra milen med en äggformad tårta till en vän.

 • 01:00Avsnitt 21
  Matlagning, Reality

  Bagaren Eloise skapar en sju våningar hög pavlovatårta för ett bröllop, medan Michelle hoppas imponera på åttaåriga Aidan med en alldeles speciell tårta. Molly vill slå sitt tidigare rekord vid en välgörenhetsauktion med en ambitiös cirkustårta.

 • 01:00Avsnitt 22
  Matlagning, Reality

  Fantasin når inga gränser för sockerkonstnären Michelle när hon återskapar en flygsimulator i tårtform. En noshörningsentusiast fyller fyra år, och tårtkreatören Molly hoppas tårtan ska smaka. Suzanne tacklar sin största blombeställning någonsin.

 • 01:00Avsnitt 23
  Matlagning, Reality

  Med hjälp av fyrverkerier och neon blir Rosies tårta festend höjdpunkt. Phil och Christine gör en fantastisk geometrisk tårta för invigningen av en välrenommerad bröllopsbutik, och Molly satsar på rosa för en åtta våningar hög födelsedagstårta.

 • 01:00Avsnitt 24
  Matlagning, Reality

  I Lancashire gör Molly en klassisk bröllopstårta med lantlig känsla. Tårtmakarna Phil och Christine har höga ambitioner inför en gastronomisk galakväll, och Ben trollar fram en läskigt bra tårta till ett födelsedagsbarn som fyller 16 år.

 • 01:00Avsnitt 25
  Matlagning, Reality

  Molly gör sin allra läskigaste tårta som ska bli mittpunkten på en Halloweenfest. Rosie och hennes snurrande suffragett-tårta tvingas tillbaka till skolbänken, och Eloise skapar ett svartvitt mästerverk för en glamorös välgörenhetsgala.

 • 01:00Avsnitt 26
  Matlagning, Reality

  Eloise skapar en ätbar jätteversion av en Proseccoflaska i en trädgård av ätbara blommor. Phil och Christine hör ljuva toner när de gör en tårta i form av en retro skivspelare, och Nastassja försöker sig på något alldeles nytt i tårtväg.

 • 01:00Avsnitt 27
  Matlagning, Reality

  Michelle tacklar utmaningen att skapa en tårta i form av en tekanna som också ska fundera som en riktig tekanna. Suzanne försöker sig på en Juke Box-tårta, och Molly skapar en drömsk vintervärld.

 • 01:00Avsnitt 28
  Matlagning, Reality

  I London satsar Nastassja på en doptårta i form av en elefant som bebisen Benji aldrig ska glömma. Phil och Christines bröllopstårta berättar om parets ovanliga kärlekshistoria, och Suzanne är galen i skor inför en butiksöppning.

 • 01:00Avsnitt 29
  Matlagning, Reality

  Rosie skapar ett mästerverk med en kunglig bulldoggtårta på en ätbar tron för en tårtmässa. Karisha gör en glamorös bröllopstårta, och Eloise gör drömmar till verklighet med en fungerande karuselltårta till ett ettårskalas.

 • 01:00Avsnitt 30
  Matlagning, Reality

  Den största tårtshowen i världen går av stapeln och Molly hoppas på vinst med en djurtårta, Ben satsar på guld med tårttemat en mörk variant av Snövit, och Phil och Christine skulpterar en enorm sjöhästformad tårta.

 • 01:00Avsnitt 31
  Matlagning, Reality

  I julspecialen träffar Rosie sin drömprins i tårtformat, Karisha skapar en adventskalender av pepparkaka, och Eloise's lokala tidningsredaktion är ute efter en väldigt speciell tårta till deras julfest.

 • 01:00Avsnitt 3 - Världens häftigaste tårtor del 3
  Matlagning, Reality

  Phil och Christine tar i med hästkrafterna när de skapar en tårta som också ska vara en fungerande radiostyrd bil. Rosie får de hett om öronen när hon ska fixa en ätbar drake på en riktigt hög tårta, och Eloise tar fram sin sportiga sida i bageriet.