vidare till tv.nu
The Real Housewives of Dallas
Reality när den är som bästsektionspartner

The Real Housewives of Dallas

TV3, Tor 11 juli 13:55 - 14:55

2017, Reality, Underhållning, USA, Säsong 2, Avsnitt 10 av 12

Det är Brandis årliga semesterparty och plötsligt är hon i centrum för dramat när LeeAnn avslöjar att Cary inte kan var vän med henne eller Stephanie längre på grund av deras beteende i Mexiko. När Brandi ber om en förklaring tar Cary Kamerons parti vilket gör Brandi så arg att hon råkar berätta en pinsam hemlighet om Cary och Mark.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Look Who's Not Talking
  Reality, Underhållning

  Hemmafruarna väljer sida när Brandi och Stephanies avslöjar fejden som avslutade deras vänskap. Och vem av alla människor har blivit Brandis nya vän om inte LeeAnne Locken.

 • Avsnitt 2 - Haute Dogs of Dallas
  Reality, Underhållning

  Stephanie försöker förstöra Brandis nya vänskap med LeeAnne men istället får Cary LeeAnn emot sig. D´Andra tar nästa steg mot att ta över hennes mammas sminkföretag men det kommer inte att bli lätt.

 • Avsnitt 3 - Face to Two Face
  Reality, Underhållning

  Brandi och Stephanie gör ett försök att begrava stridsyxan men med så mycket som ligger bakom kan det vara för sent. Utan föräldraerfarenhet gör D´Andra sitt bästa att vara inte vara en elak styvmor när Jeremys 20-åriga son flyttar in.

 • Avsnitt 4 - By Invitation Only
  Reality, Underhållning

  Stephanie gör klart för Travis hur mycket deras renoveringskostnader kommer att bli för deras nya hem. D´Andra kräver att få veta när hennes mamma kommer att lämna över familjeföretaget i hennes händer och blir förvånad när hon får höra sanningen.

 • Avsnitt 5 - Walking in Memphis
  Reality, Underhållning

  Kameron presenterar en företagsidé för hennes väldigt skeptiska man och Cary och Stephanie åker i väg på Brandis familjeresa till Memphis. LeeAnn lämnas hemma och är förkrossad när hon upptäcker att hon inte står Brandi så nära som hon trodde.

 • Avsnitt 6 - Don't Cry Over Spilled Tea
  Reality, Underhållning

  LeeAnn får en fantastisk överaskning av Rich på Texas State-mässan. D´Andra bestämmer sig för att bjuda hem kvinnorna på en tebjudning för att få slut på allt skitsnack och så att alla kan lägga korten på bordet. Men lite för mycket ärlighet att få tekoppar att flyga.

 • Avsnitt 7 - Viva La Mexico
  Reality, Underhållning

  Medan hemmafruarna packar och förbereder för deras välbehövda trip till Mexiko lyckas Kameron med sin charm övertala Court att han ska investera i hennes startup företag. Mark gillar inte att Cary tillbringar mer tid att ta hand om deras dotter än om honom.

 • Avsnitt 8 - A Mouthful in Mexico
  Reality, Underhållning

  Utsikterna för Playa Del Carmen i Mexiko lovar massor med sol och tequila tills Brandi sätter dit Kameron och LeeAnn delar med sig av spännande nyheter om hennes relation med Rich.

 • Avsnitt 9 - You've Yacht to Be Kidding
  Reality, Underhållning

  Det blir mer sol och tequila när hemmafruarna fortsätter att festa loss i Mayan Riviera i Mexiko. Brandi och Stephanie klär ut sig för att få tag på LeeAnn och D´Andras rumsnyckel för att få tag på leksaken som Karmeron älskar att hata.

 • Avsnitt 10 - Don't Cry Over Shattered Glass
  Reality, Underhållning

  Det är Brandis årliga semesterparty och plötsligt är hon i centrum för dramat när LeeAnn avslöjar att Cary inte kan var vän med henne eller Stephanie längre på grund av deras beteende i Mexiko. När Brandi ber om en förklaring tar Cary Kamerons parti vilket gör Brandi så arg att hon råkar berätta ...

 • Avsnitt 11 - Ladies Who Launch
  Reality, Underhållning

  Kamerun förbereder sin stora lanseringsfest, medan D'Andra får dåliga nyheter om sin kosmetikproduktion. På festen konfronterar Mark Lee Anne sina påståenden.

 • Avsnitt 12 - The Beginning of the End
  Reality, Underhållning

  LeeAnn och Rich har förlovningsfest och alla kommer, även LeeAnns mamma. D´Andra måste möta Dee och acceptera konsekvenserna av att inte ha hunnit färdigt sin skönhetsprodukt i tid. Cary och Stephanie försöker få Brandi att inse vilken negativ effekt LeeAnn har på henne.

 • Avsnitt 13 - Reunion Part 1
  Reality, Underhållning

  Hemmafruarna återförenas under två dramatiska timmar. Gammalt groll och anklagelser är bara förnamnet och LeeAnn blir allt annat än tyst när en överraskande gäst dyker upp i programmet.

 • Avsnitt 14 - Reunion Part 2
  Reality, Underhållning

  Cary och Mark svarar på alla rykten om deras äktenskap, Stephanie oroar om en framtid med Brandi och LeeAnn avslöjar vem som kommer att bli bjudna på hennes bröllop.