vidare till tv.nu
Ben 10
SF Kids – Nu två månader frittsektionspartner

Ben 10

Cartoon Network, Tis 18 juni 13:20 - 13:35

2.6 IMDb, Action, Animerat, USA

När Ben med familj åker till London för att besöka den berömda Big Ben finns Bröderna Bagge där och hälsar välkomna med ännu en vansinnig helgalen plan: att krympa Big Bens klocka för att stjäla den!

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Omni-koptern
  Action, Animerat

  När farfar Max ingenjörskompis Phil Billings ger Team Tennyson en Omni-kopter, ett supermodernt flygande fordon som kan transportera Rosthögen på äventyr över havet, möter Åke Ånga upp dom för att förstöra deras första testflygning.

 • Avsnitt 2 - Den här är för Kevin
  Action, Animerat

  Under ett sista stopp vid en leksaksaffär, innan Bens, Gwens och farfar Max jungfruresa över Atlanden. springer Ben på sin gamla mobbare Kevin 11, som nu har nya krafter. Han kan förvandla sig till aliens, precis som Ben.

 • Avsnitt 3 - Mus på kattmässan
  Action, Animerat

  Tillbaks i Usa får Ben inte vara med i att kattcosplaytävling, Top Tail, utan att ha en egen kostym. Men när han blir Rath, en ny kattlik alien med attityd, blir Bens nyfunna vilda sida snabbt lite för mycket för honom.

 • Avsnitt 4 - Motpoler
  Action, Animerat

  Under en tur till Sydpolen landar Team Tennyson på Nordpolen istället, men Ben upptäcker snart två brottslingar: Anod och Katod, vetenskapsmän med magnetisk kraft som vill hålla världen gisslan genom att hota med att ända på jordens magnetiska poler.

 • Avsnitt 5 - Nödlögner
  Action, Animerat

  Ben, Gwen och farfar Max besöker en nationalpark för att titta på Ayasha-pelarna, en antik Stonehengelik stenformation. Men när den onda trollkarlen Hex kommer dit måste Ben strida mot en best Hex med hjälp av magi skapat av enorma stenblock.

 • Avsnitt 6 - Välkomna till Zombozo-zonen
  Action, Animerat

  Under medeltiden tvingas Lag Tennyson kämpa för att minnas att de inte befinner sig i forntiden alls, utan snarare på en Medeltidsvecka, där Kung Zombozo har hypnotiserat gästerna till att tro att de lever i det förgångna!

 • Avsnitt 7 - Bron stängd
  Action, Animerat

  Efter att en viadukt kollapsat på en motorväg, sitter Lag Tennyson i en bilkö tillsammans med Simon Sez och familj. Men när Ben och Simon går samman för att fixa trafikstockningen, gör Simon bara saken mycket, mycket värre.

 • Avsnitt 8 - Strandskallar
  Action, Animerat

  När man rest till Tampa Beach, Florida, hoppas Lag Tennyson på en välbehövlig vila och avkoppling, men Stormarna utan Känslostormar, Väderskallarna, har andra planer som Ben måste tillintetgöra: Att bygga en ny strandbas!

 • Avsnitt 9 - Känd i Japan
  Action, Animerat

  Under en rundtur på robotmuseet i Japan stöter Ben på Tim Buktu som försöker rädda Tokyo från en drake. Har Tim äntligen blivit en ny man eller är det bara ännu en av hans icke-genomtänkta planer att låtsas vara en hjälte?

 • Avsnitt 10 - Charmskolan är slut
  Action, Animerat

  Under en familjegrillning på en camping i skogen, använder Charmcaster sin trolldom för att byta skepnad med Gwen, men när Ben får syn på Charmcaster som smyger omkring, attackerar han, omedveten om att det är hans förtrollade kusin!

 • Avsnitt 11 - Billy Bajiljon
  Action, Animerat

  I Aspen, Colorado vandrar Ben, Gwen och Max för att hitta Glömmaren, men när de inser att de har råkat på Billy Biljons egen Vinter i juli-skidort, måste Ben kämpa mot Billy, med hjälp av självaste Glömmaren.

 • Avsnitt 12 - Franken-Fajt
  Action, Animerat

  Ben sätter sig i Rostbuggen för en körlektion längs sanddynerna på Cape Cod, men han gör en galen U-sväng när Rostbuggyn förvandlas till ett motormonster av Bootleg, en alien som Kevin 11 transformerat till, med krafter liknande Upgrades!

 • Avsnitt 14 - Häxjakt
  Action, Animerat

  En fajt med Kevin avbryts på ett mystiskt sätt, så Ben ägnar sig istället åt Gwen som är på ett rymdläger. När Kevin återvänder med fullt fokus på kusinen blir det upp till vår hjälte att avslöja vem som verkligen ligger bakom allting: Charmcaster.

 • Avsnitt 15 - Bebis-Buktu
  Action, Animerat

  Lag Tennyson blir anfallna i djungeln men räddas av ett barn som ser exakt ut som Tim Buktu, men när de upptäcker att det bara är en miniversion av den falske globetrottern, inser Ben att det finns ett annat hot: Mammy Mardröm!

 • Avsnitt 16 - Den gamla fejden!
  Action, Animerat

  Lag Tennyson äter närodlad majs och upptäcker ett återskapande av fejden mellan Hartfields och Munters på majsfältet intill, men när Hex uppväcker familjespöken från den riktiga fejden måste Ben ordna så att de försonas för att lösa situationen.

 • Avsnitt 17 - Jakten på bytet
  Action, Animerat

  Phil och Max fixar till Omni-koptern och en otålig Ben tar en åktur med Rostbuggen, men när han plötsligt blir fångad av Textrax och prisjägaren behåller bytet själv måste vår hjälte både fly och undvika de ilskna och lurade Kraab och Sixsix!

 • Avsnitt 18 - The Chupaca-bro
  Action, Animerat

  Team Tennyson upptäcker att en liten bys getter terroriseras av den legendariske Chupacabra, men när Ben inser att det egentligen är Dr Animo, måste han tillintetgöra den usla doktorn.

 • Avsnitt 19 - Bugga loss
  Action, Animerat

  Ben vinner ett Sumo Slammermästarbälte, men när han återvänder till Rosthögen har Kevin lagt beslag på priset. Rivalen kör iväg i Rosthögen och vår hjälte får anstränga sig för att ta tillbaka sina tillhörigheter.

 • Avsnitt 20 - Här är Kevin 11
  Action, Animerat

  På en lokal bytesmarknad får Ben syn på ett Sumo Slammer-samlarobjekt, men när Kevin lägger vantarna på det måste vår hjälte ta tillbaks det genom att besegra Kevins hemliga vapen: en 11:e alien.

 • Avsnitt 21 - Fyra gånger fyra
  Action, Animerat

  Vid ett besök i Tvillingstaden anmäler sig Ben och Gwen till en häftig tävling på Laser Town, men då Ben tvingas bilda lag med Kevin måste de två komma överens om de ska ha en chans att vinna.

 • Avsnitt 22 - Höglandsdimman
  Action, Animerat

  Familjen Tennyson reser till Europa med sin Omni-kopter och det första stoppet blir en vandring i det skottska högslandet, men vädret är inte bara illa, utan dimmigt och det innebär bara en sak: Dimmonstrets återkomst!

 • Avsnitt 23 - Kungen av slottet
  Action, Animerat

  Bens, Gwens och farfar Max nästa resa blir till slottet Bishopbrook för att besöka en avlägsen släkting som är kunglig. Men när Ben stöter på ett spöke i det hemsöka slottet, visar det sig vara hans nya rival Kevin 11.

 • Avsnitt 24 - Mållös på floden Seine
  Action, Animerat

  Under en tur till Paris i Frankrike möter Ben Zombozo som ska råna Louvren. Men när Zombozo hypnotiserar Ben till att vara tyst, måste han navigera genom ett främmande land som mimare för att stoppa den kriminella clownen.

 • Avsnitt 25 - Rör ej
  Action, Animerat

  Lag Tennyson besöker samurajmuseet i Tokyo där Ben är för otålig för att vänta på att kalligrafiupplevelsen ska bli klar. Han vill kolla på samurajupplevelsen. Men när ett samurajsvärd stjäls från utställningen måste Ben strida mot Evighetsriddaren.