vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1 - Dejting
  Intervju, Reality

  Astri är singel, vill gärna träffa en kille, men hatar att dejta. Hon deltar i ett experiment och får lära sig mer om de signaler hon sänder ut. Kan det bli kul att dejta igen när hon får koll på sitt kroppsspråk?

 • 01:00Avsnitt 2 - Jobbintervju
  Intervju, Reality

  Kan bättre koll på kroppsspråket hjälpa dig få nytt jobb? Karl Andreas har chans på ett drömjobb, men han blir alltid så nervös när han ska på intervju. Han deltar i ett experiment och får lära sig mer om de signaler han sänder ut. Kan den nya kunskapen göra honom mer trygg?

 • 01:00Avsnitt 3 - Konflikt
  Intervju, Reality

  Kan kunskap om kroppsspråk hjälpa dig att tackla konflikter? Fem kompisar i ett studentkollektiv deltar i ett experiment. Blir det enklare för dem att klara upp vardagskonflikter om de lär sig förstå varandras kroppsspråk?

 • 01:00Avsnitt 4 - Scenskräck
  Intervju, Reality

  Kan kroppsspråket påverka hur du framstår och hur du känner dig när du ska prata inför en större grupp? Henriette är student och får ofta hålla presentationer. När hon står inför andra blir hon förlamande nervös och rädd att göra bort sig. Henriette deltar i ett experiment och får lära sig mer om...

 • 01:00Avsnitt 5 - Mobilslav
  Intervju, Reality

  Hur påverkar mobilen ditt kroppsspråk? Maria och Daniel betraktar sig själva som mobilslavar. De älskar telefonens funktioner, men inte känslan av beroende och att deras närmaste uppfattar dem som frånvarande. De deltar i ett experiment och ska leva utan smartmobil i en vecka.

 • 01:00Avsnitt 6 - Övning ger färdighet
  Intervju, Reality

  Kan kunskap om ditt kroppsspråk ge dig bättre självförtroende? Sebastian upplever sig som en social och utåtriktad kille, men i möte med främmande människor blir han osäker och nervös. Han deltar i ett experiment, där han måste ta kontakt med främmande och dessutom ljuga för dem. Kan lärdomarna g...